Nashville – Florida 3:5 (kon.) | Columbus – Chicago 2:5 (kon.) | Boston – Detroit 4:2 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Tampa – Carolina 1:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 2:5 (kon.)
Nashville – Florida 3:2 (po pr.) | Dallas – St. Louis 5:3 (kon.) | Colorado – Vegas 1:4 (kon.)
San Jose – Anaheim 5:0 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:5 (2:1, 0:1, 0:3)
Ottawa Senators
Středa 20.09.2017, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Patrick SIELOFF - 2:5
     
    59:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Další hodně nepovedená rozehrávka z vlastního obranného pásma v podání Toronta skončila pouze u osamoceného PATRICKA SIELOFFA. Hostující obránce puk v klidu převzal, načež se trefil do opuštěné brány. Bez asistence.
    58:24 Filip CHLAPÍK - 2:4
     
    58:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí kouč se s powerplay očividně unáhlil. Rozehrávku na útočnou modrou čáru totiž zastavil Mark Borowiecki, po kterém se volného kotouče ujal FILIP CHLAPÍK. Mladý český útočník pak od mantinelu u červené čáry poslal do prázdné brány. Asistence: Mark Borowiecki.
     
    58:19
    Kasimir Kaskisuo spěchá na střídačku a Toronto to zkusí se šesti hráči v poli.
     
    52:26
    Nazem Kadri (TOR) teď nepochopitelně strčil Maxe McCormicka (OTT) do brány a poté do něj ještě začal strkat. To se hostujícímu útočníkovi pochopitelně nelíbilo a výsledkem jsou dvě trestné minuty za hrubost pro oba zúčastněné.
     
    50:57
    Velmi rychle mohlo být znovu vyrovnáno, avšak to by si Marcus Högberg nesměl poradit s dobře sehraným přečíslením Toronta!
     
    50:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Nečekaná rána pro domácí celek. Po naskočení z trestné lavice se ERIK BURGDOERFER dostal do samostatného úniku. S tím si sice Kaskikuo poradil, poté zneškodnil také Pyttovu dorážku, ale Burgdoerfer se ještě dostal zpět ke kotouči a na druhá pokus už ho dostal za rozhozeného gólmana. Asistence: Tom Pyatt.
     
    48:19
    Hákováním si při bránění Komarova pomohl Erik Burgdoerfer (OTT), který si tak připisuje druhý dvouminutový trest.
     
    48:18
    Obrovská příležitost pro Komarova. Hostující útočník se před bránou dostal přes Bugdoerfera, bekhendem dokonce překonal brankáře, nicméně Reinhart puk ze vzduchu odpálil ještě před brankovou čárou.
     
    45:08
    Jenže přesilovka Ottawy je záhy u konce, neboť dvě trestné minuty za sekání dostává Alex Formenton (OTT).
     
    44:46
    Přesilová hra ve prospěch Toronta. Nedovoleným bráněním se provinil Justin Holl (TOR).
     
    42:21
    Marner výbornou přihrávkou našel Jamese van Riemsdyka, který puk usměrnil opět jen do brankové konstrukce! Poté už kotouč lapil Marcus Högberg.
     
    41:41
    Högberg zatím velmi dobře odolával dvojnásobné přesilovce, ale nyní už byl překonán. Na druhou stranu mu tentokrát pomohla tyč.
     
    40:47
    Domácí si znovu zahrají přesilovou hru pět na tři. Za sekání je totiž potrestán Max McCormick (OTT).
     
    40:01
    Také v bráně Toronta dochází ke změně. Třetí třetinu odchytá Kasimir Kaskisuo.
     
    39:56
    Před koncem druhé třetiny je ještě potrestán Alex Formenton (OTT), který se v souboji u mantinelu dopustil vysoké hole.
     
    38:13
    Hned dvakrát za sebou teď hráči Toronta zdržovali na vhazování a Kerby Rychel (TOR) jde už potřetí na lavici hanby, neboť odpyká týmový trest.
    35:52 Fredrik CLAESSON - 2:2
     
    35:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže teď je přesilová hra hostů přeci jenom využita. Po dobré práci u mantinelu se Ottawa dostala do výhodného rozestavení a Reinhart žabkou od brány našel volného FREDRIKA CLAESSONA. Hostující obránce využil dostatku prostoru, popojel blíže k bráně, načež skóroval dokonalou ranou do horního rohu brány. Asistence: Max Reinhart, Tyler Randell.
     
    34:11
    Dvě trestné minuty za sekání si odsedí Martin Marinčin (TOR).
     
    30:18
    Změna na brankářském postu. První zkušenosti v NHL si připíše Marcus Högberg, jenž drtivou většinu loňské sezóny odchytal v Linköpingu a nyní nahrazuje Mikea Condona.
     
    24:26
    A Mike Blunden (OTT) dostává ještě desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    24:26
    Je tady rvačka. Mike Blunden (OTT) nebyl spokojen s důrazným hitem od Andrease Borgmana (TOR) a šel si to s ním vyřídit ručně. Nevýrazný konflikt vyústil v povalení hostujícího hráče a vyloučení pro oba. Blunden však dostává o dvě trestné minuty více.
     
    20:13
    Ottawa do druhé části vstupuje zbytkem přesilové hry a Andersen si záhy po buly připsal velmi povedený zákrok proti DiDomenicovi, kterého výborně našel Filip Chlapík.
     
    18:27
    Příliš blízko Condona teď projížděl Nazem Kadri (TOR), který se dostal do kontaktu s brankářem a výsledkem je vyloučení za nedovolené bránění brankáři.
    17:09 van RIEMSDYK - 2:1
     
    17:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná souhra zakončení brankou. Nejprve si na modré čáře předali kotouč obránci Maple Leafs, ale pak šla křížná přihrávka na Marnera, který bleskově našel osamoceného JAMESE VAN RIEMSDYKA. Proti jeho svižnému zakončení se Condon nestačil přesunout a Toronto otáčí nepříznivý vývoj zápasu. Asistence: Mitchell Marner, Jake Gardiner.
     
    16:58
    Také domácí si vyzkoušejí krátkou přesilovou hru pět na tři. Za podražení je potrestán Patrick Sieloff (OTT).
     
    15:45
    Na lavici hanby míří Erik Burgdoerfer (OTT), který se provinil držením protihráče.
    11:26 Patrick MARLEAU - 1:1
     
    11:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je však vyrovnáno. Za obranu hostujícího celku si výborně najel PATRICK MARLEAU, který převzal puk na útočné modré čáře, lehce zprava si to namířil na Condona a toho pak překonal dokonale trefenou střelou nad brankářovo rameno. První Marleauova branka v dresu Toronta! Asistence: Leo Komarov.
     
    06:22
    Hosté to dobře vykombinovali, Jack Rodewald si sjel až na hranici brankoviště, ale rychlým zakončením z prvního doteku trefil tyč.
     
    05:45
    A situace se pro Toronto komplikuje. Leo Komarov (TOR) je rovněž potrestán za sekání.
     
    05:08
    Další vyloučení Kerbyho Rychela (TOR). Dvě trestné minuty za sekání.
     
    05:00
    Okamžitě to mohlo být o dvě branky. Znovu to byla svižná střela Logana Browna, jež vedla k překonání Andersena, avšak v tomto případě puk trefil břevno.
    04:28 Logan BROWN - 0:1
     
    04:28
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři bleskově využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Marinčin na pravé straně nedokázal vyvézt puk z obranného pásma, kotouče se ujal LOGAN BROWN, jenž si touš na chvíli vyměnil s Widemanem. Právě hostujícího obránce však připravil rychlou přihrávku zpět na Browna, jenž se pak svižnou střelou z vrcholu levého kruhu nemýlil. Asistence: Chris Wideman.
     
    04:16
    Je tomu tak. Kerby Rychel (TOR) u mantinelu důrazně přitlačil soupeře a inkasuje trest za vražení na hrazení.
     
    02:49
    Další velká šance domácích. Po akci na jeden dotek byl nalevo nehlídaný Bozak, nicméně jeho svižná střela skončila opět na Condonovi. Ten chytá skvěle.
     
    02:23
    Je tady první vyloučení zápasu. Jack Rodewald (OTT) trefil hokejkou tvář Marinčina, což znamená dvě trestné minuty za vysokou hůl.
     
    01:59
    Na brankovišti se teď zjevil Carl Grundstrom, který dostal přihrávku a okamžitě si puk stáhl na bekehnd. Mike Condon však zaznamenal fantastický zákrok levým betonem.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 12. Marleau (Komarov), 18. van Riemsdyk (Marner, Gardiner) – 5. Brown (Wideman), 36. Claesson (Reinhart, Randell), 51. Burgdoerfer (Pyatt), 59. Chlapík (Borowiecki), 60. Sieloff


    Toronto Maple Leafs: Andersen (od 41. Kaskisuo) – Gardiner, Marinšin, Valiev, Holl, Borgman, Loverde – Marleau, Marner, Smith, Van Riemsdyk, Rychel, Greening, Bozak, Kadri, Komarov, Johnsson, Moore, Grundstrom
    Ottawa Senators: Condon (od 31. Högberg) – Wideman, Claesson, Burgdoerfer, Sielof, Harpur, Borowiecki – Pyatt, Thompson, Blunden, VandeVelde, Reinhart, DiDomenico, Brown, Rodewald, Formenton, Randell, Chlapík, McCormick

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Garrett Rank – David Brisebois, Steve Miller

    Diváci: 18 847
    bahis siteleri