Irsko – Dánsko 1:5 (kon.)
konec
Irsko
1:5 (1:2)
Dánsko
Úterý 14.11.2017, 20:45 • Aviva Stadium, Dublin • Kvalifikace MS (Evropa) • Baráž
Předzápasové kurzy
    90. Nicklas BENDTNER - 1:5
     
    90
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil NICKLAS BENDTNER a chladnokrevně poslal míč kousek pod břevno. Randolph navíc skákal na opačnou stranu a byl zcela bez šance.
     
    89
    Bendtner zaútočil do naprosto rozevřené obrany. Na hranici vápna byl při střele atakován Duffym, jehož vinou bude Randolph čelit pokutovému kopu! Hlavní sudí ještě počkal s hvizdem na středu Sista, ale ta v brance neskončila.
     
    84
    Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Nicolai Jörgensen, přichází Nicklas Bendtner.
    74. Christian ERIKSEN - 1:4
     
    74
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    A ještě čtvrtý hřebíček do irské rakve! Sisto si proti několika soupeřům dobře pokryl míč na levé straně a předal ho Jörgensenovi. Jeho centr Ward ukázkově zpracoval pro CHRISTIANA ERIKSENA, jenž rychle vystartoval proti balónu a nekompromisní ranou před břevno pečetil svůj dnešní hattrick!
     
    71
    Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Ciaran Clark, přichází Shane Long.
     
    70
    Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Yussuf Poulsen, přichází Andreas Cornelius.
    63. Christian ERIKSEN - 1:3
     
    63
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánsko je jednou nohou na světovém šampionátu! Hosté se několika nenápadnými přihrávkami dostali až před pokutové území, odkud levou nohou napřáhl CHRISTIAN ERIKSEN a umístěnou střelou nedal šanci Randolphovi, který se vletu natahoval po balónu marně.
    57. Christian Eriksen (DEN)
     
    57
    Christian Eriksen se zničehonic řítil v samostatném úniku na Randolpha, na kterém teď byla obrovská porce zodpovědnosti. Domácí gólman Iry podržel veledůležitým zákrokem! Domácí měli velké štěstí, že střelec mířil přesně doprostřed branky.
     
    54
    Střídání v týmu Dánsko: ze hřiště odchází Jens Stryger Larsen, přichází Peter Ankersen.
     
    46
    Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází Harry Arter, přichází Aiden McGeady.
     
    46
    Střídání v týmu Irsko: ze hřiště odchází David Meyler, přichází Wes Hoolahan.
    32. Christian ERIKSEN - 1:2
     
    32
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost několika tisícovek dánských fanoušků! Ward ztratil balón uprostřed hřiště a z toho vznikl rychlý brejk, během kterého si Poulsen vyměnil přihrávky s Jörgensenem. Ten nakonec roztáhl hru doleva na CHRISTIANA ERIKSENA a jeho nechytatelná dělovka z hranice velkého vápna se odrazila od břevna do brány.
    29. Andreas CHRISTENSEN - 1:1
     
    29
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    V devětadvacáté minutě je opět vyrovnáno! Eriksen rozehrál rohový kop na krátkou vzdálenost, Sisto se na levé straně hezky uvolnil přes Artera a odcentroval. Od nohy natahujícího se Christensena šel míč do tyče a poté do Christieho, jenž si ho na brankové čáře srazil do vlastní sítě.
     
    23
    Další šance Irů! Brady nezazmatkoval, když se před ním na levém křídle otevřela dálnice volného prostoru. Přihrál do běhu McCleanovi a jeho křižná přízemní střela proletěla pár centimetrů okolo vzdálenější tyče!
    22. Daryl Murphy (IRL)
     
    22
    Teď už to Christie udělal mnohem lépe, když potáhl míč po pravé straně a odcentroval. Murphy byl lépe postavený než jeho strážce, ale bez přípravy vystřelil ze svého pohledu vedle pravé tyče!
     
    18
    Další slušná možnost pro Dány! Pravá strana domácí obrany vystoupila z pokutového území, kde se naopak zjevil Pione Sisto a prudkou ranou trefil dobře postaveného Darrena Randolpha.
    17. William Kvist (DEN)
     
    17
    Kvist se opřel do střely z nějakých třiadvaceti metrů. Balón byl tečovaný a Randolph předvedl vynikající reflexivní zákrok, kterým zareagoval na náhlou změnu směru letu střely.
    6. Shane DUFFY - 1:0
     
    6
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Fotbaloví fanoušci se v odvetných barážových zápasech konečně dočkali gólu! Brady rozehrál z poloviny hřiště a poslal dopředu dlouhý nákop, který Kjaer v akrobatické pozici nešikovně posunul na SHANEA DUFFYHO a ten těsně před Schmeichelem stihl hlavičkou nasměrovat míč do sítě.

    Michal Břuchanský

    Branky: 6. Duffy – 29. Christensen, 32. Eriksen (N. Jörgensen), 63. Eriksen (Sisto), 74. Eriksen, 90. Bendtner (pen.)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 8:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:7.
    Irsko: Randolph – C. Christie, Duffy, Clark (71. S. Long), S. Ward – Hendrick, Arter (46. McGeady), Meyler (C) (46. Hoolahan), Brady, McClean – Murphy.
    Náhradníci: K. Westwood, C. Doyle – O'Shea, McShane, Whelan, McGeady, S. Long, O'Dowda, Hoolahan, Hourihane, Hogan, K. Long.

    Dánsko: Schmeichel – Kjaer (C), Christensen, Bjelland – Y. Poulsen (70. Cornelius), Delaney, Eriksen, Kvist, Stryger Larsen (54. P. Ankersen) – N. Jörgensen (84. Bendtner), Sisto.
    Náhradníci: Lössl, Rönnow – Jensen, Vestergaard, P. Ankersen, Bendtner, Jørgensen, Dalsgaard, Braithwaite, Lerager, Schöne, Cornelius.

    Rozhodčí: Marciniak – Sokolnici, Listkiewicz (všichni POL)
    11.11.2017
    Dánsko - Irsko 0:0 Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 1:1. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:5.
    bahis siteleri