Žilina – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Michalovce – Podbrezová 2:1 (kon.) | Nitra – Prešov 2:0 (kon.)
Slovan Bratislava – Senica 2:2 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:1 (2:1)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 28.10.2017, 17:00 • MFK Zemplín Michalovce • Niké liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme už veľa zaujímavých situácii nevideli, za zmienku stojí iba nebezpečná strela Bernadinu, ale brankár domácich Bieszczad podržal svoje mužstvo. Michalovce tak po dlhej dobe získavajú tri body a upevnia si 9. pozíciu v tabuľke.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:52:35)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci zahrávali priamy kop, ale nič zaujímavého táto situácia nepriniesla. Michalovce sú však aj naďalej pri lopte a tak je zrejme o osude zápasu už rozhodnuté.
     
    90
    Nadstavujú sa ešte 2 minúty!
     
    89
    Žltú kartu dostáva Adrián Kopičár (FK Železiarne Podbrezová).
     
    89
    Čaká sa už aj na údaj o nadstavenom čase, domáci sa držia na útočnej polovičke a zbierajú tak cenné sekundy.
     
    87
    Už sme v samotnom závere riadneho hracieho času, hostia už útočia so všetkým čo majú. To otvára domácim zadné vrátka, uvidíme či sa ešte niečoho zaujímavého dočkáme.
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Martin Bednár.
     
    85
    Onedlho sa k strele na bránu hostí dostal Turík, jeho šikovné zakončenie len tesne minulo bránu hostí. Kuciak už rýchlo posiela loptu na svojich spoluhráčov.
     
    84
    Michalovce prenikli na útočnú polovičku, Regáli následne loptu potiahol až do pokutového územia, ale jeho zakončenie skončilo na pozornom obrancovi hostí.
     
    82
    Ani v tejto časti hry zápas nemá vysoké tempo, domáci už hrajú to čo im vyhovuje a nikam sa neponáhľajú. Hostia predvádzajú vysokú bojovnosť, ale hrajú o jedného menej a do šancí sa nedostávajú.
     
    81
    Hostia to však ešte určite nezabalili a tlačia sa dopredu. Podbrezová však opäť v rozhodujúcej chvíli chybovala a lopta skončila iba u brankára Bieszczada.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva približne 10 minút a nejaký ten nadstavený čas. Michalovce vyhrávajú aj naďalej 2:1 a zatiaľ smerujú po dlhej dobe k trom bodom.
     
    78
    Hosťom sa už začína čas pomaly krátiť, navyše hrajú v oslabení o jedného hráča. Domáci by však určite najradšej strelili gól, ktorý by už zrejme znamenal definitívnu poistku.
     
    77
    Regáli sa po chybe hosťujúcej obrany dostal k lopte a nebezpečne vypálil k ľavej tyčke, ale brankár Kuciak loptu dokázal vyraziť a odrazenú loptu si následne postrážili obrancovia Podbrezovej!
     
    76
    Aj naďalej tak ostáva v platnosti, že najväčšiu šancu v druhom polčase sme videli v podobe strely Bernadinu, ale brankár domácich podržal svoje mužstvo.
     
    75
    Hostia to aj naďalej skúšajú cez rýchle protiútoky, ale domáci si dávajú na tieto situácie v druhom polčase pozor a svojho súpera do šancí nepúšťa.
     
    74
    Domáci teraz chybovali a dopredu s loptou utekal Leško, ale ani jemu sa nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť a pri lopte sú tak už Michalovce.
     
    73
    Po rýchlom útoku domácich sa k strele spoza 16-tky dostal Regáli, ale lopta smerovala iba do stredu brány a tam stál už pripravený brankár Kuciak.
     
    72
    Na útočnej polovičke teraz kombinujú domáci futbalisti, ale obrana hosťujúceho mužstva pracuje dobre a nič im nedovoľuje. Michalovce tak aspoň zbierajú cenný čas na súperovej polovičke.
     
    71
    Michalovce zahrávali ďalší rohový kop, Žofčákov center však opäť skončila iba u brankára hostí Kuciaka. Ani teraz sme tak nič zaujímavého nevideli.
     
    70
    Opäť však pribúdajú nepresnosti na oboch stranách, domácim to však zrejme moc vadiť nemusí, pretože je stav zápasu stále 2:1!
     
    69
    Žofčákov center doputoval iba do rukavíc brankára Kuciaka. Podbrezová už tak skúša preniknúť na útočnú polovičku.
     
    68
    Sulley sa znova dostával v pokutovom území hostí do zakončenia, Viazanko však včas dostal loptu do bezpečia a Michalovce získavajú rohový kop.
     
    67
    Z uhla to teraz zaujímavo vyskúšal Bernadina, lopta napokon len tesne minula bránu domácich. Bieszczad celú situáciu iba kontroloval.
     
    66
    Dlhým nákopom posielal svojich dopredu Kuciak, domáci následne posielajú loptu do bezpečia. Podbrezová sa tak zatiaľ drží na útočnej polovičke.
     
    65
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Miroslav Božok, prichádza Martin Regáli.
     
    64
    Sulley sa dostal v pokutovom území k lopte a aj zakončoval z výbornej pozície, ale bolo to napokon z ofsajdovej pozície.
     
    63
    Michalovce teraz kombinujú na svojej polovičke a snažia sa postupnými prihrávkami prenikať smerom dopredu. Na domácej strane sa zrejme schyľuje k prvej výmene.
     
    62
    Sledujeme teraz hluchšiu pasáž hry, lopta ide od jedného tímu k druhému, ale neprichádzajú žiadne zaujímavé situácie. Uvidíme, či hostia dokážu ešte vyrovnať, alebo si domáci pripíšu po dlhej dobe tri body do tabuľky.
     
    60
    Koscelník opäť centroval do pokutového územia hostí, ale Sulley sa už do zakončenia nedostal.
     
    59
    Veľa zaujímavých situácii teraz k videniu nie je, oba tímy sa snažila zakladať útočné akcie, ale v rozhodujúcej chvíli strácajú lopty. Michalovce tak stále vyhrávajú 2:1!
     
    58
    Tento útok hosťujúcim futbalistom nevyšiel podľa predstáv a nepresná prihrávka doputovala iba k brankárovi domácich Bieszczadovi. Michalovce sa teraz nikam neponáhľajú.
     
    57
    Opäť sa útočné výpady striedajú na oboch stranách, ani nie je moc vidieť, že Podbrezová hrá takmer celý zápas v oslabení. Uvidíme, či si domáci ustrážia svoje víťazstvo v tomto zápase.
     
    56
    Rohový kop domáci ubránili a skúšajú už preniknúť smerom dopredu. Podbrezová sa tak vracia pred svoju bránu.
    56. Bieszczad podržal svoje mužstvo
    Zdroj: www.huste.tv
     
    56
    Vynikajúci zákrok domáceho brankára Bieszczada! Hostia sa natlačili do pokutového územia domácich, k odrazenej lopte sa dostal Bernadina, jeho pokus pod brvno však Bieszczad výborne vyrazil na rohový kop!
     
    55
    Žltú kartu dostáva Miroslav Božok (MFK Zemplín Michalovce).
     
    54
    Aj hostia išli do rýchleho brejku a vyťažili z neho rohový kop. Ten napokon už žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, Podbrezová však ešte ostáva pri lopte.
     
    53
    Rýchly protiútok však založili domáci futbalisti, Koscelníkov center do pokutového územia však skončil u obrancov hostí a Podbrezová následne loptu vyviezla do bezpečia.
     
    52
    Michalovce teraz prenikli do pokutového územia, Kolesár posielal loptu na svojich spoluhráčov, ale postranný rozhodca signalizuje ofsajd. Dopredu tak môžu ísť hostia.
     
    51
    Častejšie však teraz smerom dopredu prenikajú domáci futbalisti, ale nedarí sa im nič zaujímavého vymyslieť. Podbrezová sa však musí brániť a to domácim vyhovuje.
     
    50
    Do zakončenia na bránu hostí sa teraz dostal Turík, ale jeho slabšie zakončenie chytá Kuciak do svojich rukavíc. Uvidíme, čo teraz vymyslí Podbrezová.
     
    49
    Michalovce následne prenikli do pokutového územia, ale strela z uhla skončila iba na bočnej sieti Kuciakovej brány. Útoky sa tak teraz striedajú na oboch stranách.
     
    48
    Hostia v úvode druhého polčasu zahrávali dva rohové kopy, ale nič zaujímavého sme nesledovali. Dopredu už skúšajú ísť domáci futbalisti.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci. Michalovce však loptu rýchlo stratili a dopredu už ide Podbrezová.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa už čoskoro začne!
     
    Boli sme svedkami zaujímavého prvého polčasu. Už v 6. minúte išli domáci do vedenia po premenenej Žofčákovej penalte a Krivák išiel po červenej karte do šatní. V 17. minúte zyvšoval na 2:0 po rohovom kope Koscelník a zdalo sa, že oslabená Podbrezová to už má v tomto zápase spočítané. Prišla však 28. minúta a po chybe domácich peknou strelou znížil na 2:1 Jedinák. Bernadina zakrátko trafil tyčku a Sulley z dobrej pozície prestrelil bránu. O zaujímavé momenty tak núdza nebola, uvidíme čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:03!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Hostia zahrávali rohový kop, do pokutového územia domácich smeroval center, na ktorý však nikto z Podbrezovej nedočiahol a tak Bieszczad bude odkopávať od svojej brány.
     
    45+1
    Žltú kartu dostáva Igor Žofčák (MFK Zemplín Michalovce).
     
    45
    Dušan Sedlák napokon nadstavuje ešte 2 minúty!
     
    44
    Očakávame už aj údaj o nadstavenom čase, zrejme sa niečo málo ešte nadstaví.
     
    43
    Z pravej strany teraz smeroval ďalší center do pokutového územia hostí, ale aj s touto loptu si obrana Podbrezovej poradila a dostala ju do bezpečia.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Jaroslav Kostelný (FK Železiarne Podbrezová).
     
    41
    Pomaly sa už blíži záver prvého polčasu, tempo hry začína stúpať a oba tímy sa snažia o útočné výpady. Zrejme nás tak ešte čakajú zaujímavé minúty prvého polčasu.
     
    40
    Domáci teraz mohli navýšiť svoje skóre! V pokutovom území hostí sa k odrazenej lopte dostal Sulley, ale v dobrej pozícii prestrelil bránu Podbrezovej a tak si hostia môžu vydýchnuť.
     
    39
    Michalovce sa snažili na predchádzajúcu situáciu odpovedať, ale sledovali sme iba nevydarený strelecký pokus domácich. Kuciak tak uvedie loptu do hry svojim výkopom.
     
    38
    Po góle domácich na 2:0 som hovoril, že by sa musel stať menší zázrak, aby Podbrezová s týmto zápasom ešte niečo spravila. Teraz však tomu veľa nechýba, hostia aj napriek oslabeniu výrazne ožívajú.
     
    37
    A mohlo byť vyrovnané! Opäť prišla chyba domácich futbalistov, k strele spoza 16-tky sa dostal hosťujúci Bernadina a jeho strela skončila na pravej tyčke domácej brány. Následne sa k dorážke ešte dostával Leško, ale domáca obrana pred ním loptu odvrátila do bezpečia.
     
    36
    Napokon rohový kop domácim nič nepriniesol, do rýchleho protiútoku už vyrážajú hostia a tak sa domáci musia rýchlo vrátiť späť na svoje územie.
     
    35
    Koscelník posielal loptu pred bránu hostí a Danko odvracia na rohový kop. Tlak domácich tak pokračuje naďalej, domáci diváci si pýtajú ďalší gól.
     
    34
    K lopte sa však opäť dostávajú domáci futbalisti a presúvajú sa aj na útočnú polovičku. Podbrezová sa tak bude musieť opäť brániť.
     
    33
    Priamy kop domácich rozohral Žofčák, k hlavičke sa dostával Sulley, ale dobrý obranný zákrok predviedol hosťujúci Rendla a následne Podbrezová vyviezla loptu do bezpečia.
     
    32
    Leško fauloval jedného z domácich a Michalovce získavajú zaujímavý priamy kop. Hostia sa tak musia brániť.
     
    31
    Zrejme sa domáci z tejto situácie poučili, začínajú sa čoraz viac tlačiť dopredu a hostia sa teraz musia brániť. Určite sa tak ešte máme v tomto zápase na čo tešiť.
     
    30
    Tak to je teda veľmi zaujímavá situácia. Hostia znížili na 2:1 a ihneď tréner Podbrezovej siahol k striedaniu dvoch hráčov. Z ihriska odišiel aj strelec gólu Jedinák. Podtstané však je, že hostia sa vrátili späť do hry.
     
    29
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Viktor Jedinák, prichádza Andrej Rendla.
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Matúš Turňa, prichádza Miroslav Viazanko.
     
    28
    Podbrezová dala gól!

    Ale pozor! Domáci futbalisti teraz spravili veľkú chybu pred svojim pokutovým územím, k lopte sa dostal VIKTOR JEDINÁK a krásnou strelou prekonal brankára domácich a znižuje na 2:1!
     
    27
    Podbrezová založila rýchlu útočnú akciu, k strele spoza 16-tky sa dostal Jedinák, ale Bieszczad si pripisuje úspešný zákrok a už aj stihol rozohrať loptu na svojich spoluhráčov.
     
    26
    V hre sa už pokračuje ďalej aj s domácim Dankom. Pri postrannej čiare sa chystá striedanie v tábore hostí.
     
    25
    Na trávniku teraz ostáva ležať domáci Danko, hra sa tak na chvíľu prerušila a oba tímy sa môžu zatiaľ občerstviť. Vyzerá to však, že domáci futbalista bude v hre pokračovať.
     
    24
    Podbrezová však smerom dopredu nič nevymyslela, pri lopte sú tak Michalovce a kombinujú na svojej polovičke. Postupne sa však domáci posúvajú bližšie k bráne svojho dnešného súpera.
     
    23
    Domáci zahrávali ďalší rohový kop, hostia si túto situáciu postrážili a dostali loptu do bezpečia. Michalovce sa vracajú späť na svoju polovičku.
     
    22
    K lopte sa však už dostali domáci, Sulley vyhral hlavičkový súboj a následne Michalovce prenikli aj do pokutového územia, Gričovú prihrávku hostia odvrátili do bezpečia.
     
    21
    Hostia teraz držia loptu na svojich kopačkách, ale kombinujú na svojej polovičke. Snažia sa prenikať dopredu dlhými loptami, čo však domácim problémy nerobí.
     
    20
    Žofčák posielal loptu odpredu na Sulleya, ale ten sa ocitol v postavení mimo hru. K lopte sa tak dostáva Podbrezová, ktorá prehráva v 20. minúte o dva góly.
     
    19
    Predsa len sa hostia snažia ešte o útočné výpady, ale po nepresnej prihrávke pred pokutovým územím sa k lopte dostáva iba brankár domácich Bieszczad.
     
    18
    Michalovce tak vstúpili do zápasu veľmi úspešne, vyhrávajú už o dva góly a majú aj početnú výhodu o jedného hráča. Zrejme by sa musel stať menší zázrak, aby ešte Podbrezová s týmto stretnutím niečo spravila.
    17. Martin KOSCELNÍK - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    17
    Michalovce dali gól!

    Je tu druhý gól tohto zápasu! Michalovce zahrávali dva rohové kopy za sebou, druhý center letel na vzdialenejšiu tyč, následne vznikol pred bránou Podbrezovej zmätok, v ktorom sa najlepšie zorientoval MARTIN KOSCELNÍK a ten pretlačil loptu do brány – 2:0!
     
    15
    Oba tímy teraz predviedli útočné výpady, ale ani tieto situácie nič zaujímavého nepriniesli a pri lopte je momentálne brankár domácich Bieszczad.
     
    14
    Rohový kop nič nepriniesol a Kuciak si už chystá loptu na výkop od svojej brány. Michalovce sa tak vracajú späť na svoju polovičku.
     
    13
    Teraz do pokutového územia hostí prenikol Sulley, jeho prihrávku pred bránu však zastavil Danko a loptu odvrátil na rohový kop! Michalovce tak ešte ostávajú pred súperovou bránou.
     
    12
    Aj napriek tomu, že Podbrezová má o jedného hráča menej, sledujeme vyrovnané stretnutie a miestami majú navrch práve hostia. Stále však čakáme na zaujímavejšie situácie.
     
    11
    Podbrezová sa presunula na útočnú polovičku, do pokutového územia domácich centroval Leško, hlavička Kostelného následne len tesne preletela okolo brány Michaloviec.
     
    10
    Následne sa však do rýchleho brejku dostali domáci futbalisti, strelou spoza 16-tky sa prezentoval Grič, ale nemieril presne a Kuciak bude odkopávať od svojej brány.
     
    9
    Dopredu sa však teraz dostali aj hostia, do zakončenia sa tlačil Bernadina, ale obrana Michaloviec dostala pred ním loptu do bezpečia. Hostia začínajú mierne ožívať.
     
    8
    Pri lopte sú teraz domáci futbalisti, nemajú sa kam ponáhľať a kombinujú na svojej polovičke. Podbrezovú tak čaká veľmi náročná úloha, navyše hrajú o jedného hráča menej.
     
    7
    Tak to bol teda veľmi zaujímavý úvod tohto zápasu. Domáci idú rýchlo do vedenia a navyše budú hrať v početnej výhode, pretože za penaltový zákrok od Kriváka poslal hlavný rozhodca Sedlák hosťujúceho futbalistu pod sprchy.
    6. Igor ŽOFČÁK - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    6
    Michalovce dali gól!

    K penalte sa postavil kapitán domácich IGOR ŽOFČÁK a loptu poslal do opačnej strany, ako sa hodil brankár Kuciak a Michalovce idú do vedenia 1:0!
     
    5
    Červenú kartu dostáva Ján Krivák (FK Železiarne Podbrezová).
     
    5
    Sulley sa dostal k strele v pokutovom území a Krivák jeho strelu zastavil rukou! Je tu pokutový kop pre Michalovce!
     
    4
    Sledovali sme prvý strelecký pokus v tomto zápase. Domáci založili rýchly protiútok, k strele z uhla sa dostal kapitán Žofčák, ale jeho pokus netrafil bránu hostí.
     
    3
    Podbrezová sa snažila o dlhý nákop dopredu, Jedinák sa však ocitol v ofsajde a tak sa k lopte dostávajú Michalovce, ktoré sa už snažia o prvý útočný výpad.
     
    2
    Hostia sú v úvode zápasu aktívnejší, ale zatiaľ sa domácim futbalistom darí držať ich ďalej od svojej brány. Uvidíme, aký priebeh bude mať tento zápas, ktorý je pre oba celky veľmi dôležitý.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Podbrezovej.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak už čoskoro začne!
     
    Príjemný podvečer s Fortuna ligou prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami MFK Zemplín Michalovce a FK Železiarne Podbrezová už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Dušan Sedlák – František Ferenc, Mário Roszbeck – Július Straka. Na štadióne v Michalovciach je už všetko na toto dôležité stretnutie pripravené, čaká sa len na príchod mužstiev a rozhodcov tohto zápasu. Pri sledovaní tohto prenosu želám príjemný športový zážitok, z pozície komentátora ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Kolesár, Kavka, Carrillo, Šimčák – Grič – Žofčák (C), Koscelník, Danko, Božok – Sulley

    Náhradníci: Dráb – Bednár, Kolesár, Turik, Regáli, Sviarčinskij, Bragin

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Krivák, Kostelný (C), Kuc – Turňa, Baéz, Kopičár, Leško, Djordjevič – Bernadina, Jedinák

    Náhradníci: Vavrúš, Viazanko, Gerát, Mikuš, Haščák, Kupčík, Rendla

    Rozhodca: Dušan Sedlák – František Ferenc, Mário Roszbeck – Július Straka
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MFK Zemplín Michalovce a FK Železiarne Podbrezová. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00!

    Cez víkend opäť pokračuje aj naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga. Budeme svedkami jej 14. kola a v tomto prenose uvidíme súboj mužstiev zo spodnej časti tabuľky. Zemplín Michalovce bude hostiť Podbrezovú.

    MFK Zemplín Michalovce:
    Domácim futbalistom sa momentálne vôbec nedarí a odzrkadľuje sa to aj na ich tabuľkovom postavení. Z posledných 5 ligových zápasov až 4 prehrali a 1 remizovali. Práve remíza sa zrodila v poslednom zápase, keď Zemplín doma remizoval s Nitrou 0:0! Predtým však prišla prehra v pohári s Borčicami a tak sa Michalovce už môžu sústrediť len na ligu. Aktuálne sa domáci s 11 bodmi nachádzajú na 9. mieste a zrejme ich tak čakajú záchranárske práce.

    FK Železiarne Podbrezová:
    Hostia sú na tom podobne, aj keď sa zdalo, že sa postupne začínajú dvíhať vyššie. Z posledných 5 zápasoch však dva vyhrali a tak zaznamenali aspoň nejaký progres. Podbrezová takisto z pohára už vypadla, avšak zastavila ich Žilina. V poslednom ligovom zápase sa hostia prestavili u lídra súťaže z Trnavy a prehrali 2:0! V tabuľke tak na svojom konte majú 10 bodov a nachádzajú sa na 10. mieste.

    Posledný vzájomný zápas:
    Ten lepšie dopadol pre Podbrezovú, keď doma porazila Michalovce 1:0.

    Favorit:
    Toto stretnutie jasného favorita nemá. Oba tímy od seba delí iba jeden bod a nachádzajú sa takmer v podobnej situácii. Navyše, je to pre oba celky dôležité stretnutie. Uvidíme, ako to napokon celé dopadne.

    Z pozície komentátora sa na vás teší Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 6. Žofčák (pen.), 17. Koscelník – 28. Jedinák

    Karty:   45+1. Žofčák (MIC), 55. Božok (MIC) – 42. Kostelný (POD), 89. Kopičár (POD)   5. Krivák (POD)


    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Kolesár, Kavka (86. Bednár), Carrillo, Šimčák – Grič – Žofčák (C), Koscelník, Danko, Božok (65. Regáli) – Sulley.
    Náhradníci: Bednár, Kolesár, Turik, Regáli, Sviarčinskij, Bragin.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Krivák, Kostelný (C), Kuc – Turňa (29. Viazanko), Baéz, Kopičár, Leško, Djordjevič – Bernadina, Jedinák (29. Rendla).
    Náhradníci: Vavrúš, Viazanko, Gerát, Mikuš, Haščák, Kupčík, Rendla.

    Rozhodčí: Dušan Sedlák – František Ferenc, Mário Roszbeck – Július Straka
    thejrc.org