Šumperk – Opava 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 3:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Klatovy 4:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 8:1 (kon.) | Písek – Kolín 1:4 (kon.) | Bílina – Sokolov 5:8 (kon.)
David Servis – Tábor 2:3 (1:3 po s.n.) | Pelhřimov – Nymburk 2:4 (kon.) | Děčín – Most 6:1 (kon.)
Vrchlabí – Kobra 2:7 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 5:4 (2:0 po s.n.) | Letňany – Řisuty 3:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
HC Most
Sobota 11.11.2017, 18:002. liga skupina Západ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru třetí třetiny se ještě domácí prosazují. Svou střelu mezi tři tyče poslal RADIM VACEK, jenž tak uzavírá účet dnešního utkání – 6:1. Asistence: Jan Chovanec a Tomáš Faigl.
     
    53:20
    Vyloučení v týmu HC Most (Karel Šefl – 2 min., podražení).
     
    52:38
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., podražení).
     
    52:13
    Most právě vstřelil branku!
    Nyní o něj ale přichází. PAVEL VOROBJEV se napřáhl na pravém kruhu a střelou švihem našel místo v domácí brance a dává tak čestný úspěch svého celku. Lukáše Lavingera tak připravil o čisté konto – 5:1. Asistence: Vojtěch Kubinčák a Marcel Hlaváček.
     
    51:45
    Na druhé straně se zaskvěl Lukáš Lavinger. Po střele hostů se šoural kotouč za jeho záda a ten reflexivně stačil svojí lapačkou puk zachytit a díky tomu udržel své čisté konto!
     
    48:48
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se po delším pobytu v útočném pásmu dostali k další šanci a tu přetavil v další branku, už pátou LUKÁŠ SLADKOVSKÝ, který těsně před Kuchařem poslal kotouč za jeho záda – 5:0. Asistence: Roman Navarra a Michal Oliverius.
     
    35:21
    Jan Chovanec málem nyní uklidil puk do hostující sítě, ale na poslední chvíli zasáhl znovu Ondřej Kuchař a jeho šanci tak zneškodnil.
     
    34:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Na druhé straně DANIEL VOLRÁB ale ano. Ten dostal kotouč od Martina Zdvořáčka, poté si nabruslil z levé strany na pravou a střelou švihem tak pověsil kotouč pod víko hostující branky – 4:0. Medvědi tak jdou do čtyřbrankového náskoku. Asistence: Martin Zdvořáček.
     
    29:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    To ovšem nemuselo Medvědy mrzet. Vzápětí si celou akci znovu zopakovali a střela ROMANA NAVARRY se nejprve odrazila od břevna hostující branky a poté zapadla za brankovou čáru – 3:0. Kuchař tak musí potřetí lovit kotouč ze své sítě. Asistence: Michal Oliverius.
     
    29:28
    Dva na jednoho jeli domácí hráči. Pavel Zajan chtěl vybídnout přihrávkou Daniela Volrába, do jejich souhry ale vložil svoji hůl Patrik Kuchta a bylo rázem po akci.
     
    26:46
    Roman Navarra střílel z těsné blízkosti na Kuchaře, který se tak znovu zaskvěl a podržel dalším přesným zákrokem svůj tým. Hosté se znovu osvobozují.
     
    25:00
    Radim Vacek pálil na Kuchaře a ten si připsal další pozorný zákrok. Následně byl ale podražen Skleničkou a domácí si zahrají početní výhodu.
     
    20:30
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi hned v úvodu druhé třetiny zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou gólů. Těsně před branku dostal přihrávku od Daniela Volrába ONDŘEJ HŘÍBAL, který se poté v blízkosti hostujícího brankáře nemýlil a střelou švihem ho překonává – 2:0. Asistence: Daniel Volráb a Jaroslav Hašek.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Most: ze hřiště odchází Spěšný, přichází Kuchař.
     
    19:34
    Střídání v týmu HC Most: ze hřiště odchází Kuchař, přichází Spěšný.
     
    19:34
    Hostující brankář dostává dvě minuty za úmyslné posunutí branky. Trest odpyká Tuček. Kuchař si zřejmě poškodil brusli a pouští do branky Spěšného.
     
    17:11
    Ondřej Kuchař se znovu zaskvěl ve svém brankovišti. Roman Navarra dostal přesný pas do prostoru mezi kruhy a tváří v tvář vyslal na mosteckého brankáře nebezpečnou střelu, po níž Kuchař vytasil ukázkový semafor!
     
    14:18
    Ondřej Sýkora se rozjel na branku Děčína, projel půlkou kluziště a poté těsně před domácím brankářem švihl do střely a kotouč po ní končí v lapačce Lukáše Lavingera. Znovu je hra přerušena.
     
    09:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale musí poprvé lovit puk ze své sítě. Před brankou Mostu vznikla menší skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval PAVEL ZAJAN, který protlačil kotouč za Kuchařova záda a po jednozápasové stopce za trest ve hře se prezentuje úvodní brankou Děčína – 1:0. Asistence: Martin Zdvořáček a Jaroslav Hašek.
     
    07:47
    Trio Sladkovský – Oliverius – Navarra nyní založilo parádní souhru, po několika přihrávkách se pak puk dostal na hůl prvně jmenovaného a kotouč jen prosvištěl hostujícím brankovištěm.
     
    06:30
    Daniel Volráb byl nyní ve velké šanci. Tváří v tvář Kuchařovi vyslal vzdušnou střelu, kterou znovu pohotovým zákrokem kryje mostecký brankář!
     
    03:37
    Jaroslav Hašek vyslal jedovku od modré čáry a Ondřej Kuchař musel zasahovat. Jeho prudkou ránu ukryl na své hrudi a podržel svůj tým. Následně přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Zajan (Zdvořáček, Hašek), 21. Hříbal (Volráb, Hašek), 30. Navarra (Oliverius), 35. Volráb (Zdvořáček), 45. Sladkovský (Navarra, Oliverius), 60. Vacek (Chovanec, Faigl) – 53. Vorobjev (Kubinčák, Hlaváček)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Loukota, Chmel, Vaněk, Zdvořáček – Zajan, Sladkovský, Volráb – Fojt, Faigl, Oliverius – Chovanec, Chmelař, Vacek – Hašek, Kopta, Navarra
    HC Most: Kuchař (20. Spěšný, 21. Kuchař) – Šefl, Cestr, Hlaváček, Sklenička, Kubinčák, Sýkora, Tuček, Kellerstein, Tupý, Kuchta, Vorobjev

    Rozhodčí: Jaroš – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 504
    ocianews.com