Žilina – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Michalovce – Podbrezová 2:1 (kon.) | Nitra – Prešov 2:0 (kon.)
Slovan Bratislava – Senica 2:2 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 1:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:1 (2:1)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 28.10.2017, 17:00 • MFK Zemplín Michalovce • Niké liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme už veľa zaujímavých situácii nevideli, za zmienku stojí iba nebezpečná strela Bernadinu, ale brankár domácich Bieszczad podržal svoje mužstvo. Michalovce tak po dlhej dobe získavajú tri body a upevnia si 9. pozíciu v tabuľke.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera! Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:52:35)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Domáci zahrávali priamy kop, ale nič zaujímavého táto situácia nepriniesla. Michalovce sú však aj naďalej pri lopte a tak je zrejme o osude zápasu už rozhodnuté.
     
    90
    Nadstavujú sa ešte 2 minúty!
     
    89
    Žltú kartu dostáva Adrián Kopičár (FK Železiarne Podbrezová).
     
    89
    Čaká sa už aj na údaj o nadstavenom čase, domáci sa držia na útočnej polovičke a zbierajú tak cenné sekundy.
     
    87
    Už sme v samotnom závere riadneho hracieho času, hostia už útočia so všetkým čo majú. To otvára domácim zadné vrátka, uvidíme či sa ešte niečoho zaujímavého dočkáme.
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Martin Bednár.
     
    85
    Onedlho sa k strele na bránu hostí dostal Turík, jeho šikovné zakončenie len tesne minulo bránu hostí. Kuciak už rýchlo posiela loptu na svojich spoluhráčov.
     
    84
    Michalovce prenikli na útočnú polovičku, Regáli následne loptu potiahol až do pokutového územia, ale jeho zakončenie skončilo na pozornom obrancovi hostí.
     
    82
    Ani v tejto časti hry zápas nemá vysoké tempo, domáci už hrajú to čo im vyhovuje a nikam sa neponáhľajú. Hostia predvádzajú vysokú bojovnosť, ale hrajú o jedného menej a do šancí sa nedostávajú.
     
    81
    Hostia to však ešte určite nezabalili a tlačia sa dopredu. Podbrezová však opäť v rozhodujúcej chvíli chybovala a lopta skončila iba u brankára Bieszczada.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva približne 10 minút a nejaký ten nadstavený čas. Michalovce vyhrávajú aj naďalej 2:1 a zatiaľ smerujú po dlhej dobe k trom bodom.
     
    78
    Hosťom sa už začína čas pomaly krátiť, navyše hrajú v oslabení o jedného hráča. Domáci by však určite najradšej strelili gól, ktorý by už zrejme znamenal definitívnu poistku.
     
    77
    Regáli sa po chybe hosťujúcej obrany dostal k lopte a nebezpečne vypálil k ľavej tyčke, ale brankár Kuciak loptu dokázal vyraziť a odrazenú loptu si následne postrážili obrancovia Podbrezovej!
     
    76
    Aj naďalej tak ostáva v platnosti, že najväčšiu šancu v druhom polčase sme videli v podobe strely Bernadinu, ale brankár domácich podržal svoje mužstvo.
     
    75
    Hostia to aj naďalej skúšajú cez rýchle protiútoky, ale domáci si dávajú na tieto situácie v druhom polčase pozor a svojho súpera do šancí nepúšťa.
     
    74
    Domáci teraz chybovali a dopredu s loptou utekal Leško, ale ani jemu sa nepodarilo nič zaujímavého vymyslieť a pri lopte sú tak už Michalovce.
     
    73
    Po rýchlom útoku domácich sa k strele spoza 16-tky dostal Regáli, ale lopta smerovala iba do stredu brány a tam stál už pripravený brankár Kuciak.

    Miroslav Revaj

    Branky: 6. Žofčák (pen.), 17. Koscelník – 28. Jedinák

    Karty:   45+1. Žofčák (MIC), 55. Božok (MIC) – 42. Kostelný (POD), 89. Kopičár (POD)   5. Krivák (POD)


    MFK Zemplín Michalovce: Bieszczad – Kolesár, Kavka (86. Bednár), Carrillo, Šimčák – Grič – Žofčák (C), Koscelník, Danko, Božok (65. Regáli) – Sulley.
    Náhradníci: Bednár, Kolesár, Turik, Regáli, Sviarčinskij, Bragin.

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Krivák, Kostelný (C), Kuc – Turňa (29. Viazanko), Baéz, Kopičár, Leško, Djordjevič – Bernadina, Jedinák (29. Rendla).
    Náhradníci: Vavrúš, Viazanko, Gerát, Mikuš, Haščák, Kupčík, Rendla.

    Rozhodčí: Dušan Sedlák – František Ferenc, Mário Roszbeck – Július Straka
    thejrc.org