Ath. Bilbao – Atlético 1:2 (kon.) | Leganés – Girona 0:0 (kon.) | La Coruňa – Alavés 1:0 (kon.)
Sevilla – Las Palmas 1:0 (kon.) | Real Madrid – Real Betis 0:1 (kon.)
konec
CD Leganés
0:0 (0:0)
Girona FC
Středa 20.09.2017, 20:00 • Estadio Municipal de Butarque • Španělská LaLiga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek středečního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (21:54:10)
    Dnešní duel ani přes množství šancí branku nenabídl...

     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 7:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 19:20.
     
    Utkání je u konce! Poté, co v první půli zazdili své šance Szymanoski se Stuanim, tak se diváci branky nedočkali ani ve druhém poločase a duel končí dělbou bodů po výsledku 0:0.

    Ve druhé půli nejprve mohl zahrozil Gabriel, který ale branku křižnou ránu netrefil. Poté měl dvě možnosti obránce Girony Juanpe, ale nejprve jej skvěle vychytal domácí brankář a následně jeho radost po další pohledné hlavičce stálo v cestě břevno. To domácí radost zhatil ofsajd, v němž se krátce před svou brankou z 82. minuty nacházel Amrabat. Ani jeden z celků se tak branky nedočkali, a utkání končí bez gólu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V asi úplně poslední šanci duelu Amrabat skvěle odcentroval na zadní tyč, jeho pas vracel Gabriel někam na penaltu, ale osamocený Pérez jej z otočky netrefil.
     
    90+2
    Johan Mojica dostal poměrně dost času na levé straně, aby si míč připravil k centru, ovšem ani tak nepochodil. Míč sice dobře načechral do šestnáctky, ale přesně do rukavic Ivána Cuéllara.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Žlutou kartu dostává Joseba Zaldúa (CD Leganés).
     
    90
    V poslední minutě řádně hrací doby se ke střele z dálky dostal Douglas, míč si připravil na pravačku, ale technický obstřel míč zhruba dva metry nad.
     
    89
    Gabrielovi se nepovedla ani další akce a chvíli nato možná trochu z frustrace zajel hodně ostře špičkou kopačky do soupeře. Rozhodčí nakonec kartu nevytasil, ale nikdo by se nedivil, pokud by tak učinil.
     
    88
    Nordin Amrabat mohl napravit své předchozí gólové zaváhání, dostal krásný pas do ulice od Gabriela, ale opět jej v akci vpřed zastavil praporek čárového – ofsajd.
     
    87
    Na druhé straně vyslal jeden z domácích fotbalistů hodně nebezpečný centr, ale ve vápně Girony byl nejdravější obránce Pedro Alcalá a také míč nekompromisně hlavou odvrátil.
     
    86
    Nakonec se pokusil Stuani hlavou sklepnout míč pro Douglase, což se mu povedlo, ale střídající Brazilec si na hranici vápna pomohl jasným faulem.
     
    85
    Hosté jsou nyní usazeni na polovině hřiště na míči, ale cesta k zakončení se jim nedaří zatím najít.
     
    83
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Claudio Beauvue, přichází Erik Morán.
     
    83
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Olarenwaju Kayode, přichází Cristian Portugués.
    82. Neuznaná branka Ambarata kvůli ofsajdu!
     
    82
    Tribuny nyní vybuchly nadšením, neboť domácí skórovali. Amrabat dostal po protečování spoluhráče přesný pas za obranu a neomylně skóroval, nicméně jeho radost zastavil praporek pomezního rozhodčího – ofsajd!

    Daniel Kinc

    Branky:

    Karty:   78. R. Pérez (LGS), 90. Zaldúa (LGS) – 30. Stuani (GIR), 64. Juanpe (GIR)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 7:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 19:20.
    CD Leganés: Cuéllar – Zaldúa, Mantovani (C), Siovas, Rico – Brašanac (58. Omar), R. Pérez – Eraso, Gabriel, Szymanowski (67. N. Amrabat) – Beauvue (83. Morán).
    Náhradníci: Champagne – dos Santos, N. Amrabat, Omar, Tito, Morán, Naranjo.

    Girona FC: Iraizoz – Juanpe, Alcalá, Muniesa (60. Espinosa) – Maffeo, Pons, Granell (C) (72. Douglas Luiz), Mojica – Kayode (83. Portugués), B. García, Stuani.
    Náhradníci: Bono – Aday, Espinosa, Ramalho, Portugués, Olunga, Douglas Luiz.

    Rozhodčí: Mario Melero Lopez
    bahis siteleri