Nashville – Florida 3:5 (kon.) | Columbus – Chicago 2:5 (kon.) | Boston – Detroit 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Tampa – Carolina 1:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Florida 3:2 (po pr.) | Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:4 (kon.)
San Jose – Anaheim 5:0 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:5 (2:1, 0:1, 0:3)
Ottawa Senators
Středa 20.09.2017, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Patrick SIELOFF - 2:5
     
    59:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Další hodně nepovedená rozehrávka z vlastního obranného pásma v podání Toronta skončila pouze u osamoceného PATRICKA SIELOFFA. Hostující obránce puk v klidu převzal, načež se trefil do opuštěné brány. Bez asistence.
    58:24 Filip CHLAPÍK - 2:4
     
    58:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí kouč se s powerplay očividně unáhlil. Rozehrávku na útočnou modrou čáru totiž zastavil Mark Borowiecki, po kterém se volného kotouče ujal FILIP CHLAPÍK. Mladý český útočník pak od mantinelu u červené čáry poslal do prázdné brány. Asistence: Mark Borowiecki.
     
    50:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nečekaná rána pro domácí celek. Po naskočení z trestné lavice se ERIK BURGDOERFER dostal do samostatného úniku. S tím si sice Kaskikuo poradil, poté zneškodnil také Pyttovu dorážku, ale Burgdoerfer se ještě dostal zpět ke kotouči a na druhá pokus už ho dostal za rozhozeného gólmana. Asistence: Tom Pyatt.
    35:52 Fredrik CLAESSON - 2:2
     
    35:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže teď je přesilová hra hostů přeci jenom využita. Po dobré práci u mantinelu se Ottawa dostala do výhodného rozestavení a Reinhart žabkou od brány našel volného FREDRIKA CLAESSONA. Hostující obránce využil dostatku prostoru, popojel blíže k bráně, načež skóroval dokonalou ranou do horního rohu brány. Asistence: Max Reinhart, Tyler Randell.
    17:09 van RIEMSDYK - 2:1
     
    17:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná souhra zakončení brankou. Nejprve si na modré čáře předali kotouč obránci Maple Leafs, ale pak šla křížná přihrávka na Marnera, který bleskově našel osamoceného JAMESE VAN RIEMSDYKA. Proti jeho svižnému zakončení se Condon nestačil přesunout a Toronto otáčí nepříznivý vývoj zápasu. Asistence: Mitchell Marner, Jake Gardiner.
    11:26 Patrick MARLEAU - 1:1
     
    11:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je však vyrovnáno. Za obranu hostujícího celku si výborně najel PATRICK MARLEAU, který převzal puk na útočné modré čáře, lehce zprava si to namířil na Condona a toho pak překonal dokonale trefenou střelou nad brankářovo rameno. První Marleauova branka v dresu Toronta! Asistence: Leo Komarov.
    04:28 Logan BROWN - 0:1
     
    04:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři bleskově využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Marinčin na pravé straně nedokázal vyvézt puk z obranného pásma, kotouče se ujal LOGAN BROWN, jenž si touš na chvíli vyměnil s Widemanem. Právě hostujícího obránce však připravil rychlou přihrávku zpět na Browna, jenž se pak svižnou střelou z vrcholu levého kruhu nemýlil. Asistence: Chris Wideman.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 12. Marleau (Komarov), 18. van Riemsdyk (Marner, Gardiner) – 5. Brown (Wideman), 36. Claesson (Reinhart, Randell), 51. Burgdoerfer (Pyatt), 59. Chlapík (Borowiecki), 60. Sieloff


    Toronto Maple Leafs: Andersen (od 41. Kaskisuo) – Gardiner, Marinšin, Valiev, Holl, Borgman, Loverde – Marleau, Marner, Smith, Van Riemsdyk, Rychel, Greening, Bozak, Kadri, Komarov, Johnsson, Moore, Grundstrom
    Ottawa Senators: Condon (od 31. Högberg) – Wideman, Claesson, Burgdoerfer, Sielof, Harpur, Borowiecki – Pyatt, Thompson, Blunden, VandeVelde, Reinhart, DiDomenico, Brown, Rodewald, Formenton, Randell, Chlapík, McCormick

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Garrett Rank – David Brisebois, Steve Miller

    Diváci: 18 847
    bahis siteleri