Šumperk – Opava 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Poruba 2011 3:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Klatovy 4:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Žďár n/S 8:1 (kon.) | Písek – Kolín 1:4 (kon.) | Bílina – Sokolov 5:8 (kon.)
David Servis – Tábor 2:3 (1:3 po s.n.) | Pelhřimov – Nymburk 2:4 (kon.) | Děčín – Most 6:1 (kon.)
Vrchlabí – Kobra 2:7 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 5:4 (2:0 po s.n.) | Letňany – Řisuty 3:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
HC Most
Sobota 11.11.2017, 18:002. liga skupina Západ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:14:08)
     
    Je dobojováno. Medvědi porážejí Most 6:1 a připisují si tak další tři body do tabulky. Stále tak drží druhou pozici.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru třetí třetiny se ještě domácí prosazují. Svou střelu mezi tři tyče poslal RADIM VACEK, jenž tak uzavírá účet dnešního utkání – 6:1. Asistence: Jan Chovanec a Tomáš Faigl.
     
    58:05
    Ondřej Kuchař nyní lapil do lapačky střelu Lukáše Sladkovského, který na něho pálil z levého kruhu. Znovu je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:58
    A znovu musel zasahovat Lukáš Lavinger, jenž lapil střelu Ondřeje Tučka, jenž pálil z pravého kruhu. Hra je přerušena a vhazování proběhne po levici domácího brankáře.
     
    56:51
    Od modré čáry vyslal tvrdou ránu Hlaváček a kotouč doletěl až k Lavingerovi, jenž ho vyrazil před sebe. Následně si ho pak převzali jeho spoluhráči, kteří už míří směrem před hostující branku.
     
    55:20
    Také hosté jsou už v plném počtu.
     
    54:54
    Po obléhání mostecké branky střílel zblízka Lukáš Sladkovský, ale jeho projektil se mezi tři tyče nevešel. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.
     
    54:38
    Medvědi jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    54:02
    Lavinger vytěsnil puk do bezpečí po střele Kubinčáka a poté se domácí dostali na druhou stranu kde svou střelou netrefil klec hostů Volráb, následná dorážka Zajana pak také ne.
     
    53:20
    Vyloučení v týmu HC Most (Karel Šefl – 2 min., podražení).
     
    52:53
    Po vhazování v pásmu Děčína se Medvědi dokázali osvobodit a kotouč poslali až před hostující branku.
     
    52:38
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., podražení).
     
    52:13
    Most právě vstřelil branku!
    Nyní o něj ale přichází. PAVEL VOROBJEV se napřáhl na pravém kruhu a střelou švihem našel místo v domácí brance a dává tak čestný úspěch svého celku. Lukáše Lavingera tak připravil o čisté konto – 5:1. Asistence: Vojtěch Kubinčák a Marcel Hlaváček.
     
    51:45
    Na druhé straně se zaskvěl Lukáš Lavinger. Po střele hostů se šoural kotouč za jeho záda a ten reflexivně stačil svojí lapačkou puk zachytit a díky tomu udržel své čisté konto!
     
    51:25
    Lukáš Sladkovský po vhazování v útočném pásmu okamžitě pálil z prostoru mezi kruhy a trefil lapačku připraveného hostujícího brankáře.
     
    50:53
    Po nájezdu Vacka před hostující branku zachytil kotouč Ondřej Kuchař a raději znovu přerušil hru. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    50:48
    Medvědi jsou v plném počtu. Své vůbec první oslabení v utkání zvládli.
     
    50:00
    Dnešnímu utkání přihlíží 504 diváků.
     
    49:49
    Až nyní po návratu do medvědího teritoria střílel Patrik Kuchta, ale jeho střelu vykryl pohotovým zákrokem Lukáš Lavinger.
     
    49:06
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína, zatím se ale ke střele nedostali. Medvědi je dobře pokrývají a nyní vyhazují puk až před Ondřeje Kuchaře.
     
    48:48
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jaroslav Hašek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    47:58
    Michal Oliverius se zjevil u levé tyčky Kuchařovy branky a snažil se zvednout kotouč. To se mu ovšem nepodařilo a rázem tak skončila další akce před brankou Mostu.
     
    47:03
    Po střele Tomáše Faigla skončil kotouč v ochranné síti a hra je přerušena. Vhazovat se bude po levici Ondřeje Kuchaře.
     
    45:57
    Hosté byli znovu v obležení Medvědů, před Kuchařem střílel Martin Zdvořáček, jeho táhlou střelu ale vytěsnila mostecká obrana.
     
    44:47
    Ondřej Kopta se snažil protlačit mezi dvěma obránci Mostu, to se mu ale nepodařilo a do zakončení se pak nedostal. Posléze si puk berou hosté a míří s ním do útočného pásma.
     
    44:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se po delším pobytu v útočném pásmu dostali k další šanci a tu přetavil v další branku, už pátou LUKÁŠ SLADKOVSKÝ, který těsně před Kuchařem poslal kotouč za jeho záda – 5:0. Asistence: Roman Navarra a Michal Oliverius.
     
    43:34
    Hosté se natlačili před branku Medvědů, kde střílel Vojtěch Kubinčák, ale jeho střela po zemi končí na Lukáši Lavingerovi, který poté přerušil hru.
     
    42:06
    Podél levého mantinelu si do útočného pásma nabruslil Jan Chovanec, z leého kruhu pak vyslal střelu švihem, ale kotouč po ní zaplul do Kuchařovy lapačky.
     
    41:10
    Roman Navarra se následně dostal také ke střele, zblízka ale Kuchaře neprostřelil. Ten si připsal další přesný zákrok a přerušil hru.
     
    40:12
    Zajan dostal přihrávku na levou stranu, odkud ale nemohl vystřelit. Obrana Mostu byla pozorná a o puk Medvědy připravila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je také minulostí. V ní jsme už viděli tři góly a všechny do mostecké sítě. Hned na začátku druhé třetiny zblízka prostřelil Kuchaře Ondřej Hříbal a Medvědi vedli o dva góly. V polovině utkání pak mezi tři tyče poslal svoji střelu Roman Navarra a o pět minut později pak zavěsil kotouč pod víko Kuchařovy branky Daniel Volráb a Děčínští tak mají před třetím dějstvím náskok o čtyři góly. Třetí třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Hosté pronikali do útočného pásma, ale také je zastavil ofsajd. Hra je tak zpět ve středním pásmu a za malý okamžik se zde bude vhazovat. V této části hry zřejmě také naposledy.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:25
    Souhra hostům nevyšla a domácí se tak dostávají do další akce, kterou zakládají z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    37:19
    Oliverius vyzval Romana Navarru, který z levé strany vystřelil a Kuchař srazil kotouč do ochranné sítě.
     
    36:38
    Hašek se snažil přihrát najíždějícímu Danielu Volrábovi, jenže trefil pouze hokejku soupeře a další akce Medvědů je u konce.
     
    36:04
    Další slibně se rozvíjející akci Děčína zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    35:21
    Jan Chovanec málem nyní uklidil puk do hostující sítě, ale na poslední chvíli zasáhl znovu Ondřej Kuchař a jeho šanci tak zneškodnil.
     
    34:32
    Děčín právě vstřelil branku!
    Na druhé straně DANIEL VOLRÁB ale ano. Ten dostal kotouč od Martina Zdvořáčka, poté si nabruslil z levé strany na pravou a střelou švihem tak pověsil kotouč pod víko hostující branky – 4:0. Medvědi tak jdou do čtyřbrankového náskoku. Asistence: Martin Zdvořáček.
     
    34:09
    Z otočky pálil na děčínskou klec Votěch Kubinčák, ale proti Lavingerovi neuspěl.
     
    33:35
    Jaroslav Hašek si sjel před Kuchaře, přízemní střelou ho ale nepřekonal. Brankář Mostu si připisuje další cenný zákrok a zastavuje hru.
     
    32:57
    Jindřich Sklenička nahodil puk před děčínskou branku, kde ale nebyl nikdo z jeho spoluhráčů, který by ho tečoval. Následně pak se hosté sami vykázali z útočného pásma.
     
    32:04
    Ondřej Kuchař nyní zastavil další dvě střely z holí děčínských hráčů a nedovolil jim další kotouč ve vlastní síti. Nadále je ovšem ostřelován a až nyní přikrytím kotouče přerušil hru.
     
    31:51
    Na druhé straně pálil na Lavingera Pavel Vorobjev, ale domácí brankář, na kterého šla střela po delší době, uspěl a poté raději přerušil hru.
     
    31:16
    V posledních chvílích sledujeme hru na jednu branku, a to na tu hostující. Hráči Mostu jsou pod tlakem a brankář Kuchař se tak má ve svém brankovišti co otáčet.
     
    30:51
    Jan Chovanec pronikal před branku hostů, kde střílel z levé strany, ale Kuchař znovu kotouč vytěsnil mimo tři tyče a tentokráte neinkasoval.
     
    29:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    To ovšem nemuselo Medvědy mrzet. Vzápětí si celou akci znovu zopakovali a střela ROMANA NAVARRY se nejprve odrazila od břevna hostující branky a poté zapadla za brankovou čáru – 3:0. Kuchař tak musí potřetí lovit kotouč ze své sítě. Asistence: Michal Oliverius.
     
    29:28
    Dva na jednoho jeli domácí hráči. Pavel Zajan chtěl vybídnout přihrávkou Daniela Volrába, do jejich souhry ale vložil svoji hůl Patrik Kuchta a bylo rázem po akci.
     
    28:26
    Následně pak se hosté dostali do středního pásma, kotouč jim ale sebrali znovu hráči Děčína, kteří otočili hru zpět, do útočného pásma se ovšem nedostali. Zastavil je ofsajd.
     
    28:05
    A znovu agilní Radim Vacek, jenž už svou střelou přehodil Kuchaře, ten ale sáhl rukou za sebe a puk na poslední chvíli chytil. Pak raději přerušil hru.
     
    27:42
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se tak stěhuje před branku Děčína, kde se bude vhazovat po pravici Lukáše Lavingera.
     
    27:00
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    26:46
    Roman Navarra střílel z těsné blízkosti na Kuchaře, který se tak znovu zaskvěl a podržel dalším přesným zákrokem svůj tým. Hosté se znovu osvobozují.
     
    25:31
    Po několika přihrávkách v útočném pásmu dostal do mezikruží nabito Pavel Zajan, ten ale pouze promáchl a hosté se tak vzápětí dokázali osvobodit.
     
    25:00
    Radim Vacek pálil na Kuchaře a ten si připsal další pozorný zákrok. Následně byl ale podražen Skleničkou a domácí si zahrají početní výhodu.
     
    23:37
    Jiří Tupý se napřáhl na levém kruhu a vzdušnou střelou málem ohrozil Lukáše Lavingera, který jeho projektil vytěsnil svým příložníkem a připsal si tak další zákrok.
     
    23:11
    Po střele Medvědů vyrazil Kuchař kotouč pouze před sebe, k němu se pak dostal Ondřej Hříbal, který se napřahoval ke střele, ale hned na to mu ho sebral jeden z hostů, který tak puk posílá do středního pásma.
     
    22:05
    Na druhou stranu spěchali hosté, kteří ale Lavingera neohrozili. Hned na to na druhé straně dostal přihrávku do jízdy Pavel Zajan, ale tomu puk nesedl a následně se tak nemohl dostat ke střele.
     
    21:16
    A další střela domácích, kterou z pravé strany vyslal Jan Chovanec, ale Kuchař, který se po technických problémech ve výstroji, vrátil do branky a nyní si připsal další zákrok.
     
    20:30
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi hned v úvodu druhé třetiny zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou gólů. Těsně před branku dostal přihrávku od Daniela Volrába ONDŘEJ HŘÍBAL, který se poté v blízkosti hostujícího brankáře nemýlil a střelou švihem ho překonává – 2:0. Asistence: Daniel Volráb a Jaroslav Hašek.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Most: ze hřiště odchází Spěšný, přichází Kuchař.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. V ní jsme viděli jednu branku, kterou v desáté minutě vsítil Pavel Zajan. Hosté, ač jsou s velmi okleštěnou sestavou, hrají pozorně a více než jednu branku favorizovanému Děčínu nepovolili. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Střídání v týmu HC Most: ze hřiště odchází Kuchař, přichází Spěšný.
     
    19:34
    Hostující brankář dostává dvě minuty za úmyslné posunutí branky. Trest odpyká Tuček. Kuchař si zřejmě poškodil brusli a pouští do branky Spěšného.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:38
    Jaroslav Hašek najížděl z levé strany a i on střílel na hostujícího brankáře. Jenže ten vyrazil kotouč před sebe a následně se hosté dostali do úniku, kde před Lavingerem střílel Kubinčák, ale také brankář Děčína byl pozorný.
     
    18:07
    Nyní Daniel Volráb mířil znovu před branku Mostu, kde vyslal jedovku, kterou ovšem opět chytá Kuchař do své lapačky.
     
    17:55
    Další slibně se rozvíjející šance Děčína zastavil ofsajd a hra se tak stěhuje zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    17:25
    Po delším obléhání útočného pásma zachytil puk Ondřej Kuchař a před dotírajícím Tomášem Faiglem raději hru přerušil a vhazování tak proběhne po jeho levici.
     
    17:11
    Ondřej Kuchař se znovu zaskvěl ve svém brankovišti. Roman Navarra dostal přesný pas do prostoru mezi kruhy a tváří v tvář vyslal na mosteckého brankáře nebezpečnou střelu, po níž Kuchař vytasil ukázkový semafor!
     
    16:19
    Ondřej Sýkora znovu unikal do děčínského teritoria a těsně před modrou čárou ho zastavil Jan Kaltenböck, jenž tak zabránil jeho možnému samostatnému úniku.
     
    15:35
    Pavel Zajan, ač byl tísněn, vybojoval kotouč a poslal ho na pravý kruh Michalu Oliveriusovi, kapitán týmu pak z první pálil na Kuchaře a ten si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    14:52
    Jan Chovanec se natlačil před hostující branku a dorážel tam puk po střele svého spoluhráče, ale skulinku mezi levým betonem Kuchaře a jeho levou tyčkou, nenašel. Hosté bleskově otáčejí hru před děčínskou klec.
     
    14:18
    Ondřej Sýkora se rozjel na branku Děčína, projel půlkou kluziště a poté těsně před domácím brankářem švihl do střely a kotouč po ní končí v lapačce Lukáše Lavingera. Znovu je hra přerušena.
     
    13:07
    Václav Cestr dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal vzdušnou střelu a Lukáš Lavinger raději puk chytá do své hrudi. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    12:27
    Další výpad Medvědů, kde před Kuchařem střílel Daniel Volráb, jeho rána ale prosvištěla pouze těsně nad břevnem mostecké svatyně.
     
    11:35
    Po zakázaném uvolnění Děčína se hra stěhuje před Lukáše Lavingera a bude se vhazovat po jeho levé ruce. Nutno podotknout, že se zatím ještě pořádně ve svém brankovišti nezahřál.
     
    10:54
    Hosté přijeli do Děčína s okleštěnou sestavou, do pole mají pouze jedenáct hráčů, přesto zatím Medvědům sekundují a zejména v obraně hrají velmi dobře. I nyní zastavili další akci domácích.
     
    09:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už ale musí poprvé lovit puk ze své sítě. Před brankou Mostu vznikla menší skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval PAVEL ZAJAN, který protlačil kotouč za Kuchařova záda a po jednozápasové stopce za trest ve hře se prezentuje úvodní brankou Děčína – 1:0. Asistence: Martin Zdvořáček a Jaroslav Hašek.
     
    08:58
    Po nepřesné rozehrávce hostů v pásmu Děčína se Medvědi rozjeli znovu dopředu a Tomáš Faigl pak svou střelou znovu prověřil pozornost Kuchaře, jenž uspěl.
     
    07:47
    Trio Sladkovský – Oliverius – Navarra nyní založilo parádní souhru, po několika přihrávkách se pak puk dostal na hůl prvně jmenovaného a kotouč jen prosvištěl hostujícím brankovištěm.
     
    07:13
    Po vhazování dostal na levý kruh nabito Lukáš Sladkovský a svou střelou provětral betony mosteckého gólmana, který tak znovu fantasticky drží svůj tým.
     
    07:01
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění, hra se tedy stěhuje zpět před Ondřeje Kuchaře, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    06:30
    Daniel Volráb byl nyní ve velké šanci. Tváří v tvář Kuchařovi vyslal vzdušnou střelu, kterou znovu pohotovým zákrokem kryje mostecký brankář!
     
    05:53
    Do předbrankového prostoru se natlačil Pavel Zajan, nadvakrát ovšem nedokázal prostrčit kotouč za Kuchařova záda.
     
    04:57
    Radim Vacek si sklepl kotouč na svoji hůl, clonil mu ovšem jeden z hostujících beků a poté už nešlo vystřelit. Hosté se tak znovu dokázali dostat k puku, který vyvážejí do středního pásma.
     
    03:48
    Po střele Navarry se kotouč odrazil před dojíždějícího Michala Oliveriuse, který se napřahoval ke střele, ale u puku byl dříve obránce Šefl, jenž pomohl svému brankáři, který nemusel zasahovat.
     
    03:37
    Jaroslav Hašek vyslal jedovku od modré čáry a Ondřej Kuchař musel zasahovat. Jeho prudkou ránu ukryl na své hrudi a podržel svůj tým. Následně přerušil hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    03:04
    Už ale znovu Medvědi, kteří se dostali bleskově do útočného pásma, ale střela Daniela Volrába se neujala. Obrana Mostu tak bere kotouč a spěchá s ním na druhou stranu.
     
    02:42
    Na druhé straně se ke střele dostal Vojtěch Kubinčák a obrana Děčína tak musela poprvé hasit nebezpečí před vlastní brankou.
     
    01:19
    Michal Oliverius si s pukem nabruslil před hostující branku, ale Kuchař včas nastavil svoji hůl a do šance ho nepustil. Následně pak poslal puk svým spoluhráčům.
     
    00:41
    Navarra hledal na modré čáře Chmela, kterému poté poslal kotouč, ale obránce Děčína se ke střele nedostal. Hlaváček mu sebral kotouč a znovu hosté Medvědy do zakončení nepustili.
     
    00:04
    Medvědi po úvodním vhazování získali kotouč a hned se vrhli do útočného pásma, ale hosté je zastavili a otáčí směr hry na opačnou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Loukota, Chmel, Vaněk, Zdvořáček – Zajan, Sladkovský, Volráb – Fojt, Faigl, Oliverius – Chovanec, Chmelař, Vacek – Hašek, Kopta, Navarra

    HC Most: Kuchař (Spěšný) – Šefl, Cestr, Hlaváček, Sklenička, Kubinčák, Sýkora, Tuček, Kellerstein, Tupý, Kuchta, Vorobjev

    Rozhodčí: Jaroš – Gabriel, Zmeškal.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Letos se oba celky spolu už utkaly. Ve Slaném Medvědi zvítězili 7:4 a na tuto výhru by rádi navázali i ve svém teritoriu. Naopak hosté mají domácím co vracet a pokusí se překvapit a urvat nějaké body. Čeká nás zajímavý duel.
     
    HC Most (Antiradary Slaný)

    Hráči HC Most (tak totiž zatím stále zní oficiální název klubu, který je ale označován vzhledem k tomu, že svá utkání hraje ve Slaném, také názvem svého sponzora, a sice jako Antiradary Slaný), jsou zatím na desáté pozici v tabulce. Na své konto si připsali dvanáct bodů a naposledy si připsali jeden bod za prohru 4:5 po nájezdech s týmem z Trutnova. Mostečtí hráči ještě loňskou sezónu působili ve WSM lize, ze které ale spadli. Město Most je ovšem přestalo dále podporovat a v Mostě tak vznikl úplně nový klub, který začíná v krajském přeboru s cílem postoupit do druhé ligy. Původní Most tak přesídlil do Slaného, kde našel azyl stejně tak, jako hráči Řisut. Stále ale vystupují oficiálně jako HC Most, hrají i v původních dresech. A mělo by tomu tak být i v dnešním duelu s Děčínem. Dokáží Mostečtí na ledě rozjetého Děčína jakkoli bodovat?
    Budou se i dnes radovat Medvědi z výhry?
     
    HC Děčín

    Medvědi po sobotní domácí prohře 3:6 se Sokolovem, kdy ztratili všechny tři body, zajížděli ve středu do pražských Letňan, kde v průběhu druhé třetiny prohrávali o dva góly, nakonec ale manko srovnali ještě před třetí třetinou, do které oba celky vstupovaly za stavu 3:3. Děčínští ale poté rozjeli kanonádu a pěti góly v poslední části hry smetli Letňany poměrem 8:3 a tříbodovou ztrátu si tak vzali zpět a připsali si další veledůležité body do druholigové tabulky. Stále tak s jednatřiceti body drží druhou pozici a na první místo, které okupuje letos suverénní Jablonec, ztrácejí pět bodů. Naopak na paty jim dýchá Sokolov, jenž má devětadvacet bodů. Dnes by rádi připsali další výhru, aby si odstup přinejmenším udrželi. Uvidíme, zda se jim to podaří.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu sedmnácté kolo druhé hokejové ligy a my v jeho rámci budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Most. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Zajan (Zdvořáček, Hašek), 21. Hříbal (Volráb, Hašek), 30. Navarra (Oliverius), 35. Volráb (Zdvořáček), 45. Sladkovský (Navarra, Oliverius), 60. Vacek (Chovanec, Faigl) – 53. Vorobjev (Kubinčák, Hlaváček)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Loukota, Chmel, Vaněk, Zdvořáček – Zajan, Sladkovský, Volráb – Fojt, Faigl, Oliverius – Chovanec, Chmelař, Vacek – Hašek, Kopta, Navarra
    HC Most: Kuchař (20. Spěšný, 21. Kuchař) – Šefl, Cestr, Hlaváček, Sklenička, Kubinčák, Sýkora, Tuček, Kellerstein, Tupý, Kuchta, Vorobjev

    Rozhodčí: Jaroš – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 504
    ocianews.com