Lipt. Mikuláš – Zvolen 0:3 (kon.) | Nitra – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 3:1 (kon.)
Banská Bystrica – Košice 2:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:3 (kon.)
konec
HK Nitra
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
HK Detva
sk Neděle 17.09.2017, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 KRIŠTOF - 5:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    59:58
    Nitra dala gól!
    To čo sa nepodarilo Paulovičovi sa tentokrát podarilo MICHALOVI KRIŠTOFOVI, ktorý unikol obrane hostí a nikým neatakovaný dopravil dve sekundy pred koncom puk do opustenej hosťujúcej bránky. Bez asistencie.
     
    59:13
    Domáca striedačka inkasuje trest za nešportové správanie a pomer síl na ľade sa vyrovnáva. Na trestnú si sadol Rzavský. Hostia hrajú bez brankára.
     
    58:19
    Macejko hral s vysokou hokejkou a Nitra si zahrá presilovku až do konca stretnutia v prípade ak nestrelí ďalší gól. Hráč hostí zrejme niečo povedal hlavnému rozhodcovi a inkasoval 10 minútový osobný trest a putoval do kabíny.
     
    57:58
    Šille triafa puk vo vzduchu tesne vedľa odkrytej bránky hostí.
     
    55:06
    Milý zasiahol Koríma hokejkou do tváre a Nitra si zahrá presilovku.
     
    48:46
    Luciani sa dostal do úniku. Tentokrát jeho blafák podobný ako v prvom domácom zápase neslávil úspech. Pri zakončení bol faulovaný a Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Fedosova.
     
    46:07
    Rzavskému sa otvoril priestor na pravej strane, potiahol puk do pásma, tvrdo vystrelil a opečiatkoval brvno za chrbtom brankára hostí.
    42:11 PAULOVIČ - 4:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    42:11
    Nitra dala gól!
    Po 26. sekúndách od tretieho domáceho gólu na rozdiel dvoch gólov upravuje MATEJ PAULOVIČ a nakláňa misky váh na domácu stranu. Asistencie: MAtúš Rais, Daniel Rzavský.
    41:45 KUTÁLEK - 3:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    41:45
    Nitra dala gól!
    Chyba v obrannom pásme Detvy. Puk vybojoval Mikuš, prihral na ľavú stranu osamotenému TIBOROVI KUTÁLEKOVI, ktorý už nemal problém prekonať presúvajúceho brankára hostí. Asistencie: Tomáš Mikuš.
     
    37:39
    Kutálek sa ocitol pred odkrytou bránkou hostí, jeho strela však letela vysoko nad.
    31:46 ŠILLE - 2:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    31:46
    Nitra dala gól!
    Nitra bola v obrovskom nápore. Blackwater s Lucianim sa nedali odstaviť od puku. Spoza bránky prihrali na os klziska TIMOTEJOVI ŠILLEMU, ktorého prvý pokus sa neujal. Akcia domácich pokračovala a z medzikružia po prihrávke od Lucianiho vyrovnal strelou z prvej Šille stav stretnutia. Asistencie: Anthony Luciani, Judd Blackwater.
     
    29:51
    Domáci sa dostávali do zakončenia. Puk však vypichol Ščurko, dostal sa do úniku. Včas sa stihol vrátiť Kováčik a odzbrojil hráča hostí a nedovolil mu ideálne zakončiť.
    27:01 HUŇADY - 1:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    27:01
    Detva dala gól!
    Hostia sa z nenápadnej akcie ujímajú vedenia po tom, čo dobrú robotu odviedol Ondris, ktorý doviezol puk do pásma, vystrelil. Puk sa ocitol za domácou bránkou, odkiaľ ho pred Hartzella prihral Ondris na hokejkuPATRIKA HUŇADHO a ten hostí prvýkrát v stretnutí poslal do vedenia. Asistencie: Jozef Sládok, Nino Ondris.
     
    24:10
    Hartzell si nerozumel s Versteegom a záchrannú brzdu za cenu vylúčenia zatiahol Pupák.
     
    19:04
    Halás si sadá na trestnú lavicu a v závere tretiny si Nitra zahrá presilovku.
    18:22 VIDELKA - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    18:22
    Detva dala gól!
    DAVID VIDELKA predviedol v trestnom strieľaní efektný blafák a strelou po ľade prekonal domáceho brankára. Bez asistencie.
     
    18:22
    Detva má k dispozícii trestné strieľanie za faul Versteega na Videlku.
     
    13:54
    Hostia majú šancu vyrovnať pri vylúčení Friedmanna za hákovanie.
     
    13:11
    Hartzell rozohral rýchlu domácu akciu, po ktorej sa dostali Corgoni do prečíslenia 2 na 1. Mikušova strela sa neujala a pokračuje sa bez zmeny skóre.
     
    12:31
    Nitra mohla vyhrávať už o dva góly po tom čo odrazený puk od zadného mantinelu strieľal po ľade Ručkay. Larose si však pripisuje na svoje konto dobrý zákrok, po ktorom ho v bránke nahradil Nagy.
    11:57 LUCIANI - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    11:57
    Nitra dala gól!
    Detva napokon inkasuje a Nitra má k dispozícii ešte 55 sekúnd presilovku 5 na 4. Prvý gól v stretnutí strieľa z veľkého uhla ANTHONY LUCIANI. Asistenciu si pripisuje navrátilec v zostave domácich Milam. Asistencie: Jamie Milam.
     
    10:51
    Na trestnú lavicu si sadá Sládok a Nitra má k dispozícii dlhú početnú výhodu 5 na 3.
     
    10:39
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Gašpara za podrazenie.
     
    09:04
    Po dohovore rozhodcov dobre chytajúceho brankára Nagya nahradzuje v bránke hostí Larose. Zrejme brankár hostí má nepovolenú výstroj a preto musel striedať.
     
    06:08
    Veľká príležitosť domácich, v ktorej sa ocitol Paulovič. Nagy si však s jeho zakončením k ľavej tyčke poradil a podržal svoje mužstvo.
     
    04:45
    Hráči hostí sa v útočnom pásme nedali odstaviť od puku. Dobrú robotu odviedol Ščurko. Na konci akcie bolo nebezpečné zakončenie Gašpara, s ktorým si domáci brankár poradil.
     
    04:21
    Murček po naskočení z trestnej lavice sa dostal s pukom do útočného pásma, vystrelil spoza obrancu a Hartzell vyráža na ochrannú sieť.
     
    02:01
    V útočnom pásme Murček podrazil jedného z domácich obrancov a Nitra si zahrá prvú presilovku.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 12. Luciani (Milam), 32. Šille (Luciani, Blackwater), 42. Kutálek (Mikuš), 43. Paulovič (Rais, Rzavský), 60. Krištof – 19. Videlka, 28. Huňady (Ondris, Sládok)


    HK Nitra: Hartzell (Foltán) – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Korím, Kováčik, Pupák, Versteeg – Rzavský, Krištof, Paulovič, Blackwater, Šille, Luciani, Kutálek, Mikúš, Ručkay, Šiška, Friedmann, Štumpf
    HK Detva: Nagy (Larose) – Šimon, Zorvan, Sládok, Fekiač, Macejko, Strukoff, Trnka, Fedosov – Ščurko, Gašpar, Videlka, Žilka, Chovan, Milý, Halas, Murček, Surový, Huňady, Srnka, Ondris

    Rozhodčí: Stano, Štefik – Gegáň, Kollár

    Diváci: 2545
    bahis siteleri