Děčín – Vrchlabí 6:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 6:5 (1:0 po s.n.) | Dvůr Králové n. L. – Most 7:2 (kon.)
Sokolov – Letňany 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 5:4 (2:0 po s.n.) | Kopřivnice – Opava 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | Bílina – Jablonec n/N 6:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 11.10.2017, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše, přeji hezký zbytek večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:08:46)
     
    Je dobojováno. Po krásném zápase z obou stran berou tři body a vrací se na první místo tabulky ve skupině Západ.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Zápas se už jenom dohrává a už je jasné, že takový náskok hosté nedoženou.
     
    58:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tam si ho převzal JAROSLAV HAŠEK, který poté dovezl puk před hostující klec a bez problému do ní kotouč umístil – 6:3. Je hotovo. Bez asistence.
     
    58:34
    Hosté mají tlak před domácí brankou a Dlouhý se musel co ohánět ve svém brankovišti. Až nyní domácí vyhazují puk do střední třetiny.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:40
    Hostující branka je prázdná, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    57:12
    Tomáš Bláha na druhé straně střílel z levé strany a jen těsně minul břevno domácí branky. Hosté tak nebyli daleko od snížení na rozdíl jediného gólu.
     
    56:31
    Martin Baránek po vhazování v útočném pásma poslal kotouč z pravého kruhu a ten jen prosvištěl nad hlavou Martina Abraháma.
     
    55:51
    Maďar vyslal lehkou střelu směrem k domácí brance, Vacek ji zachytil a poté šli Medvědi do útočné akce, Abrahám ale nemusel zasahovat, neboť mu pomohla vlastní obrana.
     
    55:38
    Děčínští nyní čelili tlaku hostů a raději vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před Dlouhým. Ve stejném čase si hosté berou oddechový čas.
     
    54:52
    Před brankou domácích se strhla menší potyčka mezi několika hráči, sudí ale vše řešil jen domluvou a vylučovat se nebude.
     
    54:05
    Tlak před hostující brankou. Medvědi ale svou kombinaci zakončit nedokázali a na druhou stranu už míří zase hosté z Vrchlabí.
     
    53:16
    Nyní si domácí obrana vybrala slabší chvilku, kotouč nedokázala poslat do bezpečí, ale Hejda opuštěný puk poslal jen vedle domácí klece.
     
    52:23
    Hosté se nadechují k další akci, se současným stavem nejsou rozhodně spokojeni. Šťastný střílel z levé strany, ale kotouč skončil jen na jednom z domácích obránců.
     
    51:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínští odskakují do dvoubrankového náskoku. Kapitán týmu MICHAL OLIVERIUS dostal kotouč na levý kruh a odtud se napřáhl k pořádné dělovce, která nekompromisně končí v hostující síti – 5:3. Asistence: Radomír Vaněk a Martin Baránek.
     
    50:20
    Tomáš Faigl nabil Radimu Vackovi do mezikruží, druhý jmenovaný pak vystřelil, betony Abraháma ale zůstaly sklapnuté a kotouč za jeho zády neskonči.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Navarra (Oliverius), 22. Oliverius (Vaněk), 24. Navarra (Hříbal), 46. Baránek (Navarra, Kaltenböck), 52. Oliverius (Vaněk, Baránek), 59. Hašek – 20. Šimoníček (Jirků), 30. Miškovský (Urban), 37. Šťastný (Filip)


    HC Děčín: Dlouhý (Šticha) – Hříbal, Málek, Havlík D., Kaltenböck, Vaněk, Balcar, Loukota, Michajličenko – Hašek, Volráb, Baránek – Navarra, Oliverius, Zajan – Vacek, Faigl, Chmelař – Chovanec, Kopta, Amirov
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Jelínek) – Abraham, Hejda, Jirků, Matějček, Tržický, Chleborád, Maďar – Filip, Šťastný, Krsek – Šimoníček, Bláha, Miškovský – Urban, Pšurný M., Kerekanič – Mach

    Rozhodčí: Velčovský – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org