Novosibirsk – Soči 4:3 (kon.) | Omsk – Ufa 1:2 (kon.) | Barys – Kazaň 2:5 (kon.)
Jekatěrinburg – Petrohrad 4:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 4:3 (3:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 5:1 (kon.)
Čeljabinsk – Jaroslavl 3:2 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HK Soči
Středa 27.12.2017, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:25 Sergej KOŇKOV - 4:3
     
    49:25
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení, a to poměrně se štěstím! SERGEJ KOŇKOV dojel až za hostující branku, načež chtěl přihrát na najíždějícího spoluhráče. Kotouč nakonec však propasíroval skulinkou mezi betonem a tyčí nic netušícího Šikina. Bez asistence.
    47:29 Alexej CVETKOV - 3:3
     
    47:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Po obrovské chybě v defenzivě Sibiru hosté vyrovnávají. ALEXEJ CVETKOV dostal přihrávku, přičemž se ocitl za obranou Novosibirsku. Poté měl spoustu času na zakončení. Rozhýbal Šikina a pohledným bekhendovým blafákem rozsvítil červené světlo. Asistence: Vadim Chomickij.
    44:55 Vjačeslav OSNOVIN - 3:2
     
    44:55
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí jdou poprvé v utkání do vedení! V signalizované početní výhodě dostal v předbrankovém prostoru nabito VJAČESLAV OSNOVIN. Útočník v modrém nejprve trefil pouze padajícího obránce Soči, avšak další pokus již nasměroval přesně k levé tyči. Asistence: Nikolaj Demidov.
    35:17 Rok TIČAR - 2:2
     
    35:17
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to byla vynikající akce domácího celku. Sannikov zahájil bleskový protiútok, načež posunul puk do jízdy ROKU TIČAROVI. Domácí útočník si pak vybruslil až do mezikruží, odkud milimetrově trefil prostor u levé tyče Šikinovy branky. Asistence: Stěpan Sannikov.
    23:24 Casey WELLMAN - 1:2
     
    23:24
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté početní výhodu bleskově využili. Dělová rána od modré čáry sice branku netrefila, ale odrazila se k pravé tyči, kde číhal CASEY WELLMAN. Pohotový útočník pak s notnou dávkou štěstí propasíroval puk do odkryté části Krasikovovy svatyně. Bez asistence.
    12:34 Alexander BERGSTRÖM - 1:1
     
    12:34
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí se po několika větších možnostech konečně dočkali. Blesková kombinace Sibiru skončila na pravém kruhu, kde číhgal ALEXANDR BERGSTRÖM. Pohotový forvard pak z voleje trefil přesně prostor u pravé tyče. Šikin se neměl šanci přemístit. Asistence: Konstantin Alexejev.
    03:51 Sergej ŠMELJOV - 0:1
     
    03:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je velký šok pro domácí hokejisty. Obrovskou chybu v rozehrávce vystihl těsně za modrou čárou SERGEJ ŠMELJOV. Hostující útočník poté bleskurychle zamířil do útočného pásma, a to až do mezikruží. Následně přesně mířeným švihem k levé tyče rozsvítil červené světlo. Bez asistence.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 13. Bergström (K. Alexejev), 36. Tičar (Sannikov), 45. Osnovin (Demidov), 50. Koňkov – 4. Šmeljov, 24. Wellman, 48. Cvetkov (Chomickij)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Salák) – Vereščagin, Jermakov, Morozov, Ignatovič, Demidov, K. Alexejev (A), Al. Makarov, D. Lukin – Zackrisson (A), Bergström, Enlund – Tičar, Sannikov, Levickij – Pervušin, Koňkov (C), Šarov – Arťomov, Osnovin, Zyrjanov.
    HK Soči: Šikin (Barulin) – Čmychov, Jokipakka, Polášek, Mamkin, Chomickij, Ščitov (A), S. Kuzněcov – Wellman, Chlopotov, Collins – Padakin, O'Dell, Laričev – Lugin, Cvetkov (C), Šmeljov – Starkov, Točickij, Tomilin.

    Rozhodčí: Ovčinikov, Naumov – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri