Liberec – Frölunda 2:3 (kon.) | JYP – Tappara 3:1 (kon.) | Malmö Redhawks – Třinec 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Zug 4:3 (kon.) | Salzburg – Växjö 2:1 (kon.) | Mannheim – Brynäs 2:3 (kon.)
Zürich – Nottingham 3:1 (kon.) | Bern – Mnichov 2:3 (kon.)
konec
Malmö Redhawks
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 31.10.2017, 18:30 • Malmö Arena • Hokejová Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes jsou na programu první zápasy osmifinále hokejové Ligy mistrů, kde nechybí ani tři čeští zástupci – Bílí Tygři Liberec, Kometa Brno a HC Oceláři Třinec. A my prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat duel mezi švédským týmem Malmö Redhawks a HC Oceláři Třinec. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Malmö Redhawks

    Domácí Malmö Redhawks hrálo ve skupině B, kde byla i Kometa Brno a oběma celkům se podařilo postoupit do vyřazovacích bojů. Malmö si připsalo třináct bodů a postoupilo tak z prvního místa, což hráčům tohoto švédského týmu přisoudilo další český celek z Třince. Malmö Redhawks, kterému se poměrně daří i ve švédské lize, kde je na pátém místě, usiluje i o další úspěch v LM, kde se pokusí dostat se do čtvrtfinále této prestižní evropské soutěže, ale určitě to nebude nic jednoduchého.

    Cesta Malmö Redhawks do osmifinále LM

    KalPa – Malmö 6:4
    Stavanger – Malmö 3:4
    Malmö – Stavanger 2:1
    Malmö – KalPa 6:2
    Brno – Malmö 5:4pp
    Malmö – Brno 3:0
     
    HC Oceláři Třinec

    Hosté z HC Oceláři Třinec hráli ve skupině D, kde postoupili ze druhého místa se třinácti body. Na první místo ztratili dva body a z lepší pozice tak šel německý Mannheim. Oceláři ale byli s postupem dále rozhodně spokojeni. Poslední zápas ve skupině sehráli Oceláři se švédským HV71 a výhrou 3:0 si tak definitivně zajistili osmifinále hokejové Ligy mistrů. I v tuzemské soutěži se Třinci daří, když je na druhém místě tabulky a na první Plzeň ztrácí jediný bod. A svou formu si hráči tohoto celku budou chtít přenést i na evropskou půdu, kde se pokusí zabojovat o čtvrtfinále. Rozhodně se máme na co těšit a utkání si tak nenechte ujít.

    Cesta třineckých Ocelářů do osmifinále LM

    Třinec – Esbjerg 9:1
    Třinec – Mannheim 3:0
    Mannheim – Třinec 6:2
    Esbjerg – Třinec 1:2
    HV71 – Třinec 2:1sn
    Třinec – HV71 3:0
    Oceláři jsou už ve Švédsku a už si prohlédli svou kabinu, kde si poté i vybalili výstroj a výzbroj.

     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu ještě neutkaly a bude to tedy pro ně jedna velká neznámá. Jak dnešní první duel osmifinále dopadne? To se musíme nechat překvapit.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Gidbark) – Warg, Mylläri, Olsson, Arell, Andersson (A), Mäntylä, Lerby, Setkov – Zaar, Händemark (C), Bryggman – Storm, Haudum (TS), Hardt – Olofsson, Rosdahl, Görtz – Lennström, Forsberg, Eklind

    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Doudera, Krajíček (C), Roth, Musil, Linhart, Adámek, Jank – Dravecký, Marcinko, Růžička M. (A) (TS) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Rákos, Kovařčík M., Chmielewski – Kofroň, Mikulík, Cienciala

    Rozhodčí: Marc Wiegand, Daniel Stricker – Ludvig Lundgren, Anders Nyqvist.
     
    Oba celky už vstupují na ledovou plochu a za malou chvilku tak utkání osmifinále mezi týmy Malmö Redhawks a HC Oceláři Třinec bude moci začít.
     
    Hráči jsou seřazeni tradičně na modrých čarách a halou v Malmö už zní oficiální hymna hokejové Ligy mistrů.
     
    Už nic nebrání tomu, aby bylo vhozeno úvodní buly. Jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Domácí hokejisté získali po vhazování kotouč a už s ním míří vůbec poprvé do útočného pásma, kde se pokusí ohrozit Šimona Hrubce.
     
    00:35
    Daniel Zaar hned vyslal střelu z pravé strany, tu ale Hrubec vyrazil svým pravým betonem a posílá puk svým spoluhráčům, kteří otáčejí směr hry na druhou stranu.
     
    01:06
    Po ztrátě kotouče ovšem znovu ujížděli domácí hráči před třineckou branku, ale nic před ní nevytěžili.
     
    01:29
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Linhart – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:29
    Jako první si přesilovou hru zahrají domácí hráči. Linhart dostal dvě minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.
     
    02:13
    Hráči Malmö Redhawks se uhnízdili v útočném pásmu a operovali před brankou Šimona Hrubce. Ten ale zatím Oceláře drží a nedopustil, aby se domácí dostali do vedení. Nyní po jeho zákroku je hra přerušena.
     
    02:30
    Haudum si sjížděl na pravou stranu a dožadoval se přihrávky. Ta na něho sice mířila, ale útočník domácího celku kotouč minul. Nicméně jeho tým je stále v útočné třetině a svírá hosty v jejich pásmu.
     
    03:18
    Hosté se vymanili z menšího tlaku domácích a okamžitě po zisku kotouče ho vyhazují až před branku Alsenfelta a vypadá to, že své oslabení už zvládnou.
     
    03:29
    Linhart je na ledové ploše a Třinec je tedy kompletní.
     
    04:10
    Tomáš Linhart se hned po návratu z trestné lavice zapojil do hry. Projel takřka celým kluzištěm až před brankáře Alsenfelta, ale těsně před ním neuspěl.
     
    04:20
    Zakázané uvolnění Ocelářů a hra se stěhuje před jejich branku. Bude se vhazovat po levé ruce Šimona Hrubce.
     
    05:08
    Hosté mají kotouč na svých holích a z hloubi vlastního obranného pásma zakládají útočnou akci. Tentokráte se oni pokusí ohrozit branku domácích, kterou hájí Oscar Alsenfelt.
     
    05:56
    Zase z toho ale nic nebylo a do rychlého protiútoku zamířili hráči Malmö Redhawks. Z pravé strany si na přihrávku sjížděl Daniel Zaar, ovšem i ten na puk nedosáhl. Domácí tak ztrácejí útočné pásmo.
     
    06:58
    Domácí hokejisté se dostali do další akce před brankou Třince, kde si chvíli vyměňovali přihrávky, ale nakonec se nikdo z útočníků Malmö nedostal ke střele, která by Hrubce jakkoli ohrozila.
     
    08:13
    Jeden z hráčů domácích poslal zpoza hostující branky puk těsně před ní a Šimon Hrubec ho raději hned ukryl pod svojí lapačku a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce, ale až po reklamní pauze, která právě následuje.
     
    08:59
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma, kde se snažil střílet Martin Adamský, ale jeho projektil byl zablokován pozornou obranou Malmö, která hned puk posílá do středního pásma.
     
    09:56
    Třinečtí sebrali domácím hráčům kotouč kousek od Hrubcovy branky a poté se vydali do útočného pásma. Jiří Polanský ale nenašel skákavý kotouč a na čepel ho nedostal. Domácí už jdou do rychlého protiútoku.
     
    10:50
    Daniel Zaar střílel na hostující branku z levého kruhu a orazítkoval tyč třinecké klece! Malmö tak nebylo daleko od úvodní branky.
     
    11:20
    A další střela domácích. Tentokráte se k dorážce před Hrubcem dostal Christoffer Forsberg, ale brankář Třince roztáhl své betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    12:45
    Martin Adamský dostal nabito na pravý kruh a odtud pak střílel na domácí branku. Obrana Malmö ale srazila kotouč do bezpečí a také hosté se tak vedení neujímají.
     
    13:36
    Hráči Malmö zahrozili na druhé straně, tedy před třineckou brankou, kde střílel Lars Bryggman, ale jeho střela skončila jen vedle Hrubcovy svatyně.
     
    14:35
    Stefan Warg vyslal na Hrubce z pravé strany střelu švihem, ale překonat ho nedokázal. Následně pak si puk přebírají třinečtí Oceláři, kteří se vrací zpět do útočného pásma.
     
    14:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    15:33
    Martin Růžička si našel prostor ke střele z levého kruhu a okamžitě pálil na Alsenfelta, kterého donutil k zákroku. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    16:07
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jiří Polanský – 2 min., sekání).
     
    16:07
    Polanský dostává dvě minuty za sekání a domácí si zahrají další přesilovou hru.
     
    17:08
    První minutu oslabení mají hosté za sebou a zatím se brání velmi dobře. Prakticky domácí celek do větší šance nepustili. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení tím, že kotouč vyhodili až před domácí branku.
     
    17:55
    Lukas Haudum střílel z pravé strany, kotouč sjel po hrudi Šimona Hrubce a nakonec ho hostující brankář nechal při sobě a hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    18:07
    Polanský je na ledě a hosté jsou v plném počtu. Zvládli tak další své oslabení.
     
    18:44
    David Kofroň vyslal nenápadnou střelu téměř od modré čáry a ta nakonec doskákala až před Alsenfelta. Ten příložníkem poslal puk spoluhráčům, kteří míří na opačnou stranu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:37
    Hosté se nedostali před domácí klecí ke střele a hráči Malmö tak jdou do další útočné akce, zřejmě už poslední v této části hry, která se už chýlí ke konci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme neviděli ani jednu branku, ale šance si oba týmy vytvořily. Nicméně oba gólmani zatím drží svá čistá konta a zápas je tak pro oba celky otevřený. Asi největší šance se zrodila v jedenácté minutě, kdy Daniel Zaar orazítkoval třineckou klec. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 19:20.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 8 – 12
    Zásahy brankářů: 12 – 8
    Vyloučení: 0 – 2
    Vyhrané buly: 11 – 5
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Martin Růžička se neprodral přes obranu domácích do útočného pásma a rázem se tak hra otáčí před branku Šimona Hrubce.
     
    20:57
    Ale pobyt domácích hráčů v útočném pásmu měl pouze jepičí život a sami se vykázali do středu hřiště.
     
    21:10
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    A nyní se už domácí celek ujímá vedení. Po chybě hostů v obraně se kotouč dostal na hokejku NICHLASE HARDTA, který si rychle nabruslil až před Šimona Hrubce, kde ho z pravé strany svou střelou švihem překonal – 1:0. Asistence: Frederik Storm.
    21:10 Nichlas HARDT - 1:0
     
    22:40
    Hosté se po inkasované brance dostali do akce, před brankou domácích se ale střela Jiřího Polanského neujala. Poté si kotouč berou znovu domácí a míří s ním směrem dopředu.
     
    23:19
    Před domácí brankou vznikla menší skrumáž, v ní se ale nikdo z hráčů Třince nedokázal zorientovat a puk tak končí v moci domácího brankáře, který raději přerušil hru.
     
    24:05
    Na druhé straně pak před brankou Třince zahrozil Lukas Haudum, ale po jeho přízemní střele také hru přerušuje Šimon Hrubec, jenž puk ukryl pod svojí lapačkou.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Nils Andersson – 2 min., držení protihráče).
     
    24:18
    Přesilovka pro hosty. Andersson dostává dvě minuty za držení a už sedí na trestné lavici.
     
    25:22
    Hráči Třince dlouho operovali před domácí brankou, na Alsenfelta šlo několik střel, ale ani jedna za jeho zády neskončila. Domácí se pak okamžitě osvobozují a puk letí až před Hrubce.
     
    26:03
    Následný průnik do útočného pásma byl zastaven kvůli ofsajdu Třince a hra se tak stěhuje do středního pásma. Přesilovka hostů se tak chýlí ke svému konci.
     
    26:18
    Andersson je na ledové ploše a Malmö své první oslabení zvládlo. Je kompletní.
     
    26:25
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:58
    Hosté přišli o kotouč a do další šance se tak dostali domácí hráči, kteří před Hrubcem vyslali další střelu. Tu ovšem zablokovala zase pozorná třinecká obrana.
     
    27:09
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Stefan Warg – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:09
    Další přesilovka pro Třinec. Warg inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a putuje tak na lavici hanby.
     
    28:09
    Hostům se ale zatím první minuta početní výhody nepodařila, téměř se nedostali do útočného pásma a nyní zakládají další akce z hloubi toho vlastního.
     
    29:09
    Malmö se znovu ubránilo a je v plném počtu.
     
    29:43
    Souhru třineckých Ocelářů znovu zastavila pozorná domácí obrana a hosté se tak do šance před Alsenfeltovou brankou nedostali.
     
    30:03
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Daniel Rákos – 2 min., držení protihráče).
     
    30:03
    A nyní si zase přesilovku zahrají domácí hráči. Daniel Rákos dostává dvě minuty za držení a bude doufat, že si je celé odsedí.
     
    30:55
    Görtz se ocitl v ofsajdové pasti a to čárovému sudímu neuniklo. Hra je tedy vykázána zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    31:45
    O chvíli později pak Max Görtz pálil z levého kruhu a kotouč na poslední chvíli srazila obrana Třince do bezpečí. Po odrazu se pak kotouč dostal před Hrubce a ten ho raději podržel.
     
    32:03
    Třinec je už v plném počtu. Hned na to následuje další komerční přestávka.
     
    32:29
    Michal Kovařčík se prosmýkl mezi obránci Malmö do útočného pásma, kde se poté dostal ke kotouči, ale jeho přihrávka mířící před branku domácího celku se neujala.
     
    32:45
    Na druhé straně se do úniku dostali domácí hráči, ale také je zastavil ofsajd a celá akce je tak u konce. Znovu se tedy bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    33:30
    Johan Olofsson nejprve střílel z levé strany, poté si dojel odražený kotouč, ale těsně před Šimonem Hrubcem ho za jeho záda dopravit nedokázal.
     
    34:07
    Třinečtí se pak nadechli k dalšímu útoku, jenže byli už ve středním pásmu obráni o puk a před Hrubce tak mířila první útočná formace domácích.
     
    34:41
    Tam ovšem neuspěla a následně pak se zase na druhou stranu vydali Oceláři, kteří po delším pobytu v útočném pásmu vyslali na Alsenfelta střelu, která ale neměla gólové parametry.
     
    35:33
    Lars Bryggman to zkoušel stahovačkou, ale neuspěl. Poté si sjel znovu ke kotouči a v blízkosti Hrubce svou další střelou neuspěl. Domácí tak stále vedou o jednu branku a hosté se pokusí v závěru druhé třetiny srovnat.
     
    36:24
    Jenže v další akci před Alsenfeltem se jim jejich střelu nepovedlo procpat do jeho branky a rázem se tak hra otáčí zpět před třineckou klec.
     
    37:15
    Max Görtz si sjel až před Šimona Hrubce a tváří v tvář na něho vyslal další nebezpečnou střelu. Ta ale končí v jeho moci a hostující brankář tak svůj tým podržel.
     
    38:07
    Tomáš Linhart střílel od modré čáry, před brankou Alsenfelta se snažil doráže Michal Kovařčík, ale hosté se dokázali dostat k puku a vyhazují ho do středního pásma.
     
    38:41
    Následně pak se hosté dostávali znovu směrem před domácí branku, ale jejich slibně se rozvíjející akci zastavilo postavení mimo hru, která je vykázána do středu hřiště.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:27
    Další náznak šance Třince, jejich souhra v útočném pásmu ale skončila na obraně Malmö a domácí tak posílají puk pryč z vlastní obranné třetiny.
     
    39:55
    Ještě to zkoušel Michal Kovařčík, jenž se prodral prakticky celým kluzištěm až do útočného pásma, ale tam byl zastaven Millärym, jenž jeho individuální akci zastavil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je u konce. V ní jsme se už branky dočkali. Ve dvaadvacáté minutě se po chybě obrany hostů prosmýkl až před Hrubce Nichlas Hardt, jenž ho střelou švihem překonal. Hosté se snažili o srovnání stavu skóre, to se jim ale v této části hry už nepodařilo.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 20:10.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 16 – 5
    Zásahy brankářů: 5 – 15
    Vyloučení: 2 – 1
    Vyhrané buly: 14 – 8
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Do Malmö přijela třinecké Oceláře povzbudit také velmi početná skupina fanoušků. Ti tak jsou v Malmö Areně opravdu hodně slyšet a povzbuzují hráče Třince po celou dobu utkání. Kotel hostů je rozhodně početnější, než je ten domácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Hned po vhazování ve středovém kruhu zavítali hosté do útočného pásma. Tomáš Marcinko pak pohotovou střelou švihem provětral z levého kruhu lapačku Alenfelta, který poté přerušuje hru.
     
    40:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání hned v úvodu třetí třetiny. Martin Adamský si drze nabruslil do útočného pásma, poté objel branku Malmö a předložil zpoza ní kotouč před Alsenfelta, kde stál dobře postavený VLADIMÍR SVAČINA, jenž se nemýlil a domácí brankář musel také lovit puk ze své sítě – 1:1. Asistence: Martin Adamský a Jiří Polanský.
    40:53 Vladimír SVAČINA - 1:1
     
    42:44
    Domácí srovnávací branka zaskočila a hned na to se dostali do útočného pásma, kde ale před Hrubcem nic nevymysleli. Následně pak se do útočného pásma vydali zase hosté.
     
    43:12
    Hráči Malmö se dostali do útočné třetiny, kde ale obránce Tomáš Linhart sebral kotouč jednomu z domácích útočníků a hra se znovu stěhuje před domácí branku.
     
    43:38
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jiří Polanský – 2 min., držení protihráče).
     
    43:38
    Nyní se budou muset hosté bránit ve čtyřech. Polanský dostává dvě minuty za držení a domácí budou hrát přesilovou hru.
     
    44:24
    Oceláři se zatím velmi dobře brání, sebrali domácím hráčům kotouč a hned a bez čekání ho poslali do bezpečí, tedy až před branku Alsenfelta.
     
    44:58
    Další vyhození kotouče hosty až před domácí klec a hráči Malmö se tak budou muset snažit založit svou akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    45:38
    Polanský je na ledové ploše a hosté jsou tak v plném počtu. Zvládli další své oslabení.
     
    45:55
    Na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    46:17
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Marcinko – 2 min., hákování).
     
    46:17
    Přichází ale další oslabení hostů. Marcinko zahákoval soupeře a také on putuje na trestnou lavici. Domácí tak mají šanci vrátit si své vedení v další přesilové hře.
     
    47:13
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Nichlas Hardt – 2 min., sekání).
     
    47:13
    Síly na ledě se ale záhy srovnaly. Na trestnou lavici putuje také domácí Nichals Hardt a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    47:55
    Kotouč mají na svých holích třinečtí Oceláři a z vlastní obranné třetiny tak zakládají svou další útočnou akci.
     
    48:17
    Marcinko je na ledě a začíná tak zkrácená přesilová hra Třince.
     
    48:31
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Bohumil Jank.
     
    48:31
    Ale znovu se bude hrát ve čtyřech. Hosté hráli v šesti a dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Bohumil Jank.
     
    49:13
    Hardt naskočil na ledovou plochu, domácí jsou kompletní a nyní oni mají zkrácenou početní výhodu k dispozici.
     
    50:02
    Před brankou Třince se jim ale příliš nedaří dostat se do zakončení a hned po jejich akci se hosté osvobozují. Puk tak letí až před branku Alsenfelta.
     
    50:31
    Třinec je kompletní a po delší době tak uvidíme hru v klasickém počtu hráčů na obou stranách.
     
    51:10
    Střelu švihem vyslal z pravé strany na domácí branku Michal Kovařčík, ale brankář Alsenfelt si jeho projektil pohlídal a vykopl puk svým levým betonem do bezpečí.
     
    51:21
    Třinecká lavička si bere oddechový čas.
     
    52:17
    Martin Adamský se proháčkoval obranou domácích do útočného pásma a před Alsenfeltem vyslal další třineckou střelu, která ale znovu končí v jeho moci.
     
    53:28
    Bombu od modré čáry vyslal Tuukka Mäntylä, ale ta byla obranou hostů sražena jen nad branku Šimona Hrubce. Hosté si tak berou kotouč a míří s ním dopředu.
     
    54:23
    V útočném pásmu pak Oceláři přišli o kotouč a musí se rychle vracet zpět. Domácí hráči totiž už míří před jejich branku, kde může být nebezpečno.
     
    54:49
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    55:07
    Série nepřesností na obou stranách, kotouč se nehnul ze středního pásma. Brankáři obou celků tak pro tuto chvíli byli bez práce.
     
    55:37
    Před Šimonem Hrubcem bylo velmi rušno. Před ním se objevila skrumáž a brankář hostů tak v pádu raději podržel kotouč a hra je znovu přerušena.
     
    56:25
    Vladimír Dravecký si nabruslil na levou stranu a odtud střelou švihem zaměstnal Alsenfelta, který kotouč vykryl a poslal ho svou holí mezi své spoluhráče.
     
    57:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. ARON CHMIELEWSKI dostal přihrávku do těsné blízkosti Alsenfelta a zblízka ho pak dokázal rychlou střelou překonat – 1:2. Oceláři tak poprvé strhávají vedení na svou stranu a jsou tak blíže k první výhře v tomto osmifinále. Asistence: David Musil a Vladimír Dravecký.
    57:10 Aron CHMIELEWSKI - 1:2
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    59:13
    Hosté drží co nejdále kotouč od své branky a zatím nepouštějí domácí celek k powerplay.
     
    59:35
    Navíc nyní vyhodili puk šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a už to vypadá, že si svůj slibný náskok pohlídají.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté se nakonec radují z výhry, když ve třetím dějství otočili vývoj utkání na svou stranu a své vedení si pak už pohlídali. O branky hostů se postarali Vladimír Svačina a Aron Chmielewski, jenž se trefil necelé tři minuty před koncem a zasloužil se tak o třineckou výhru. Pro odvetu na domácím ledě tak mají rozhodně výhodnější pozici, než jejich švédský soupeř. Domů do Třince tak Oceláři vezou výhru 2:1.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 30 – 27
    Zásahy brankářů: 25 – 29
    Vyloučení: 3 – 5
    Vyhrané buly: 33 – 20
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Toto utkání sledovalo 1 662 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:52:05)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Hardt (Storm) – 41. Svačina (Adamský, Polanský), 58. Chmielewski (Musil, Dravecký)


    Malmö Redhawks: Alsenfelt (Gidbark) – Warg, Mylläri, Olsson, Arell, Andersson (A), Mäntylä, Lerby, Setkov – Zaar, Händemark (C), Bryggman – Storm, Haudum (TS), Hardt – Olofsson, Rosdahl, Görtz – Lennström, Forsberg, Eklind
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – Doudera, Krajíček (C), Roth, Musil, Linhart, Adámek, Jank – Dravecký, Marcinko, Růžička M. (A) (TS) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Rákos, Kovařčík M., Chmielewski – Kofroň, Mikulík, Cienciala

    Rozhodčí: Marc Wiegand, Daniel Stricker – Ludvig Lundgren, Anders Nyqvist

    Diváci: 1 662
    Úterý 07.11.2017
    Třinec - Malmö Redhawks 2:1

    Branky a nahrávky: 7. Marcinko T. (Linhart T., Irgl Z.), 60. Cienciala (M. Kovařčík) – 57. Bryggman (Händemark)

    bahis siteleri