Česko – Rusko 3:6 (kon.)
konec
Česko
3:6 (0:1, 2:2, 1:3)
Rusko
Čtvrtek 21.12.2017, 17:00 • Čáslav • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    57:49
    Tak to je zřejmě konec českých nadějí. Jan Hampl (CZE) podražením zastavil útok soupeře a poslední dvě minuty utkání s největší pravděpodobností stráví na trestné lavici.
     
    55:53
    Průnik Talafy byl zastaven nedovoleným způsobem, což znamená, že si český tým ještě vyzkouší přesilovou hru. Na lavici hanby je odkázán Kirill Vasčilin (RUS).
     
    48:05
    Vyloučení v týmu Rusko (Kirill Vasčilin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:44
    Nyní se ale musí naši reprezentanti bránit. Za hru vysokou holí míří na trestnou lavici Ondřej Baláž (CZE).
     
    33:32
    Po delší odmlce si český výběr znovu vyzkouší hru v početní převaze. Kirill Vasčilin (RUS) si při návratu pomohl ve středním pásmu háčkem, za což mu již patří čestné místo na trestné lavici.
     
    18:28
    Jan Cikhart si to namířil do útočného pásma, byl zezadu seknut Vasilijem Ponomarevem (RUS), který již míří za katr.
     
    13:15
    Přesilová hra českého týmu je u konce. Na trestnou lavici je za faul v útočném pásmu vykázán Sebastián Malát (CZE). Ještě 49 vteřin se bude hrát ve čtyřech.
     
    12:04
    Dominik Binias byl při zakončení podražený Iljou Šigajevem (RUS), který si svůj přestupek odpyká na trestné lavici.
     
    05:23
    Zatímco ve včerejším zápase v Chrudimi jsme na vyloučení čekali až do závěru třetí třetiny, ve druhém duelu se jede tvrdě a s emocemi naplno. Do Pašina hodně tvrdě najel Jan Hampl, ruský mladík si takový přístup nenechal líbit a z drobného postrkování si oba odnesli po menším trestu.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 28. Binias (Vacík), 35. Chlubna (Krutil), 57. Sedláček (Chlubna) – 11. Guščin (Ponomarev, Pašin), 25. Guščin (Ponomarev), 28. Ponomarev (Guščin), 44. Guščin (Ponomarev), 48. Guščin (Ponomarev, Pašin), 59. Ponomarev (Steklov, Vasčilin)


    Česko: Lekeš (Malík) – Kremláček, Vacík, Sedláček, Baláž, Talafa – Handl, Chlubna, Cikhart, Novák, Konečný, Myšák, Matěj, Geidl, Malát, Binias, Gut, Luža
    Rusko: Askarov (Šarabarin) – Pustovalov, Vasčilin, Steklov, Šigajev, Kondratěnko, Kuzmin, Muchamadullin – Guščin, I. Didkovskij, Šujdin, Ponomarev, Burujanov, Tjutnej, Rychkov, A. Didkovskij, Kontantinov, Chusnutdinov, Zlodějev, Prokopenko, Pašin

    Rozhodčí: Hribik – Kis, Klouček

    Diváci: 862
    bahis siteleri