Chabarovsk – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 2:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:1 (0:0, 3:0, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 24.12.2017, 08:00 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Hosté odvolávají brankáře a v šesti kombinují v útočném pásmu.
     
    58:21
    Velká šance Chabarovsku. Picard na levém kruhu nebyl hamižný a při přečíslení oslovil Zohornu. Jeho střelu však zneškodnil přesunující se Lisutin!
     
    51:38
    Jaroslav Chabarov (CHA) vyloučen za hákování. Torpedo má šanci na snížení na rozdíl jediné branky.
    50:43 Denis PARŠIN - 3:1
     
    50:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nyní už je ale sníženo! DENIS PARŠIN nezakončoval z levého kruhu a místo toho zamířil za bránu Juhy Metsoly. Finský gólman se rychle přesunoval, avšak střelu po Paršinově obkroužení brány nedokázal zneškodnit. Puk letěl přesně k tyči. Asistence: Geoffrey Kinrade.
     
    47:40
    Vyloučení na straně Torpeda. Kaspars Daugavinš se v rohu útočného pásma provinil nedovoleným bráněním.
     
    45:38
    Vladislav Ušenin se dostal do obrovské šance. Mezi kruhy byl úplně sám, dostal přihrávku na střelu z prvního doteku, ale tu poslal vysoko nad bránu!
     
    38:23
    Výborný tlak do brankoviště Metsoly! Finský gólman Amuru čelil třem dorážkám z hranice brankoviště, avšak přesto v sedě odolal.
     
    37:12
    Krosčekem se provinil Maxim Kondratěv (CHA), který mezi kruhy důrazně zastavoval Kosticyna.
     
    31:34
    Další nepříjemnost pro hostující celek. Jevgenij Gračov (NNO) je odměněn dvěma trestnými minutami za podražení.
     
    30:44
    Stanislav Galimov toho má plné zuby a přepouští své místo v brankovišti Ivanu Lisutinovi.
    30:44 Alexej BYVALCEV - 3:0
     
    30:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jenže nyní už je tady třetí zářez během pár minut! Galimov pouze vyrazil nahození z pravé strany a k dorážce z velkého úhlu se tak dostal ALEXEJ BYVALCEV. Jeho svižná dorážka letěla přesně do odkrytého prostoru u tyče Galimovovy brány. Asistence: Tomáš Zohorna, Alexandre Picard.
     
    29:41
    Dvouminutový trest za krosček si odsedí Grigorij Želdakov (NNO). Další šance pro Amur!
    28:08 Alexej BYVALCEV - 2:0
     
    28:08
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A záhy přichází druhá branka domácích! Ve středním pásmu se kotouče na levé straně ujel ALEXEJ BYVALCEV, který se protáhl až do blízkosti soupeřova brankáře. Následovala střela na bližší tyči, s čímž Galimov nepočítal! Asistence: Pavel Turbin, Oleg Li.
    27:54 Vladislav UŠENIN - 1:0
     
    27:54
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí se při hře čtyři na čtyři nastěhovali do útočného pásma a jdou do vedení. Střílená přihrávka od modré čáry totiž našla osamoceného VLADISLAVA UŠENINA, kterého hosté nechali u Galimova. Domácí útočník pak kotouč zblízka usměrnil za záda přesunujícího se gólmana. Asistence: Jaroslav Chabarov, Vjačeslav Ušenin.
     
    27:13
    Strkanice před Metsolou znamená vyloučení na obou stranách. Za hrubost je potrestán Maxim Kondratěv (CHA) i Maxim Lazarev (NNO).
     
    26:41
    Nyní však Metsola jen vyrazil nahození od modré čáry a okamžitě čelil dorážce z hranice brankoviště. Kosticyn na domácího gólmana nevyzrál!
     
    24:03
    Místo na středu útočného pásma si našel Vladislav Ušenin. Ten posléze zakončoval z prvního doteku, avšak kotouč letěl jen do Galimova.
     
    22:29
    První vyloučení druhé třetiny. Ryan Garbutt (NNO) vysokou holí zasáhl jednoho ze soupeřů.
     
    22:04
    Galimov pouze vyrazil střelu od modré čáry a daroval tak dorážku Frolovovi. Jeho bezprostřední příležitost skončila střelou mimo tři tyče.
     
    19:37
    Trochu zpomalená přihrávka přeci jenom prošla až na Byvalceva, který okamžitě zakončoval z pravého kruhu. Stanislav Galimov se opět stačil přesunout.
     
    17:39
    Sekání v podání Jevgenije Mozera (NNO) znamená další předčasné ukončení přesilové hry.
     
    16:07
    Další vyloučení na straně Amuru. Alexandre Picard (CHA) si odpyká dvouminutový trest za podražení.
     
    15:20
    S návratem vyloučeného Gorškova se Metsola musel poradit se dvěma střelami. Jedna byla dorážkou z bezprostřední blízkosti, avšak mezeru mezi betony finského gólmana hosté nenašli.
     
    14:24
    Tak to je hloupá chyba Torpeda. Hosté hráli se šesti hráči a přichází o dvojnásobnou početní výhodu. Trest odpyká Vladimir Galuzin (NNO).
     
    13:23
    Nepříjemnost pro domácí. Nedovoleným bráněním si pomohl Dmitrij Klopov (CHA) a je tady dlouhá přesilová hra pět na tři.
     
    13:20
    Alexandr Gorškov (CHA) se mezi modrými čarami provinil hákováním, což znamená dvouminutovou přesilovou hru ve prospěch Mižného Novgorodu.
     
    10:32
    Zohorna se se spoluhráčem dostal do přečíslení dvou na jednoho. Český reprezentant volil střelu zápěstím, avšak ta letěla pár centimetrů vedle vzdálenější tyče.
     
    09:34
    Výbornou přihrávku na pravý kruh obdržel Litovčenko! Následovalo razantní zakončení z prvního doteku, avšak Galimov se fantasticky přesunul.
     
    06:56
    Okamžitě po návratu z trestné lavice se Zacharčuk tlačil do úniku. Nakonec byl dobruslen, nicméně Metsolu svižnou střelou dokázal zaměstnat.
     
    05:22
    Na lavici hanby usedá Jevgenij Mozer (NNO), jenž se dopustil hrubosti. Stejný trest však dostává i Alexej Byvalcev (CHA). Zavinila to strkanice po důrazném tlaku do Galimovova brankoviště.
     
    05:18
    Do obrovské šance se dostali domácí. Hostům se nepodařilo vyhodit kotouč z obranného pásma a zničehonic měl Amur šanci dvou na jednoho. Picard zprava zakončoval jen do brankáře.
     
    04:52
    Dvě trestné minuty za držení hole si odpyká hostující Ivan Zacharčuk (NNO).

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 28. Vl. Ušenin (Chabarov, Vj. Ušenin), 29. Byvalcev (Turbin, O. Li), 31. Byvalcev (T. Zohorna, Picard) – 51. Paršin


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alikin) – J. Kolář, Kondratěv, Turbin, Jordán, Aťušov, Chabarov, Karmaškov – Byvalcev, Litovčenko, O. Li – Rasskazov, T. Zohorna, Picard – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Klopov, Frolov, Beljakov – Kacuba.
    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (31. Lisutin) – Grigorev, Želdakov, Sergijenko, Kinrade, Barancev, Šulenin, Kundrátek – Daugavinš, Dugin, M. Lazarev – Galuzin, Paršin, Stoljarov – Mozer, I. Zacharčuk, Garbutt – Žukov, S. Kosticyn, Urakov – Gračov.

    Rozhodčí: Birin, Bondar – Golovljov, Majtak

    Diváci: 6 811
    bahis siteleri