Slavia – K. Vary 4:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 4:1 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 2:6 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 8:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:4 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 9:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 07.10.2017, 12:00 • ZS Eden, Praha - Vršovice • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:17
    Ve středním pásmu přímo před střídačkami se naražením zezadu provinil Václav Rezek (KVA), který inkasuje trest na 2 + 10 minut. Menší trest odpyká Daniil Petrov (KVA).
     
    45:48
    Tomáš Chodounský se prosmýkl po levém křídle před branku, ale přes beka nezakončil. Kotouč ale sebral na zadním mantinelu a po vyjetí před Šorfa uklidil puk do jeho výstroje. Bylo to ale s faulem a David Jaša (SLA) pyká za podražení.
     
    40:11
    Moc dlouho ale Varským přesilovka nevydržela. Jan Tlačil (KVA) na modré podrazil slávistického útočníka a bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    39:54
    Ještě jeden trest pro domácí hráče. Ten přišel po úniku, kdy Vojtěchu Šmídovi (SLA) nevyšla klička na obránce, kterého pak slávistický forward fauloval vysokou holí.
     
    31:37
    Jenže provinil se i hráč Energie. Na lavici pro hříšné muže ledové plochy usedá Jan Bečka (KVA), jemuž hlavní arbitr vyměřil trest v délce trvání dvou minut za hákování.
     
    31:28
    Předchozí početní výhoda se Energii nepovedla, ale má šanci na reparát. Na trestnou lavici míří Jakub Marek (SLA), který odpyká další trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů.
     
    29:09
    Slavia hrála v šesti a Energie má k dispozici další početní převahu. Trest odpyká Jakub Šilhan (SLA).
     
    25:58
    V útočném pásmu se provinila Energie nedovoleným zákrokem. Denis Salnikov (KVA) jede k trestoměřičům odpykat trest za krosček.
     
    14:38
    Při přechodu středního pásma byl jeden z karlovarských útočníků faulován Vojtěchem Šmídem (SLA), který svým nedovoleným bráněním dává Energii početní převahu.
     
    11:43
    Slavia má k dispozici přesilovku. Za podražení je vyloučen Lukáš Procházka (KVA).
     
    05:00
    Ta neměla dlouhého trvání. Hosté získali puk a v obranném pásmu se provinil hákováním Dominik Valík (SLA). Minutu a půl se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    04:24
    Hostující celek mohutně sevřel defenzivu domácích, ale životnost Šorfa neohrozil. Slavia pak vyvezla kotouč a díky nesportovnímu chování Martina Slabého (KVA) bude mít k dispozici přesilovku.
     
    02:25
    Jiří Halberštát se dostal ke střele z kruhu, kterou slávistický brankář vyrazil do rohu. Tam hráče Karlových Varů fauloval kolenem Jakub Marek (SLA) a hosté mají k dispozici přesilovku.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 36. Heldák (Furch), 43. Matějka (Martínek, Brož), 52. Kolouch (Heldák, Furch), 58. Jaša (Šergl, Šteiner) – 16. Hrůša (Procházka, Horký), 57. Vápeník (Procházka, Tlačil)


    HC Slavia Praha: Šorf (Vecka) – Antoš, Duda, Štibingr, Šmíd, Vobořil, Stark. Valík – Furch, Brož, Matějka "A", Šteiner "C", Kolouch, Šilhan, Šergl, Marek, Jaša, Heldák, Nedorost, Martínek.
    Trenér: Miloš Pecka.

    HC Energie Karlovy Vary: Špírek (Grančarov) – Přibyl, Pajk, Brabec, Vápeník, Hrůša, Kala, Klejna, Vodička "C" – Chodounský, Horký, Tlačil, Rezek, Salnikov, Slabý, Pastyřík, Šála, Bečka, Petrov, Halberštát, Procházka "A".
    Trenér: Pavel Arnošt.

    Rozhodčí: Alexander Pavlovič – Jakub Frodl, Vít Komárek
    bahis siteleri