Vancouver – Seattle 0:0 (kon.)
konec
Vancouver Whitecaps FC
0:0 (0:0)
Seattle Sounders FC
Pondělí 30.10.2017, 01:30 • BC Place Stadium (Vancouver) • Americká MLS • Semifinále Z. konference
    90+5.
     
    90+5
    Do šance se výborně dostali také domácí hráči, obrana v čele s brankářem Freiem si ale s touto nebezpečnou situací poradila na jedničku.
     
    90+1
    Nad rámec řádné základní hrací doby, se nastavuje 6 minut!
     
    90
    Dnešní utkání sleduje přes 27 837 diváků!
     
    89
    Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Shea, přichází Mezquida.
     
    87
    Po ztrátě míče si neodpustil tvrdý zákrok ani hostující Roldan, který tak po zásluze vidí taktéž žluté ohodnocení jeho prohřešku.
     
    79
    Domácí hráči rozhodně nechtějí připustit nějaké drama směrem k jejich brance, moc na své triko si to ale nyní vzal Ali Ghazal, který byl následně za svůj nevybíravý zákrok odměněn žlutým kartónkem.
     
    77
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Marshall, přichází Neagle.
     
    75
    Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Bolanos, přichází Techera.
     
    73
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Shipp, přichází Alonso.
     
    67
    Nyní jsme mohli vidět šance na obou stranách! Nejprve se dostal ke střele ve vápně soupeře hostující Shipp, jeho ránu ale domácí obránci zablokovali, načež se dostali do rychlého brejku. Ten ale také nevyřešili nejlépe a po přetaženém centru z pravého křídla takřka darovali soupeři míč!
     
    64
    Střídání v týmu Seattle Sounders FC: ze hřiště odchází Delem, přichází Svensson.
     
    62
    Střídání v týmu Vancouver Whitecaps FC: ze hřiště odchází Igiebor, přichází Reyna.
     
    49
    Z toho se sice žádné větší pozdvižení nekonalo, následný centr do vápna si ale našel jeden z hostujících hráčů a jeho ránu hlavou musel až vynikajícím zákrokem zneškodnit domácí brankář Marinovič!
     
    45
    Na polovině hřiště zřejmě nechtěl ztratit míč domácí hráči Igebor Nosa, poté, co jeden z jeho soupeřů přiběhl blíže do souboje, udeřil jej loktem do oblasti hlavy a krku. Za tento prohřešek je hráč Nigerijského původu po zásluze oceněn žlutým kartónkem.
    35.
     
    35
    To, co teď předvedli hostující hráči v útočné fázi, za to by se nemusela stydět ani španělská Barcelona! Sounders takřka vyšachovali svého soupeře a řadou nádherných přihrávek se dostali k závěrečnému střílenému centru před soupeřovu bránu. Domácí obránci ale zakročili na poslední chvíli a jeden z nich dokonce poslal míč nešťastně, ale možná šťastně do horní tyče Marinovičovy svatyně!
    30.
     
    30
    Přesto se domácí nyní dostali do zajímavé šance na vstřelení úvodní branky utkání! Ke střele z obrovského úhlu se dostal de Jong, dobře vyběhnuvšího brankáře soupeře ale překonat nedokázal a následoval důrazný odkop do bezpečného prostoru od Freiovy brány!
    25.
     
    25
    Do obrovské šance se ale mohli nyní dostat domácí, respektive se do ní dostali, ohrožení Freiovy svatyně se ale přesto nekonalo. Na centr z levého křídla si naskakoval Igiebor, přetažený míč ale netrefil a téměř prázdná brána tak zůstala nedotknutelna!

    Daniel Bertók

    Branky:

    Karty:   45. Igebor (VWC), 79. Ghazal (VWC) – 87. Roldan (SSD)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 0:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:6.
    Vancouver Whitecaps FC: Marinovič – Nerwinski, Waston Manley, Parker, de Jong – Ghazal, Tchani – Bolanos (76. Techera), Igiebor (62. Reyna), Shea (89. Mezquida) – Montero.
    Náhradníci: Ousted (B), Harvey, Ibini-Isei, Jacobson, Mezquida, Reyna, Techera.

    Seattle Sounders FC: Frei – Leerdam, Torres, Marshall (78. Neagle), Tolo – Roldan, Delem (64. Svensson) – Shipp (74. Alonso), Lodeiro, Jones – Bruin.
    Náhradníci: Miller (B), Alfaro, Alonso, Fisher, Neagle, Svensson, Wingo.

    Rozhodčí: Stott K. (USA)

    Diváci: 27 837
    bahis siteleri