Edmonton – New Jersey 6:3 (kon.) | Anaheim – Nashville 3:5 (kon.) | Ottawa – Vegas 4:5 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
Nashville Predators
Sobota 04.11.2017, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Roman Josi (NSH) (1 + 1)
    Jakob Silfverberg (ANA) (1 + 0)
    Chris Wagner (ANA) (0 + 1) (05:47:18)
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Kaše (ANA) (0 + 1, 4 střely na branku, čas na ledě 15:19)
     
    Střely na branku v zápase

    Anaheim Ducks: 38

    Nashville Predators: 30
     
    Nakonec jsme sledovali docela dramatický závěr zápasu. Nashville Predators přitom ve druhé třetině vedli na ledě Anaheim Ducks už 4:1, ale domácí postupně náskok umazávali. Vypadalo, že by mohli dokonce vyrovnat, ale k tomu nakonec nedošlo. Za stavu 3:4 totiž trefil odkrytou branku obránce Nashvillu P. K. Subban, který tak pečetil výhru Predators. Spoustu gólů dnes měli mimochodem na svědomí právě zadáci. Přestože měli Ducks více střel na branku, na body dnes nedosáhli, hosté dokázali lépe využívat své šance. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký víkend.
     
    Konec zápasu.
    59:42 P. K. Subban - 3:5
     
    59:42
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto o tom, kdo si dnes odnese výhru v základní hrací době. Dvakrát po sobě Nashville Predators netrefili odkrytou branku a vyhodili pouze na zakázané uvolnění. Když ale po vhazování v obranné třetině zkusil štěstí hostující obránce P. K. SUBBAN, už se nemýlil. Můžeme očekávat, že zbytek duelu už se bude jen symbolicky dohrávat. Asistence: Pekka Rinne, Austin Watson.
     
    59:29
    Další vyhození Nashville Predators na zakázané uvolnění. Poslední minuta třetí třetiny se nám hodně kouskuje, ale Anaheimu už nezbývá moc času na vyrovnání.
     
    59:25
    Ducks musejí hledat cestu zpátky do útočného pásma, obránce domácích totiž nestačil udržet puk na modré čáře.
     
    59:03
    Běží poslední okamžiky třetí třetiny a Ducks jsou v útočném pásmu. Potom se hosté odhodlali k vyhození přes všechny čáry, takže se pochopitelně muselo pískat zakázané uvolnění.
     
    58:39
    Vhazování před Pekkou Rinnem, ale ještě předtím si Anaheim Ducks podle očekávání vybírají oddechový čas.
     
    58:24
    Začaly poslední dvě minuty základní hrací doby a Anaheim Ducks to zkoušejí se šesti hráči v poli. John Gibson už odjel z branky na střídačku.
     
    57:53
    Coglianovo zakončení po ledě Rinne vykopl pravým betonem, k dorážce už se nikdo z domácích nedostal. Kdyby ano, dává gól do prázdné branky.
     
    57:25
    Lindholm získal pro domácí útočné pásmo sice riskantně, ale nakonec to pro Ducks dopadlo dobře. Nashville ale hned udělal vše pro to, aby touš dostal zpátky aspoň do středního pásma.
     
    57:10
    John Gibson a jeho moc pěkný zákrok lapačkou proti Forsbergovi. Útočník Predators to zkoušel bekhendem, ale neměl moc prostoru, kam by mohl puk zakončit.
     
    56:57
    I nadále zůstanou domácí hokejisté v útočné třetině, protože to byl někdo z Nashvillu, kdo vytečoval kotouč do ochranné sítě.
     
    56:40
    Beauchemin dostal nahrávku od spoluhráče na modrou čáru a pálil bez přípravy. Ale sotva doletěl kotouč k brance, už ho Pekka Rinne vyrážel daleko před sebe.
     
    56:13
    Buly ve středním pásmu se bude muset opakovat, protože některý z hráčů přejel dříve a čárový rozhodčí nebyl vůbec spokojen.
     
    55:11
    Manson získal pro Kačery útočné pásmo, ale nikdo z útočníků Ducks to jako první za kotoučem nestihl. Následuje komerční přestávka, potom následuje nové buly.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 25. Vermette (O. Kaše, N. Ritchie), 40. H. Lindholm (Rakell), 48. Silfverberg (D. Grant, Wagner) – 7. Hartnell (Josi, Åberg), 20. Josi (Sissons, F. Gaudreau), 24. Irwin (Y. Weber, F. Gaudreau), 38. Arvidsson (Ekholm, Fiala), 60. P. K. Subban (Rinne, Watson)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, Jaycob Megna, Vatanen – Rakell, Perry, Cogliano – Vermette, Silfverberg, N. Ritchie – D. Grant, O. Kaše, Rasmussen – Wagner, L. Shaw, Boll.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ekholm, Jemelin, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Hartnell, Johansen, Arvidsson – F. Forsberg, Sissons, C. Smith – Fiala, Järnkrok, Åberg – C. McLeod, F. Gaudreau, Watson.

    Rozhodčí: O'Halloran, Skilliter – Shewchyk, Knorr

    Diváci: 16 523
    thejrc.org