Chabarovsk – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 2:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Severstal Čerepovec
Neděle 24.12.2017, 08:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (10:24:36)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:
    Július Hudáček (CER) 20 zák., 2 góly, úsp. 90,9%
     
    Je dobojováno. Na začátku třetí třetiny se sice domácí dočkali snížení z hokejky Roberta Raboliče, Severstal si v závěru zápasu těsný náskok pohlídal, a po dvou zápasech na tripu po Dálném východě tak má na kontě velmi slušné čtyři body. Naopak krize Admiralu se prohlubuje, Vladivostok dnes prohrál potřetí v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Maxim Rybin se pokusil poslat puk do prázdné branky Admiralu, kotouč ale o centimetry minul a skončil na zakázaném uvolnění.
     
    58:38
    Domácí na chvilku přišli o puk ve středním pásmu, nakonec ale zabránili pohromě a Viktor Alexandrov už zaváží kotouč zpět do útočné třetiny.
     
    57:57
    Nikita Serebrjakov opouští svou svatyni, domácí to v závěru zkoušejí se šesti hráči v poli!
     
    57:01
    Už v plném počtu hrající Vladivostočtí se usadili v útočném pásmu, načež se jim po střele Martina St. Pierrea podařilo vybojovat buly po Hudáčkově pravici.
     
    56:05
    Admiral se sice bez problémů brání, čas na vyrovnání se ale svěřencům Fredrika Stillmana začíná rychle krátit.
     
    55:14
    Pokus Dmitrije Kagarlického z pravého kruhu byl zblokován a domácí se poté dokázali osvobodit.
     
    54:30
    Komplikace pro Admiral, po zbytečném faulu Alexandrova (VLD) si hosté zahrají další přesilovku.
     
    53:22
    V permanenci byl i Nikita Serebrjakov, jehož se teď nebezpečným nahozením z ostrého úhlu pokusil překvapit hostující kapitán Dmitrij Kagarlickij, ale neuspěl.
     
    52:38
    Po zaváhání Višněvského u pravého hrazení se kupředu vydal Nazir Gičibekov, jeho následná střela ale neměla gólové parametry a Hudáček si zkušeně poradil.
     
    52:05
    Nikita Serebrjakov pro jistotu přerušil hru po nahození ze středního pásma, vhazovat se tak bude po pravé ruce gólmana Admiralu.
     
    50:52
    Pokus Bumagina z pravého kruhu byl zblokován, ani z následné protiakce Admiralu ale žádné nebezpečí nepramenilo.
     
    50:04
    Deset minut před koncem sledujeme hlušší pasáž hry, oba týmy vyrábějí jednu chybu za druhou a nedaří se jim kloudně rozehrát.
     
    48:49
    Sabolič obkroužil hostující svatyni, ke střele už se ale nedostal a hráči v bílých dresech už zakládají protiútok.
     
    47:42
    Rybin pronikl do útočného pásma a poté přenechal puk volnému Bumaginovi, jehož následnou střelu ale vladivostocký brankář snadno skryl ve své výstroji.
     
    47:10
    Daniil Kurašov byl u vyhozeného kotouče jako první, Severstalu tak bylo odpískáno zakázané uvolnění a hra se vrátí zpět před Hudáčka.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 5. Mamašev (Machanovskij), 44. Sabolič (Alexandrov, Kicyn) – 12. Geraskin (Vovčenko, Verjovkin), 25. Jašin (V. Vasiljev, Bumagin), 40. Vovčenko (Geraskin)


    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Bobkov) – Blum, Mamašev, N. Gluchov, Miščenko, Mnacjan, Kurašov, S. Iljin – Alexandrov, Sabolič, St. Pierre – Kazakov, Glazačev, Fiščenko – Machanovskij, K. Voronin, V. Butuzov – Kicyn, Manukjan, Gičibekov.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – Stasenko, Kudako, Masuhr, V. Vasiljev, Višněvskij, Kalašnikov, Verjovkin, Jevsejenkov – Bumagin, Kagarlickij, P. Černov – Vovčenko, Trubačjov, Geraskin – Jašin, Ugarov, Rybin – Karlin, Stránský, Monachov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Sidorenko – Kučava, Novikov
    bahis siteleri