Rusko – Argentina 0:1 (kon.) | Katar – Česko 0:1 (kon.) | S. Makedonie – Norsko 2:0 (kon.)
Španělsko – Kostarika 5:0 (kon.)
konec
Katar
0:1 (0:1)
Česko
Sobota 11.11.2017, 17:30 • Abdullah bin Nasser bin Khalifa Stadium • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a někdy zase u fotbalových onlajnů na počtěnou! (19:24:54)
     
    STATISTIKY UTKÁNÍ
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 14:28.
     
    Utkání je u konce! Česká reprezentace i přes špatný výkon ve druhém poločase vítězí nad Katarem 1:0, a to díky brance Antonína Baráka z patnácté minuty. Domácí celek měl ve druhém poločase větší převahu, gólově se ale nedokázal prosadit, a tak si Karel Jarolím připisuje čtvrtou výhru v řadě.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jan Kopic následně dostal přihrávku do vápna, kde si míč mizerně zpracoval a akci tím pohřbil. Z postranní čáry v pádu pak centroval jen do brankáře.
     
    90+3
    Akrim Afifi následně viděl žlutou kartu, netuším přesně za co to bylo. Nejspíše tomu bylo za nějaký předchozí zákrok.
     
    90+2
    Josef Šural mohl jít do zakončení, ale ve vápně upadl a skončil na zemi. Sudí mu to ovšem nezbaštili a penalta se nepíská. Ještě dvě minuty se bude hrát.
     
    90
    Afif odcentroval od levé lajny přesně na hranici vápna, kde z první zakončoval Karim Boudiaf. Jeho pokus ovšem skončil mimo Jiřího Pavlenky.
     
    89
    Jeden z posledních míčů do vápna českého celku byl odvrácen bránícími hráči. Svěřenci Karla Jarolíma čekají na konec utkání, druhý poločas se zkrátka nepovedl.
     
    88
    Míč do běhu dostával Jan Kopic, který jej ale nakonec nestihl doběhnout. Kdyby se mu to povedlo, měl dva spoluhráče na přihrávku ve vápně. Škoda.
     
    87
    Po závaru před brankou se do míče opřel Almoez Ali, jenž ale míč netrefil pořádně. Balon se doklouzal k Pavlenkovi, jenž s rozehrou nijak nespěchal.
     
    85
    Josef Šural centroval z pravé strany do šestnáctky, útočník Sparty ovšem centroval již v autu. Pokračovat se tak bude odkopem od branky katarského celku.
     
    84
    Vladimír Coufal rozehrával aut na pravé straně, čeští fotbalisté ovšem nic nevymysleli a hned přišli o balon. Hrají tak domácí...
     
    83
    Domácí celek kombinuje na útočné polovině a pokouší se vymyslet vyrovnávací trefu. Musí si ovšem počkat, aktuální kombinace byla ukončena odpískáním ofsajdu.
     
    82
    Hrají se poslední minutky druhého poločasu a česká reprezentace stále vede nad Katarem 1:0. Druhá část utkání není ovšem z českého pohledu úplně pohledná.
     
    80
    K exekuci standardní situace se postavil Jakub Jankto, jenž celou situaci zahodil. Míč skončil vysoko nad, hra tak bude pokračovat od branky domácího celku.
     
    78
    Josef Šural byl pár metrů před vápnem zbourán ve vzdušném souboji. Český tým tak bude mít k dispozici standardní situaci z velice luxusní pozice.
     
    77
    Jan Kopic si nyní přidržoval pronikajícího Hassana, pokračovat se tak bude hrou domácích. Ti jsou v posledních minutách opravdu aktivní a branka na 1:1 visí ve vzduchu.
     
    76
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Ismaeel Mohammad, přichází Mohammed Muntari.
     
    75
    Následoval rohový kop katarských fotbalistů z levé strany, který nebyl nijak zakončen. Domácí ovšem u míče zůstanou, Martin Frýdek totiž následně fauloval.
     
    74
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Antonín Barák, přichází Tomáš Souček.
     
    74
    A další šance domácích! Almoez Ali se dostával po levé straně do zakončení a z hranice vápna zakončoval. Míč ale poslal jen do boční sítě.
     
    72
    Katarští fotbalisté jsou ovšem stále aktivní a daří se jim. Český celek ve druhém poločase nepodává úplně optimální a reprezentující výkon.
     
    70
    Následuje přestávka na občerstvení, pokračovat se bude během pár chvilek.
    69. Neuznaná branka Kataru po ofsajdovém postavení
     
    69
    Abdelkarim Hassan se dočkal branky po pár minutách na hřišti. Standardní situace vletěla na zadní tyč, kde se právě tento bek prosadil. Branka ale nebyla uznána pro ofsajd!
     
    68
    Po autu prodlužoval na přední tyči míč obránce Tomáš Kalas. Obránce druholigového Fulhamu ovšem nikoho nenašel, a tak se bude odkopávat od branky Abdullaha.
     
    67
    Střídání v týmu Katar: ze hřiště odchází Abdulkarim Salem, přichází Abdelkarim Hassan.
     
    66
    Po následném rohovém kopu právě Antonín Barák ve vzdušném souboji fauloval, a tak se bude pokračovat odkopem od branky Kataru.
    65. Šance Antonína Baráka na vstřelení druhé branky
     
    65
    Na pravé straně čaroval Jan Kopic, který si počkal na náběh Antonína Baráka a předal mu míč. Talentovaný český záložník zakončoval pod víko, ale brankáře Abdullaha nepřekonal!
     
    63
    Za zákrok ve středu hřiště a následné nesportovní chování inkasuje žlutou kartu Antonín Barák. Sudí utkání mu všechny zákroky sečetl a po právu jej potrestal.
     
    62
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Šimon Falta, přichází Martin Frýdek.
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Jakub Jankto.
     
    61
    V posledních minutách aktivní Ismail Mohammed dostával centrovaný míč na hranici malého vápna, kde mu chyběl milimetr k tomu, aby míč dával do branky Jiřího Pavlenky.
     
    60
    Na druhé straně v šanci útočník pražské Sparty Josef Šural. Tělem odstavil bránícího hráče a napřáhl ke střele. Míč vzduchem ovšem zaplaval a skončil vedle branky.
    58. Nevyužitá šance katarské reprezentace
     
    58
    Velká šance domácích! Almoez Ali připravil gólovou akci pro Ismaila Mohammeda, jenž z penalty zakončoval. Ku štěstí českého celku ale pálil jen nad branku!
     
    56
    Vladimír Coufal nyní nechtěl zahrát rukou a byl trefen míčem do hrudníku. Liberecký obránce se těžce zvedá, nejspíše bude ale v pořádku.
     
    55
    Aktivní kombinace na útočné polovině českému celku nic nepřinesla. Míč skončil po teči českého hráče v zámezí, a tak budou rozehrávat fotbalisté Kataru.
     
    54
    Nejaktivnější domácí hráč, Almoez Ali, dostával míč na penaltu, kde se pokoušel otočit a zakončit. Předtím ovšem zahrál rukou, a tak nemohl pokračovat.
     
    52
    Z levé strany centrovali čeští hráči, míč byl ovšem nakonec odvrácen bránícím Bassamem. Po následném rohovém kopu se bude odkopávat od branky Kataru.
     
    51
    Katar vstoupil do druhého poločasu hodně aktivně a český tým je pod tlakem. To bude chtít napravit nyní, kdy kombinuje na útočné polovině a snaží se hru uklidnit.
     
    49
    Po rohovém kopu přišel pokus Al Haidose, jenž z dálky prověřil českého brankáře! Jiří Pavlenka ovšem nemusel nějak extra skákat, míč mířil doprostřed branky.
    48. Nebezpečná hlavička Aliho a parádní zákrok Pavlenky
     
    48
    Velká šance na vyrovnání stavu! Almoez Ali si naskočil na centrovaný míč a zakončoval k levé tyčce, Jiří Pavlenka ovšem předvedl luxusní zákrok a míč vyrazil na roh!
     
    46
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Jan Kliment, přichází Josef Šural.
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází David Houska, přichází Robert Hrubý.
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Jan Kopic.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:32.
     
    Je za námi první poločas utkání mezi Katarem a Českem. Opticky aktivnějším celkem jsou svěřenci Karla Jarolíma, kteří díky Antonínu Barákovi vedou 1:0. Ve velké šanci byl také Šimon Falta, jemuž se ale povedlo napálit pouze břevno.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Katarská defenzíva si nyní moc neporozuměla a Jan Kliment byl krok od získání míče v malém vápně. Domácí reprezentace raději míč odkopla do autu.
     
    44
    V závěru prvního poločasu si nedovoleně počínal ve středu travnaté plochy Josef Hušbauer. Ten držel Karima Boudiafa tak dlouho, až sudí odpískal českému kapitánovi faul.
     
    43
    Po špatné přihrávce Antonína Baráka se míč dostal k Boudiafovi, jenž udělal pár kroků a nahrával Afifovi do běhu. Ten už byl ve střelecké pozici, ale na poslední chvíli mu míč ukopl Tomáš Kalas. Skvělá práce českého obránce.
     
    42
    Celkem nebezpečný míč vletěl do šestnáctky, kde se stačilo do kulatého nesmyslu přesně trefit. Nakonec to ale nikdo ve vínovém neudělal a čeští fotbalisté míč odehráli.
     
    41
    Slávistický rychlík byl ošetřován, ale vypadá to, že bude v pořádku. Mezitím hra pokračuje kombinací domácího celku na vlastní polovině.
     
    40
    Jan Sýkora se v bolestivé grimase drží za obličej. Ve vzdušném souboji jej loktem trefil Karim Boudiaf, jenž z této situace vyvázne bez jakéhokoliv trestu.
     
    38
    Po dalším faulu Kataru přicházela standardní situace Čechů. Na zadní tyči se pokoušel prosadit Antonín Barák, ale na míč nedosáhl. Místo míče podrazil bránícího hráče, kterému se to úplně nelíbilo.
     
    37
    Následně byl Šimon Falta v ještě větší šanci! Mladý záložník se dostal ke střeleckému pokusu z hranice vápna a jeho levačka vyletěla. Balon nakonec skončil jen na břevně!
     
    36
    Po přihrávce z pravé strany se u pokutového puntíku pokoušel prosadit Šimon Falta. Olomoucký fotbalista se do zakončení dostal, ale branku nakonec netrefil.
     
    35
    Po rohovém kopu českého národního týmu se do protiútoku dostávali domácí. Ti si ale pomohli dalším faulem, a tak uvidíme další standardní situaci Česka.
     
    34
    Assim Madibo nyní tvrdým skluzem na levé straně hřiště fauloval pronikajícího Šimona Faltu a vidí první žlutou kartu utkání.
     
    33
    Přímého kopu se zhostil Josef Hušbauer, jenž překopl zeď, ale brankáře Abdullaha ničím nepřekvapil. Katarský brankář míč ukryl ve svých rukavicích.
     
    32
    Po faulu před brankou Kataru bude mít Antonín Barák či Josef Hušbauer slušnou pozici na skórování. Standardka je kopána nějakých dvacet metrů před brankou.
     
    31
    Hra pokračuje kombinační hrou domácí reprezentace na vlastní polovině. Uvidíme, co se borcům ve vínovém povede následně vymyslet.
     
    30
    Nyní je na hřišti ošetřován domácí Assim Madibo, který po chvilce ze hřiště odchází a nejspíše bude střídán.
     
    29
    Faulem na polovině hřiště se provinil Antonín Barák, který následně odkopl míč. Domlouval mu tak hlavní sudí utkání, žlutou kartu mu ovšem prozatím neudělil.
     
    28
    Katarský národní tým se po centru Afifa z levé strany mohl dostat do zakončení. Žádný z hráčů v šestnáctce se ale nedokázal do míče nějak opřít, a tak bylo po akci.
     
    27
    Aktivní Bořil hlavičkou posílal do šance Šimona Faltu, který z brankové čáry dával míč pod sebe na nabíhající spoluhráče. Nakonec padající hráč míč zablokoval a pokračovat se bude rohovým kopem.
     
    26
    Hra pokračovala autem Česka, celá akce pak byla zakončena centrem Jana Bořila od levé lajny až na zadní tyčku. Tam se ovšem nabíhající hráč neprosadil.
     
    24
    Hra je aktuálně přerušena a pokračovat bude po občerstvení hráčů obou celků. V Kataru je sice o dvě hodiny více, ale i tak zde vládne obrovské teplo.
     
    23
    Na druhé straně kličkoval ve vápně Almoez Ali, jenž na konci celé akce přihrával na hranici malého vápna. Tam ovšem jako první a jediný byl brankář Jiří Pavlenka.
     
    22
    Nakopávaný míč do šestnáctky Kataru nakonec skončil v rukavicích brankáře Abdullaha. Bránící hráč byl ovšem pod pořádným tlakem.
     
    21
    Al Ali se pokoušel odehrát míč u levého rohového praporku, kde byl ovšem zahnán pod tlak. Hra tak bude pokračovat autem českého celku.
     
    20
    Šimon Falta nyní postupoval středem hřiště, kde byl tvrdě dohrán a k zemi povalen Assimem Madibem. Rozhodčí celou situaci viděli a posoudili jako faul domácího hráče.
     
    18
    Český celek se nyní dostával do vápna, kde byl aktivní Jan Kliment. Mladý útočník se pokoušel zakončit, ale úspěšný nakonec nebyl. Odkopávat se bude od katarské branky.
     
    16
    Antonín Barák následně posílal balon na Jana Klimenta, jenž na levé straně vybojoval aut pro svůj celek. Hosté tak zůstanou u míče a mohou vymyslet druhý gól.
    15. Antonín BARÁK - 0:1
     
    15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byl parádně zahraný roh od českého týmu! Míč propadl na penaltu, kde se v obležení hráčů dokázal prosadit ANTONÍN BARÁK. Odchovanec Příbrami si míč zpracoval, počkal si a levačkou zakončil k levé tyči!
     
    14
    Nyní se čeští fotbalisté dostali do vápna, kde kombinovali. Ke střele se nakonec dostal Jan Bořil, jenž mířil k levé tyči. Balon se ale od nohy bránícího hráče odrazil na rohový kop.
     
    12
    Mohammed Musa byl zahnán pod tlak, ale situaci nakonec vyřešil naprosto pohodlně. Pravý bek katarské reprezentace míč odkopl do zámezí.
     
    10
    Přišel centrovaný míč z levé strany, který vletěl do šestnáctky, ale nikoho v bílém nenašel. Saud Abdullah se k balonu dostal jako první a ukryl jej v rukavicích.
     
    9
    Po delší době kombinují čeští fotbalisté, jenž si přihrávají ve středu travnaté plochy. Uvidíme, co se národnímu týmu povede vymyslet následně.
     
    7
    Almoez Ali dostal přihrávku na levé křídlo a následně se pokoušel o centr do pokutového území. To se mu sice povedlo, ale míč byl odvrácen bránícími hráči české reprezentace.
     
    6
    Domácí si před svou brankou celkem zahrávali, nakonec ale chybu neudělali a nadále kombinují. Směrem dopředu se jim ovšem nepovedlo ni vymyslet.
     
    5
    Faul přišel také na straně druhé. Jan Bořil postupoval podél levé lajny, kde jej ovšem k zemi poslal rázným skluzem Ismaeel Mohammad. Standardka pro Česko.
     
    4
    Centrovaný míč letěl do vápna, kde se k hlavičce dostával olomoucký Šimon Falta. Tomu se ale v těžké pozici nepovedlo zamířit mezi tři tyče katarské branky.
     
    3
    Útočné snažení Antonína Baráka bylo ukončeno faulem na kapitána Hassana Khalida. Hra tak bude pokračovat rozehrou domácích fotbalistů.
     
    2
    Domácí se dostali do dobré kombinace, jenž byla zakončena přihrávkou na malé vápno. Zde byl jako první brankář Brém, jenž míč mířící k němu zachytil.
     
    1
    Utkání začalo výkopem domácího celku, který se hned vydal dopředu. Po nákopu na útočnou polovinu přišel útočný faul Kataru. Odkopávat se tak bude od branky Jiřího Pavlenky.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Katar: Alsheeb – Mukhtar, M. Mohamed, Al Haidos, Afif, Boudiaf, I. Mohamed, Al Ali, Zainelabdeen, Alrawi, Madibo.
    Náhradníci: Barry, Al Bakri – Salman, Fadlalla, Abdulla, Muntari, Elsayed, Mazeed, Al-Abidi, Al Hajri, Al-Nasr, A. Mohamed.

    Česko: Pavlenka – Coufal, Simič, Kalas, Bořil – Barák, Hušbauer – Sýkora, Houska, Falta – Kliment.
    Náhradníci: Koubek, Vaclík – Brabec, Čelůstka, Frýdek, Hrubý, Jankto, Kopic, Krmenčík, Novák, Souček, Suchý, Šural..
    Ohlasy po utkání s Islandem

     
    POSLEDNÍ UTKÁNÍ ČESKÉ REPREZENTACE

    Island 1:2 Česko
    77. Finnbogason – 19. Souček, 65. Sýkora

    Island: Runarsson – Hermannsson, Ingason, Arnason (C) (46.E. Bjarnason), Magnusson (46. Sigurjonsson) – Gudmundsson (46. Gíslason), O. Skulason (Diegui), B. Bjarnason (60. Traustason), A. Skulason – Kjartansson, K. Finnbogason (86. A. Finnbogason).

    Česko: Vaclík – Čelůstka, Suchý (C), Brabec, Novák – Souček, Barák (87. Hrubý) – Kopic (62. Sýkora), Hušbauer (62. Frýdek), Jankto (87. Falta) – Krmenčík (46. Šural).

    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 7:2. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:14.
    Trénink české reprezentace v blízkosti luxusního hotelu

     
    ČESKO

    Český národní celek si také na následujícím světovém šampionátu nezahraje, pohledy tak směřují na budoucnost a na kvalifikaci o evropský turnaj. Svěřenci Karla Jarolíma mají za sebou tři výhry v řadě, porazili v rámci kvalifikace Ázerbájdžán a San Marino. Naposledy si pak Češi poradili 2:1 s Islandem.
     
    KATAR

    Katarská fotbalová reprezentace se připravuje na domácí šampionát, který se koná právě v jejich zemi. Bude tomu v roce 2022 a arabský stát čeká ještě kupa práce. Katar ve třetí fázi o kvalifikaci na světový šampionát skončil na posledním místě, naposledy prohrál v přátelském utkání s Curacaem 1:2.
     
    Krásný den všem fanouškům české fotbalové reprezentace! Ta se v rámci druhého utkání v Kataru utká právě s domácím celkem. Utkání v Dauhá startuje v 17:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky: 15. Barák

    Karty:   34. Madibo (KTR), 90+3. Afifi (KTR) – 63. Barák (CZE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 14:28.
    Katar: Abdullah – A. Ali, Musa, Al Haidos, Afif, Boudiaf, I. Mohamed (76. Muntari), Salem (67. Hassan), Ali Almoez, Hisham, Madibo.
    Náhradníci: Barry, Al Bakri – Salman, Fadlalla, Abdulla, Muntari, Elsayed, Mazeed, Al-Abidi, Al Hajri, Al-Nasr, A. Mohamed.

    Česko: Pavlenka – Coufal, Simič, Kalas, Bořil – Barák (74. Souček), Hušbauer (62. Jankto) – Sýkora (46. Kopic), Houska (46. Hrubý), Falta (62. Frýdek) – Kliment (46. Šural)
    Náhradníci: Koubek, Vaclík – Brabec, Čelůstka, Frýdek, Hrubý, Jankto, Kopic, Krmenčík, Novák, Souček, Suchý, Šural.
    bahis siteleri