Zlín – Jihlava 4:1 (kon.) | Olomouc – Brno 2:3 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
2:3 (1:2)
FC Zbrojovka Brno
Pondělí 16.10.2017, 13:00 • Andrův stadion, Olomouc • Juniorská liga – Morava • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    60
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné! Brno se znova dostává do vedení. Tohle si domácí za rámeček rozhodně nedají. Znova po vstřelené brance hlavně útočili, zapomněli však na obranu a hosté hned z prvního útok po skvělé individuální práci JAKUBA PŘICHYSTALA dávají další branku.
     
    56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen dočkávají a máme tu tak další srovnání v dnešním zápase. Sigma dokázala využít nepřipravenosti obrany soupeře a PAVEL MOULIS nedal přesnou střelou Halouskovi šanci.
     
    38
    Brno právě vstřelilo branku!
    Brno ale hodně rychle odpovídá! Tak to je zápas. Olomouc možná ještě opojená úspěchem z předchozí minuty propadla v obraně a soupeř toho dokonale využívá. JAKUB PŘICHYSTAL totiž spolu se spoluhráčem dokonalou akci a dlouhý čas strávený dotahováním Sigmy přichází vniveč.
     
    36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to se ovšem hrubě nepovedlo. Sigma přetavuje svůj tlak v gól, jehož způsob vstřelení by asi jen málokdo očekával. Soupeři se nepovedl rohový kop a Olomouc se tak prosadila z rychlého protiútoku poté, co zhruba patnáct minut doslova ždímala svého soupeře. MADREULIS ROMERO dokázal využít rychlé akce a prostřelit brankáře.
     
    6
    Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to však vyšlo. Brněnský tým se dostal k míči, zavelel k rychlému protiútoku a raduje se z úvodní branky dnešního duelu. Pro domácí opravdu studená sprcha, hosté však zvládli brejk naprosto dokonale, MARTIN ZIKL nedal brankáři šanci. Jméno střelce doplníme později.

    Michal Janoštík

    Branky: 36. Romero, 56. Moulis – 6. Zikl, 38. Přichystal, 60. Přichystal

    Karty:   52. Krayzel (OLO), 74. Antl (OLO) – 63. Janošek (BNO)


    SK Sigma Olomouc: Gröger – Hála, Vichta (66. Nízký), Antl, Romero (85. Kiška), Voleský, Moulis, Obročník, Štěrba, Krayzel, Bala ("K") (60. Chytil)
    Náhradníci: Obzina – Juráš, Nízký, Kiška, Chytil

    FC Zbrojovka Brno: Halouska – Janošek, Gáč, Fortes (90. Obůrka), Franco, Jovanovič, Přichystal (85. Krula), Zukal ("K"), Vintr (71. Kroutil), Šustr, Zikl (90. Svensson)
    Náhradníci: Mrázek – Krula, Kroutil, Svensson, Obůrka

    Rozhodčí: Marek – Caletka, Boček
    thejrc.org