Nitra – Trenčín 5:1 (kon.) | Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:1 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:3 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Sobota 30.12.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Tipsport liga dnes napíše svoje 32. tohtosezónne pokračovanie, ktoré bude zároveň posledným kolom odohraným v kalendárnom roku 2017. V Banskej Bystrici sa môžeme tešiť na súboj domáceho HC 05 Banská Bystrica a HC Nové Zámky.

    HC 05 Banská Bystrica prežíva mimoriadne vydarené obdobie. Barani zo stredného Slovenska totiž vyhrali posledných sedem zápasov v rade, pričom na svojom konte majú skalpy takých tímov, ako sú Trenčín, Košice či Nitra. Domácemu celku tento fakt výrazne pomohol aj v tabuľkovom postavení, Banská Bystrica sa totiž na tretej priečke odpútala od štvrtých Košíc, pred ktorými si vypracovala štvrobodový náskok. Celkovo má na svojom konte 67 bodov, pričom na rivala zo Zvolena stráca body tri a na prvý Trenčín šesť. Banská Bystrica sa môže rovnako pochváliť aj priaznivým skóre v pomere 119:77.

    Posledné tri zápasy Banskej Bystrice:
    HC Košice – HC 05 Banská Bystrica 2:4
    HC 05 Banská Bystrica – Dukla Trenčín 3:2
    MsHK Žilina – HC 05 Banská Bystrica 2:5

    HC Nové Zámky potvrdzujú svoje priblížne postavenie z vlaňajšej sezóny. V súčasnosti totiž okupujú ôsmu, a teda poslednú priečku zaisťujúcu postup do play-off Tipsport ligy. Ten však nemajú hokejisti z južného Slovenska stále istý. Na svojom konte totiž majú len 34 bodov, pričom od deviateho Liptovského Mikuláša ich delí jediný bod. V neprospech Nových Zámkov hovorí tiež fakt, že z posledných piatich zápasov prehrali hneď tri a v jednom stratili bod za remízu po 60 minútach hry. Skóre tohto celku sa zastavilo na nepriaznivom pomere 78:108.

    Posledné tri zápasy Nových Zámkov:
    HC Nové Zámky – HK Poprad 2:3
    MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC Nové Zámky 3:4 pp
    HC Nové Zámky – HC 07 Orin Detva 3:1

    Ak sa pozrieme na vzájomné zápasy oboch celkov z aktuálnej sezóny. prídeme k zaujímavému zisteniu. Banská Bystrica totiž porazila svojho súpera len raz, a to v rámci 14. kola, keď na vlastnom ľade zdolala Nové Zámky jednoznačne 8:3. Jej výhre však predchádzal triumf Novozámčanov z piateho kola. V rámci neho totiž porazili Banskú Bystricou pomerom 3:2 pp. Posledný vzájomný zápas sa odohral 26.11. a Nové Zámky v ňom porazili Banskú Bystricu pomerom 2:1 po predĺžení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Lassila -Datelinka, Kubka, Rosandič, Delisle, Sedlák, Aliu, Gélinas – Brittain, Surový, Hrnka – Bartánus, Bubela, Gabor – Asselin, Faile, Valent – Róth, Češík, Kabáč

    HC Mikron Nové Zámky: Foltán – Salija, Látal, Plášil, M. Novák, Hruška, M. Jass, Šimek, Vidovič – Saulietis, Šimun, Lorraine – R. Varga, Škoda, Lantoši – Dubec, Fábry, Hřebejk

    Rozhodca: Štefik, Jonák – Bogdaň, Gajan.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:17
    Prvé buly vyhral hosťujúci Novotný a Nové Zámky sa chceli presunúť do útoku, ale Banskobystričania si pokryli stredné pásmo a súpera nikam nepustili.
     
    00:40
    Úvodná minúta žiadne vzrušenie nepriniesla. Novozámčanom sa nepodarilo dostať do pásma, a tak puk iba nahodili na zadný mantinel a oba celky odchádzajú striedať.
     
    01:09
    Zaznamenali sme prvé zakončenie v zápase. Postaral sa oň domáci Bartánus, ktorého však Foltán pohodlne vychytal betónom. Novozámocký gólman nemal s jednoduchým zákrokom žiadne starosti.
     
    01:59
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Akim Aliu – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    02:23
    Nové Zámky mohli ísť do vedenia! Skvelú individuálnu akciu predviedol Novotný a na konci aj sám zakončoval, ale Lassilu zachránila konštrukcia bránky.
     
    03:07
    Novozámčania ešte pokračovali v ofenzívnej činnosti. Saulietis získal puk medzi kruhmi a po niekoľkých kľučkách sa dostal k strele a potom aj k dorážke, ale Lassila si poradil.
     
    03:15
    Krátko po buly dokázal domáci Bartánus vyhodiť puk cez všetky čiary. Hostia budú musieť zakladať novú útočnú akciu.
     
    03:50
    Banskobystričania svojho súpera k ničomu nepustili a Kubka teraz puk opäť vyhodil cez všetky čiary. Všetko nasvedčuje tomu, že domáci sa v početnej nevýhode ubránia.
     
    04:00
    Banskobystričania v oslabení neinkasovali a medzičasom už pokračujú v plnom počte. Pod Urpínom na presný zásah stále čakáme.
     
    04:26
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Maris Jass – 2 min., hákovanie).
     
    05:00
    Banskobystričania sa dostali do zakončenia strelou Bartánusa, ale Foltán si poradil. Domáci ešte držia pásmo a pokúsia sa niečo vymyslieť.
     
    05:20
    Nové Zámky získali puk a vyhodili ho cez všetky čiary. Banskobystričania musia ísť až k svojmu gólmanovi.
     
    05:55
    Situácia sa zopakovala a puk opäť letí cez všetky čiary. Novozámčania sa bránia veľmi dobre a súpera zatiaľ do ničoho nepúšťajú.
     
    06:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci využívajú svoju prvú presilovku v zápase a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to JOSH BRITTAIN, ktorý dostal prihrávku priamo pred bránku, prehodil si puk z bekhendu do forhendu a prekvapil Foltána. Asistencie: Éric Faille, Guillaume Asselin.
    06:19 Josh BRITTAIN - 1:0
     
    07:00
    Novozámčania teda medzičasom môžu pokračovať v plnom počte, ale na konte majú jednogólové manko. Vylúčenie ich preto bude ešte dlho mrzieť.
     
    08:55
    Domáci sa teraz dostali do súvislejšieho tlaku. Na jeho konci úspešný strelec Brittain tečoval strelu, no puk napokon skončil iba tesne vedľa žrde.
     
    09:10
    Na opačnej strane to po individuálnom prechode skúsil Saulietis, ale ani jeho zakončenie neprekvapilo a aj Lassila si pripísal úspešný zákrok.
     
    09:50
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Milan Hruška – 2 min., podrazenie).
     
    10:23
    Domáci tím vyhodil puk z útočnej tretiny iba na ochrannú sieť, takže sa musí prerušiť a nasledovať bude vhadzovanie.
     
    10:57
    Banskobystričania to skúsili aj presnou strelou. Pred bránkou clonil a potom aj dorážal Hrnka, ale Foltán proti nemu uspel.
     
    11:16
    Banskobystrická obrana v strednom pásme stratila puk, čo otvorilo priestor Šimunovi. Ten bol však rýchlo dostúpený, ale aj tak vystrelil a Lassila hru radšej prerušil.
     
    11:50
    Vylúčený Hruška z hosťujúceho tímu je späť na hracej ploche a môžeme pokračovať v plnom počte na oboch stranách. Nové Zámky sa v oslabení ubránili bez zaváhania.
     
    12:25
    Mohlo byť vyrovnané! Domáci teraz v obrane úplne prepadli a priamo pred bránkou necjali jedného z útočníkov hostí, ktorý však skvelého Foltána neprekonal. Novozámocký brankár nechal betón na ľade a to hostí zachránilo.
     
    13:01
    Domáci tím sa teší z druhého gólu, ale ten bude ešte musieť potvrdiť videorozhodca.
     
    13:01
    Obaja kapitáni komunikujú s rozhodcami, ale diváci zatiaľ žiadny verdikt nepoznajú. Jeden z hlavných rozhodcov bol medzičasom už aj telefonovať, ale z boxu vyšiel bez toho, že by signalizoval finálne rozhodnutie.
     
    13:01
    Hosťujúci tréner si vyžiadal ďalšiu videoanalýzu, takže rozhodca opäť odchádza telefonovať. Sporná je situácia, počas ktorej po Gaborovej strele jeden z hostí zrazil puk do vlastnej siete korčuľou, ale domáci Kabáč pri tom stál v bránkovisku.
     
    13:01
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól napokon platí! GILBERT GABOR vystrelil spoza obrany a v bránkovisku si ho do vlastnej siete zrazil jeden z hosťujúcich hráčov. Asistencia: Matej Češík.
    13:01 Gilbert GABOR - 2:0
     
    13:01
    Keďže si hosťujúci tréner vyžiadal challenge, po ktorom videorozhodca domnienku kouča Nových Zámkov nepotvrdil, jeden z hostí bude musieť odísť na trestnú lavicu. Hostia ale stále diskutujú s rozhodcami a Štefík dokonca opäť odišiel telefonovať.
     
    13:01
    Hlavný rozhodca po treťom telefonáte potvrdil svoj verdikt a všetko nasvedčuje tomu, že by sa v hre konečne mohlo pokračovať.
     
    13:01
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (2 min. – zdržiavanie hry).
     
    14:20
    Banskobystričania sa snažia, ale Foltán predviedol už dva úspešné zákroky. Novozámčania súpera do výraznejšej šance nepúšťajú.
     
    14:40
    Teraz sa Novozámčanom puk podarilo vyhodiť cez všetky čiary. Do návratu vylúčeného hráča už ostáva iba niekoľko sekúnd.
     
    15:01
    Oslabovka Nových Zámkov sa skončila. Hostia od tejto chvíle pokračujú v plnom počte a s dvojgólovým mankom.
     
    15:11
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Johan Philip Lorraine – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    16:10
    Novozámčania puk na Foltána ešte vôbec nepustili a teraz sa oslobodili vyhodením cez všetky čiary. Hostia sa vynikajúco bránia.
     
    16:52
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Bubela.
     
    17:11
    Hosťujúci Lorraine sa vrátil späť na hraciu plochu a Nové Zámky majú k dispozícii skrátenú presilovku.
     
    17:41
    Hostia mohli znížiť! Lassila najskôr iba vyrazil puk pred seba, ale potom lapačkou dokonale vychytal Lorreinovu dorážku.
     
    17:55
    Banskobystričania sa vo vlastnom oslabení dostali do prečíslenia. Na jeho konci dôrazne vystrelil Bartánus, ale bránku netrafil.
     
    18:52
    Záverečnú polovicu oslabenia už domáci zvládli bez výraznejších problémov a od tejto chvíle pokračujeme v plnom počte na oboch stranách.
     
    19:32
    Hosťujúci Jass vyprodukoval iba zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude pred brankárom Foltánom.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Zaujímavá prvá tretina je na konci. Domáci hokejisti po nej vedú dvojgólovým rozdielom aj napriek tomu, že výraznejšiu prevahu na ľadovej ploche nemali. Podarilo sa im však využiť najväčšie šance, a tak do šatní odchádzajú s veľkou psychickou pohodou.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Banskobystričania nahodili puk do rohu svojej útočnej tretiny, ale tam ho dokorčuľovali iba Novozámčania.
     
    20:31
    Hostia chceli bleskovo rozohrať smerom dopredu, ale puk vyhodili iba na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pred Foltánom.
     
    21:19
    Zakázané uvoľnenie teraz vyprodukovali aj domáci hokejisti, takže hra sa pre zmenu presunie pred Lassilu.
     
    21:41
    Novozámčania mohli znížiť. Pred bránkou ostal nepokrytý Lantoši a od Vargu dostal aj prihrávku, ale prvý menovaný puk v rýchlosti nespracoval.
     
    21:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Rôbert Lantoši – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    22:31
    Banskobystričania sa udržali v pásme. Po sérii prihrávok napokon z pravého kruhu vystrelil Aliu, ale Foltán ho vychytal.
     
    23:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci využívajú presilovku a zvyšujú svoj náskok! JOSH BRITTAIN teraz iba poľahky vložil hokejku do Surového prihrávky a puk tečoval za prekvapeného Foltána. Asistencie: Tomáš Surový, Éric Faile.
    23:09 Josh BRITTAIN - 3:0
     
    23:31
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania už proti plnému počtu hostí pridávaú aj štvrtý gól. Postaral sa oň po individuálnej akcii p pravej strane MICHAL KABÁČ. Asistencie: Mério Róth, Steven Delisle.
    23:31 Michal KABÁČ - 4:0
     
    23:31
    Zmena v bránke hostí. Foltán odchádza na striedačku a zápas dochytá Patrik Romančík.
     
    25:00
    Prvá päťminútovka druhej tretiny priniesla dva góly do novozámockej siete a všetko nasvedčuje tomu, že Banská Bystrica kráča za trojbodovým ziskom.
     
    25:44
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Guillaume Asselin – 2 min., podrazenie).
     
    26:10
    Vo vlasntom oslabení potiahol puk dopredu Bartánus a aj vystrelil, ale Romančík si dal veľký pozor. Banskobystričania sa zatiaľ bránia bez zaváhania.
     
    27:20
    Hosťujúci Novák najskôr prihrával rped bránku, ale keď nikoho nenašiel, pálil aj sám. Novozámčanom ale jeho aktivita gól nepriniesla.
     
    27:40
    V samom závere preislovky to od modrej čiary skúsil Hruška, ale jeho puk ku gólmanovi ani nedošiel. Banská Bystrica sa už ubráni.
     
    28:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci skórujú už v plnom počte. Postaral sa o to MICHAL KABÁČ, ktorý unikol obrane a aj keď jeho prvý pokus Romančík vyrazil, v dorážke uspel. Asistencie: Josh Brittain, Akim Aliu.
    28:15 Michal KABÁČ - 5:0
     
    29:06
    HC Nové Zámky dali gól!
    Presný zásah máme aj na opačnej strane. ŠTĚPÁN NOVOTNÝ sa dostal do samostatného úniku, trochu zamiešal s pukom a napokon Lassilu prekonal strelou ponad pravú ruku. Asistencia: Arturs Salija.
    29:06 Štěpán NOVOTNÝ - 5:1
     
    30:05
    Hra je prerušená a nasledovať bude komerčná prestávka. Tá obom celkom určite padne vhod.
     
    30:50
    Banskobystričania to stále skúšajú, ale Róth bol teraz výborne pokrytý a po prihrávke strieľať nemohol.
     
    31:18
    Banskobystričania sa teraz v pásme usadili. Od modrej čiary to skúšal Brittain, ale napokon neúspešne. Nové Zámky sa dobre bránia.
     
    31:58
    Hostia pochybili pri rozohrávke a domáci ostali vpredu. Bartánus to skúsil prihrávkou na Gabora, ktorý aj zakončil, ale iba do Romančíka.
     
    32:14
    Novozámčania vyprodukovali iba zakázané uvoľnenie. Pokračovať sa bude vhadzovaním po ľavici brankára Romančíka.
     
    32:34
    Ďalšie zakázané uvoľnenie na strane hostí. Novozámčania tým vpodstate zadarmo púšťajú svojho súpera do pásma.
     
    33:44
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Josh Brittain – 2+2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    34:10
    Domáci sa najskôr oslobodili, ale potom sa Nové Zámky do pásma vrátili. Novotný to z pravej strany skúsil aj strelecky, ale nešlo o nebezpečné zakončenie.
     
    34:54
    Banská Bystrica mohla skórovať vo vlastnom oslabení! Kabáč sa pustil do úniku, ale v poslednej chvíli mal zblokovanú hokejku a nemohol dôrazne vystreliť.
     
    36:51
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Tomáš Surový – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    36:51
    Oddychový čas hostí.
     
    36:51
    Nové Zámky si zahrajú takmer minútovú presilovku piatich proti trom!
     
    37:20
    Hostia sa ihneď usadili v pásme a skúsili to aj strelecky. Od modrej čiary pálil Salija, ale jeho pokus zastavila pravdepodobne iba konštrukcia bránky.
     
    37:44
    Vylúčený Brittain je späť na ľadovej ploche. Banská Bystrica pokračuje vo štvorici, hostia aj naďalej hrajú presilovku.
     
    38:22
    Banskobystričania teraz dvakrát v rade puk vyhodili cez všetky čiary. Nové Zámky musia útočnú akciu zakladať spoza svojho gólmana.
     
    38:47
    V samom závere presilovky z ľavej strany z kruhu zakončoval Jass, ale Lassila jeho pokus vyrazil. Domáci sa stále dobre bránia.
     
    39:10
    Banskobystričania sa ubránili počas dlhej početnej nevýhody a medzičasom už pokračujú v plnom počte.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla až štyri presné zásahy. Tri z nich skončili v novozámockej sieti, takže hostia pred záverečnou časťou riadnej hracej doby prehrávajú pomerne jasným štvorgólovým rozdielom.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:16
    Domáci sa ihneď po buly pustili do zakončenia. Strelecky to skúšal Kubka, ale bránku minul.
     
    41:30
    V druhej tretine sa zatiaľ neprerušovalo. Domáci sú aj naďalej pri chuti, ale hostia zvládajú defenzívnu činnosť spoľahlivo.
     
    42:03
    Domáci celok bol teraz zastavený zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Lassilom.
     
    43:14
    Po dlhšej dobe sme videli aj strelecké zakončenie. Z pravého kruhu to skúsil Ďatelinka, ale ROmančík puk dokázal vyraziť do bezpečia.
     
    45:00
    Banskobystričania spálili dobrú šancu! Na hokejke ju mal po Brittainovej prihrávke Hrnka, ale v zakončení Romančíka neprekvapil.
     
    45:10
    Medzičasom sa nám skončila prvá päťminútovka tejto tretiny. Gôl sme v nej zatiaľ nevideli, a tak pokračujeme za stavu 5:1 pre Banskú Bystricu.
     
    46:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci zvyšujú svoj náskok. STEVEN DELISLE vystrelil od modrej čiary, ale medzitým bol Gabor natlačený do Romančíka. Ten nemal žiadnu možnosť na zákrok, a tak inkasuje.
    46:11 Steven DELISLE - 6:1
     
    46:27
    Vzápätí mohlo byť znížené na opačnej polovici! Lorraine sa tam dostla priamo pred bránku Lassilu, ale domáci gólman ho zázračne vychytal.
     
    48:42
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL KABÁČ dosiahol hetrik! Domáci hráč sa presadil aj strelou k pravej žrdi, kam sa Romančík nestihol presunúť. Asistencie si pripisujú Tomáš Surový a Mário Róth.
    48:42 Michal KABÁČ - 7:1
     
    49:53
    Novozámocký gólman Romančík teraz iba reflexívne zakročil proti strele od modrej čiary. Domáci sú stále strelecky aktívni.
     
    50:24
    Kabáč mal na hokejke aj štvrtý gól! Po strele spred bránky sa pokúšal aj dorážať, ale Romančík na dvakrát uspel.
     
    52:20
    Po Hrnkovej strele teraz zazvonila konštrukcia bránky! Rozhodca ešte telefonoval s videoarbitrom, ale ten pôvodný verdikt potvrdil. Gól to nebol.
     
    53:25
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci si zo súpera robia trhací kalendár. MILOŠ BUBELA si teraz nakorčuľoval pred pravú žrď a po presnej krížnej prihrávke puk iba nasmeroval do siete. Asistencia: Gilbert Gabor.
    53:25 Miloš BUBELA - 8:1
     
    54:06
    Hostia sa nechcú nechať úplne zahanbiť a ešte to skúšajú. Z ľavej strany strieľal Lorraine, ale iba do Lassilu.
     
    54:58
    Novozámčania ešte ostávajú v útočnom pásme. Varga prihral do druhej vlny Škodovi, ale ten okamžitou ranou trafil iba domáceho gólmana.
     
    56:19
    Domáci Bartánus sa dostal do samostatného úniku, ale na jeho konci prestrelil bránku súpera, čím Novozámčanom odovzdal puk.
     
    56:40
    Na opačnej polovici klziska zakončoval Zbořil len do Lassilu. Oba celky sa ešte v ofenzíve snažia, ale nebezpečnejšie pozície teraz nevidíme.
     
    57:58
    Hostia teraz zaútočili vo dvojici. Lantoši to v ľavom kruhu urobil dobre a aj keď naznačil prihrávku na stranu, zasekol si súpera a vystrelil, ale iba do hrude Lassilu.
     
    58:00
    Hlásateľka oznámila, že sa začína posledná dvojminútovka tohto zápasu.
     
    58:49
    Hostia sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Hra sa presunie pred gólmana ROmančíka, vhadzovať sa bude po jeho ľavej ruke.
     
    59:41
    Banskobystričanov pri pokuse o prechod do útoku zastavil iba ofsajd na modrej čiare. Hra sa ešte prerušuje a bude sa vhadzovať v strednom pásme.
     
    Koniec zápasu.
     
    Banská Bystrica v závere kalendárneho roka vysoko rozstrieľala Nové Zámky a teší sa zo zisku troch bodov. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám prííjemný zvyšok večera. (19:41:33)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Brittain (Faille, Asselin), 14. Gabor (Češík), 24. Brittain (Surový, Faile), 24. Kabáč (Róth, Delisle), 29. Kabáč (Brittain, Aliu), 47. Delisle, 49. Kabáč (Surový, Róth), 54. Bubela (Gabor) – 30. Novotný (Salija)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila – Ďatelinka, Kubka, Rosandič, Delisle, Sedlák, Aliu, Gélinas – Brittain, Surový, Hrnka – Bartánus, Bubela, Gabor – Asselin, Faile, Valent – Róth, Češík, Kabáč
    HC MIKRON Nové Zámky: Foltán (24. Romančík) – Salija, Látal, Plášil, M. Novák, Hruška, M. Jass, Šimek, Vidovič – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Saulietis, Šimun, Lorraine – R. Varga, Škoda, Lantoši – Dubec, Fábry, Hřebejk

    Rozhodčí: Štefik, Jonák – Bogdaň, Gajan
    bahis siteleri