Jekatěrinburg – Soči 0:2 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 3:4 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 0:3 (kon.)
Toljatti – Kazaň 1:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 22.09.2017, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:27 Vjačeslav SOLODUCHIN - 3:4
     
    50:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ale srovnaný stav netrval dlouho. Ihned po buly se Ufa dostala do útoku a VJAČESLAV SOLODUCHIN vrací svému týmu vedení. Asistence: Maxim Majorov a Joonas Kemppainen.
    50:06 Tomáš FILIPPI - 3:3
     
    50:06
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A český útočník srovnává stav zápasu. Birjukov pálil od modré, puk srazil na led brankář Scrivens a velmi rychle se zorientoval TOMÁŠ FILIPP, který neměl problém puk dostat do branky. Bránící Loginov vůbec nevěděl kde je puk. Asistence: Denis Platonov a Jevgenij Birjukov.
    33:01 Sergej TĚREŠČENKO - 2:3
     
    33:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Puk dostali hráči domácích na modrou čáru, Filippi přihrál hezky na střed a SERGEJ TĚREŠČENKO vyslal jedovatou ránu od modré a puk skončil v brance. Utkání určitě nabere nový náboj. Asistence: Tomáš Filippi a Oskar Osala.
    31:49 Nikita PIVCAKIN - 1:3
     
    31:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Birjukov vyslal hezkou střelu od modré a před brankou tečuje puk NIKITA PIVCAKIN a dává tak naději svému týmu. Asistence: Jevgenij Birjukov.
    21:14 Philip LARSEN - 0:3
     
    21:14
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilová hra byla využita. Tohle hráči Ufy hezky rozehráli a po přihrávce se dostal ke střele PHILIP LARSEN, který prostřelil brankáře a od horní tyčky se dostal puk za brankovou čáru. Gól musel ještě potvrdit i video rozhodčí, neboť domácí reklamovali postavení hráče Ufy v brankovišti. Avšak o nic takového se nejednalo. Asistence: Linus Omark.
    13:57 Jevgenij BODROV - 0:2
     
    13:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    Zničehonic je tu druhý gól hostů. Útok vedený po levé straně, kde hostující hráč nezvládl souboj a přišla přihrávka před branku, kde puk usměrnil do branky JEVGENIJ BODROV. Asistence: Enver Lisin a Alexander Loginov.
    04:17 Zachar ARZAMASCEV - 0:1
     
    04:17
    Ufa právě vstřelila branku!
    Magnitogorsk velmi rychle ztratil puk v útočné třetině hostů. Omark hezky posléze přihrával puk do středu kluziště a ZACHAR ARZAMASCEV prostřeluje brankáře nad jeho pravé rameno k tyči. Asistence: Linus Omark a Teemu Hartikainen.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 32. Pivcakin (J. Birjukov), 34. S. Těreščenko (Filippi, Osala), 51. Filippi (Platonov, J. Birjukov) – 5. Arzamascev (Omark, Hartikainen), 14. J. Bodrov (Lisin, Loginov), 22. Larsen (Omark), 51. Soloduchin (M. Majorov, Kemppainen)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (22. Samsonov) – Pivcakin, J. Birjukov, Dronov, Schaus, Děnisov (A), S. Těreščenko, Budkin – I. Grigorenko, Jan Kovář, Mozjakin (C) – Ellison, Osala, Kosov – Timkin, Platonov (A), Filippi – Kaletnik, Švyrjov, De. Kazionov – Berestennikov.
    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Kuljaš, Loginov, Arzamascev, Larsen, Gončarov, Panin (A), Petrišev – J. Bodrov, Lisin (A), I. Makarov – Omark, Kemppainen, Hartikainen – Kokarev, Zubov (C), Fjodorov – Soloduchin, M. Majorov, Skorikov – Korotkov.

    Rozhodčí: Alexei Ravodin, Maxim Sidorenko
    bahis siteleri