Košice – Banská Bystrica 2:4 (kon.) | Nitra – Detva 5:4 (kon.) | Zvolen – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 2:3 (kon.)
konec
HK Nitra
5:4 (0:2, 3:2, 2:0)
HK Detva
sk Čtvrtek 28.12.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Nathan Lawson inkasoval trest za podrazenie a na striedačku odišiel jeden z jeho spoluhráčov. Detva bude hrať v šestici proti štyrom korčuliarom Nitry.
     
    59:40
    Nitriansky brankár povykorčuľoval proti Sládokovi, vyrazil jeho puk a potom podrazil jedného z dorážajúcich hráčov. Nitriansky gólman bude vylúčený a veľmi netakticky zavarí svojim spoluhráčom.
     
    59:15
    Hosťujúca Detva si vyžiadala oddychový čas. Po ňom ostane gólman Hackett na striedačke a vhadzovať sa bude pred domácim brankárom Lawsonom.
     
    57:38
    Nitra dala gól!
    Domáci využívajú svoj stúpajúci tlak a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia. Nitrania puk nastrelili na zadný mantinel, odkiaľ ho k pravej žrdi stiahol RADOSLAV MACÍK a na dvakrát prekonal Hacketta. Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    55:14
    Hosťujúci hráči sa dostali do útoku. Surovka strieľal z ľavej strany od mantinelu, ale Csányi sa mu obetavo vrhol do puku a ostal ležať na zemi.
     
    54:23
    Hackett si pripisuje ďalší dokonalý zákrok. Spomedzi kruhov teraz zakončoval Paulovič, ale detviansky gólman uspel lapačkou.
     
    53:10
    Hostia poriadne hazardovali pred svojou bránkou a mohlo sa im to vypomstiť! Blackwater sa dostal k puku a sám zakončoval, ale zoči-voči Hackettovi neuspel. Detviansky gólman sa teraz definitívne stal hosťujúcou hviezdou zápasu.
     
    50:33
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Juraj Šiška – 2 min., krosček).
     
    49:29
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti sa hneď v úvode presilovky usadili v pásme a svoj tlak rýchlo využili. Postaral sa o to JUDD BLACKWATER prudkou ranou z pravého kruhu na vhadzovanie. Asistencie: Jameson Milam, Marek Slovák.
     
    48:53
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Murček – 2 min., podrazenie).
     
    48:18
    Lawson teraz vypichol puk, ktorý mohol dorážať Piačka, ale hosťujúci hráč neuspel. Domáci gólman svojmu tímu takmer poriadne zavaril.
     
    45:08
    Slovák nahodil puk a Nitra získala pásmo. Žiadnu kombináciu sme nevideli, pretože Blackwater to skúsil individuálne. Puk si od ľavej žrde stiahol pred bránku a na dvakrát zakončoval, ale Hackett zázračne uspel betónom.
     
    44:20
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Rastislav Gašpar – 2 min., sekanie).
     
    43:42
    Pozor aj na opačnej strane! Tam z pravého kruhu vystrelil Paulovič a Hackett puk iba vyrazil pred seba, no našťastie pre Detvu tam nemal kto dorážať. Inak by bol z toho takmer určite vyrovnávajúci gól.
    37:48 Filip SUROVKA - 3:4
     
    37:48
    Detva dala gól!
    Detva je späť vo vedení! Po necelej minúte od vyrovnania sa hostia presunuli dopredu, kde od modrej čiary vystrelil Gachulinec a jeho pokus ešte nechytateľne tečoval FILIP SUROVKA. Asistencie: Daniel Gachulinec, Michal Murček.
    36:59 Marek SLOVÁK - 3:3
     
    36:59
    Nitra dala gól!
    Je vyrovnané! Najväčšiu zásluhu na tomto góle má Blackwater, ktorý na serba nadviazal obranu v rohu klziska a presne prihral priamo pred bránku. Tam bol nepokrytý MAREK SLOVÁK, ktorý už v zakončení nemohol zaváhať. Asistencie: Judd Blackwater, Justin Kovacs.
    32:58 Jameson MILAM - 2:3
     
    32:58
    Nitra dala gól!
    Domáci znižujú na rozdiel jediného gólu. Súvislý tlak z posledných minút využil JAMESON MILAM, ktorému Kovacs predral puk priamo pred bránku. Milam sa tam nemýlil a Hacketta prestrelil po ľade pomedzi betóny. Asistencie: Justin Kovacs, Marek Slovák.
     
    31:12
    Nitrania sa usadili v útočnom pásme a súpera poriadne zatlačili. Blackwater s Macíkom to skúšali strelecky, ale Hackett predvádza ďalšie skvelé zákroky.
     
    28:55
    Nitra mohla skórovať! Kovacs unikol detvianskej obrane a sám sa rútil do zakončenia, ale jeho bekhendový pokus Hackett vychytal.
    27:09 Matúš RAIS - 1:3
     
    27:09
    Nitra dala gól!
    Domáci využívajú presilovku a znižujú náskok Detvy. Spoza bránky teraz poslal prihrávku medzi kruhy Paulovič, a tam si nakorčuľoval osamotený MATÚŠ RAIS, ktorý bleskovo prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Matej Paulovič, Jakub Ručkay.
     
    25:24
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Daniel Gachulinec – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
    21:54 David VIDELKA - 0:3
     
    21:54
    Detva dala gól!
    Detva zvyšuje svoj náskok! Ihneď po výhernom buly v útočnej tretine vystrelil z pravého kruhu DAVID VIDELKA a jeho puk presne zapadol k pravej žrdi Lawsonovej bránky. Asistencia: Michal Murček.
     
    18:55
    Nitrania sa do pásma vrátili. Mezei prenechal puk Paulovičovi, ktorý veľmi tvrdo vystrelil a potom aj dorážal, ale Hackett opäť predviedol skvelé zákroky.
     
    17:50
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Patrik Huňady – 2 min., faul kolenom).
     
    11:58
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Patrik Huňady – 2 min., hákovanie).
     
    10:56
    Nitra sa na opačnej polovici klziska pokúša znížiť. Csányi teraz zakončoval priamo spred bránky, ale Hackett predviedol ďalší výborný zákrok a aj naďalek si drží čisté konto.
     
    09:18
    Detva dala gól!
    Hostia využívajú presilovku a zvyšujú svoj náskok! Jeden z domácich hráčov mal zlomenú hokejku, takže Nitra hrala ešte vo väčšej nevýhode, čo zúžitkoval na prudkú strelu z pravej strany Videlka. Puk ešte výborne tečoval MARTIN ŠIMON a Lawson ho už iba vyťahoval zo siete. Asistencie: David Videlka, Daniel Gachulinec.
     
    08:50
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Daniel Rzavský – 2 min., sekanie).
     
    07:59
    Nitra mohla vyrovnať! Domáci sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, na konci ktorého Jakub Ručkay prihral Slovákovi, ale proti nemu vytiahol dokonalý zázkrok Hackett.
     
    06:04
    Na opačnej strane mohlo byť vyrovnané! Pri útočení teraz Detva pozabudla na obranu a rozbehnutý Csányi sa po pravej strane rútil do zakončenia, ale to mu v poslednej chvíli znepríjemnil vracajúci sa Chovan.
     
    03:05
    Nitrania puk okamžite vyhodili až na zadný mantinel, kde chcel Hackett pomôcť spoluhráčom s rozohrávkou. Brankár Detvy ale výrazne pochybil proti napádajúcemu Slovákovi, s ktorým mal výrazné problémy, až ho napokon v súboji poslal na ľad. Rozhodcovia faul nepískajú.
     
    02:53
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Jakub Ručkay – 2 min., sekanie).
     
    00:06
    Detva dala gól!
    Obrovský šok pre domáci tím. Nitrania síce vyhrali prvé buly, ale Mezei potom stratil puk a DMITRIJ UTKIN strelou z pravého kruhu otvoril skóre zápasu po šiestich sekundách. Asistencia: Jozef Tibenský.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 28. Rais (Paulovič, J. Ručkay), 33. Milam (Kovacs, Slovák), 37. Slovák (Blackwater, Kovacs), 50. Blackwater (Milam, Slovák), 58. Macík (J. Ručkay) – 1. Utkin (Tibenský), 10. Šimon (Videlka, Gachulinec), 22. Videlka (Murček), 38. Surovka (Gachulinec, Murček)


    HK Nitra: Lawson (Laco) – Mezei, Rais, Ordzovenský, Milam, Rýgl, Versteeg, Korím, Pupák – J. Ručkay, Paulovič, Macík – Blackwater, Slovák, Kovacs – Rzavský, Šiška, Csányi – H. Ručkay, Šille, Pupák
    HK Detva: Hackett (Nagy) – Kuklev, Martin Chovan, Sládok, Fekiač, Gachulinec, Šimon, Macejko, Jendroľ – Tibenský, Surovka, Utkin – Žilka, Matúš Chovan, Milý – Piačka, Murček, Videlka – Gašpar, Huňady, M. Surový

    Rozhodčí: Štefik, Kalina – Jobbágy, M. Korba
    bahis siteleri