Líšeň – Rýmařov 2:1 (kon.) | Mohelnice – HFK Olomouc 6:1 (kon.) | Petřkovice – Uničov 0:2 (kon.)
Vyškov – Uh. Brod 4:0 (kon.) | Hodonín – Hlučín 1:2 (kon.)
konec
FK Mohelnice
6:1 (2:0)
1. HFK Olomouc
Sobota 28.10.2017, 14:30 • Městský stadion (tráva), Mohelnice. • Moravskoslezská fotbalová liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro tohle utkání je to ode mne vše, děkuji vám za pozornost a s přáním hezkého zbytku dne, se s vámi loučím. Někdy příště, například u utkání z městského stadionu v Mohelnici, na počtenou! (16:28:03)
     
    V příštím utkání přivítají hráči Mohelnice celek z Vyškova, olomoučtí hrají taktéž na svém stadionu, na kterém budou hostit, ještě minulou sezónu druholigový Prostějov!
     
    Sudí nenastavil ani minutu a utkání je tedy minulostí! Mohelničtí si připisují první domácí výhru a to opravdu ve velkém stylu! Svého dnešního soupeře ze samotného dna tabulky doslova přejeli poměrem 6:1 a rozhodně si své fanoušky, po pěti prohraných zápasech na své stadionu, usmířili.

    Už po prvním poločase bylo téměř rozhodnuto, míč je ale kulatý a dnes hostující celek olomouckého HFK rozhodně dravý za vítězstvím. Domácí hráči tak nenechali nic na náhodě a dalšími čtyřmi vstřelenými brankami totálně rozebrali svého soupeře. Hosté korigovali skóre brankou na 1:4 z jejich pohledu, v posledních třech minutách ale domácí navýšili vedení ještě o další dvě!

    Za zmínku stojí rozhodně hattrick domácího Marka Šichora, pro kterého je to první tříbrankový zápas v letošní sezóně. Další zajímavostí je také to, že dnes hráči Mohelnice dokázali vstřelit stejně branek, jako v posledních šesti domácích zápasech!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Mohelnice právě vstřelila branku! Tak tohle je už opravdu kruté pro hostující hráče, především pro ex mohelnického brankáře Filipa Muchu. Ten totiž inkasuje dnes už po šesté! Vynikající přihrávkou vybídl Marek Šichor svého spoluhráče na úrovni pokutového puntíku a právě Jihe Zhang bez potíží překonal soupeřova brankáře!
     
    88
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Jakub Svoboda, přichází Yang Guicheng.
     
    87
    Mohelnice právě vstřelila branku! A přesto se domácí hráči prosazují a už opravdu určují vítěze dnešního utkání! Co o to, ještě lepší statistiku si vylepšil mohelnický MAREK ŠICHOR, který touto brankou, vstřelenou zpoza vápna soupeře, dokončil hattrick! V NHL by zřejmě padaly čepice na hrací plochu, zde si je ale diváci nechávají raději na hlavě kvůli opravdové zimě!
     
    86
    Dalším vynikajícím uvolněním se představil domácí Marek Šichor, následně ale nedokázal překonat hostujícího brankáře.
     
    85
    Možnost poklidného konce utkání ruší ale spíše domácí hráči, kteří se snaží o vstřelení páté branky.
     
    84
    O střelu za hranicí vápna se pokoušel i hostující Marek Schmidt, jeho přízemní ránu ale domácí obránci zkušeně zablokovali, následně se dostal míč do zámezí a pokračovat mohou opět hráči v bílých dresech.
     
    83
    Střídání v týmu 1. HFK Olomouc: ze hřiště odchází Tomáš Drmola, přichází Aleš Řehák.
     
    82
    Střídajícímu Grigorovsovi nyní zhatil útočnou šanci hlavní arbitr, který zřejmě mylně odpískal nedovolený zákrok domácího hráče.
     
    81
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Lukáš Woitek, přichází Kirils Grigorovs.
     
    80
    Z další standardní situace mohli zahrozit hostující hráči Olomouce, ta jim ale vyšla vniveč poté, co se domácí hráči s klidem osvobodili od míče v jejich obranném území.
     
    79
    Vynikající střelou zpoza vápna se prezentoval domácí Lukáš Woitek, jeho bývalý spoluhráč a zároveň brankář soupeře, vytáhl vynikající zákrok a po čtyřech inkasovaných brankách si rozhodně udržel svoji autoritu!
     
    78
    HFK právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se dočkali i hráči hostujícího celku z Olomouce! Po rohovém kopu se dostal míč až na zadní tyč Rohelovy svatyně, kde jej bez problémů uklidil do sítě MAREK SCHMIDT!
     
    76
    Sympaticky o další branky se snaží ale také domácí mužstvo, které je stále rozhodně efektivnější a to jak v přechodu na soupeřovu polovinu, tak v zakončení a finálních přihrávkách.
     
    75
    Tentokrát se jeden z hráčů vedoucí Mohelnice dopustil útočného faulu, u míče tak mohou pokračovat hosté, kteří nutně potřebují vstřelit branku, aby nebyl rozdíl ve skóre tak markantní!
     
    74
    Domácí měli další možnost standardní situace z nadějného místa. K její exekuci se postavil Marek Šichor, který chtěl přímou střelou vstřelit už svoji třetí branku v dnešním utkání, jeho technická rána ale přeletěla Muchovu svatyni!
     
    72
    Střídání v týmu FK Mohelnice: ze hřiště odchází Martin Kotůlek, přichází Jihe Zhang.
    71.
     
    71
    Ofsajdové postavení nyní zhatilo další nadějnou akci hostujícího celku, pokračovat tak budou hráči domácího mužstva, to vše ale po avizovaném střídání.
     
    70
    Hosté se ale stále sympaticky snaží podniknout něco dopředu, nevychází jim ale téměř nic, na co dnes sáhnou. Jejich přihrávky jsou nepřesné asi stejně, jako zakončení a ke vstřelení branky jim chybí potřebná efektivita.
     
    69
    O další střelu zpoza vápna domácího celku, se pokusil hostující Milorad Drbič, jeho technická rána ale doplachtila pouze nad mohelnickou svatyni, čímž zůstává rozdíl ve skóre stále čtyřbrankový!
     
    68
    Po rohovém kopu se domácím nepovedla další útočná akce, odkopem od své svatyně bude pokračovat ex mohelnický Filip Mucha.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Ondřej Seibert (1. HFK Olomouc).
     
    66
    Hostům už zřejmě ruply nervy a tvrdým zákrokem poslal Ondřej Seibert k zemi domácího Kuerbana Yimurana.
     
    65
    Mohelnice právě vstřelila branku! K exekuci pokutového kopu se postavil zkušený LUKÁŠ WOITEK a vynikající přízemní střelou překonal Filipa Muchu!
     
    64
    A tohle je pro hostující celek opravdu kruté, domácí hráči totiž budou zahrávat pokutový kop!
     
    63
    Střídání v týmu 1. HFK Olomouc: ze hřiště odchází Filip Přikryl, přichází Tadeáš Spurný.
     
    62
    Mohelnice právě vstřelila branku! Domácí hráči se zaslouženě dostávají už do tříbrankového vedení a o tom, kdo dnes bude brát body, je zřejmě rozhodnuto! Po rohovém kopu a řadě odražených míčů, se JAN FIŠARA odhodlal k akrobatické střele a vynikajícími nůžkami překonal vše, co mu stálo v cestě za další brankou!
     
    60
    Útočným faulem se provinil domácí Marek Šichor, následně ale hráči Mohelnice získali míč na své kopačky a pokračovat budou dalším rohovým kopem.
     
    59
    Domácí jsou ale stále při chuti, snaží se o takřka pojišťovací branku, ve střeleckých pokusech jim ale není zřejmě přáno.
     
    57
    Obrovskou šanci měli nyní domácí hráči Mohelnice! Nejprve se výborně uvolnil Jakub Svoboda, který s přispěním hostujícího brankáře nastřelil tyč! Poté se ještě k odraženému míči dostal autor dvou branek Marek Šichor, třetí gól ale nepřidal, z hranice malého vápna totiž špatně trefil míč a poslal jej pouze nad bránu Filipa Muchy!
     
    56
    Hosté se vehementně snaží něco podniknout směrem dopředu, chybí jim ale stále přesná finální přihrávka a domácí se tak celkem lehce dostávají k míčům na vlastní polovině hřiště.
     
    55
    Výborným způsobem vyřešili domácí obránci nebezpečnou situaci po centru z pravého křídla, následně se ale na trávníku ocitl jeden z hráčů HFK a hra byla přerušena.
     
    54
    Pohlednou kombinací se nyní vyzdvihli hostující hráči olomouckého HFK, poté ale jeden z jejich borců špatně odcentroval a míč skončil pouze nad Rohelovou svatyní.
     
    53
    Útočného faulu se nyní dopustili domácí hráči na pravém křídle, k exekuci další standardní situace z velké vzdálenosti se staví hostující brankář Filip Mucha.
     
    52
    Filip Přikryl se dopustil obranného faulu na polovině soupeře, ten tak může založit další útočnou akci ke vstřelení třetí branky utkání!
     
    51
    O další střelecký pokus za hranicí soupeřova vápna, se pokusil hostující Milorad Drbič. Jeho přízemní ráně ale chybělo vše potřebné ke vstřelení snižující branky a míč minul cílový prostor.
     
    50
    Domácí hráči měli možnost další standardní situace, centrovaný balon do vápna soupeře ale dokázal jeden z hostujících obránců odvrátit do bezpečí.
     
    49
    Hosté nyní zvýšili útočnou efektivitu a po další centru musel ven z brány brankář Pavel Rohel. Ten si ale z centrovaným míčem poradil, vyboxoval jej do bezpečného prostoru a poté se dokonce hosté provinili útočným faulem.
     
    48
    Dnešní utkání sleduje na městském stadionu v Mohelnici 230 diváků!
     
    47
    První útočnou akci podnikli také hostující hráči olomouckého HFK, kapitán Luboš Horka přihrál na pravé křídlo Miloradu Dubičovi, který se následně výborně uvolnil, poté ale nedokázal technickou střelou trefit prostor mezi třemi tyčemi.
     
    46
    Domácí hráči rozhodně nenechávají nic na náhodě, už ze začátku druhého dějství aktivně napadají soupeřovu rozehrávku a nenechávají jim prostor k lehkému přechodu na útočnou polovinu.
     
    46
    Střídání v týmu 1. HFK Olomouc: ze hřiště odchází Ondřej Buček, přichází Jakub Žůrek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Sudí nenastavil nad rámec řádné hrací doby prvního poločasu ani minutu, za což se rozhodně domácí hráči nezlobí. Ti si totiž do kabin odnáší nadějné dvoubrankové vedení, na kterém má zatím největší zásluhy Marek Šichor, jenž obě branky vstřelil právě on!

    Po celou dobu první půle byli domácí lepším celkem, dá se říct, že je poslouchal míč téměř na slovo, navíc přibyla i potřebná efektivita v zakončení a výsledkem je dvoubrankové vedení 2:0!

    Do kabin tak jdou s úsměvem rozhodně pouze domácí hráči, zda si tohle nadějné vedení udrží až do konce utkání, nebo dokonce nějaké branky ještě přidají, se dozvíme přibližně v 15:33, kdy hlavní sudí zahájí druhou půli! Zůstaňte u toho s námi!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Míč ukryl v náruči domácí brankář po nepovedené přihrávce za obranu Mohelnice, svým výkopem tak může rozjet další útočnou akci svého mužstva.
     
    43
    Hráči olomouckého HFK se opět nastěhovali na polovinu soupeře, stále jim ale chybí nějaký nápad na finální přihrávku, kterou se snaží nahradit bezvýznamnými centry do vápna domácího celku.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Vlastimil Knýř (FK Mohelnice).
     
    41
    Hosté se hrnuli do brejku, jeden z jejich hráčů byl ale následně nedovoleně bráněn Vlastimilem Knýřem, který zřejmě po zásluze inkasuje dárek v podobě žluté karty.
     
    40
    Další standardní situaci měli k dispozici hráči, bývalý mohelnický brankář Filip Mucha si ale výborně naskočil na míč a odvrátil nebezpečí svého celku. Hráči Mohelnice budou ale přesto pokračovat autovým vhazováním.
     
    39
    Po centru z levého křídla se pokusil o střelu hlavou hostující Ondřej Buček, jeho nedůrazná rána ale skončila pouze na bránou Pavla Rohela, který tak uvede míč do hry opět dlouhým odkopem.
     
    38
    Mohelničtí měli nyní dokonce možnost dvou rohových kopů za sebou, ani z jednoho ale nedokázali Muchovu svatyni ohrozit. Do brejku se hrnou hosté.
     
    37
    Domácí hráči si ale s centrem od rohového praporku poradili na jedničku, následně se dostali i do dalšího rychlého brejku. Přesilu 3 na 1 ale nevyřešil domácí Jakub Svoboda dobře, snažil se míč z první posunout na lépe postaveného spoluhráče, bohužel ale marně.
     
    36
    Další míč do vápna domácího celku směřoval po standardní situaci skoro z půle hřiště, ten ale skončil pouze v zámezí po dobrém obranném zákroku jednoho z mohelnických borců.
     
    35
    Dokonce dvě šance na vstřelení snižující branky měli hráči olomouckého HFK! Nejprve musel ven z brány Pavel Rohel, který odehrál míč pohotově nohou, následně se musel obávat hlavičkového pokusu jednoho ze soupeřů, ten šel ale pouze vedle jeho svatyně!
     
    34
    Hostující obránci si dnes téměř neví rady útočnou efektivitou domácího celku, nyní se ale s nutnou dávkou štěstí dostali ze své obranné polovině hřiště.
     
    33
    Z té se ale také žádné větší pozdvižení nekonalo, její autor se rozhodl poslat do vápna střílený centr, míč ale z jeho kopačky proletěl celým obranným územím hostujícího celku a zamířil až do zámezí.
     
    32
    Žlutou kartu dostává FIlip Přikryl (1. HFK Olomouc).
     
    31
    Další standardní situaci budou mít jako na podnosu domácí hráči. Po tvrdém zákroku Filipa Přikryla, se bude zahrávat přímý volný kop z nějakých dvaceti metrů od Muchovy svatyně!
     
    30
    Domácí se drali k další útočné akci po pravém křídle, tu ale zastavil pomezní sudí, který správně zamával ofsajdové postavení. U míče tak mohou pokračovat hosté z Olomouce a právě oni potřebují nutně vstřelit branku.
     
    29
    Hostům dnes nevyhází téměř nic, nejprve si nechali vzít míč po dalším z nepovedených centrů, poté je přišel vniveč i následný únik po pravém křídle, odkud budou právě domácí vhazovat míč do hry.
     
    28
    Mohelnice právě vstřelila branku! I přesto, že se domácím nepovedl další rohový kop, dostali se nyní už do dvoubrankového vedení! MAREK ŠICHOR dostal vynikající pas od jednoho ze spoluhráčů a následně mu nedělalo velké potíže překonat hostujícího brankáře Filipa Muchu!
     
    26
    Ti budou stejnou standardní situaci rozehrávat na druhé straně hřiště poté, co byla jejich útočná akce zmařena vynikajícím obranným zákrokem soupeře.
     
    25
    Centrovaný míč z kopačky hostujícího Milorada Drbiče skončil jen na boční síti Rohelovy brány, ten tak může svým dlouhým odkopem vyslat domácí celek do další šance.
     
    24
    Ten ale také přichází celkem vniveč, přesto budou hosté pokračovat standardní situací od rohového praporku.
     
    23
    Nyní sledujeme i časté osobní souboje na polovině hřiště, v těch mají ale mírnou převahu hráči olomouckého HFK, kteří se následně dostávají do rychlého brejku po pravém křídle.
     
    22
    Špatný přechod na útočnou polovinu stál domácí ztrátu míče, následně jej ale díky důraznému presingu získali zpět a kombinací nutí svého soupeře k zatáhnutí na vlastní části hřiště.
     
    21
    Ani z dalšího rohového kopu v podání domácího celku, se žádné větší pozdvižení nekonalo. Jeden z hostujících obránců totiž dokázal s klidem míč poslat do bezpečného prostoru od Muchovy svatyně.
     
    20
    Efektivnější v útoku jsou ale rozhodně domácí hráči, po dalším z rychlých brejků musel zasahovat poslední obránce hostů, který ale vynikajícím obranným skluzem zneškodnil mohelnickým šanci na druhou branku utkání.
     
    19
    Opět je ale situace taková, jako před pár minutami. Hosté jsou usídleni na soupeřově polovině, stále ale bez jakéhokoli nápadu, navíc často ztrácejí míč ze svých kopaček.
     
    18
    Domácí měli další příležitost rohového kopu, centrovaný míč na zadní tyč ale našel pouze dobře bráněný Roman Kuba, od kterého se následně odrazil do zámezí.
     
    17
    Hosté jsou sice nyní nastěhováni na soupeřově polovině, chybí jim ale nějaký nápad na finální přihrávku, případně potřebná efektivita v zakončení. Další útočným faulem se ale připravují o míč.
     
    16
    Zakročit nyní musel i domácí brankář Pavel Rohel, který si skvělým způsobem poradil s rychlým brejkem soupeře a ukryl míč ve své náruči.
     
    15
    Hostující hráči to nyní zkoušejí především centry do vápna soupeře, domácí obránci jsou ale důrazní v osobních soubojích a s těmito hrozbami nemají sebemenší potíže.
     
    14
    Ta ale vyšla pro hostující celek vniveč. Centrovaný míč do vápna našli jen domácí hráči, kteří se ihned poté dokonce mohli vhrnout do rychlého brejku. Ten byl ale pozornou obranou HFK zastaven.
     
    13
    Zajímavou standardní situaci budou mít nyní i hostující hráči olomouckého HFK! Po tvrdém zákroku budou rozehrávat ze vzdálenosti cca třiceti metrů od Rohelovy svatyně.
     
    12
    Na polovině soupeře byl nedovoleně bráněn domácí Martin Vokoun, hráči Mohelnice tak budou mít další příležitost ke vstřelení branky ze standardní situace.
     
    11
    Ten rozehráli hráči v bílých dresech na krátko, následně se jeden z jejich borců pokusil o centr do vápna soupeře, míč ale z jeho kopačky skončil jen nad brankou Pavla Rohela.
     
    10
    Nyní je to tedy na hostujícím celku, aby se pokusil o nějaký útočný výpad. Pokračovat budou olomoučtí rohovým kopem.
     
    9
    Mohelnice právě vstřelila branku! Domácí se dostávají do jednobrankového vedení a to zcela zaslouženě! Po mnoha hlavičkových soubojích, se dostal míč na malém vápně k MARKU ŠICHOROVI, který pak zajímavým způsobem dopravil míč do sítě!
     
    8
    Domácí měli nyní příležitost standardní situace z pravého křídla, na centrovaný míč si ale žádný z hráčů ve vápně nenaskočil, ten tak doputoval z hlavy jednoho z obránců do zámezí.
     
    7
    O průnik po levém křídle se pokusil domácí Martin Vokoun, jeho výpad byl ale přerušen vynikajícím obranný zákrokem jednoho ze soupeřů, po kterém míč doputoval až do zámezí.
     
    6
    Zajímavé utkání je to určitě i pro hostujícího brankáře Filipa Muchu, který dříve chytávat právě za celek Mohelnice. Uvidíme, zda zná své bývalé mužstvo natolik dobře, aby dokázal čelit jejich útočné snaze.
     
    5
    Při další akci hostujícího celku, se útočným faulem provinil olomoucký Milorad Dabič, který je zatím dnes nejaktivnějším hráčem svého mužstva. Domácí ale budou pokračovat u balonu.
     
    4
    Po nepovedeném nákopu hostů se dostal k míči i domácí brankář, který následně rozjel zajímavou akci svého celku. Na jejím konci byl Jakub Svoboda, ten ale nedokázal dobře postaveného brankáře hostí překonat.
     
    3
    Mohelničtí měli nyní první vážnější šanci na vstřelení úvodní branky! V exekuci rohového kopu se postavil Dongyang Liu, na jeho centr si nejvýše naskočil Jan Fišara, který ale hlavou nedokázal dostat míč do prostoru tří tyčí!
     
    2
    Milorad Dabič se nyní pokusil i o centr do vápna z pravé strany hřiště, jeho nepřesností ale připravil svůj celek o míč, ke kterému se bez větších potíží dostali hráči domácích.
     
    1
    Utkání začalo v opravdu vysokém tempu, o první únik po pravém křídle, se pokusil hostující Milorad Dabič, následně byl ale naprosto čistě o míč obrán.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali domácí hráči Mohelnice, kteří dnes nastoupili klasicky ve fialových dresech, hosté pak v bílé kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní hvizd bude sice o nějakou minutku opožděn, oba celky právě nastupují na trávník.
     
    Hráči obou celků jsou již na trávníku, kde se pomalu rozcvičují k úvodnímu hvizdu. Ten proběhne z píšťalky hlavního arbitra Petra Dorušáka už za necelých 20 minut!
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mohelnice: Rohel – Kuba (K), Liu Dongyang, Vokoun, Knýř – Kotůlek, Fišara, Šichor, Svoboda, Yimuran – Woitek.
    Náhradníci: Skýva (B), Grigorovs, Zhang, Guicheng.

    1. HFK Olomouc: Mucha – Buček, Horka (K), Krejčí, Seibert, Dabič, Banasik, Plesník, Schmidt, Přikryl, Řehák.
    Náhradníci: Kubica (B), Starý, Drmola, Spurný, Žůrek.

    Rozhodčí: Dorušák Petr – Mojžíš, Kontoršikov – Beneš..
     
    Nyní vás vítám už přímo z městského stadionu v Mohelnici. Nad hřištěm se snáší tmavé mraky, je možný i déšť, snad to ale kvalitu fotbalu v rámci MSFL nezhorší.
     
    Tyto dva celky se spolu utkali za poslední dva roky celkem 4x, vždy v rámci MSFL. Jejich vzájemná bilance je vyrovnaná, oba týmy získali z těchto utkání shodně 5 bodů.

    Poslední vzájemný souboj skončil remízou 1:1, kdy obě branky byly na mohelnickém stadionu vstřeleny až ve druhé půli. Zda můžeme i dnes očekávat tak vyrovnaný souboj, se dozvíme ve 14:30, na kdy je plánován úvodní výkop. Buďte u toho s námi!
     
    1. HFK Olomouc na tom není o moc lépe, než jejich dnešní soupeř. Se ziskem pouhých sedmi bodů se totiž tento celek nachází na 15., tedy taktéž sestupové pozici. V případě dnešní prohry by olomoučtí spadli na příčku poslední.

    Dnešním hostům se celkem překvapivě nedaří v domácích zápasech, na hřištích soupeřů je to ale o poznání lepší. V této statistice nyní obsazují devátou pozici za 2 výhry a jednu remízu. Poslední venkovní utkání hráli hráči Olomouce taktéž na hřišti Uherského Brodu, kde na rozdíl od jejich dnešního soupeře, dokázali vybojovat bod za remízu 1:1!

    Poslední utkání odehráli hráči HFK na svém stadionu, soupeře měli ale nejtěžšího možného! Přijeli totiž hráči prvního celku z Velkého Meziříčí, kteří rozhodně potvrdili favorizovanost a vyhráli poměrem 3:1!
     
    FK Mohelnice se nyní nachází na poslední pozici se ziskem pouhých šesti bodů a pokud její hráči chtějí mít alespoň trochu klidnou zimní pauzu, musí dnes brát jednoznačně body!

    Ani utkání na domácím stadionu letos mohelnickým nejdou podle představ, ze šesti zápasů získali pouhý jeden bod za remízu s Otrokovicemi. Horší jsou na svém hřišti pouze jejich dnešní soupeři z HFK.

    Poslední utkání odehráli hráči FK Mohelnice na hřišti Uherského Brodu, kde po celkem bojovném výkonu prohráli poměrem 0:2! Prohráli i poslední domácí utkání s Hulínem, tudíž dnes mají tu nejlepší možnost na nápravu a udržení svých fanoušků!
     
    Všechny fotbalové nadšence vítám u dalšího, konkrétně třináctého kola Moravskoslezské fotbalové ligy. V jeho rámci se utkají dva celky ze samého dna tabulky, FK Mohelnice hostí na svém Městském stadionu 1. HFK Olomouc. Úvodní výkop je na programu od 14:30, buďte u toho s námi!

    Daniel Bertók

    Branky: 9. Šichor, 28. Šichor, 62. Fišara, 65. Woitek, 87. Šichor, 90. Zhang – 78. Schmidt

    Karty:   42. Knýř (MOH) – 32. Přikryl (HFK), 67. Seibert (HFK)


    FK Mohelnice: Rohel – Kuba (K), Liu Dongyang, Vokoun, Knýř – Kotůlek (73. Zhang), Fišara, Šichor, Svoboda (89. Guicheng), Yimuran – Woitek (83. Grigorovs).
    Náhradníci: Skýva (B), Grigorovs, Zhang, Guicheng.

    1. HFK Olomouc: Mucha – Buček (46. Žůrek), Horka (K), Krejčí, Seibert, Dabič, Banasik, Plesník, Schmidt, Přikryl (64. Spurný), Řehák (84. Drmola).
    Náhradníci: Kubica (B), Starý, Drmola, Spurný, Žůrek.

    Rozhodčí: Dorušák Petr – Mojžíš, Kontoršikov – Beneš.

    Diváci: 230
    thejrc.org