Pittsburgh – Buffalo 5:4 (kon.) | Washington – New Jersey 1:4 (kon.) | Montreal – Toronto 2:4 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 0:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:3 (1:1, 1:2, 3:0)
Ottawa Senators
Čtvrtek 28.09.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A jak už je v dnešním utkání domácích zvykem, branky padají i v posledních vteřinách dané periody! Po chybné rozehrávce hostujícího celku se k puku na polovině kluziště dostal BRYAN LITTLE a trefit branku, hráči jako je on, rozhodně žádný problém nedělá! Bez asistence.
     
    53:12
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A přesto se domácí dostávají do vedení! Hosté semkli svého soupeře na jejich pásmu, následné nahození ale trefilo pouze Nica Petana, který rozjel gólovou akci! Spolupráce, ve které úřadoval právě on a jeho spoluhráč MARKO DAŇO, došla až k bráně Mika Condona, který byl následně druhým jmenovaným překonán! Asistence: Nic Petan.
     
    48:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A po velkém tlaku přichází odměna v podobě vyrovnávací branky! BRYAN LITTLE si blízko modré čáry vyměnil dvakrát puk se svým spoluhráčem, následně si najel na pravou stranu a přesnou ránou do protipohybu brankáře srovnává stav na 3:3! Asistence: Dustin Byfuglien, Nikolaj Ehlers.
     
    39:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je skoro k neuvěření! Domácí hráči Winnipegu se opět na samotný závěr třetiny dokázali prosadit! Hosté znovu v závěru periody neudrželi své nervy na uzdě a dostali se dokonce do dvojnásobného oslabení, čehož po souhře s Mathieu Perreaultem a Nikolajem Ehlersem dokonale využil kapitán Winnipegu DUSTIN BYFUGLIEN! Překonal vše, co mu stálo v cestě a snížil brankové manko svého celku pouze na jednobrankové! Asistence: Nikolaj Ehlers, Mathieu Perreault.
     
    36:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hosté z Ottawy se dostávají v závěru druhé periody již do dvoubrankového vedení! Po faulu jednoho z domácích borců měli hosté možnost na chvíli hrát v šesti lidech v poli a po krásné kombinaci, po přihrávkách Zacka Smitha a Marka Stona se před prázdnou bránou ocitl KYLE TURRIS, kterému už nedělalo velké potíže doklepnout puk do odkryté Hellebuyckovy svatyně! Asistence: Mark Stone, Zack Smith.
     
    27:26
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hosté se opět celkem nečekaně ujímají vedení! Ve středu kluziště si našel odražený puk ALEX FORMENTON, následně nabral vysokou rychlost, dostal se až před posledního obránce Winnipegu a ránou mezi betony překonal brankáře Hellebuycka! Bez asistence.
     
    19:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A domácí to dokázali ještě před hvizdem! Ti rozjeli vynikající kombinaci v útočném pásmu na jeden dotek a po přihrávce Dustina Byfugliena se odhodlal ke střele od modré Josh Morrissey. Jeho tvrdou ránu šikovně tečoval NIC PETAN a dvanáct sekund před koncem prvního dějství vyrovnává stav na 1:1! Asistence: Josh Morrisey, Dustin Byfuglien.
     
    02:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je takřka neuvěřitelné! Hned první střelecký pokus hostujícího celku z Ottawy se dostal až do sítě! Vynikající samostatnou akci úspěšně dokončil BOBBY RYAN! Bez asistence.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 20. Petan (Morrissey, Byfuglien), 40. Byfuglien (Ehlers, Perreault), 49. Little (Byfuglien, Ehlers), 54. Daňo (Petan), 60. Little – 3. Ryan, 28. Formenton, 37. Turris (Stone, Smith)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Poolman, Kulikov, Trouba, Byfuglien (A), Morrissey, Myers – Copp, Taněv, Hendriks, Matthias, Little, Petan, Ehlers, Lipon, Lemieux, Daňo, Connor, Perreault.
    Ottawa Senators: Condon (Hammond) – Phaneuf (A), Ceci, Oduya, Claesson, Chabot, Borowiecki – Turris (A), Ryan, Pyatt, Burrows, Smith, Thompson, Dzingel, Pageau, Brown, Formeton, Stone (A), Hoffman.

    Rozhodčí: Walsh, Pollock – Mills, Nansen.
    bahis siteleri