Guimarães – Feirense 1:0 (kon.) | Marítimo – Braga 1:0 (kon.)
konec
Vitória SC Guimarães
1:0 (0:0)
CD Feirense
Pondělí 11.12.2017, 20:00 • Estádio Dom Afonso Henriques, Guimarães (kapacita: 30.165 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 22:24. (22:01:04)
     
    Je tu konec! Dnešní utkání portugalské nejvyšší soutěže nakonec končí výhrou domácí Vitórie Guimarães 1:0. Domácí hráči dlouho nemohli najít recept na brankáře soupeře, východiskem byla až situace z nastaveného času, kdy se o jedinou branku postaral Ferreira. Nutno dodat, že vítězství domácích je zcela zasloužené, Feirense dnes nepředvedlo vůbec nic.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5. Hélder FERREIRA - 1:0
     
    90+5
    Guimarães právě vstřelilo branku!
    Domácí to přeci jenom dokázali! Brankář Caio vyrazil balón k šestnáctce přímo na nohu HÉLDERA FERREIRY, který z první přesně trefil odkrytou branku.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Oghenekaro Etebo (CD Feirense).
     
    90+4
    Nastavený čas přináší řadu tvrdých faulů. Za půlící čárou se srazila dvojice hráčů, přičemž hlavní sudí nakonec píská ve prospěch Feirense.
     
    90+2
    Gomes se prezentoval nedovoleným zákrokem, přičemž spíše takticky přerušil hru. Velký risk, neboť hostující zadák už jednu žlutou kartu na svém kontě má.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Rocha Jubal (Vitória SC Guimarães).
     
    87
    Na opačné straně dokázal Raphinha zpracovat těžkou přihrávku, posléze si ale ustlal na zemi. Hlavní sudí ihned přiběhl zkontrolovat zdravotní stav.
     
    86
    Po hodně dlouhé době se hosté podívali na útočnou polovinu, jejich útočný výpad utnul až Pedrao. Domácí zadák raději zahrál do autu.
     
    85
    To je místy až drtivý tlak! Feirense se v posledních minutách pouze brání, nicméně stále úspěšně. Domácí hráči povětšinu času naráží na pozornou obranu.
     
    84
    Aby toho nebylo, málo tak Vitóra zahrávala dva rohové kopy v krátkém časovém sledu, ani jeden z nich ale nepřinesl vážnější nebezpečí.
     
    83
    Fantastický Caio! Domácí celek zahrával další standardku, při které hlavou zakočnoval Miranda. Proti jeho střele se bravúrně vytáhl brankář.
     
    82
    Střídání v týmu Vitória SC Guimarães: ze hřiště odchází Fábio Sturgeon, přichází Óscar Estupiňán.
     
    81
    Utkání se nám dostalo do závěrečné desetiminutovky, stále platí, že jsme neviděli žádnou branku. Podaří se jednomu z týmů přeci jenom udeřit?
     
    80
    Hodně důležitý zákrok nyní vytasil Flávio, který v šestnáctce ale hodně zariskoval. Nicméně jeho skluz byl náramně přesný a navíc se bude kopat od branky.
     
    79
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Hugo Seco, přichází José Valencia.

    David Suchý

    Branky: 90+5. H. Ferreira

    Karty:   76. J. Aurélio (GUM), 89. Jubal (GUM) – 20. Babanco (FEI), 55. Tiago Silva (FEI), 75. T. Gomes (FEI), 90+5. Etebo (FEI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 6:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 22:24.
    Vitória SC Guimarães: Douglas – García, Jubal, Pedrao, J. Aurélio – Miranda, Celis (30. F. Ramos) – Raphinha, Sturgeon (82. Ó. Estupiňán), H. Ramos (60. H. Ferreira) – Tallo.
    Náhradníci: M. Silva – F. Ramos, Moreno, H. Ferreira, Konan, Ó. Estupiňán, S. Rincón.

    CD Feirense: Secco – Alcénat, Flávio, L. Rocha, T. Gomes – Tiago Silva, L. Aurélio, Babanco – Seco (79. Valencia), João Silva, Etebo.
    Náhradníci: Miśkiewicz – Briseňo, Kakuba, Graça, Cris, Valencia, Kiki.
    bahis siteleri