Liberec – Davos 4:3 (kon.) | Wolfsburg – Salzburg 4:5 (kon.) | JYP – Něman Grodno 3:2 (1:0 po s.n.)
Mnichov – Brynäs 2:3 (kon.) | HV71 – Třinec 2:1 (3:1 po s.n.) | Frölunda – Gap 5:1 (kon.)
Esbjerg – Mannheim 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Malmö Redhawks 5:4 (po pr.) | Vienna Capitals – Zug 5:3 (kon.)
Cracovia – IFK Helsinky 0:6 (kon.) | EC-KAC – Zürich 2:1 (po pr.) | Cardiff – Växjö 5:1 (kon.)
Nottingham – TPS 2:0 (kon.)
konec
Grizzlys Wolfsburg
4:5 (2:3, 2:2, 0:0)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 03.10.2017, 18:00 • Eis Arena Wolfsburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:38 Sebastian FURCHNE - 4:5
     
    39:38
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hostující obrana závěr třetiny podcenila, čehož využil SEBASTIAN FURCHNE. Jeho první rána nebyla přesná, druhé střelecký pokus lepší pozice zapadl přesně pod horní tyč. Asistence: Torsten Ankert a Tyler Haskins.
    32:24 Peter MUELLER - 3:5
     
    32:24
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, PETER MUELLER se prosadil střelou na bližší tyč. Poprvé v zápase mají hosté dvoubrankové vedení. Asistence: Layne Viveiros a Alexander Rauchenwald.
     
    28:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav ovšem netrval dlouho. Hosté se rychlé znovu dostávají do vedení. Bleskovou akci zakončoval po výborné přihrávce před brankou nedostatečně bráněný ALEXANDER ALEARDI. Asistence: Alexander Pallestrang a Peter Mueller.
    27:56 Brent AUBIN - 3:3
     
    27:56
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Sebastian Furchner vyslal do brejku BRENTA AUBINA. Ten byl tísněn obráncem, poradil si s tím a dostal se do střelecké pozice. Kotouč poslal do protipohybu brankáře. Je vyrovnáno. Asistence: Sebastian Furchner a Robbie Bina.
    19:30 Peter MUELLER - 2:3
     
    19:30
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hostující celek otáčí skóre a dostává se do vedení. Po krásné kombinaci se z předbrankového prostoru prosazuje zkušený PETER MUELLER. Asistence: Alexander Aleardi.
     
    08:44
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Gól! Hostující tým se prosazuje při vlastním oslabení, a tak je vyrovnáno. Harris přenechal kotouč spoluhráči, tím byl THOMAS RAFFL, jehož rychlá střela zapadla přesně pod horní tyč. Asistence: Brant Harris.
    04:54 Dominique HEINRICH - 2:1
     
    04:54
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rychle odpovídá hostující tým. Huber vypálil, jeho pokus se dostal ke spoluhráči. Tím byl DOMINIQUE HEINRICH. Jeho první pokus brankář zastavil, na dorážku nedosáhl. Asistence: Mario Huber.
    02:33 Brent AUBIN - 2:0
     
    02:33
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Velmi rychle využil domácí celek přesilovou hru a navyšuje své vedení. Tvrdou ránou z první uspěl nikým neatakovaný BRENT AUBIN. Jeho povedený pokus z předbrankového prostoru zapadl pod horní tyč. Asistence: Jeff Likens a Mark Voakes.
    01:26 Gerrit FAUSER - 1:0
     
    01:26
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Po krásné kombinaci se domácí celek dostává do vedení. Fauchner si vypracoval dobrou střeleckou pozici, ale ještě přihrával do míst, kde byl GERRIT FAUSER. Domácí hráč snadno zakončoval. Asistence: Sebastian Furchner a Tyler Haskins.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Fauser (Furchner, Haskins), 3. Aubin (Likens, Voakes), 28. Aubin (Furchner, Bina), 40. Furchne (Ankert, Haskins) – 5. Heinrich (Huber), 9. Raffl (Harris), 20. Mueller (Aleardi), 29. Aleardi (Pallestrang, Mueller), 33. Mueller (Viveiros, Rauchenwald)


    Grizzlys Wolfsburg: Brückmann (Kuhn) – Dehner, Bina, Wurm, Likens, Krupp, Ankert – Weiss, Voakes, Aubin – Furchner, Haskins, Fauser -Hoehenleitner, Dixon, Riefers – Karachun, Proft, Mulock
    EC Red Bull Salzburg: Gracnar (Starkbaum) – Bruillette, Heinrich, Viveiros, Raymond, Pallestrang, Baltram – Mueller, Harris, Aleadri – Raffl, Duncan, Hughes – Herburger, Rauchenwald, Huber – Cijan, Schiechl, Hockkofler

    Rozhodčí: Stricker, Kopitz – Müller, Marten
    bahis siteleri