Vancouver – Seattle 0:0 (kon.)
konec
Vancouver Whitecaps FC
0:0 (0:0)
Seattle Sounders FC
Pondělí 30.10.2017, 01:30 • BC Place Stadium (Vancouver) • Americká MLS • Semifinále Z. konference
     
    S konstatováním, že dnes přes 90 minut hry nenašlo vítěze, se s vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji pohodový start do nového týdne! Někdy příště, například u Major League Soccer, na viděnou. (03:45:52)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:6.
     
    První utkání čtvrtfinálové fáze play off v rámci Major League Soccer, mezi celky Vancouveru a Seattlu, je minulostí! 90 minut nenašlo vítěze, nepřineslo nám dokonce ani jednu branku a týmy se rozcházejí za bezbrankové remíze! Ani vyložené šance neobohatili tohle utkání a i když se hrálo, hlavně v závěru, ve velkém tempu, výsledkem je pouze jediná střela na bránu za celé utkání!

    Obranná činnost za jedna, útočná nedostatečně! Oba celky mají do druhého utkání co vymýšlet, především tedy ve hře dopředu. Druhé utkání této série se odehraje pochopitelně na hřišti Sounders, kteří přivítají svého soupeře 3.11.2017 a právě tehdy se definitivně rozhodně, kdo z této dvojice postoupí do semifinále play off!
    90+6.

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Nejprve jeden z hostujících hráčů zahrál na vlastní polovině rukou, což bylo sudím opět přehlédnuto, poté se opět Tolo ocitl na trávníku, ze kterého se takřka zvedl až se závěrečným hvizdem sudího.
    90+5.
     
    90+5
    Do šance se výborně dostali také domácí hráči, obrana v čele s brankářem Freiem si ale s touto nebezpečnou situací poradila na jedničku.
     
    90+4
    Domácí hráči to zkoušeli centrem do vápna soupeře, na vysoký míč si ale nejvýše naskočil dlouhý brankář hostujícího celku Frei a míč pevně sevřel v náruči.
     
    90+3
    S centrovaným míčem od rohového praporku, si ale domácí hráči bez větších potíží poradili, navíc vyslali jednoho ze svých spoluhráčů do rychlého brejku. Ten byl ale zastaven dokonce dvěma nedovolenými zákroky, které opět hlavní arbitr jakoby přehlédl.
     
    90+2
    Příležitost na vstřelení branky budou mít naopak hosté, kteří mají možnost zahrávaní dalšího rohového kopu!
     
    90+1
    Na polovině soupeře se dopustil útočného faulu jeden z hostujících hráčů, domácí ale míč ihned odevzdali zpět svoji zbrklou rozehrávkou, což se nelíbí ani jejich fanouškům, kteří je „podporují“ pískotem.
     
    90+1
    Nad rámec řádné základní hrací doby, se nastavuje 6 minut!
     
    90
    Hosté jsou stále nastěhováni na polovině soupeře, nebojí se samozřejmě kombinaci roztáhnout i ke svému poslednímu obránci a soupeře k míči nepouštějí.
     
    90
    Dnešní utkání sleduje přes 27 837 diváků!
     
    89
    Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Shea, přichází Mezquida.
     
    88
    Sounders se snaží držet míč na soupeřově polovině a domácí hráče takřka k ničemu nepouští! Jsou to ale právě Whitecaps, kteří by se měli snažit podniknout ještě něco směrem dopředu, jelikož jejich soupeři jsou na domácím stadionu velice silní.
     
    87
    Po ztrátě míče si neodpustil tvrdý zákrok ani hostující Roldan, který tak po zásluze vidí taktéž žluté ohodnocení jeho prohřešku.
     
    86
    Hosté se nyní snaží co nejvíce držet míč na svých kopačkách a to se také nelíbí domácím fanouškům, kteří to dávají pochopitelně hlasitě najevo.
     
    85
    Hostující hráč Tolo je ale nyní opět na nohou, dokonce podle jeho chůze to nevypadá, že by ho postihovalo nějaké zranění. To samozřejmě nenechává v klidu domácí příznivce, kteří vehementně burácí proti simulování soupeře.
     
    83
    Tolo se po dalším obranném zákroku nezvedl z trávníku, domácí hráč ale sportovně nezakopl míč do zámezí, naopak se pokusil o střelu. Ta mu ale nesedla podle jeho představ a skončila pouze nad bránou Freie. Poté se ihned strhla potyčka hráčů obou celků, kterou se nepodařilo rozdělit ani sudímu.
     
    82
    Nyní se už ale hraje, vypadá to, že by měl být Tolo schopen pokračovat v utkání. Zatím je ale samozřejmě za pomezní čarou. Domácí kombinují na vlastní polovině, což hostům samozřejmě vyhovuje.
     
    80
    Tohle je ale pro hosty nepříjemné, na zemi zůstává v bolestech ležet Tolo, který se svalil na trávník bez cizí příčiny. Vše je důsledkem špatného pokusu o zvednutí se z hrací plochy při odvrácení míče z předchozí situace. Sounders hlavně nemají možnost dalšího střídání, jejich trenér už využil všech tří.
     
    79
    Domácí hráči rozhodně nechtějí připustit nějaké drama směrem k jejich brance, moc na své triko si to ale nyní vzal Ali Ghazal, který byl následně za svůj nevybíravý zákrok odměněn žlutým kartónkem.
     
    77
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Marshall, přichází Neagle.
     
    76
    Tentokrát se hosté pokoušeli o dlouhé autové vhazování až do vápna soupeře, tam byli ale připraveni dobře postavení obránci soupeře, kteří odvrátili míč bez problémů do bezpečného prostoru.
     
    75
    Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Bolanos, přichází Techera.
     
    74
    Hosté měli možnost dalšího ohrožení soupeřovy brány od rohového praporku, místo toho ale téměř vyslali domácí hráče do rychlého brejku. Tvrdě obrán o míč byl Shea, sudí ale tento nevybíravý zákrok zřejmě přehlédl.
     
    73
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Shipp, přichází Alonso.
     
    72
    Domácí hráči se pokoušeli dostat do vápna soupeře centrem za obranu, pozorní obránci Sounders ale odklidili míč do bezpečí, neudrželi jej však na svých kopačkách.
     
    71
    To, že potřebují domácí hráči přidat na efektivitě poznali i fanoušci Whitecaps, kteří ještě svými chorály zlepšují atmosféru utkání. Nyní ale sledují jen jejich hráče zatažené u vlastního vápna.
     
    70
    Bohužel nepřinese. Přetažený míč z kopačky exekutora této standardní situace, doletěl až na zadní tyč do rukavic Freie, který byl dobře postavený a na tento balon přímo vyčkával.
     
    69
    I domácí hráči budou mít nyní zajímavou příležitost na ohrožení soupeřovy brány ze standardní situace. Uvidíme, zda konečně tato situace přinese potřebné ovoce ke zlepšení ofensivní snahy obou celků.
     
    68
    Nyní si zahrál i domácí brankář Marinovič, který byl nucen povyběhnout za pomalu jdoucí přihrávkou za obranu jeho celku. S touto situací si ale bez větších potíží poradil a následně rozjel další útočnou akci Whitecaps.
     
    67
    Nyní jsme mohli vidět šance na obou stranách! Nejprve se dostal ke střele ve vápně soupeře hostující Shipp, jeho ránu ale domácí obránci zablokovali, načež se dostali do rychlého brejku. Ten ale také nevyřešili nejlépe a po přetaženém centru z pravého křídla takřka darovali soupeři míč!
     
    66
    Na polovině soupeře jsou nyní nastěhováni hostující hráči Sounders. Ti budou mít možnost autového vhazování poté, co se Jonesovi nepodařilo odcentrovat přes bránícího hráče.
     
    65
    Na útočné polovině, byl při samostatném úniku, faulován jeden z domácích hráčů. Sudí ale tento nedovolený zákrok a tvrdé bránění přehlédl, tudíž zhatil výbornou šanci Whitecaps.
     
    64
    Exekutor této standardní situace se rozhodl o přímé ohrožení soupeřovy brány technickou střelou, míč z jeho kopačky ale nepřeletěl ani zeď a k cílovému výsledku tedy nedošlo.
     
    64
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Delem, přichází Svensson.
     
    63
    Hosté budou mít možnost standardní situace ze zajímavého místa před Marinovičovou svatyní! Faulován byl Lodeiro při snaze o samostatný průnik na levé křídlo.
     
    62
    Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Igiebor, přichází Reyna.
     
    61
    Když už se hosté dostali do vápna soupeře, byl o míč jeden z jejich hráčů ihned obrán už za hranicí jeho pravé strany. Dočkáme se zřejmě prvního střídaní, které avizuje domácí trenér.
     
    60
    Hostům se ale totálně nedaří kombinační hra na soupeřově polovině, kde často a lehce ztrácí míče. Domácí hráči tak bez větších potíží získávají převahu držení balonu na svých kopačkách.
     
    59
    Rohový kop ale také přišel domácí hráče vniveč, po odvrácení míče za hranici vápna se pokoušel o střelu z otočky Igiebor, jeho rána ale minula prostor tří tyčí o pořádný kus.
     
    58
    Montero se pokoušel o přímé ohrožení soupeřovy brány střelou za hranicí vápna, rána z jeho kopačky byla ale tečována a míč se dostal za pomoci hostujících obránců do zámezí. Následovat bude rohový kop.
     
    57
    Na polovině hrací plochy byl nedovoleně bráněn jeden z hostujících borců, ti tak budou mít příležitost další standardní situace, tentokrát ale z celkem nevýhodné pozice.
     
    56
    Hráči hostujícího celku ze Seattlu to nyní opravdu až překombinovali, čímž se nepřesností připravili o možnost další šance. U míče tak budou vhazováním do hry pokračovat domácí.
     
    55
    Domácí se mohli, po pohledné kombinaci na pravém křídle, dostat do šance na vstřelení úvodní branky. Nejprve ale chyboval Montero, který nepřesnou přihrávkou odevzdal míč soupeři a po následném zisku jej poslal do zámezí Igiebor.
     
    54
    Ten také přišel hráče Seattlu vniveč, jeho exekutor se totiž snažil o přímé ohrožení branky z tohoto obrovského úhlu a míč skončil pouze na boční síti Marinovičovy brány.
     
    53
    Po zisku míče se ale ihned hráči Sounders vrhli do útoku, následný pokus o centr do vápna ale domácí obránci zablokovali na rohový kop.
     
    52
    Nepovedené přechody na útočnou polovinu nyní vládnou dosavadní hře obou celků. U míče jsou domácí hráči, kteří kombinují převážně na vlastní části hřiště a hosté se je ani nesnaží nijak aktivně napadat.
     
    51
    Hosté se nedokázali dostat do šance ani po chybné soupeřově rozehrávce, poté navíc také chybovali v kombinační hře a téměř zadarmo odevzdali míč hráčům Vancouveru.
     
    50
    I přes nevyužitou šanci pokračují hostující hráči u míče na polovině soupeře, kde budou vhazovat míč do hry ze zámezí.
     
    49
    Z toho se sice žádné větší pozdvižení nekonalo, následný centr do vápna si ale našel jeden z hostujících hráčů a jeho ránu hlavou musel až vynikajícím zákrokem zneškodnit domácí brankář Marinovič!
     
    48
    Jones se po pohledné kombinaci pokoušel o přízemní centr do vápna soupeře, míč ale vystihl jeden z domácích obránců a odvrátil jej na rohový kop.
     
    47
    Ani hostům se ale nepovedl první přechod na útočnou polovinu v druhém poločase. Kombinaci ve své obranné části mohou rozjet hráči domácího celku z Vancouveru.
     
    46
    Domácí hráči se ujali úvodní rozehrávky druhého poločasu, po které se snažili o přímé ohrožení Freiovy svatyně. Brankář hostujícího celku se ale překvapit nenechal a míč pevně sevřel ve své náruči.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas dnešního utkání Major League Soccer, mezi týmy Vancouveru a Seattlu, je za námi. V úvodní části tohoto utkání, jsme byli poctěni spíše obrannou hrou obou celků, občasné útočné výpady ale i tak vedly k pár nadějným šancím.

    Tu největší z nich možná spálil domácí vysunutý obránci de Jong, který nedokázal překonat soupeřova brankáře z obrovského úhlu. Whitecaps měli šanci i v polovině prvního dějství, kdy domácímu útočníkovi chyběli k zasáhnutí míče hlavou pouze centimetry. Ani hosté ale v útočné fázi nezaháleli, kvůli malé efektivitě v zakončení ale také nedokázali překonat soupeřova brankáře.

    Do kabin tak jdou oba celky za bezbrankového stavu, zda se změní tento nepříznivý stav, samozřejmě pro oči fanouška ofensivního fotbalu, to se dozvíme přibližně v 02:47. Zůstaňte u toho prosím s námi!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Na polovině hřiště zřejmě nechtěl ztratit míč domácí hráči Igebor Nosa, poté, co jeden z jeho soupeřů přiběhl blíže do souboje, udeřil jej loktem do oblasti hlavy a krku. Za tento prohřešek je hráč Nigerijského původu po zásluze oceněn žlutým kartónkem.
     
    44
    S úbytkem vyložených šancí, přibývá častých nedovolených zákroků. Další z takových si připsali hostující hráči, kteří byli až moc nadšeni při napadání soupeřovy rozehrávky.
     
    43
    Blíží se nám konec prvního poločasu a skóre je, jak sami můžete vidět, stále bezbrankové. Hra je opravdu vyrovnaná, což dokazuje i prozatimní statistika držení míče, která je rozdílná o pouhé 2 procenta.
     
    42
    Na útočné polovině se ale jeden z jejich hráčů dopustil faulu, u míče tak mohou na vlastní polovině pokračovat hostující hráči Seattlu Sounders.
     
    41
    Hosté nyní nebezpečně napadají rozehrávku domácího celku a fanoušci téměř trnou v ochozech. Nepřesnosti v domácí kombinaci jim zřejmě moc klidu nedodají, Whitecaps se poté snaží raději o rychlý přechod do útoku.
     
    40
    Tentokrát se ale útočná akce nepovedla ani hostům ze Seattlu, nepovedenou kombinací dostali míč až do zámezí, odkud budou vhazovat míč do hry hráče soupeřova celku.
     
    39
    Ani další útočná akce hráčů v bílých dresech nepřinesla potřebné ovoce. I když se dá spekulovat o zákroku na Montera, nemění to nic na tom, že u míče pokračují hostující hráči a bez jakéhokoli strachu o ohrožení jejich branky.
     
    38
    Domácí se po lehkém zisku míče hrnuli na soupeřovu polovinu, jejich akce ale byla zastavena pozornými obránci Sounders ze Seattlu.
     
    37
    Hraje se opravdu nahoru a dolů, například domácím nyní chybí potřebná efektivita v přechodu na útočnou polovinu a hosté se tak lehce dostávají k odraženým míčům.
    35.
     
    35
    To, co teď předvedli hostující hráči v útočné fázi, za to by se nemusela stydět ani španělská Barcelona! Sounders takřka vyšachovali svého soupeře a řadou nádherných přihrávek se dostali k závěrečnému střílenému centru před soupeřovu bránu. Domácí obránci ale zakročili na poslední chvíli a jeden z nich dokonce poslal míč nešťastně, ale možná šťastně do horní tyče Marinovičovy svatyně!
     
    34
    A je vidět, že jsou hráči Vancouveru v této části utkání mírně aktivnější. Důrazným napadáním soupeřovy rozehrávky, donutili hráče v zelených dresech až ke hře s vlastním brankářem. Ten si ale s touto situací poradil a udržel míč na kopačkách svého celku.
     
    33
    A zřejmě věděli proč. Ihned po přechodu na polovinu soupeře totiž o míč přišli. Do další kombinační akce se tak pouštějí domácí hráči Whitecaps, kteří naopak od protivníka přecházejí do útoku rychle.
     
    32
    Hosté jsou zřejmě mírně zaskočeni inkasovaným tlakem od soupeřových hráčů, nyní se tak snaží poměrně uklidnit hru kombinací na vlastní polovině a k přechodu na tu útočnou se příliš nehrnou.
    30.
     
    30
    Přesto se domácí nyní dostali do zajímavé šance na vstřelení úvodní branky utkání! Ke střele z obrovského úhlu se dostal de Jong, dobře vyběhnuvšího brankáře soupeře ale překonat nedokázal a následoval důrazný odkop do bezpečného prostoru od Freiovy brány!
     
    29
    Domácí hráči Vancouveru se dostali celkem lehce k míči na vlastní polovině. Přechod na útočnou část hřiště jim sice nedělá větší potíže, díky důsledné obranné činnosti soupeře, se ale nemohou dostat blíže k jeho vápnu.
     
    28
    O střelu ze střední vzdálenosti se pokoušel hostující Delem, jeho přízemní rána ale byla zablokována, poté se ještě míč dostal do vápna Whitecaps, tam si jej ale našel k důraznému odkopu jeden z obránců.
     
    27
    Hostům nyní nevyšel ani přechod na pravé křídlo, míč pohotově uklidil do zámezí jeden z domácích obránců a Seattlu se tak naskýtá šance na dlouhý aut do soupeřova vápna.
     
    26
    Hostující Lodeiro se výborně uvolnil na pravé straně hřiště, v blízkosti soupeřova vápna ale nedokázal odcentrovat tak, aby míč nezachytil pouze domácí obránce. Přesto ale hráči Sounders pokračují u míče na polovině útočné.
    25.
     
    25
    Do obrovské šance se ale mohli nyní dostat domácí, respektive se do ní dostali, ohrožení Freiovy svatyně se ale přesto nekonalo. Na centr z levého křídla si naskakoval Igiebor, přetažený míč ale netrefil a téměř prázdná brána tak zůstala nedotknutelna!
     
    24
    Ten vyřešili hostující hráči na krátko, následně se pokusili o centrovaný míč za obranu, na který si sice nejvýše naskočil Bruin, jeho pokus o ohrožení soupeřovy brány hlavou, ale přišel vniveč.
     
    23
    Tolo se pokoušel uniknout po levém křídle, od míče byl ale na poslední chvíli odstaven čistě jedním z bránících hráčů. Přesto budou hráči Sounders pokračovat u balonu a to rohovým kopem.
     
    22
    Americký soccer často zdobí rychlé přechody na útočnou polovinu, velký počet střel a tudíž i branek. Dnešní utkání je ale pravý opak, spíše zaměřený na evropské pojetí hry s mnoha přihrávkami.
     
    20
    Nyní se opět do kombinace dostávají domácí hráči Vancouveru, kteří se pohybují střídavě na své a na soupeřově polovině. Stále ale obou celkům chybí potřebný nápad na finální přihrávku.
     
    19
    Po centru do vápna domácích se v něm snesl menší závar, ani z něj ale nedokázali hosté nic vytěžit. Chyběla tomu střela, která by ohrozila brankáře Whitecaps.
     
    18
    Jones byl faulován u pomezní čáry, v blízkosti vápna soupeře a hosté tak budou mít zajímavou příležitost snad první standardní situace utkání. Z nějakých dvaceti metrů od Marinovičovy brány budou zahrávat volný přímý kop.
     
    17
    Ke střele se snažili dostat i hostující hráči v zelených dresech, rána z kopačky Lodeira ale byla zablokována, načež se míč dostal po rázném odkopu Parkera až na druhou stranu hřiště.
     
    16
    Nyní se ale do kombinace na soupeřově polovině dostali domácí hráči Whitecaps, míč na kopačkách jim nevydržel dlouho a nyní se musí opět bránit na vlastní polovině hřiště.
     
    15
    O další střelu za hranicí vápna se pokoušel domácí Montero, jeho technická rána po své pravé noze, ale nedopadla podle jeho představ. Utišený pokus s klidem zachytil hostující brankář Frei, který tak může rozjet další útočnou akci svého celku.
     
    14
    Whitecaps se dostali do dalšího rychlého brejku směrem k soupeřovu vápnu, následný pokus o centr ale jeden z bránících hráčů zablokoval do zámezí. Pokračovat budou domácí hráči autovým vhazováním poblíž Freiovy svatyně.
     
    13
    Z toho se však taky žádné větší pozdvižení nekonalo a hosté se vložili do kombinace na vlastní polovině, k následnému nepovedenému přechodu na útočnou část hřiště.
     
    12
    Ten přišel například nyní po vynikajícím zachycení míče de Jonga. Jejich rychlá akce ale končí v zámezí po nepovedeném centru, přesto budou domácí pokračovat rohovým kopem.
     
    11
    Domácí hráči jsou nyní zatažení na vlastní polovině hřiště, kde čelí celkem pohledné kombinaci soupeře. Už první minuty naznačují, že se hráči Whitecaps budou snažit těžit především z rychlých brejků.
     
    10
    Hosté nejprve s rozvahou kombinovali na vlastní polovině, poté se jeden z jejich obránců pokusil o dlouhý centr za obranu soupeře, na míč si ale naskočil domácí brankář Marinovič a zhatil šanci protihráčů.
     
    9
    Stadionem ve Vancouveru se rozléhá vynikající atmosféra, kterou vytvářejí především domácí fanoušci. Ti teď mohli vidět například první zákrok soupeřova brankáře, který si musel vyskočit pro centrovaný míč z pravého křídla.
     
    8
    Domácí de Jong se dopustil nedovoleného bránění na polovině hrací plochy. U míče jsou nyní hosté ze Seattlu, kteří rozvážně kombinují na vlastní polovině.
     
    6
    Domácí nejprve chybovali v rozehrávce, poté se dostal do samostatného úniku obranou soupeře Lodeiro. Ve vápně sice byl odstaven od míče tvrdě, ne však nedovoleně.
     
    5
    I hosté se opět dostali k pokutovému území svého soupeře, další centrovaný míč z levého křídla ale nenašel žádného z hráčů Sounders.
     
    4
    Do první vážnější šance domácích se dostal Montero, který si nejprve musel zpracovat centr ve vápně soupeře a následně se i pokusil o střelu. Jeho rána z otočky ale byla zablokována, poté si míč v klidu sebral brankář Frei.
     
    3
    Domácí hráči svoji rozvážnou rozehrávku táhli až z vlastní poloviny hřiště, následný přechod na útočnou část jim sice problémy nedělal, pohlednou kombinací se ale dostali zpět dozadu.
     
    2
    První šanci na vstřelení úvodní branky utkání měl hostující obránce Leerdam, jeho rána ze střední vzdálenosti, se ale do prostoru tří tyčí nevešla.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Whitecaps FC: Marinovič – Nerwinski, Waston Manley, Parker, de Jong – Ghazal, Tchani – Bolanos, Igiebor, Shea – Montero.
    Náhradníci: Ousted (B), Harvey, Ibini-Isei, Jacobson, Mezquida, Reyna, Techera.

    Seattle Sounders FC: Frei – Leerdam, Torres, Marshall, Tolo – Roldan, Delem – Shipp, Lodeiro, Jones – Bruin.
    Náhradníci: Miller (B), Alfaro, Alonso, Fisher, Neagle, Svensson, Wingo.

    Rozhodčí: Stott K. (USA).
     
    Poznámka: Čtvrtfinálová část play off Major League Soccer, se hraje na dvě utkání. Každý z dvojice týmů stojících proti sobě, si tak zahraje jak na svém stadionu, tak na soupeřově trávníku. Nyní bude probíhat 1.
    zápas
    této série, tudíž tým, kterému se dnes nezadaří, bude mít možnost nápravy ještě 3.11.2017!
     
    Vzájemná střetnutích mají tyto dva celky za sebou, od roku 2016, celkem 6. Mírnou převahu v těchto utkáních mají hráči Seattlu, kteří dokázali vyhrát hned 3. Dvě vzájemné utkání ovládli hráči Whitecaps a jednou se body dělily.

    Poslední utkání se odehrálo na trávníku Sounders, kde domácí s přehledem vyhráli poměrem 3:0! Bylo tomu tak koncem září letošního roku, tudíž je tento výsledek hodně aktuální a zda takhle jednoznačné utkání můžeme čekat i dnes, se dozvíme už v 01:30!
     
    Celek Seattle Sounders FC se umístil v taktéž Západní Konferenci na pozici druhé, tedy zajišťující přímý postup do čtvrtfinálové fáze play off! K tomu jim samozřejmě také pomohla absence bodů právě jejich dnešního soupeře v posledních třech utkáních a také jejich dobrá forma na konci skupinové fáze.

    Poslední tři domácí utkání totiž dokázali vyhrát, navíc s vynikajícím skórem 10:0! Naposled přivítali na svém stadionu celek Colorada Rapids a i když oba týmy dohrávali o deseti a hosté navíc měli možnost pokutového kopu, vyhráli domácí hráči jasným poměrem 3:0! Na cizím hřišti ale hráči Sounders vyhráli naposled v srpnu letošního roku!
     
    Vancouver Whitecaps FC se umístil v Západní Konferenci na třetí pozici a o pouhý bod mu utekl přímý postup do čtvrtfinálové fáze play off. To vše především kvůli posledním třem zápasům, ve kterých „dokázali“ jeho hráči vybojovat pouhý jeden bod!

    V osmi-finálové části ale potkali až šestý tým tabulky Západní Konference, který po vynikajícím výkonu porazili přesvědčivým poměrem 5:0! Dvakrát se trefil domácí Mezquida, po jedné trefě přidali Montero, Techera a Waston. Před jednadvaceti tisíci fanoušky tedy favorité toho utkání postoupili do čtvrtfinále.
     
    Všechny fotbalové fanatiky vítám u čtvrtfinálové části play off americké Major League Soccer! V jejím rámci Vancouver Whitecaps FC přivítá na BC Place celek Seattle Sounders FC! Úvodní výkop je naplánován na 01:30 našeho času, buďte u toho s námi!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

    Daniel Bertók

    Branky:

    Karty:   45. Igebor (VWC), 79. Ghazal (VWC) – 87. Roldan (SSD)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:6.
    Vancouver Whitecaps FC: Marinovič – Nerwinski, Waston Manley, Parker, de Jong – Ghazal, Tchani – Bolanos (76. Techera), Igiebor (62. Reyna), Shea (89. Mezquida) – Montero.
    Náhradníci: Ousted (B), Harvey, Ibini-Isei, Jacobson, Mezquida, Reyna, Techera.

    Seattle Sounders FC: Frei – Leerdam, Torres, Marshall (78. Neagle), Tolo – Roldan, Delem (64. Svensson) – Shipp (74. Alonso), Lodeiro, Jones – Bruin.
    Náhradníci: Miller (B), Alfaro, Alonso, Fisher, Neagle, Svensson, Wingo.

    Rozhodčí: Stott K. (USA)

    Diváci: 27 837
    bahis siteleri