Vítkovice – Tatran 8:3 (kon.) | Liberec – Olomouc 8:7 (kon.) | Jičín – Bohemians 5:8 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
8:3 (4:0, 4:0, 0:3)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Sobota 23.09.2017, 14:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava • ČEZ Extraliga žen • 3. kolo
     
    57:23
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice hrají ve třetí třetině velmi dobře a potřetí snížily náskok domácích Vítkovic! Kubíčková tentokrát nestačila na teč ADÉLY KRAMPEROVÁ, která do její sítě prodloužila nahození z poloviny hřiště. Asistence: Žaneta Reková.
     
    50:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hostující tým přidává druhou branku v krátkém sledu a koriguje skóre na rozdíl šesti branek. Lenka Faltusová na ose hřiště inkasovala tvrdý úder, při kterém ji míček utekl k Žanetě Kvapilové, jejíž pokus z pravé strany tečovala za Kubíčkovou ADÉLA KRAMPEROVÁ. Asistence: Žaneta Reková.
     
    49:58
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice naprosto zaslouženě ruší čisté konto Lenky Kubíčkové! Ta byla krátká na LENKU FALTUSOVOU, která se bleskově obtočila okolo tyčky a zasunula balonek za domácí strážkyni branky. Bez asistence.
     
    38:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zuzana Halfarová podruhé v zápase trefila z brejku tyčku. Míček se ale ještě odrazil příhodně na hokejku MICHAELY ŠPONIAROVÉ, která se z dorážky nemýlila. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    34:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Střelu Paloncyové Drbalová pouze vyrazila k dalším domácím hráčkám. Po přihrávce z pravé strany poté bez přípravy vypálila HANA KONÍČKOVÁ a pokořila hostující brankářku. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    31:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherná individuální akce IVANY ŠUPÁKOVÉ, která se v plném běhu kličkou prosmýkla mezi několika soupeřkami a rázem stála už jen před Drbalovou, jež na vysokou střelu nedosáhla. Asistence: Natálie Martináková.
     
    25:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Individuální akci Martinákové překazil až zákrok Drbalové. Na tu zprava ještě vypálila ELIŠKA PLANKOVÁ a tentokrát dostala míček do sítě. Asistence: Natálie Martináková.
     
    16:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další stoprocentní šanci polské reprezentantky už Drbalová nezastavila. Ferenčíková poslala míček na prázdnou levou stranu, odkud odkrytou branku JUSTYNA KRZYWAKOVÁ neomylně trefila. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    07:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o tři branky! Tentokrát ji vstřelily samy domácí hráčky, konkrétně MICHAELA ŠPONIAROVÁ, jejíž táhla střela švihem skončila až v síti za bezmocnou Drbalovou. Bez asistence.
     
    05:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Justyna Krzywaková přihrála z krátkého mantinelu před levou tyč, odkud vystřelila Zuzana Šponiarová. I teď Drbalovou překonala její vlastní spoluhráčka, do branky tečovala míček MONIKA ZIKMUNDOVÁ.
     
    01:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Favoritky zápasu jdou velmi rychle do vedení! Z levého mantinelu vystřelila Šupáková, jejíž střelu si do vlastní branky poslala HANA SEDMÍKOVÁ.

    Michal Břuchanský


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Sedmíková (vla.), 6. Zikmundová (vla.), 8. M. Šponiarová, 17. Krzywaková (Ferenčíková), 26. Planková (Martináková), 32. Šupáková (Martináková), 35. Koníčková (Halfarová), 39. M. Šponiarová (Halfarová) – 50. Faltusová, 51. Kramperová (Reková), 58. Kramperová (Reková)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Příleská) – Kolářová, Halfarová, Klapitová, Koníčková, Ďuríková – M. Šponiarová, Planková, Ferenčíková – Z. Šponiarová, K. Kociánová, Šupáková – Husková, Paloncyová, Martináková – Krzywaková.
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Humlová) – Sedmíková, Zehrerová, Zikmundová, Válková, Rybínová – Reková, Vachušková, Kubelková – Reindlová, Morová, Viplerová – Matěvosová, Chaloupková, Faťunová – Faltusová, Kramperová.

    Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

    Diváci: 413
    bahis siteleri