Zlín – Litvínov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:3 (po pr.) | Chomutov – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Pardubice – Jihlava 7:5 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 22.09.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem fanouškům české extraligy! Ta se vrací s šestým kolem, vedoucí celek z Chomutova přivítá na svém ledě dobře hrající Vítkovice. Souboj o další body startuje v SD ARÉNĚ v 17:30!
     
    PIRÁTI CHOMUTOV (1.)

    Severočeskému celku a semifinalistovi posledního ročníku Tipsport extraligy zatím vychází nový ročník skvěle. Piráti během úvodních pěti kol nepoznali hořkost porážky a vyhřívají se dočasně na prvním fleku. Naposledy sílu chomutovského celku ochutnala Kometa Brno, která Pirátům doma podlehla 2:3 po nájezdech. Nejproduktivnějším hráčem celku je se sedmi body kapitán Michal Vondrka.

    Jan Výtisk při obranné práci ???????? #MadeOfHockey #SuperTacks #TELH (???? – Petr Kotala)

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     
    HC VÍTKOVICE RIDERA (3.)

    Ostravský celek vstoupil do nového ročníku extraligy opravdu slušně a po pěti odehraných kolech se krčí na třetí pozici Tipsport extraligy. V prvním kole sice Ridera ztratila body se Zlínem v prodloužení, Berani první branku vstřelili až v posledních sekundách hry, obrat poté dokonali v nastavení. Následovaly domácí triumfy nad Pardubicemi a Spartou. Nejpovedenější utkání sehráli Ostravané ve třetím kole, kdy doma rozdrtili pražskou Spartu 6:1, hattrickem se blýskl bývalý chomutovský útočník David Květoň.
     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS


    Piráti s Vítkovicemi hráli naposledy na konci ledna, na startu čtvrté čtvrtiny přivítali Chomutovští oblíbeného soupeře v ročníku a utkání to bylo gólové. Nakonec padlo osm branek a domácí zvítězili 5:3. Piráti vedli na začátku druhé třetiny již 3:0 a svůj luxusní náskok již udrželi.

    Piráti Chomutov 5:3 HC Vítkovice Ridera
    Branky a nahrávky: 14. V. Růžička (TS), 16. Tomica (Huml, Vondrka), 22. Kudělka (V. Růžička, Sklenář), 37. Poletín (Huml, Vondrka), 52. Rutta (Tomica, Koblasa) – 25. D. Květoň (Hrbas), 51. Olesz (Vandas, E. Němec), 57. Hrbas (Szturc).

    Chomutov: Laco – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Kudělka, Havel, Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Skokan, Růžička, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Hlava, Kaše, Lauko.

    Vítkovice: Dolejš – Klok, Sloboda, Baranka, Hrbas, Výtisk, Urbanec, Krenželok – Květoň, Roman, Tybor – Olesz, Stastny, Zdráhal – Kucsera, Kolouch, Vandas – Szturc, Němec, Tomi – Kurovský.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Koblasa, Chlouba, V. Tomeček – Poletín, Lauko, Hlava.

    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk, Puzič – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Dej, Lev, Olesz – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Š. Stránský, Kurovský.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hodek – Ondráček, Hynek..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky jsou na ledové ploše SD ARÉNY a utkání šestého kola Tipsport extraligy co nevidět začne. Přejeme příjemnou zábavu!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Puk se po vhazování dostal za branku Vítkovic, kde hosté kombinují. Následně by rádi poprvé prošli do útočné fáze. Uvidíme, jak se jim to povede.
     
    00:58
    Vítkovice následně prošly do útočného pásma, na modré čáře ale parádně zahrála domácí defenzíva, která Ostravany do zakončení nepustila.
     
    01:54
    Puk do útočné třetiny zavezl Petr Koblasa, který následně přihrával k levému mantinelu. Tam byl Vojtěch Tomeček, jenž svižnou střelou trefil lapačku Patrika Bartošáka.
     
    02:16
    Hosté následně pokoušeli projít do útočné fáze, ale jejich rozehra nebyla přesná. Puk končí na icing a hra bude pokračovat vhazováním před Bartošákem.
     
    02:53
    Podobná situace i na straně druhé. Vítkovice byly v útoku aktivní a domácí hokejisté puk jen vyhodili na icing. Buly před Jánem Lacem.
     
    03:25
    Do rychlého útoku se následně hnala domácí první lajna, jejich kombinační hra ovšem nebyla zakončena první brankou utkání. Domácí i tak kombinují.
     
    03:51
    Piráti se následně dostali ke střele, pokus Dávida Skokana ovšem skončil po bloku v ochranné síti. Pokračovat se tak bude vhazováním před Bartošákem.
     
    04:20
    Domácí pásmo ztratili, ale hned se tam s pukem vraceli. Sudí nakonec viděli ofsajd, a tak bude hra pokračovat vhazováním ve středu hrací plochy.
     
    04:48
    Petr Kolouch v první zajímavější šanci. Hostující útočník obešel bránícího hráče a zakončoval z mezikruží. Ján Laco byl ovšem připraven a kotouč chytil.
     
    05:36
    Následně se do dobré akce prokličkoval Marek Tomica, který si najel před branku a bekhendem zakončoval. Puk nad branku nakonec vytěsnil Patrik Bartošák!
     
    06:31
    Zpoza branky si mezi kruhy najel David Květoň, jenž rychle zakončoval. I tento pokus ale Ján Laco zneškodnil, nyní šlo o zákrok holí.
     
    07:10
    Hraje se celkem dlouho a bez přerušení. Oba celky se dostávají do šancí a sledujeme utkání z jedné strany na druhou. Je možné, že brzy uvidíme první branku klání.
     
    08:15
    Dlouhý souboj o puk u mantinelu ukončil písknutím rozhodčí utkání. Hra se tak přerušuje a pokračovat bude po komerční přestávce.
     
    08:31
    Ivan Huml byl před brankou, kam dostal kotouč. Nadvakrát se mu ovšem zblízka nepovedlo překonat pozorného Patrika Bartošáka.
     
    09:25
    Od levého mantinelu nahazoval do brankoviště Roman Szturc. Hostující útočník ovšem nikoho nenašel a kotouč se dostal až za branku, kde byli domácí hráči.
     
    10:17
    Parádní přihrávku dostával na levý kruh David Květoň, který rychle zakončoval. Svým pokusem ovšem trefil betony připraveného brankáře, parádní zákrok.
     
    10:56
    V další střelecké pozici byl hostující Jakub Lev, který to zkoušel z pravé strany. Jeho pokus byl ale ztečován nad branku, a tak Ján Laco zasahovat nemusel.
     
    11:19
    Následně se Pirátům nepovedlo vyhodit ideálně a je z toho zakázané uvolnění. Hra bude pokračovat vhazováním po pravici slovenského brankáře.
     
    11:36
    Uvidíme první přesilovou hru. Za držení jde na lavici hanby hostující Lukáš Klok, jenž se dopustil zbytečného útočného faulu.
     
    11:50
    Vítkovicím se povedlo na začátku prvního oslabení vyhodit a ušetřit tak nějaké sekundy. Piráti kombinují za brankou Jána Laca.
     
    12:22
    Z levého kruhu to následně dvakrát zkoušel Tomáš Slovák. Jeho první střela skončila nad brankou, ta druhá trefila projíždějícího Ivana Humla.
     
    12:55
    Již ve druhé minutě přesilové hry si domácí najeli po pravé straně do pásma a nahazovali na branku. Patrik Bartošák puk viděl a zaskvěl se pohodovým zákrokem.
     
    13:36
    Hosté v plném počtu.
     
    13:40
    Juraj Valach od modré čáry zakončoval, ale svým tvrdým pokusem branku nakonec netrefil. Vítkovice následně vyjely s kotoučem pryč z obranné třetiny.
     
    14:24
    Piráti stále aktivní na útočné polovině, ale ani nyní si nevytvořili nějakou extra nebezpečnou akci. Čtvrtá lajna spíše aktivně napadala.
     
    15:08
    Vteřiny před druhou komerční pauzou zkoušel štěstí Ivan Huml. Ten z úhlu hledal místečko mezi Patrikem Bartošákem a tyčkou. Nenašel. Hrát se bude po pauze.
     
    15:26
    Po nahození Romana Chlouby přišla celkem nebezpečná teč před brankou. Petr Koblasa ale nenasměroval kotouč za záda zasahujícího Bartošáka!
     
    15:41
    Následně kličkoval Vladimír Růžička, který si zpoza branky zkoušel prohodit kotouč do brankoviště. Patrik Bartošák byl ovšem pozorný a kotouč chytil.
     
    16:18
    Další útok Pirátů úspěšný nebyl, přihrávka do útoku nebyla přesná a puk skončil za brankou. Icing a vhazování před Lacem je to, co se nyní děje či dít bude.
     
    17:19
    Pořádný závar před brankou Bartošáka. K odraženému kotouči se dostal Jakub Sklenář, který bekhendem zakončoval. Mezi betony hostujícího brankáře se ale netrefil!
     
    18:05
    Po delší době útok Vítkovic se střeleckým pokusem. Rastislav Dej pokusem od pravého mantinelu ovšem uspět nemohl, bylo to spíše takové nahození. Laco připraven.
     
    18:28
    Piráti následně nezaložili povedený útok a rozhodčí signalizuje několikátý icing v první třetiny. Z této zbývají poslední sekundy. Vhazování před Lacem.
     
    19:20
    Parádní hit si ve středu hrací plochy připsal Mário Grman, který si počkal na projíždějícího Lukáše Kloka. Následně si Vítkovice vybojovaly vhazování.
     
    19:44
    Rychlou akci Pirátů zakončoval svižným střeleckým pokusem Dávid Skokan. Bartošákovi sice kotouč vypadl, ale za brankovou čáru se nakonec nedostal!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi první třetina, která úplně nenudila. Šance měly oba celky, brankáři jsou ovšem tím rozdílovým faktorem dnešního utkání. V podobném tempu nás utkání bude bavit, rozhodne ovšem nejspíše minimum branek.

    Střely na branku: 13:5
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:18.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Po vhazování se puk dostal za branku Bartošáka, odkud se Ridera pokouší dostat do útoku. Akci podél pravého mantinelu vede útočník David Květoň.
     
    20:49
    Piráti kombinovali a dostali se ke střele od modré čáry, která byla tečována do ochranné sítě nad brankou. Hodně riskoval Lukáš Klok, který se bez helmy zapojil do hry.
     
    21:32
    Přes obránce se pokoušel zakončovat obránce Peter Trška. Bránící hráč se vyhnul domácímu obránci a zakončoval. Branku svým pokusem ovšem nedokázal trefit.
     
    22:18
    První přesilovka hostujících Vítkovic. Za podražení jde na trestnou lavici útočník Pirátů Petr Koblasa.
     
    22:38
    V oslabení ujeli chomutovští hokejisté a Juraj Valach dostával přihrávku na levé křídlo. Slovenský obránce zakončoval, ale puk mu byl ztečován a k ohrožení branky nedošlo.
     
    22:53
    Následně puk opustil ledovou plochu a hra je tak vykázaná do střední třetiny. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    23:41
    Hosté následně delší dobu kombinovali a pokoušeli se něco vymyslet. Vše přerušila hokejka Jána Laca, která přihrávku brankovištěm srazila do ochranné sítě.
     
    24:05
    V závěru početní výhody zakončoval po přihrávce zpoza branky David Květoň. Jeho rychlá střela ovšem přesná nebyla, kotouč skončil na boční síti.
     
    24:18
    Domácí v plném počtu.
     
    24:51
    Střelecký pokus hostů od modré čáry byl sražen a kotouč skončil v ochranné síti nad brankou. Pokračovat se tak bude vhazováním před Lacem.
     
    24:53
    Roman Szturc si nejdříve stěžoval na nedovolený zákrok na svoji osobu, který ovšem odpískán nebyl. Následně on sám fauloval.
     
    25:12
    K prvnímu pokusu se na pravém kruhu dostal Michal Vondrka. Jeho střela ovšem do branky nepropadla, kotouč skončil jen vedle levé tyčky Patrika Bartošáka.
     
    25:51
    Od modré čáry tvrdě zakončoval také Mário Grman, ale ani jeho pokus nebyl pro Laca nikterak nebezpečným. Kotouč skončil nakonec vedle branky.
     
    26:34
    Dvě velké šance Pirátů! Bekhend Vojtěcha Tomečka skončil na připraveném Bartošákovi, který byl následně překonán, ale bomba Valacha branku jen minula!
     
    26:53
    Hosté v plném počtu.
     
    27:24
    Následně Roman Szturc nadvakrát střílel. Prvním pokusem trefil bránícího hráče, následný pokus skončil na hokejce připraveného Jána Laca.
     
    28:30
    Marek Tomica od pravého mantinelu hledal najíždějícího Jakuba Lauka. Přihrávka nakonec ale nebyla důrazná a kotouč skončil na hokejce bránícího hráče.
     
    29:05
    Lukáš Klok hodně tvrdě trefil u mantinelu Michala Vondrku a půjde na trestnou lavici. Svého parťáka mstil Ivan Huml, jenž bude také potrestán.
     
    29:20
    Útočným faulem se následně provinil Dávid Skokan, který naprosto jasně přesekl hokejku jednoho z vítkovických hráčů. Uvidíme tedy početní výhodu Ridery.
     
    29:22
    Piráti vyhráli vhazování a Juraj Valach dělovkou podél mantinelu poslal kotouč až za branku Patrika Bartošáka.
     
    29:56
    Peter Trška následně vyslal tvrdou střelu, která skončila na Jánovi Lacovi. Juraj Valach byl opět první u kotouče a tvrdě jej podruhé vyhodil.
     
    30:27
    Další pokus vyslal Ondřej Roman, kterému se ale nyní branku trefit nepovedlo. Kotouč skončil vysoko nad a pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    30:52
    Síly na ledě se opět vyrovnají. Lukáš Kucsera hrál za brankou vysokou holí a nešťastně trefil jednoho z domácích do helmy. Hrát se bude tři na tři.
     
    31:20
    Domácí v plném počtu.
     
    31:58
    Michal Vondrka zakončoval od pravého kruhu, jeho rychlá střela ale skončil jen těsně vedle branky. Akce domácího celku i tak nadále trvá.
     
    32:04
    Přesouvající Patrik Bartošák naprosto úmyslně posunul branku a dostane dvě minuty. Piráti budou hrát dvojnásobnou přesilovku, trest odpyká Petr Kolouch.
     
    32:32
    Po kombinační hře zakončoval Vladimír Růžička, ale jeho pokus byl ztečován a skončil nad brankou. Piráti ovšem zůstávají u kotouče.
     
    33:08
    Hosté se nyní již ve čtyřech ubránili. Vladimír Růžička umotal padající hráče a zakončoval vedle. Bartošák následně ukryl střelecký pokus Juraje Valacha.
     
    33:38
    Tomáš Slovák se dostával na levé straně k puku a již mohl střílet či přihrávat do lepší pozice. Puk mu ovšem ujel a Vítkovice projely do útoku.
     
    34:04
    Hosté v plném počtu.
     
    35:19
    Dobrá akce domácích! Vladimír Růžička prchl po levé straně a dostal se až za branku. Zadovkou hledal Petra Klobasu, jemuž se ovšem zblízka nepovedlo skórovat.
     
    35:30
    Ondřej Dlapa po vhazování posílal nebezpečný kotouč do brankoviště, Bartošák ovšem ani nyní nekapituloval. Vítkovice hned vyhodily na icing.
     
    35:43
    A další. Již poněkolikáté za sebou se bude vhazovat před zraky Patrika Bartošáka, který zatím drží naděje svého celku na plný bodový zisk. Stejně jako Ján Laco na straně druhé.
     
    36:32
    Mário Grman zavezl kotouč do útočné třetiny a posunul jej Brett Flemmingovi. Ten nahozením na branku Bartošáka dokázal vybojovat pásmo.
     
    36:56
    Z otočky to následně zkoušel Michal Poletín. Ten tvrdě zakončoval, pokusem po ledě ale trefil jen připraveného Bartošáka, jenž zakročil betonem.
     
    37:08
    Vyloučení na obou stranách. Michal Poletín i Roman Szturc inkasují dvouminutové tresty za hrubost.
     
    38:02
    Aktivní hra domácích byla zakončena pokusem Tomáše Slováka. Ten do kotouče jen tak plácl, neposedná guma nakonec skončila v rukavici Bartošáka.
     
    38:41
    Michal Vondrka si najel do pásma a od pravého mantinelu hledal žabičkou najíždějícího hráče Pirátů. Těsně před ním ale zasáhl bránící ostravský hráč.
     
    39:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Petr Koblasa se nejdříve v dobré pozici neprosadil a přišel protiútok. Roman Szturc na levé straně obehrál bránícího hráče a předal kotouč PATRIKU ZDRÁHALOVI, jenž bekhendem překonal Jána Laca! Asistence: Roman Szturc.
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je za námi druhá třetina, která viděla jednu branku. Piráti byli mnohem aktivnější a měli šance, které ovšem neproměnili. Když už to vypadalo, že branku nenabídne ani druhá třetina, udeřili z protiútoku Vítkovice. Patrik Zdráhal pohotovým bekhendem překonal bezmocného Jána Laca.

    Střely na branku: 20:11
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Po pravé straně se do pásma dostával Michal Vondrka, kterému se ale nepovedlo zakončit. Přistoupila k němu dvojice bránících hráčů Ridery.
     
    41:01
    Piráti se hnali do útočné třetiny, ale do zakončení již vpuštěni nebyli. Rozhodčí utkání viděli ofsajd, a tak se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    41:37
    K dobré střele z mezikruží se dostával vítkovický Rastislav Dej. Tomu se ale nepovedlo překvapit Laca, ten jeho pokus vyrazil vyrážečkou nad branku.
     
    42:19
    Následné nahození skončilo v rukavici Jána Laca, který nic neriskoval a kotouč ukryl v rukavici. Vhazovat se tak bude po jeho levé ruce.
     
    42:34
    Rychlý útok aktivnější Ridery zakončoval střeleckým pokusem od levého mantinelu Petr Kolouch. I nyní ale chomutovský brankář předvedl pohotový zákrok.
     
    42:49
    Ze střední třetiny tvrdě pálil obránce Jaroslav Mrázek. Bartošák jeho pokus viděl a pohodově jej vyrazil do rohu kluziště.
     
    43:05
    Dvě minuty hned poté dostal chomutovský útočník Jakub Lauko, který si podržel pronikajícího hráče Vítkovic.
     
    43:44
    K odraženému puku mezi kruhy se dostal David Květoň, jenž bekhendem hned zakončoval. Jeho pokus ale skončil jen nad brankou slovenského brankáře.
     
    44:24
    Následně se Vítkovice nadále snažily, ale žádný střelecký pokus na branku neletěl. Pirátům se následně povedlo vyhodit až za branku Patrika Bartošáka.
     
    45:05
    Domácí v plném počtu.
     
    45:36
    Piráti se dostali do útočné třetiny, ale Michal Poletín ani Dávid Skokan nic nevymysleli. Vítkovice se zmocnily kotouče a vjely s ním do středního pásma.
     
    46:45
    Domácí se dostali do velké šance! Zpoza branky dostával přihrávku Michal Vondrka, který hned zakončoval. Jeho pokus nakonec orazítkoval tyč, nicméně se bude prohlížet záznam hry!
     
    47:16
    Sudí utkání byl hned hotový, branka to podle něj nebyla!
     
    47:35
    Piráti se následně snažili i nadále a vybojovali si vhazování před Patrikem Bartošákem. Hra bude pokračovat po komerční přestávce.
     
    48:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní to již domácímu celku vyšlo a je vyrovnáno! JAROSLAV MRÁZEK se na vrcholu levého kruhu opřel do kotouče a o brankovou konstrukci se mu povedlo skórovat. Patriku Bartošákovi kotouč přeletěl jeho beton. Asistence: Vojtěch Tomeček.
    48:23 Jaroslav MRÁZEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    48:41
    Hned se Piráti dostali do útoku a aktivně kombinovali. Přihrávka na Michala Vondrku byla sražena, následný pokus Dlapy od modré čáry zase skončil na bránícím hráči.
     
    49:42
    Piráti kombinovali a Peter Trška posunul branku. Následně vystartoval po sudím, ale nic si nakonec nedovolil. Přesilovka pro domácí Piráty.
     
    50:20
    Domácí kombinovali za brankou, kde jim byl ovšem puk odebrán a následně vyhozen do středního pásma. Všichni hráči v modrém tak musejí pryč z útoku.
     
    51:03
    Pěknou přihrávku mezi kruhy dostal Vojtěch Tomeček, jenž po ledě zakončoval. Bartošák se ovšem přesunul a šanci zneškodnil!
     
    51:18
    Do útočné třetiny si najel následně Roman Chlouba, který zkoušel štěstí. Jeho ztečovaná střela ovšem skončila v ochranné síti za brankou.
     
    51:42
    Hosté v plném počtu.
     
    52:22
    Hosté ujížděli podél pravého mantinelu a Petr Kolouch nahazoval do brankoviště. Připravený Laco nakonec nemusel ani zasahovat, u kotouče jsou opět domácí.
     
    53:16
    Hodně důrazný byl za brankou Vítkovic Jan Výtisk, který nalepil na mantinel Jakuba Sklenáře, k nevoli domácích fanoušků ale na trestnou lavici nejde.
     
    53:36
    Na druhé straně se již vylučuje. Juraj Valach si před brankou Jána Laca pomohl hokejkou, píská se podražení a Vítkovice se mohou vrátit zpátky do vedení.
     
    53:50
    Piráti po vhazování zabojovali a povedlo se jim vyhodit kotouč. Hra tak bude pokračovat ve střední třetině, kam se musejí vrátit všichni hosté.
     
    54:26
    Nahození na branku Jána Laca bylo zachyceno a slovenský brankář zvažoval, zda bude rozehrávat. Nakonec tak neučinil a puk raději přikryl.
     
    54:34
    Hned po vhazování nebezpečně pálil Rastislav Dej. Střela slovenského útočníka Lacovi sice propadla, kotouč ale nicméně skončil jen těsně vedle branky.
     
    55:36
    Domácí v plném počtu.
     
    56:00
    Petr Kolouch vybojoval u levého mantinelu kotouč a dostával se před branku. Jeho bekhend ale skončil na připraveném chomutovském obránci.
     
    56:25
    Piráti byli následně pod tlakem a unavené pětka sotva bruslila. Logickým vyústěním celé situace tak bylo vyhození na zakázané uvolnění.
     
    56:25
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:16
    Tomáš Slovák objel branku a bekhendem našel volného Michala Vondrku. Toho kotouč trefil do brusle, a tak k zakončení nedošlo. Velká smůla pro domácího kapitána.
     
    58:05
    Michal Poletín zavezl kotouč do útočné třetiny a od levého mantinelu nahazoval. Patrik Bartošák kotouč vyrazil do rohu, kde se k němu dostali hosté.
     
    58:48
    Dlouho se bojovalo u mantinelu pirátské střídačky. Pomalu a jistě utkání míří do prodloužení, Piráti by hráli již třetí v řadě.
     
    59:11
    Po přihrávce zpoza branky se do zakončení zblízka dostával hostující Petr Kolouch. Jána Laca v brance ovšem nepřekonal, slovenský brankář puk vyrazil!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Utkání mezi Chomutovem a Vítkovicemi rozhodne prodloužení, případně nájezdy! Pirátům se ve třetí části povedlo vyrovnat díky trefě Jaroslava Mrázka, další branky k vidění již nebyly, a tak uvidíme nastavení.

    Střely na branku: 27:22
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:32
    Vladimír Růžička si najel do pásma a přenechával kotouč Juraji Valachovi. Ten si najel do střelecké pozice, svým pokusem ale nakonec trefil jen vyrážečku brankáře!
     
    61:20
    Marek Tomica a Ivan Huml se v přečíslení nedomluvili a kotouč zůstal za nimi. K němu se dostávají hosté, kteří ale do rychlé protiakce neprojeli.
     
    61:54
    Sám na brankáře mohl následně pronikat Vladimír Růžička. Ten ale nakonec uklouzl a ke kotouči se dostal Patrik Bartošák, jenž po mantinelu rozehrává.
     
    62:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A v další akci se prosazují Vítkovice, kterému ukončují neporazitelnost Pirátů v letošním ročníku! RADOSLAV TYBOR se prosadil střeleckým pokusem o tyčku, čímž vybojoval bod navíc pro svůj celek. Zpoza branky mu parádně nahrál Ondřej Roman. Asistence: Ondřej Roman.
    62:24 Radoslav TYBOR - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    Konec zápasu.
     
    Vítkovice v Chomutově vítězí a připisují si do ligové tabulky dva body! Na konci druhé třetiny otevřel skóre Patrik Zdráhal, kterého napodobil ve třetí části hry Jaroslav Mrázek. O rozhodující trefu se postarali hosté v prodloužení, branku vstřelil Radoslav Tybor.

    Střely na branku: 28:23
    Nejlepší hráči utkání: Jaroslav Mrázek – Patrik Bartošák
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy u extraligy zase na počtěnou! (20:00:00)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 49. Mrázek (V. Tomeček) – 40. P. Zdráhal (Szturc), 63. Tybor (O. Roman)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Koblasa, Chlouba, V. Tomeček – Poletín, Lauko, Hlava.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk, Puzič – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Dej, Lev, Olesz – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Š. Stránský, Kurovský.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hodek – Ondráček, Hynek.

    Diváci: 4 445
    bahis siteleri