Německo – Švédsko 2:23 (kon.) | Česko – Lotyšsko 8:3 (kon.) | Slovensko – Singapur 12:2 (kon.)
konec
Slovensko
12:2 (2:1, 4:0, 6:1)
Singapur
sk Pátek 01.12.2017, 18:00 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    59:47
    Slovensko dalo gól! KRISTÍNA HUDÁKOVÁ síce na prvýkrát ešte neuspela, no následne jej loptičku vrátila jej sestra Paulína a Kristína sa už nemohla mýliť!
     
    53:05
    Slovensko dalo gól! Exhibícia v podaní Sloveniek akoby nemala konca. Jedna krajšia akcia strieda druhú a Singapurčanky sa nestačia čudovať, čo domáce florbalistky predvádzajú. Lucia Košturiaková vybojovala loptičku na polovici ihriska, odovzdala ju Kristíne Hudákovej, tá našla úplne voľnú svoju sestru PAULÍNU HUDÁKOVÚ, a tá len vyšperkovala túto krásnu akciu slovenského tímu! Asistencia: Kristína Hudáková.
     
    51:09
    Slovensko dalo gól! Tak tá "desiatka" napokon padla. Zavŕšila ju po ďalšej exhibičnej akcii slovenského družstva strelou do prázdnej bránky MICHAELA ŠPONIAROVÁ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    49:33
    Singapur dal gól! Singapurčanky po dlhšom čase predviedli aktívnejšie napádanie na polovici Sloveniek a napokon im to priniesli ovocie v podobe druhého gólu v sieti Kristíny Hudákovej. Presadila sa WILNA TANOVÁ. Asistencia: Michelle Loková.
     
    46:23
    Slovensko dalo gól! Tak a desiatka sa blíži. Ďalšia krásna kombinácia Sloveniek prináša deviaty gól Slovenska. Paulína Hudáková vyzvala na presné zakončenie LUCIU KOŠTURIAKOVÚ. Asistencia: Paulína Hudáková.
     
    43:47
    Slovensko dalo gól! Tak a Slovenky už dnes idú doslova "ako píly". Po krásnej indviduálnej akcii Lucie Košturiakovej našla peknou prihrávkou Michaela Šponiarová PAULÍNU HUDÁKOVÚ, a tá strieľa už ôsmy gól Sloveniek. Asistencia: Šponiarová.
     
    40:20
    Slovensko dalo gól! V bránke Singapuru Farizu Zabirovú vystriedala Priscilla Tanová. Slovenky to ale nijak nevyviedlo z tempa a okamžite po príchode zo štatní strieľajú siedmy gól. Po prihrávke od Denisy Ferenčíkovej z ľavej strany triafa nechytateľne kapitánka LUCIA KOŠTURIAKOVÁ. Asistencia: Ferenčíková.
     
    39:53
    Slovensko dalo gól! Slovenské florbalistky roztočili na polovici súperiek poriadny kolotoč, ktorý sa nemohol skončiť inak ako gólom. Dobrým prenesením hry sprava doľava pripravila Alžbeta Ďuríková ideálnu pozíciu pre PAULÍNU HUDÁKOVÚ. Asistencia: Ďuríková.
     
    25:49
    Slovensko dalo gól! Sympaticky zaplnené tribúny v Aréne Ondreja Nepelu sledujú exhibíciu v podaní slovenského družstva. Piaty presný zásah v sieti Singapurčaniek padol po rovnakej trase ako ten štvrtý. Po asistencii Michaely Šponiarovej svoj hetrik zavŕšila DENISA FERENČÍKOVÁ. Asistencia: Šponiarová.
     
    24:28
    Slovensko dalo gól! Kombinácia ako z učebnice florbalu. Všetko sa to začalo u Alžbety Ďuríkovej, ktorá hru preniesla doľava Michaelu Šponiarovú a tá svojou prihrávkou ponúkla loptičku ako na podnose DENISE FERENČÍKOVEJ, ktorá si pripisuje druhý gól zápasu.
     
    20:28
    Slovensko dalo gól! Tak ako sa skončila prvá tretina, tak sa začala tá druhá – slovenským gólom. Pred DENISOU FERENČÍKOVOU sa otvorila doslova diaľnica, a tak si to Denisa namierila pred singapurskú bránku a nechytateľne zavesila do ľavého horného rohu! Asistencia: Ďuríková.
     
    19:51
    Slovensko dalo gól! Skvelé! Slovenkám vyšiel záver úvodnej tretiny a podarilo sa im otočiť skóre zápasu vo svoj prospech. Krásnou strelou z pomerne veľkej vzdialenosti to zariadila ANDREA ŠIDLOVÁ! Asistencia: Katarína Klapitová.
     
    18:08
    Slovensko dalo gól! Tak to tam konečne spadlo! O vytúžený vyrovnávajúci gól sa postarala KATARÍNA KLAPITOVÁ, ktorá využila dobrú prihrávku Kristíny Hudákovej! Asistencia: Kristína Hudáková.
     
    11:09
    Singapur dal gól! Tak toto je veľký šok pre slovenský tím, SIngapur sa totiž dostáva do vedenia, keď sa z tesnej blízkosti pred brankárkou Hlavatou presadila HUI HUI ONGOVÁ. Asistencia: Safiiová.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 19. Klapitová (Hudáková), 20. Šidlová (Klapitová), 21. Ferenčíková (Ďuríková), 25. Ferenčíková (Šponiarová), 26. Ferenčíková (Šponiarová), 40. Hudáková (Ďuríková), 41. Košturiaková (Ferenčíková), 44. Hudáková (Šponiarová), 47. Košturiaková (Hudáková), 52. Šponiarová (Hudáková), 54. Hudáková (Hudáková), 60. Hudáková (Hudáková) – 12. Ongová (Safiiová), 50. Tanová (Loková)


    Slovensko: Hlavatá (Krištofová) – Robová, Grossová, Šidlová, Bobotová, Ďuríková, Ferenčíková – Kvasková, Kocurová, Cupráková – Klapitová, Trošková, Kr. Hudáková – P. Hudáková, Košturiaková, Šponiarová – Pintérová, Boľová, Dzurinová
    Singapur: Zabirová – (Tanová) – Safiiová, Alhadadová, Yeeová, Pohová, Limová, W. Ongová – H. Ongová, Yeapová, Weeová – M. Limová, Yeová, J. Tanová, Loková, Loová, T. Queková, j. Queková, W. Tanová
    bahis siteleri