Brno – Karlovarsko 0:3 (kon.)
konec
Volejbal Brno
0
26 22 21  
VK ČEZ Karlovarsko
3
28 25 25  
Čtvrtek 09.11.2017, 18:00 • Městská hala míčových sportů, Brno • Uniqa extraliga mužů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    21:25
    Třetí set končí velmi rychle. Široký znovu našel plachtícím servisem Handlíře, který byl přesný, Boula poté našel svého univerzála, ale Okosanovič vyhodil svou smeč do těsného autu za postranní lajnou.
     
    21:24
    Karlovarský blokař Tomáš Široký se postavil po oddechovém čase za koncovou lajnu. Okosanovič už útočil zbytečně, při výskoku přešlápl třímetrovou čáru. Tři mečboly.
     
    21:23
    Právě Stefan Okosanovič je nyní na podání. Srbský univerzál se opřel do balonu, ale Hudeček s přehledem smečuje do středu kurtu. Brno si bere oddechový čas.
     
    20:20
    Málek se vrací na palubovku. Stanislav přišel do hry na podání místo Mendozy. A je srovnáno. Karlovarsko se neprosadilo v útoku. Hosté si berou oddechový čas.
     
    18:20
    Dvoubodové vedení Karlovarska přichází právě teď. Michal Kriško zatlačil servisem, poté útočil Hrazdira na bezblok, ale bod nedal. Vše ukončuje povedená smeč Kriška. Brno si bere oddechový čas.
     
    15:16
    Při druhém technickém oddechovém času vede o bod Karlovarsko. Pražák útočil jen do připraveného bloku Treiala.
     
    5:8
    A už to je o tři body. Ropretův servis nadělal problémy a z toho pramení chyba Handlíře na útoku.
     
    22:25
    Karlovarský univerzál Michal Kriško se opřel znovu do servisu. Handlíř přihrál jen na stranu Karlovarska, Málek si zpracoval míč a poté tvrdým útokem do diagonály rozhodl druhý set.
     
    22:24
    Dva setboly pro Karlovarsko. Michal Kriško dokázal zatlačit servisem, následně útočil Hrazdira z hlavního kůlu jen do těsného autu. Brno si bere před závěrem druhé sady oddechový čas.
     
    21:21
    Dvoubodové vedení hostů je pryč. I druhý set směřuje do dramatické koncovky. Okosanovič dokázal zaměstnat servisem Pfeffera a sám poté celou akci zakončuje. Karlovarsko si bere oddechový čas.
     
    18:20
    Karlovarsko se dostává do dvoubodového vedení. Gregor Ropret na podání. Boula našel na středu sítě Mendozu, který je zablokován Treialem. Je tady oddechový čas pro domácí celek.
     
    15:16
    Karlovarsko vede při druhém technickém oddechovém čase o bod. Postaral se o to útokem středem sítě Tomáš Široký.
     
    7:8
    Přece jen je to celek Jiřího Nováka, který je při prvním technickém oddechovém čase ve vedení, byť jen o jeden bod.
     
    26:28
    Je to tak! Karlovarsko bere první sadu. Domácí dlouho vzdorovali, měli dokonce i několik setbolů, ale nakonec se raduje parta okolo kapitána Ondřeje Hudečka.
     
    26:27
    Také Karlovarsko bere dva body v řadě na své konto. Výběr trenéra Nováka sahá po prvním setu.
     
    24:25
    Další dlouhá rozehra prvního setu. Karlovarsko se ubránilo a poté samo přidává důležitý bod a dostává se k setbolu.
     
    24:23
    První setbol mají domácí volejbalisté, kteří zatím dokonale obrací koncovku prvního setu.
     
    19:20
    Stefan Okosanovič za koncovou lajnou. Hudeček přesný na přihrávce, ale Málek bod nedal, ani Kriško nezaskočil obranu soupeře. Pražákův útok rozhodl výměnu. Také Karlovarsko si bere oddechový čas.
     
    17:20
    Karlovarsko odskakuje na tři body. Po servisu Henryho Treiala přihrál Handlíř jen na polovinu soupeře. Poté měl Hudeček jasnou pozici nad sítí. Brno si bere v kritický moment oddechový čas.
     
    12:16
    Karlovarsko vede při druhém technickém oddechovém čase o čtyři body. Po servisu Pražáka útočil středem sítě po spolupráci s Ropretem Tomáš Široký.
     
    10:12
    A už to je o dva body. Podání Michala Kriška domácím vůbec nechutná. Handlíř je sestřelen na přihrávce. Domácí celek si bere oddechový čas.
     
    8:6
    Domácí vedou při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Kriško hrál jen neúspěšně za blok, poté se neprosadil ani Hudeček a vše zakončil pro Brno smečí po lajně Okosanovič.

    Vít Schück

    Volejbal Brno: Boula, Červinka – Hrazdira (C), Jakubec, Handlíř, Stanislav – Mendoza, Pražák, Klapal, Pospíchal – Římal, Okosanovič – Weber, Gerža
    Trenér: Ondřej Marek

    VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Málek, Zmrhal – Treial, Prešinský, Široký – Kriško, Rejlek – Pfeffer
    Trenér: Jiří Novák

    Rozhodčí: Jan Slezák – Luboš Pecháček
    bahis siteleri