Zlínsko – Petřkovice 2:1 (kon.) | Prostějov – Hodonín 1:0 (kon.) | Hlučín – Vyškov 4:0 (kon.)
HFK Olomouc – Kroměříž 1:2 (kon.) | Rýmařov – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Hulín – Uh. Brod 2:0 (kon.)
konec
SK Spartak Hulín
2:0 (1:0)
ČSK Uherský Brod
Sobota 07.10.2017, 15:00 • Sportovní areál města Hulín • Moravskoslezská fotbalová liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Domácí střídají. Ze hřiště odchází Michal Šrom. Na úplný závěr tohoto duelu se podívá Jiří Kovář.
     
    87
    Hulín právě vstřelil branku!
    Výbornou práci odvedl Šrom, který zatáhl po levé straně a poté přihrál pod sebe na nabíhajícího BRONISLAVA OTRUBU, který ve skluzu nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci a navýšil domácí náskok!
     
    84
    Třetí střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Robin Holík, přichází Libor Nevařil.
     
    81
    Domácí nyní propadli a mohlo být srovnáno! V podstatě sám na bránu uháněl Hruboš, kterému střela vůbec nesedla, hostující fotbalista se na sebe hodně zlobí!
     
    73
    Střídá také Hulín. Velmi pomalým tempem ze hřiště odchází Erik Hradil. Jeho místo na závěr tohoto duelu zaujme Bronislav Otruba.
     
    72
    Další střídání na hostující straně. Ze hřiště odchází Jan Michalec, opačným směrem míří Filip Hruboš.
     
    70
    Hosté střídají. Dohráno má Vojtěch Dolina, místo kterého už na trávník vbíhá Marek Mančík.
     
    66
    V hlavní roli znovu Ondřejka! Ten si dobře naběhl na centr z pravé strany, ovšem jeho hlavička končí nad! Těžko věřit, že z tolika příležitostí jsme zatím viděli jen jednu branku!
     
    61
    Standardka se nevyvedla, ovšem vzápětí mohl přijít trest pro domácí v podobě vyrovnávací branky! Jeden z hostujících fotbalistů dostal na levé straně spoustu prostoru, ovšem jeho pokus z dobré pozice skončil pouze vysoko nad!
     
    58
    Neskutečné, co domácí dnes nepromění! První střelu vyrazil brankář před sebe, kde dorážel úplně volný Šrom. Ten však trefil pouze přesouvajícího se Kohoutka, který stále drží naděje svého týmu!
     
    52
    První žlutou kartu tohoto utkání viděl hostující Richard David. Domácí budou rozehrávat zajímavou standardní situaci!
     
    51
    Obrovská šance Hulína! Po přihrávce na velké vápno se do zakončení dostal jeden z domácích fotbalistů. Jeho přízemní pokus skončil vedle pravé tyče hostující brány!
    43. ŠROM - 1:0
     
    43
    Hulín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do zaslouženého vedení! MICHAL ŠROM dostal výbornou přihrávku na hranici velkého vápna, dobře se uvolnil a jeho střelecký pokus na vzdálenější tyč končí až za zády Kohoutka!
     
    36
    Michalec teď výbornou přihrávkou našel Pochylého, jehož nebezpečná střela skončila těsně vedle. Dostál si musel pořádně oddechnout!
     
    33
    Neuvěřitelné, co nyní domácí neproměnili! S první hlavičkou si Kohoutek poradil a vyrazil před sebe. Motal však z malého vápna přestřelil úplně prázdnou bránu!
    24. Velká šance domácích.
     
    24
    Další gólovka pro domácí! Po centru z levé strany se k hlavičce zhruba na penaltě dostal Tureček, jehož pokus vyrazil s obrovskými problémy brankář Kohoutek, roh pro Hulín!
    11. Ondřejka v šanci selhal.
     
    11
    Další obrovská příležitost pro domácí! Skvělou přihrávku dostal Ondřejka, který postupoval úplně sám na hostujícího gólmana! Kohoutek však předvedl výborný zákrok!
     
    6
    O dvě minuty později mohli jí do vedení také domácí! Motal skvěle posunul na Ondřejku, který oklamal bránícího protihráče a poté z malého vápna přestřelil bránu Kohoutka!
     
    4
    Hosté rozehráli rohový kop centrem na zadní tyč, kde se ocitl úplně volný Pavelka! Jeho hlavička však minula domácí svatyni! To byla dobrá příležitost pro Uherský Brod.

    Štěpán Slovák

    Branky: 43. Šrom, 87. Otruba

    Karty:   52. David (UBR)


    SK Spartak Hulín: Dostál – Michálek, Ondřejka, Tureček, Dvořáček, Šrom (89. Kovář), Motal, Zlámal (C), Vyskočil, Hradil (73. Otruba), Kostka
    Náhradníci: Chytil, Otruba, Vyskočil, Kovář

    ČSK Uherský Brod: Kohoutek – Holík (84. Nevařil), Pavelka, David, Šálek (C), Gettler, Dolina (70. Mančík), Pochylý, Sklenář, Vrága, Michalec (72. Hruboš)
    Náhradníci: Hruboš, Mančík, Nevařil, Červinka

    Rozhodčí: Radim Duda – Karel Mikeska, Jakub Mojžíš

    Diváci: 162
    bahis siteleri