Frýdek-M. "B" – Studénka 5:3 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek "B"
5:3 (2:0, 1:2, 2:1)
HC Studénka
Úterý 24.10.2017, 17:45 • Hala Polárka • Krajská liga: Moravskoslezský kraj
Partner:
     
    59:56
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Prázdnou branku trefil TOMÁŠ MIČULKA a završil svůj hattrick! Asistence: Jan Sluštík.
     
    47:37
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Rysi jsou opět o krok napřed. TOMÁŠ MIČULKA se prosazuje podruhé v zápase. Z pravého kruhu se zápěstím trefil do levého horního růžku branky Baldíka. Asistence: Filip Golasovský.
     
    42:57
    Studénka právě vstřelila branku!
    Hosté využili ponechanou výhodu a je vyrovnáno! Na mezikruží dostal přihrávku PETR ORSZULÍK a tváří v tvář dokázal propálit Horvátha. Je tedy srovnáno na 3:3. Asistence: Václav Martinčík.
     
    35:31
    Studénka právě vstřelila branku!
    Studénka znovu snižuje na rozdíl jediného gólu. Frýdku-Místku chyběli vzadu hráči. Studénka měla přečíslení tři na jednoho. Nakonec ho zužitkovala, i když trochu se štěstím. Až z dorážky se prosadil VÁCLAV MARTINČÍK. Asistence: Marek Tomášek.
     
    27:04
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Domácí si vytvořili dobrý tlak a konečně se jim podařilo využít přesilovou hru. Vančo-Mínařík našel přihrávkou TOMÁŠE MIČULKU ten využil toho, že Baldík nebyl v ideálním postavení a z pravého kruhu ho propálil. Asistence: Radim Vančo-Mínařík.
     
    24:47
    Studénka právě vstřelila branku!
    Vojtěch Ševčík upadl na červené čáře a díky tomu mohl jet MAREK TOMÁŠEK sám na bránu. Poradil si mazácky. Zvedl kotouč pod horní tyč a snížil na 1:2. Asistence: David Čáň.
     
    15:16
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    A v krátkém sledu přidávají frýdecko-místečtí rysi druhý gól! Obrana Studénky jako by ještě spala. Prosadil se z předbrankového prostoru VOJTĚCH ŠEVČÍK. Asistence: Petr Slovák, Denis Niedoba.
     
    14:48
    Frýdek-Místek "B" právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice Frýdek-Místek nevyužil, ale krátce po té se přeci jen dostává do vedení. Skóre tohoto zápasu otevřel LUKÁŠ JANEČKA střelou z mezikruží mezi Baldíkovy betony. Asistence. Radim Vančo-Minařík.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 15. Janečka (Vančo-Mínařík), 16. Ševčík (Slovák, Niedoba), 28. Mičulka (Vančo-Mínařík), 48. Mičulka (Golasovský), 60. Mičulka (Sluštík) – 25. Tomášek (Čáň), 36. Martinčík (Tomášek), 43. Orszulík (Martinčík)


    HC Frýdek-Místek "B": Horváth (Dobečka) – Golasovský, Gottwald, Vančo-Minařík, Flegr, Niedoba, J. Gonos – Janečka, Sluštík (C), Mičulka, Fiala, Vacula, Ondráček, Švána, Heralt, Ševčík, Zberovský
    HC Studénka: Baldík – Martinčík, Tomášek, Orszulík – Pelikán, Janečka, Štubňa, Pokorný, Štepjak, Lička, Daron, Čaň, P. Gonos
    bahis siteleri