Zlín – Litvínov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:3 (po pr.) | Chomutov – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 7:5 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 22.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy u extraligy zase na počtěnou! (20:00:00)
     
    Vítkovice v Chomutově vítězí a připisují si do ligové tabulky dva body! Na konci druhé třetiny otevřel skóre Patrik Zdráhal, kterého napodobil ve třetí části hry Jaroslav Mrázek. O rozhodující trefu se postarali hosté v prodloužení, branku vstřelil Radoslav Tybor.

    Střely na branku: 28:23
    Nejlepší hráči utkání: Jaroslav Mrázek – Patrik Bartošák
     
    Konec zápasu.
    62:24 Radoslav TYBOR - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    62:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A v další akci se prosazují Vítkovice, kterému ukončují neporazitelnost Pirátů v letošním ročníku! RADOSLAV TYBOR se prosadil střeleckým pokusem o tyčku, čímž vybojoval bod navíc pro svůj celek. Zpoza branky mu parádně nahrál Ondřej Roman. Asistence: Ondřej Roman.
     
    61:54
    Sám na brankáře mohl následně pronikat Vladimír Růžička. Ten ale nakonec uklouzl a ke kotouči se dostal Patrik Bartošák, jenž po mantinelu rozehrává.
     
    61:20
    Marek Tomica a Ivan Huml se v přečíslení nedomluvili a kotouč zůstal za nimi. K němu se dostávají hosté, kteří ale do rychlé protiakce neprojeli.
     
    60:32
    Vladimír Růžička si najel do pásma a přenechával kotouč Juraji Valachovi. Ten si najel do střelecké pozice, svým pokusem ale nakonec trefil jen vyrážečku brankáře!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Utkání mezi Chomutovem a Vítkovicemi rozhodne prodloužení, případně nájezdy! Pirátům se ve třetí části povedlo vyrovnat díky trefě Jaroslava Mrázka, další branky k vidění již nebyly, a tak uvidíme nastavení.

    Střely na branku: 27:22
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:11
    Po přihrávce zpoza branky se do zakončení zblízka dostával hostující Petr Kolouch. Jána Laca v brance ovšem nepřekonal, slovenský brankář puk vyrazil!
     
    58:48
    Dlouho se bojovalo u mantinelu pirátské střídačky. Pomalu a jistě utkání míří do prodloužení, Piráti by hráli již třetí v řadě.
     
    58:05
    Michal Poletín zavezl kotouč do útočné třetiny a od levého mantinelu nahazoval. Patrik Bartošák kotouč vyrazil do rohu, kde se k němu dostali hosté.
     
    57:16
    Tomáš Slovák objel branku a bekhendem našel volného Michala Vondrku. Toho kotouč trefil do brusle, a tak k zakončení nedošlo. Velká smůla pro domácího kapitána.
     
    56:25
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:25
    Piráti byli následně pod tlakem a unavené pětka sotva bruslila. Logickým vyústěním celé situace tak bylo vyhození na zakázané uvolnění.
     
    56:00
    Petr Kolouch vybojoval u levého mantinelu kotouč a dostával se před branku. Jeho bekhend ale skončil na připraveném chomutovském obránci.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 49. Mrázek (V. Tomeček) – 40. P. Zdráhal (Szturc), 63. Tybor (O. Roman)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Koblasa, Chlouba, V. Tomeček – Poletín, Lauko, Hlava.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk, Puzič – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Dej, Lev, Olesz – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Š. Stránský, Kurovský.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hodek – Ondráček, Hynek.

    Diváci: 4 445
    ocianews.com