Lipt. Mikuláš – Trenčín 0:2 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 1:7 (kon.) | Poprad – Žilina 3:2 (kon.)
Detva – Košice 2:3 (kon.) | Zvolen – Nové Zámky 4:1 (kon.)
konec
HK Detva
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
HC Košice
sk Neděle 08.10.2017, 17:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítame vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu desiateho kola Tipsport Ligy. Nováčik z Detvy stále čaká na premiérové víťazstvo v najvyššej súťaži a dnes sa pokúsi prekvapiť favorizované Košice.

    Detva figuruje na poslednej desiatej priečke so ziskom jediného bodu v desiatich vystúpeniach. Nováčik zabodoval len v domácom stretnutí proti Novým Zámkom, keď prehral až po predĺžení. To bolo ešte v druhom kole. Odvtedy Detva nastúpila na ďalších osem duelov, v ktorých prehrala v riadnom hracom čase. V úvodnej šestine súťaže tak postupne podľahla každému účastníkovi Tipsport Ligy a nechytila sa ani na reprezentačnej dvadsiatke. V klube pod Poľanou už podnikli kroky na zlepšenie tejto situácie, priviedli viacero nových posíl, ale stále čakajú na bodový efekt.

    Košice sa nachádzajú na priebežnej štvrtej priečke tipsportligovej tabuľky, no ich výkony nie sú úplne ideálne. Východniari odohrali z doterajších desiatich duelov až sedem doma. Prostredie Steel Arény im sedí, pretože v nej prehrali iba raz, aj to až po samostatných nájazdoch s Liptovským Mikulášom. Oveľa horšiu bilanciu majú zverenci Milana Jančušku na ľadoch súperov. Vonku sa predstavili trikrát a ani v jednom prípade nebodovali. Prehrali v Banskej Bystrici, v Trenčíne a naposledy aj vo Zvolene. Momentálne trápia Košičanov výpadky viacerých hráčov. V predchádzajúcom ligovom kole chýbali na súpiske Nagy, Hovorka, Hričina, Bicek a Čížek.

    Detva a Košice sa stretli hneď v úvodnom ligovom kole. Na východe republiky nováčik dlho vzdoroval domácemu favoritovi a prehral najtesnejším možným rozdielom 0:1, keď o triumfe "oceliarov" rozhodol Klíma.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 Orin Detva: A. Nagy (Larose) – Mar. Chovan, Kuklev, Gachulinec, Macejko, F. Fekiač, Sládok, Šimon, Vyskoč – Bartek, Ščurko, L. Novák – Milý, Gašpar, Robinson – Videlka, Mat. Chovan, Žilka – N. Ondris, Murček, Babynec.

    HC Košice: Habal (Lundström) – Pulli, Matejka, Kessel, Bača, Dudáš, Šedivý, Koch, Michalčin – L. Nagy, Boltun, Kafka – Koyš, Pacan, Šoltés – Jenčík, Suja, Hričina – Petráš, Vrábeľ, Klíma.

    Rozhodca: Jonák, Snášel – Orolín, Kacej.
     
    Oba tímy sú pripravené na ľadovej ploche, ale ešte predtým zaznie slovenská štátna hymna. Detva dnes nastúpi v čiernych dresoch so žltými prvkami, Košice budú hrať v bielych dresoch.
     
    Začiatok duelu sa trochu posunul, pretože pred ostrým štartom zápasu ešte vhodil slávnostné buly aktuálny banskobystrický župan Marian Kotleba.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:19
    Ladislav Nagy sa ocitol v dobrej pozícii na pravom krídle, ale jeho strela hráčov bola zrazená na zadný mantinel.
     
    00:46
    Na opačnej strane klziska prenikal do nádejnej pozície Lukáš Novák, ale jeden z košických hokejistov ho dokázal odzbrojiť.
     
    01:43
    Dávid Šoltés si počkal na presnú prihrávku na pravom krídle, pohotovo zakončil z prvej, ale trafil iba pripraveného Adama Nagya.
     
    02:34
    Detva bola dlho v útočnom pásme, ale ťahala puk iba popri mantineli. Hostia naopak rýchlo zaútočili a ich kontru zakončoval nebezpečnou strelou Tomáš Hričina.
     
    03:20
    Hra má spád, zatiaľ sa neprerušuje. Košičania získali puk za vlastnou bránou, dostriedajú a pôjdu dopredu.
     
    04:06
    Detva sa dostala do prečíslenia troch proti dvom. Martin Bartek dobre načasoval prihrávku pred bránu, ale puk tečoval do bezpečia košický bek.
     
    04:20
    Hneď z protiútoku pohrozil košický kapitán Ladislav Nagy, ktorý strelou švihom nedokázal prekonať svojho menovca.
     
    05:00
    Košický odchovanec v domácom drese Matúš Chovan nevyužil solídnu príležitosť. Jeho pokus spomedzi kruhov mieril tesne vedľa brány.
     
    05:31
    Útok Detvy bol prerušený na modrej čiare. Rozhodcovia sa zhodli, že to bol ofsajd, a tak nasleduje vhadzovanie v strednom pásme.
     
    06:24
    Košice dali gól! LADISLAV NAGY zrazil na modrej čiare Martina Vyskoča, zostal sám pred brankárom Detvy a presnou strelou otvoril skóre. Fanúšikovia však protestujú, pretože detviansky zadák zostáva ležať na ľade a vôbec sa nehýbe. Asistencie: Peter Boltun, Petr Kafka.
     
    06:24
    Ladislav Nagy prišiel na miesto činu a sleduje, čo bude s Martinom Vyskočom. Domáci obranca musí byť zafixovaný a odnesený mimo hracej plochy.
     
    06:24
    Presný zásah košického kapitána zostáva v platnosti, ale s Vyskočom to nevyzerá vôbec dobre. Bez pohybu ho lekári naložili na nosidlá a bude putovať do nemocnice.
     
    06:48
    Martin Bača nahadzoval puk pred bránu, kde sa ho snažil tečovať Kanaďan David Pacan. Podľa hlavného rozhodcu stál v bránkovisku a počínal si proti pravidlám.
     
    07:40
    Tentoraz chcel tečovať strelu od modrej čiary Ladislav Nagy. Nepodarilo sa mu to a gól nepriniesla ani dorážka Petra Kafku.
     
    07:57
    Vylúčenie na strane Detvy. Domáci hokejisti nedokázali dobre vystriedať a hrali v šestici. Dvojminútový trest si odsedí Lukáš Novák.
     
    08:36
    Domáci gólman Adam Nagy pri snahe zachytiť puk posunul svoju bránu a prerušil hru. Detva mohla vystriedať.
     
    09:10
    Petr Kafka tvrdo vypálil od modrej čiary a tečovaný puk zasiahol priamo do tváre Tomáša Hričinu, ktorému musia pomáhať na striedačku spoluhráči.
     
    09:57
    Prvá presilovka zápasu je na konci. Košičania počas početnej výhody neboli nebezpeční a nevypracovali si gólovú príležitosť.
     
    10:20
    Domáci hokejisti sa po dlhšom čase ocitli v útočnom pásme, ale pomohli si prihrávkou rukou, takže ich snaha bola zbytočná.
     
    11:05
    Richard Jenčík zostal voľný na pravom krídle, dostal presnú prihrávku, ale strela mu vôbec nesadla a Nagy nemusel zasahovať.
     
    11:20
    Detva dala gól! Domáci hokejisti dokázali vyrovnať stav stretnutia. Gachulincovu strelu od modrej čiary nepríjemne tečoval Žilka a následne puk poslal do odkrytej siete bývalý košický útočník MATÚŠ CHOVAN. Asistencie: Jakub Žilka, Daniel Gachulinec.
     
    12:00
    Detva si v doterajšom priebehu zápasu nevypracovala žiadnu príležitosť, ale napriek tomu dokázala vyrovnať na radosť svojich fanúšikov.
     
    12:24
    Druhé vylúčenie v detvianskom tábore. Obranca Martin Chovan podrazil Davida Pacana a dostal dve trestné minúty.
     
    13:04
    David Pacan zostal nepokrytý na osi ihriska, ale trochu váhal so streľbou a Jozef Sládok dokázal zblokovať jeho pokus na ochrannú sieť.
     
    13:30
    Jakub Žilka získal puk pri vlastnej bráne a odpálil ho do stredného pásma. Navyše bol tečovaný na tribúnu, takže domáci môžu vystriedať.
     
    14:00
    Detva zaútočila v oslabení. V situácii dvoch proti dvom hľadal Videlka svojho spoluhráča, ale nezvolil presnú prihrávku.
     
    14:24
    Košičanom nevyšla ani druhá presilová hra v dnešnom stretnutí. Domáci nemuseli v oslabeniach odolávať tlaku súpera.
     
    15:20
    Juraj Milý predviedol sympatickú akciu na pravom krídle. Puk si stiahol do stredu klziska a švihom tesne minul košickú bránu.
     
    16:42
    Momentálne sledujeme hluchú fázu hry. Oba tímy si posúvajú puk v priestoroch, odkiaľ nemôžu ohroziť brankárov.
     
    17:34
    Domácim sa otváral priestor na rýchly protiútok. V situácii troch proti dvom však neprešla prihrávka na voľného Lukáša Nováka.
     
    17:50
    Detva dala gól! Košického brankára dnes prekonávajú iba bývalí "oceliari". JURAJ MILÝ zvolil nečakanú strelu z osi ihriska spoza viacerých hráčov a Vladislavovi Habalovi prepadol puk do siete. Asistencie: Nathan Robinson, Rastislav Gašpar
     
    18:32
    Hráči Detvy určite nepôsobia hokejovejším dojmom, ale bojujú o každý puk. Košičania zatiaľ predvádzajú profesorský hokej.
     
    19:10
    Obrovská šanca Detvy. Po vydarenej kombinácii sa ocitli dvaja domáci hokejisti v tesnej blízkosti brány. Rastislav Gašpar predkladal puk pred odkrytú sieť Nathanovi Robinsovovi, ale ten ho nedokázal spracovať.
     
    19:56
    Tutovka aj na opačnej strane. Dávid Šoltés sa dobre zorientoval na vrchole bránkoviska, snažil sa o dorážku, ale puk poslal iba do žŕdky.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po úvodných dvadsiatich minútach svieti na výsledkovej tabuli prekvapivý stav. Favorizované Košice išli do vedenia v siedmej minúte, keď Nagy po tvrdom zákroku na Vyskoča zblízka prekonal svojho menovca v detvianskej bráne. Hostí však rýchle vedenie upokojilo a nováčik Tipsport Ligy to využil. Najskôr sa presadil z dorážky Matúš Chovan a skóre otočil presnou strelou Juraj Milý.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:23
    Adam Nagy neudržal tvrdú strelu Lukáša Matejku a dovolil Košičanom dorážku z tesnej blízkosti. S problémami situáciu zvládol.
     
    20:31
    Prvé vylúčenie na košickej strane. Dávid Šoltés sa previnil nedovoleným bránením v hre a dostal dve trestné minúty.
     
    21:05
    Košičania chceli zaútočiť vo vlastnom oslabení, ale dopustili sa ofsajdu. Rozhodcovia ho navyše posúdili ako úmyselný.
     
    22:03
    Ďalšie vylúčenie v košickom tábore. Jere Pulli si počínal nedovolene pri mantineli a rozhodcovia videli držanie. Detva si zahrá presilovku piatich proti trom.
     
    22:31
    Krátka presilovka o dvoch hráčov Detve nevyšla. Stále však pokračuje klasická početná výhoda vo formáte 5 na 4.
     
    23:40
    Macejko dobre našiel voľného Fekiača na modrej čiare, ale jeho strela švihom nemala dostatočnú razanciu ani presnosť.
     
    24:03
    Košičania zvládli dlhé oslabenie. Ustáli aj situáciu, keď boli iba v trojici a teraz sa môžu pokúšať o vyrovnanie.
     
    25:20
    Na dnešný zápas do Detvy vycestovala z Košíc aj početná skupina fanúšikov, ktorá zatiaľ nemôže byť spokojná s výjazdom pod Poľanu.
     
    25:43
    Ďalšie vylúčenie košického hráča. Kapitán Ladislav Nagy inkasoval dve trestné minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou a od fanúšikov Detvy si vypočul viacero vulgárnych pokrikov.
     
    26:40
    Detva si vytvorili dlhodobý tlak v útočnom pásme, ale postavenie jedného z hráčov v bránkovisku znamenalo prerušenie hry.
     
    27:10
    Richard Jenčík si nakorčuľoval do voľného priestoru na pravom krídle, ale na útočnej modrej čiare nedokázal spracovať letiaci puk.
     
    27:43
    V závere presilovky prišla dobrá kombinácia domáceho tímu. Na pravé krídlo dostal presnú nahrávku voľný Videlka, ale jeho príklep skončil na Habalovi.
     
    28:04
    Peter Boltun bol zastavený na modrej čiare, pretože jeho prechod do útočného pásma nebol v súlade s pravidlami.
     
    28:40
    Domáci hokejisti sa vydali do rýchleho brejku. V situácii troch proti jednému zakončoval tvrdou strelou Nino Ondris, ale Habal pohodlne zasiahol.
     
    29:11
    Košice v Detve zaostávajú za očakávaniami. Stále prehrávajú o jeden gól a v druhej tretine si nevypracovali žiadnu príležitosť na vyrovnanie.
     
    29:50
    V prostrednom dejstve Košice doplácajú na nedisciplinovanosť. Jakub Suja je ďalším hráčom, ktorý dostáva dvojminútový trest. Previnil sa držaním hokejky.
     
    30:43
    Detva pekne zakombinovala v útočnom pásme, ale miestami až príliš exhibične. Napokon strieľal od modrej čiary Miroslav Macejko, ktorého pokus zachytil Vladislav Habal.
     
    31:10
    Domáci hokejisti prepadli na útočnej modrej čiare a pustili Košice do rýchleho brejku. Kessel mohol prihrávať dvom spoluhráčom, ale nakoniec zvolil nepresnú strelu.
     
    31:50
    Detve nevyšla hra v početnej prevahe. Košičania zvládli ďalšie oslabenie, ale v druhej tretine sedia na trestnej lavici príliš často.
     
    33:10
    Nathan Robinson predviedol vydarené sólo od vlastnej brány až do útočného pásma. Po jeho prihrávke nepresne zakončoval Rastislav Gašpar.
     
    34:05
    Jakub Suja kvalitne vystrelil švihom spoza hráčov. Adam Nagy na poslednú chvíľu zasiahol ľavým betónom.
     
    34:20
    Košice dali gól! Východniari vyťažili z minima maximum. V druhej časti hry sa nedostávali často pred detviansku bránu, ale dokázali skórovať. Po presnej prihrávke Klímu zakončoval príklepom JERE PULLI. Asistencie: Tomáš Klíma, Jakub Suja.
     
    35:07
    Konečne sa hra rozbehla. Sledujeme hokej hore-dole. Obrany majú teraz chvíľu pauzu a priestor dostávajú útočníci.
     
    36:00
    Košice po vyrovnaní ožili a predvádzajú útočnejší hokej. Musia sa však vyhnúť zbytočným faulom.
     
    36:42
    Robinsonovi vypadla hokejka z ruky a kĺzala sa až do útočného pásma. Zámorský útočník si ju išiel zobrať, ale pripravil svojich spoluhráčov o možnosť zaútočiť, pretože ich vystavil do ofsajdu.
     
    37:48
    Frederik Fekiač zatiahol ručnú brzdu, keď vo veľkej šanci fauloval jedného z košických hokejistov. Následne hrali hostia v šestici, vytvorili si tlak, ale nedokázali skórovať. Teraz budú mať k dispozícii dvojminútovú presilovku.
     
    38:30
    Lukáš Novák musel odísť na hráčsku lavicu s bolestivou grimasou, a tak hrali Košice krátko presilovku o dvoch hráčov. Ladislav Nagy sa však nepresadil.
     
    39:20
    Blake Kessel nahodil nebezpečný puk od modrej čiary, ktorý vyletel spoza hráčov. Adam Nagy s pomocou svojich kolegov dokázal zasiahnuť.
     
    39:53
    Košice dali gól! Oceliari otáčajú skóre tesne pred odchodom do šatní. Adam Nagy síce zasiahol proti strele Martina Baču spomedzi kruhov, ale puk mu prepadol za chrbát a DAVID PACAN ho pohodlne dotlačil do siete. Asistencia: Martin Bača.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Detva mala hru v druhej tretine dlho pod kontrolou. Vďaka častým vylúčeniam košických hokejistov dostala výhodu štyroch presiloviek, ale nedokázala ich zužitkovať. Trest za slabú efektivitu prišiel v závere prostredného dejstva. Najskôr presne namieril obranca fínsky obranca Jere Pulli a potom sa presadil z dorážky kanadský útočník David Pacan.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:13
    Detva v druhej tretine stratila svoje jednogólové vedenie a je stále ďaleko od prvého víťazstva medzi slovenskou elitou.
     
    41:23
    Rastislav Gašpar obkrúžil bránu a bekhendom poslal puk pred Habala, kde sa nebezpečne odrážal. Nikto z domácich ale nebol na správnom mieste.
     
    41:36
    Košičania budú hrať v oslabení. Kanadský útočník David Pacan dostal dve trestné minúty za hákovanie.
     
    42:10
    Detva nezačína presilovku vôbec dobre. S pukom síce prešla do útočného pásma, ale veľmi rýchlo ho stratila.
     
    43:15
    Gašpar nepresne prihrával a poslal tým do úniku Petra Boltuna. Košický útočník bol však mimo ideálneho streleckého uhla, takže neohrozil detviansku bránu.
     
    43:36
    Nováčikovi dnes nevychádzajú presilovky. Detva mala dostatok príležitostí, pretože Košičania sú častou na trestnej lavici, no zatiaľ sa jej v početnej výhode nedarí.
     
    43:59
    Košickí hokejisti asi zabudli, že už nehrajú v oslabení, pretože hneď po buly pred Habalom vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    44:14
    Lukáš Novák vypálil príklepom z vrcholu kruhov, no jeho pokus sa odrazil od košických hokejok na ochrannú sieť.
     
    44:50
    Momentálne sledujeme veľa prerušení. Oba tímy sa dopustili ofsajdu, navyše prišlo aj zakázané uvoľnenie.
     
    45:03
    Richard Jenčík vystrelil švihom z ľavej strany do protipohybu domáceho brankára. Adam Nagy puk schoval pod betón.
     
    46:14
    Detva má problém s prechodom do útočného pásma. Ak sa tam už dostane, nedokáže podržať puk.
     
    46:40
    Košice momentálne produkujú účelný hokej. Dobre bránia stredné pásmo a vyčkávajú na príležitosti v útočnej fáze.
     
    47:05
    Veľká šanca košického tímu. Tomáš Klíma si poklepal hokejkou o ľad, dostal presnú prihrávku medzi kruhy, ale jeho strela z prvej skončila vedľa brány.
     
    47:50
    Zbytočná chyba domácich v prechode do útočného pásma. Kľučka pred modrou čiarou pomýlila Videlku a ten vletel do ofsajdu.
     
    48:27
    Puk odskočil mimo ľadovej plochy. Jeden z košických hokejistov ho nechtiac tečoval k náhradnému brankárovi Lundströmovi.
     
    48:40
    Tretia tretina ponúka zatiaľ najmenej atraktívny hokej. Často sa prerušuje, tímy sa nevedia dostať do tempa.
     
    48:50
    Petr Kafka si našiel odrazený puk po buly a zvolil tvrdú strelu príklepom. Domáci hráči jeho pokus na poslednú chvíľu zblokovali.
     
    49:34
    Košičania majú momentálne herne navrch. Kontrolujú vývoj stretnutia a domáci sa nedokážu presadiť v útoku.
     
    50:30
    Ščurko prihrávkou naslepo našiel voľného spoluhráča, ktorým bol pravdepodobne Martin Chovan. Jeho príklep smeroval do ochrannej siete.
     
    51:07
    Daniel Gachulinec vystrelil švihom z pravého krídla. Habal puk nedokázal skrotiť na prvýkrát, ale v druhom prípade bol úspešný.
     
    51:56
    Obrovská šanca Detvy. Matúš Chovan prihral pred bránu úplne voľnému Jakubovi Žilkovi, ktorý z tesnej blízkosti neprekonal českého gólmana Habala.
     
    52:10
    Košický tréner si zobral oddychový čas. V prvom rade doprial svojim zverencom odpočinok, pretože sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Zároveň chcel prerušiť krátkodobý tlak domáceho tímu.
     
    52:20
    Ďalšia príležitosť nováčika. Od modrej čiary kvalitne vystrelil Kuklev a následne dorážka Ščurka nemierila na bránu.
     
    53:25
    Domáci hokejisti teraz získali potrebný impulz, pretože si vypracovali nejaké šance na vyrovnanie. Do záverečných minút vrhnú všetky sily.
     
    54:00
    Snaha Detvy bude teraz utlmená, pretože Jakub Žilka sa previnil seknutím a bol potrestaný dvoma minútami.
     
    54:50
    Veľká príležitosť domáceho tímu. Rastislav Gašpar unikol po ľavom krídle vo vlastnom oslabení, ale jeho strela švihom nemala potrebnú presnosť.
     
    56:00
    Košice síce nevyužili presilovku na strelenie gólu, ale získali cenné sekundy a priblížili sa k trojbodovému zisku z ľadu nováčika.
     
    56:14
    Po skončení presilovej hry sa ocitol v dobrej pozícii obranca Blake Kessel, ktorého strela z prvej preletela nad bránou.
     
    56:49
    Je tu ďalšie vylúčenie, ale tentoraz na strane Košíc. Dve trestné minúty za seknutie si odsedí Richard Jenčík.
     
    57:15
    Martin Chovan nepresne prihral kolegovi na modrej čiare a pripravil Detvu o výhodu útočného pásma.
     
    58:00
    Detva postupne stráca sekundy zo svojej presilovky. Košičanov delia od víťazstvá už len posledné dve minúty.
     
    58:45
    Detva bude pokračovať v presilovej hre. Martin Dudáš zastavil prenikajúceho Videlku iba za cenu nedovoleného zákroku, takže dostal dve trestné minúty za hákovanie. Navyše po protestoch udelil hlavný rozhodca Ladislavovi Nagyovi desiatku za nešportové správanie.
     
    59:00
    Vylúčený Jenčík naskočil späť do hry, takže Košičania sú vo štvorici. Domácim zostáva posledná minúta na vyrovnanie. Hrajú momentálne so šiestimi mužmi.
     
    59:52
    Tesne pred koncom riadneho hracieho času získali hokejisti Detvy vhadzovanie v útočnom pásme. Habal radšej prikryl puk po strele Gašpara.
     
    59:52
    Rozhodcovia sa dlho dohadovali a napokon rozhodli, že sa bude vhadzovať v strednom pásme. To je pre Detvu veľmi zlá správa.
     
    Koniec zápasu.
     
    Detva stále márne čaká na prvé víťazstvo v aktuálnom tipsportligovom ročníku. Nováčik spod Poľany dnes srdnato bojoval a mohol prekvapiť favorizované Košice. Po prvej tretine dokonca viedol 2:1, keď na presný zásah Ladislava Nagya odpovedali Matúš Chovan a Juraj Milý. V prostrednom dejstve mohli hráči Detvy definitívne zlomiť zápas vo svoj prospech, no doplatili na slabú efektivitu v presilovkách. Naopak, Košice dokázali z streliť dva góly z minima šancí a otočili skóre. Presne mierili Jere Pulli a David Pacan. V záverečnej časti hry Detva dlho nedokázala zatlačiť východniarov, no v závere aj vďaka presilovkám získala prevahu. Doplatila však na nemohúcnosť v koncovke a zostáva s jediným bodom na dne tabuľky. (19:33:41)

    Tomáš Lengyel

    Branky a nahrávky: 12. Chovan (Žilka, Gachulinec), 18. Milý (Robinson, Gašpar) – 7. Nagy (Boltun, Kafka), 35. Pulli (Klíma, Suja), 40. Pacan (Bača)


    HK Detva: A. Nagy (Larose) – Mar. Chovan, Kuklev, Gachulinec, Macejko, F. Fekiač, Sládok (C), Šimon, Vyskoč – Bartek, Ščurko, L. Novák – Milý, Gašpar, Robinson – Videlka, Mat. Chovan, Žilka – N. Ondris, Murček, Babynec.
    HC Košice: Habal (Lundström) – Pulli, Matejka, Kessel, Bača, Dudáš, Šedivý, Koch, Michalčin – L. Nagy (C), Boltun, Kafka – Koyš, Pacan, Šoltés – Jenčík, Suja, Hričina – Petráš, Vrábeľ, Klíma.

    Rozhodčí: Jonák, Snášel – Orolín, Kacej
    bahis siteleri