Něman Grodno – JYP 3:0 (kon.) | Třinec – HV71 3:0 (kon.) | TPS – Nottingham 5:2 (kon.)
IFK Helsinky – Cracovia 6:3 (kon.) | Malmö Redhawks – Kometa Brno 3:0 (kon.) | Brynäs – Mnichov 2:3 (kon.)
Mannheim – Esbjerg 4:1 (kon.) | Zug – Vienna Capitals 3:1 (kon.) | Bern – Mountfield HK 5:2 (kon.)
Gap – Frölunda 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HV71
Úterý 10.10.2017, 18:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200) • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání končí vítězstvím Ocelářů, Třinečtí postupují mezi šestnáct nejlepších týmů hokejové Ligy mistrů!
     
    57:20
    Chmielewski držel kotouč v útočném pásmu, ke střele se sice nedostal, pro svůj tým ale vybojoval početní výhodu. Třineckého útočníka nedovoleně zastavil Jacob Cederholm.
    56:25 ADAMSKÝ - 3:0
     
    56:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Při další střele domácích už hostující brankář byl na střídačce, kotouči proto nic nebránilo doklouzat do branky! Šimon Hrubec za brankou zastavil kotouč pro MARTINA ADAMSKÉHO, ten zpoza vlastní branky přeloboval všechny a poslal kotouč do sítě! Asistence: Šimon Hrubec.
     
    56:11
    Kotouč se dostal k Hrubcovi, který zkusil sám trefit odkrytou branku! Gólman Pettersson však skvěle vyhodnotil situaci a stihl se vrátit do své klece!
     
    55:29
    Daniel Rákos vybojoval kotouč pro Martina Růžičku, třinecký snajpr ale z útočné modré čáry trefil jen boční oblouk prázdné branky!
     
    55:08
    Hostující brankář je na střídačce, hosté hrají se šesti muži v poli! HV71 musí zvítězit za tři body, aby mohlo pomýšlet na postup do vyřazovací fáze hokejové Ligy mistrů!
     
    51:08
    Oceláři si svým zlepšeným pohybem vybojovali početní výhodu, Marcinka u brankoviště nedovoleně sestřelil Max Wärn.
    46:14
     
    46:14
    Šimon Hrubec je stále nepřekonán! Velmi blízko k tomu teď byl Robin Figren, který si zpoza branky vyjel do střelecké pozice, Hrubec byl opět přesně na svém místě a zlikvidoval pokus hostujícího útočníka!
     
    42:58
    Do samostatného úniku se dostal Anton Bengtsson! Hostujícího útočníka se snažil dostihnout Martin Růžička, Bengtsson i tak dokázal zakončit! Hrubec opět podržel své barvy!
     
    42:15
    Michal Kovařčík nakonec pro své barvy vybojoval početní výhodu, k ledu jej totiž poslal Kristofer Berglund. Ten si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    39:14
    Hosté si opět zahrají přesilovou hru, hákováním se provinil Jiří Polanský.
     
    27:25
    První početní výhoda pro domácí tým, na trestnou lavici usedá Jacob Cederholm, který se provinil krosčekem.
     
    22:39
    V pořadí již čtvrtá přesilová hra pro HV71. Na trestnou lavici usedá David Cienciala, který se v útočném pásmu holí trefil jednoho ze soupeřů do obličeje.
    18:39
     
    18:39
    Oceláři již jsou kompletní, hosté ale mohli korigovat své manko! Jako blesk z čistého nebe se sám před Hrubcem objevil Bill Sweat, tváří v tvář Hrubcovi ale pouze vyprášil betony třineckého brankáře!
     
    16:37
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Rákos – 2 min., sekání).
     
    14:36
    Formace Jiřího Polanského hraje v neskutečné formě! Vladimír Svačina si z hostujících obránců udělal tréninkové kužely, z brankové čáry pak adresoval zpětnou přihrávku na Martina Adamského! Třinecký rychlík měl před sebou prázdnou branku, přihrávka ale byla příliš prudká a Adamský ji nedokázal usměrnit do sítě!
    09:36 POLANSKÝ - 2:0
     
    09:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři nejsou lepším týmem, jsou to ale právě oni, kdo střílí další branku! Opět u toho byla Polanského formace, hráči s drakem na hrudi předvedli rychlý přechod střední třetiny a kombinaci do prázdné branky! Martin Adamský mohl po Svačinově pasu střílet, místo toho ale zvolil přihrávku na najíždějícího JIŘÍHO POLANSKÉHO, který měl jednoduchou práci v podobě doklepnutí puku do odkryté části branky! Asistence: Martin Adamský, Vladimír Svačina.
     
    06:30
    Obrovskou šanci teď spálil Oscar Sundh! Hostující útočník dostal zpoza branky ideální pas do předbrankového prostoru, střela z první mu ale nesedla a kotouč trefil jen betony nic netušícího Hrubce! Hosté následně ještě chtěli dorazit poskakující kotouč do sítě, brankář Ocelářů se ale rychle zorientoval a ukryl puk v lapačce! Komerční přestávka.
     
    03:52
    Adámek je zpátky na ledě, Třinec ale bude i nadále hrát ve čtyřech. Nedovoleného zákroku se ve středním pásmu dopustil Martin Adamský, který hákoval pronikajícího soupeře.
     
    01:48
    Hosté mají šanci na odpověď, nedovoleného zákroku se dopustil Marian Adámek. Domácí obránce si odpyká dvě minuty za hákování.
    01:08 SVAČINA - 1:0
     
    01:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskurychlý vstup Ocelářů, kteří využili situaci po zakázaném uvolnění HV71! Martin Adamský u modré čáry zastavil hostující vyhození, s Jiřím Polanským pak připravil pozici pro VLADIMÍRA SVAČINU! Třinecký útočník pálil z ostrého úhlu, puk trefil volné místečko mezi tyčí a ramenem brankáře Petterssona Wentzela! Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Svačina (Polanský, Adamský), 10. Polanský (Adamský, Svačina), 57. Adamský (Hrubec)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – M. Doudera, Krajíček (C), Linhart, Bartko, Musil, Adámek, Jank – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A, TS) – Adamský, Polanský, Svačina – Hrňa, Cienciala, Irgl – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski. Trenér: Václav Varaďa.
    HV71: Pettersson Wentzel (Gunnarsson) – Jaakola, Berglund, Ytterell, Pilut (A), Reese, E. Brännström, Cederholm – Sweatt, Ullström (A, TS), Tedenby – Wärn, Ejdsell, Thörnberg (C) – Figren, Bengtsson, Sundh – Andersson, Gustafsson, I. Brännström. Trenér: Johan Lindbom.

    Rozhodčí: Peter Stano (SVK), René Hradil – Jiří Gebauer, Vít Lederer (všichni CZE)
    bahis siteleri