Čerepovec – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:1 (kon.)
Minsk – Ufa 2:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Kazaň 3:2 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Soči 2:3 (po pr.)
konec
HC Dinamo Minsk
2:4 (0:3, 0:1, 2:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 11.10.2017, 18:30 • Minsk-Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Co se zdálo být už dávno rozhodnutým duelem se v závěrečných minutách změnilo v pořádně drama, i přes to si nakonec tři body do tabulky připisují hokejisté Ufy. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou! (20:57:12)
     
    Československá stopa
    Do utkání nezasáhl žádný český nebo slovenský hráč.
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 27 – 18
    Zblokované střely: 6 – 8
    Vhazování: 30 – 27
    Trestné minuty: 6 – 14
    Využití přesilovek: 0/6 – 0/2
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Obrana Dinama na poslední chvíli zabránila jednomu ze soupeřů v zakončení do prázdné svatyně a míří zpět dopředu, na vstřelení dvou gólů jí zbývá něco málo přes třicet sekund.
     
    59:10
    Karnauchov míří na střídačku, Minsk zkusí své štěstí v power-play!
     
    58:36
    Domácí si berou time-out, po kterém se bude vhazovat ve středním pásmu. Povede se rozjeté ofenzívě Dinama vstřelit další gól?
     
    Dnešní utkání sleduje 12 606 diváků (84,04% kapacity).
    57:44 Jack SKILLE - 2:4
     
    57:44
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    No tak pozor, tohle ještě může být pořádně drama! Fontaine ukořistil na pravém kruhu puk a poslal jen na modrou Znacharenkovi, který odtud trefil vyrážečku brankáře Ufy. Puk se následně odrazil přímo na hůl JACKA SKILLA, který neměl s doklepnutím puku za Scrivense sebemenší problém. Asistence: Dmitrij Znacharenko, Justin Fontaine.
    56:38 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:4
     
    56:38
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Čestný zásah je na světě, Ben Scrivens v závěrečných minutách zápasu přichází o čisté konto. Defenzíva hostů teď nezvládla zastavit JEGORA ŠARANGOVIČE, který si s pukem na holi udělal krátký výlet před branku a zakončil přímo mezi levou tyč a beton. Bez asistence.
     
    55:40
    Ránu Georgije Busarova z mezikruží ztečoval jeden z bránících hráčů do rohu kluziště, gólman Dinama tak mohl zůstat v klidu. Ufa si na ledě drží jasnou převahu a nepouští soupeře k puku.
     
    53:59
    Utkání se více méně dohrává, o vítězi už je dávno rozhodnuto. Ufa se v přesilovce dopředu nevrhá a drží se spíše ve středním pásmu, Karnauchov zatím nemusel čelit ani jediné střele.
     
    53:20
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Arťom Volkov – 2 min., hákování).
     
    52:46
    Linus Omark se v mezikruží dostal ke kotouči a bez váhání vystřelil, Karnauchov pokus kryje betonem. Náhradník v minské svatyni dnes převádí velmi slušný výkon, což potvrzuje i tímto zákrokem.
     
    51:22
    Děnisov rozehrál puk dopředu, Minsk se znovu pokusí vrátit před Scrivense. Uvidíme, zda-li se jim tentokrát povede na perfektní obranu hostů nějak vyzrát.
     
    51:05
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Arťom Volkov – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Igor Makarov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 57. Šarangovič, 58. Skille (Znacharenko, Fontaine) – 4. Lisin (Larsen, Fjodorov), 7. Juňkov (Fjodorov, Lisin), 20. Omark (Hartikainen, Kemppainen), 22. I. Makarov (A. Lazarev, M. Osipov)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (21. M. Karnauchov) – Děnisov, Gragnani, Chenkel, Korobov, Šinkevič, Znacharenko, Ustiněnko – Skille, Howden, Fontaine – Pavlovič, Kitarov, A. Volkov – Linglet, Kovyršin, Kogalev – Kulakov, An. Stěpanov, Šarangovič – Bujnickij.
    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Loginov, Larsen, Gončarov, Arzamascev, M. Osipov, S. Garejev, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, Juňkov, Fjodorov – A. Lazarev, Busarov, I. Makarov – M. Majorov, Kokarev, Kuzmin – Korotkov.

    Rozhodčí: Belov, Beljajev – Sadovnikov, Sivov

    Diváci: 12 606
    thejrc.org