SHK Hodonín – Val. Meziříčí 5:4 (po pr.) | Šumperk – Nový Jičín 8:0 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 2:1 (kon.)
David Servis – Pelhřimov 0:6 (kon.) | Kobra – Most 5:0 (kont.) | Vrchlabí – Letňany 6:3 (kon.)
Trutnov – Sokolov 4:0 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 6:1 (kon.) | Řisuty – Bílina 7:2 (kon.)
konec
HC Řisuty
7:2 (3:1, 1:0, 3:1)
HC Draci Bílina
Středa 13.12.2017, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Západ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Keszi potáhl puk po pravé straně a před brankou skvěle našel KRESIMIRA SCHILDHABELA, který doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Michal Fortelka, Vincent Keszi.
     
    48:20
    Draci právě vstřelili branku!
    Dostanou se hosté zpět do zápasu? Od modré čáry vypálil Jiří Vošta a po jedné z prvních chybiček domácího brankáře doklepl puk za brankovou čáru ONDŘEJ SÝKORA. Asistence: Jiří Vošta, Mykhaylo Gevorkian.
     
    46:08
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Zbývá ještě dost času, zdá se ale, že je rozhodnuto! Jiří Dostál vystřelil od modré, puk byl zastaven. Poté se ho zmocnil FILIP ZDERADIČKA, ten měl až příliš času, připravil si kotouč na střelu a perfektně zakončil do šibenice. Asistence: Jiří Dostál, Jiří Kalla.
     
    45:17
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté nevyužili svou šanci na jednom konci, domácí ji využívají na konci druhém! Matěj Kos si převzal puk za brankou a mezi kruhy našel volného DAVIDA VYSKOČILA. Ten si puk zpracoval, rozhlédl se a uklidil puk pod břevno. Asistence: Matěj Kos.
     
    30:45
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Jirkovský přišel v útočné třetině o puk a toho domácí celek využívá! Vincent Keszi ujel obránci po pravé straně a skvěle přidržel puk. Poté našel na levé straně KRESIMIRA SCHILDHABELA, jehož střela končí za zády gólmana! Asistence: Vincent Keszi, Dominik Havelka
     
    16:08
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí navyšují své vedení! Matěj Kos nejprve vyjel ze skrumáže o mantinelu s pukem, tato střela se ještě neujala. Poté se puk odrazil zpátky ke kapitánovi Buldoků, jehož střela se otřela o hůl TOMÁŠE BABICKÉHO a dostala se do pravého horního rohu. Asistence: Matěj Kos.
     
    05:09
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Znovu úřadovala dvojice Ondřej Krpata – DAVID VYSKOČIL! První jmenovaný potáhl puk po pravé straně a vystřelil, Spěšný vyrazil. Bohužel pro hosty pouze na hokejku právě VYSKOČILA, který brankáře prostřelil mezi betony – 2:1! Asistence: Ondřej Krpata.
     
    02:45
    Řisuty právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ KRPATA dostal skvělou přihrávku z pravé strany a jel téměř sám na Spěšného. Dal si puk na backhand a brankáře se štěstím prostřelil. Asistence: David Vyskočil.
     
    00:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se bleskově dostávají do vedení! LUKÁŠ HRDLIČKA se po zaváhání řisutské obrany ocitl s pukem úplně volný mezi kruhy a střelou k levé tyči prostřelil Ilašenka. Asistence: Vladimír Kýhos, František Mála.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 3. Krpata (Vyskočil), 6. Vyskočil (Krpata), 17. Babický (Kos), 31. Schildhabel (Keszi, Havelka), 46. Vyskočil (Kos), 47. Zderadička (Dostál, Kalla), 59. Schildhabel (Keszi, Fortelka) – 1. Hrdlička (Mála, Kýhos), 49. Sýkora (Vošta, Gevorkian)


    HC Řisuty: Ilašenko (Švihálek) – Babický (A), Kužel, Potěchin, Dostál, Havelka, Matula, Keller – Krpata, Kos (C), Vyskočil – Zderadička, Kalla, Záleský – Fortelka, Schildhabel, Keszi
    HC Draci Bílina: Spěšný (Kurakou) – Polák (A), Fryč, Jirkovský, Běhula, Fučík, Vošta, Kuncl – Hrdlička, Böhm (C), Gevorkian – Kýhos (A), Sýkora, Mála – Doležal, Lenart, Vykouk

    Rozhodčí: Micka – Žídek, Šimánek
    bahis siteleri