Buffalo – Carolina 2:3 (po pr.) | Boston – Montreal 3:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:0 (po pr.)
New Jersey – Washington 4:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 6:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
Edmonton – Calgary 5:2 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 0:0 (zruš.)
Nashville – Florida 3:5 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
Edmonton Oilers
Úterý 19.09.2017, 03:01 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Příprava NHL
Partner:
     
    59:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DILLON DUBE skóroval v oslabení a 54 sekund před koncem vykřesal naději pro Calgary!
     
    44:31
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ BRODIE napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, proti které tentokrát Nick Ellis neměl nárok! Calgary opět prohrává o dvě branky. Asistence: Johnny Gaudreau a Kris Versteeg.
    41:50 Kailer YAMAMOTO - 2:5

     
    41:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    KAILER YAMAMOTO si najel na puk a v blízkosti levé tyče se ocitl v obrovské šanci, kterou přetavil v gól a Edmonton vede už 5:2!
     
    29:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Střídající brankář Nick Ellis sice dokázal vyrazit střelu Johnny Gaudreaua z levého kruhu pro vhazování, proti následné dorážce DOUGIEHO HAMILTONA z opačné strany už byl ale bezmocný! Calgary snížilo na 2:4. Asistence: Johnny Gaudreau a Micheal Ferland.
    26:12 Drake CAGGIULA - 1:4

     
    26:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Mike Smith sice dělal v bráně Calgary, co mohl, když nejprve vyrazil střelu Oscara Klefboma od modré čáry a poté si poradil i s dorážkou Milana Lucice. Vzápětí se ale k dorážce dostal DRAKE CAGGIULA a brankář Calgary už byl bezmocný! Edmonton využil první přesilovou hru a vede 4:1! Asistence: Milan Lucic a Oscar Klefbom.
     
    23:35
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JUJHAR KHAIRA si najel na pravém křídle na přihrávku Kailera Yamamota a z ostrého úhlu překonal MIkea Smithe, který inkasoval potřetí v řadě a Edmonton vede 3:1! Calgary musí výrazně přidat. Asistence: Kailer Yamamoto.
    10:08 Yohann AUVITU - 1:2

     
    10:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    YOHANN AUVITU po zisku kotouče na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou Mike Smith nedokázal vytěsnit a Edmonton otáčí po dvou brankách v řadě vývoj zápasu na svou stranu – 1:2! Bez asistence.
    05:24 Drake CAGGIULA - 1:1

     
    05:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Adam Larsson na vnější straně pravého kruhu pro vhazování napřáhl k pěkné střele, kterou Mike Smith po teči DRAKEA CAGGIULY nedokázal zastavit, a krátce po nevyužité přesilové hře dokázali hokejisté Edmontonu vyrovnat 1:1! Asistence: Adam Larsson a Leon Draisaitl.
     
    01:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SEAN MONAHAN v pravém kruhu pro vhazování po přihrávce Micheala Ferlanda napřáhl ke střele, kterou Laurent Brossoit nedokázal zastavit, a Calgary vede po minutě a jedné sekundě 1:0! Flames skórovali z první střely v zápase! Asistence: Micheal Ferland a Mark Giordano.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Monahan (Ferland, Giordano), 30. Dougie Hamilton (Gaudreau, Ferland), 45. Brodie (Gaudreau, Versteeg), 60. Dube – 6. Caggiula (Larsson, Draisaitl), 11. Auvitu, 24. Khaira (Yamamoto), 27. Caggiula (Lucic, Klefbom), 42. Yamamoto


    Calgary Flames: Smith (Gillies) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Valimaki, Kylington – Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Versteeg, Backlund, Frolík – Mangiapane, Jankowski, Brouwer (A) – Gazdic, Dube, Hathaway. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Edmonton Oilers: Brossoit (Ellis) – Klefbom (A), Larsson (A), Simpson, Auvitu, Lowe, Paigin – Lucic (A), Draisaitl, Caggiula – Khaira, Kelly, Yamamoto – Callahan, Malone, Rattie – Polei, Gambardella, Chase. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Chris Schlenker. Čároví: Brian Mach, Travis Gawryletz
    bahis siteleri