Sparta – Litvínov 3:6 (kon.) | Chomutov – Jihlava 4:2 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (po pr.) | Mountfield HK – Plzeň 6:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Neděle 10.12.2017, 15:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Ivan HUML - 4:2
     
    58:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Michal Vondrka napadal rozehrávku Dukly, což mu nakonec vyšlo. Chomutovský kapitán předal kotouč IVANU HUMLOVI, jenž dává jistotu domácímu celku. Asistence: Michal Vondrka.
     
    58:11
    Lars Volden opět míří na střídačku!
    57:59 Tomáš JIRÁNEK - 3:2
     
    57:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla ještě vykřesala naději na bodový přísun! Radek Hubáček dlouho motal obránce za brankou domácího celku a následně předal puk před branku. V tomto prostoru operoval TOMÁŠ JIRÁNEK, jenž se nemýlil. Asistence: Radek Hubáček a Tomáš Čachotský.
     
    57:40
    Lars Volden zůstává na střídačce a Dukla posílá do hry šest bruslařů!
     
    57:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    54:02
    Obrovskou rychlost vyvinul Michal Vondrka, jenž se vydal za vysokým obloučkem a cestou přesprintoval oba obránce Dukly. Chomutovský kapitán už byl ale blízko brankáři, a tak zakončil jen do jeho hrudi.
     
    49:41
    Lukáš Žálčík najížděl před branku, kam taky mířila přihrávka. Hostující útočník se k zakončení dostal, ale branku minul jen o pár centimetrů.
    41:20 Vladimír RŮŽIČKA - 3:1
     
    41:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá další početní výhodu a dostává se do dvoubrankového vedení! VLADIMÍR RŮŽIČKA z vrcholu kruhu zamířil přesně nad vyrážečku Larse Voldena. Asistence: Juraj Valach a Mário Grman.
     
    40:34
    Úplně zbytečným faulem se na útočné modré čáře provinil Erik de la Rose. Hostující útočník dostává menší trest za podražení.
     
    Dnešní utkání sleduje 3415 diváků.
    35:50 Nicolas HLAVA - 2:1
     
    35:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    To, co se před malou chvílí podařilo Jihlavě, nyní zopakoval také Chomutov. Adam Dlouhý nahodil puk od mantinelu na branku, čehož využil další tečí NICOLAS HLAVA. Piráti se v krátké době dostávají zpátky do vedení. Asistence: Adam Dlouhý a Martin Šťovíček.
    35:09 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:1
     
    35:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po zmatcích v obraně Chomutova Jihlava rychle vyrovnává! Nicolai Bryhnisveen vystřelil od modré čáry a do jeho rány vložil hůl LUKÁŠ ŽÁLČÍK. Ján Laco neměl nejmenší šanci zareagovat. Asistence: Nicolai Bryhnisveen a Lukáš Anděl.
     
    27:39
    Stanislav Dietz se vydal ve třech na výlet a vybojoval faul. Jakub Suchánek si počínal úplně stejně jako před malou chvílí Tomáš Slovák a také on míří na trestnou lavici.
     
    27:06
    Pro domácí tým bude ještě hůře, jelikož bude hrát pouze ve třech. Za hru vysokou holí dává soupeři čtyřicet vteřin dvojnásobné početní výhody Tomáš Slovák.
     
    25:46
    Také Jihlava bude hrát přesilovou hru, v nímž může vyrovnat. Za hákování dostává dvouminutový trest Ivan Huml.
    22:57 Stanislav DIETZ - 1:0
     
    22:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovské publikum po přesilové hře propuklo radostí! Brett Flemming přihrál po modré čáře na STANISLAVA DIETZE. Domácí zadák na nic nečekal a tvrdou ránou posílá Piráty do vedení. Lars Volden na kotouč moc neviděl, a tak mu puk proletěl mezi rukou a tělem až do sítě. Asistence: Brett Flemming.
     
    22:48
    Chomutov se hnal do útočné třetiny, kde si vynutil faul. Dvouminutový trest dostává Petr Ulrych, jenž si pomohl nedovoleným bráněním.
     
    21:35
    Vladimír Růžička dlouho hledal komu by přihrál až viděl volného Mária Grmana. Jeho pokus od modré tečoval ještě Michal Poletín, ale od jeho hole minula černá gumu pravou tyč jen těsně!
     
    17:41
    Také Jihlavští si vyzkoušejí hru v početní výhodě. Dvouminutový trest za nedovolené bránění si odpyká Mário Grman.
     
    15:14
    Po chybě chomutovské obrany jeli hosté dva na jediného obránce. Lukáš Anděl vzal celou situaci na sebe, ale ho střely mu skočil Tomáš Slovák, jenž nyní zachraňuje situaci.
     
    11:40
    Parádní individuální akce Tomáše Čachotského! Zkušený útočník se dostal zpoza brány až mezi kruhy, kde střelou po ledě jen těsně minul domácí svatyni!
     
    07:55
    Je tu první početní výhoda pro domácí celek. Úplně zbytečném zákrokem za brankou Chomutova se provinil Richard Diviš, který podrazil jednoho z Pirátů.
     
    05:48
    Juraj Valach vedle branky ztratil kotouč, k němuž se probojoval Vlastimil Dostálek. Hostující útočník si najel před Jána Laca, ale kotouč poslal jen vedle vzdálenější tyče!
     
    00:53
    Vojtěch Tomeček vybojoval černou gumu u hrazení a následně přihrál na modrou čáru. Zakončení Ondřeje Dlapy vypadlo norskému brankáři, a tak se k nebezpečné dorážce probojoval Jakub Sklenář. Ovšem branku Jihlavy jen těsně minul.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 23. Dietz (Flemming), 36. Hlava (A. Dlouhý, Šťovíček), 42. V. Růžička (Grman, Valach), 59. Huml (Vondrka) – 36. Žálčík (Bryhnisveen, Anděl), 58. Jiránek (R. Hubáček, Čachotský)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Š. Lukeš) – Dietz, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Poletín, Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička (A), V. Tomeček – Koblasa, Chlouba, Lauko – A. Dlouhý, Šťovíček, Hlava.
    HC Dukla Jihlava: Volden (Škarek) – de la Rose, Suchánek, Ulrych, Kajínek, Bryhnisveen, Šidlík, D. Váňa – Rys, Skořepa, Jiránek – Čachotský, Zeman, Dostálek – Žálčík, M. Hlinka, Anděl – Diviš, R. Hubáček, F. Seman.

    Rozhodčí: Šír, Petružálek – Zavřel, Klouček

    Diváci: 3415
    bahis siteleri