Nitra – Trenčín 5:1 (kon.) | Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:1 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:3 (0:1 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Sobota 30.12.2017, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:25 Miloš BUBELA - 8:1
     
    53:25
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci si zo súpera robia trhací kalendár. MILOŠ BUBELA si teraz nakorčuľoval pred pravú žrď a po presnej krížnej prihrávke puk iba nasmeroval do siete. Asistencia: Gilbert Gabor.
     
    52:20
    Po Hrnkovej strele teraz zazvonila konštrukcia bránky! Rozhodca ešte telefonoval s videoarbitrom, ale ten pôvodný verdikt potvrdil. Gól to nebol.
     
    50:24
    Kabáč mal na hokejke aj štvrtý gól! Po strele spred bránky sa pokúšal aj dorážať, ale Romančík na dvakrát uspel.
    48:42 Michal KABÁČ - 7:1
     
    48:42
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL KABÁČ dosiahol hetrik! Domáci hráč sa presadil aj strelou k pravej žrdi, kam sa Romančík nestihol presunúť. Asistencie si pripisujú Tomáš Surový a Mário Róth.
     
    46:27
    Vzápätí mohlo byť znížené na opačnej polovici! Lorraine sa tam dostla priamo pred bránku Lassilu, ale domáci gólman ho zázračne vychytal.
    46:11 Steven DELISLE - 6:1
     
    46:11
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci zvyšujú svoj náskok. STEVEN DELISLE vystrelil od modrej čiary, ale medzitým bol Gabor natlačený do Romančíka. Ten nemal žiadnu možnosť na zákrok, a tak inkasuje.
     
    37:20
    Hostia sa ihneď usadili v pásme a skúsili to aj strelecky. Od modrej čiary pálil Salija, ale jeho pokus zastavila pravdepodobne iba konštrukcia bránky.
     
    36:51
    Nové Zámky si zahrajú takmer minútovú presilovku piatich proti trom!
     
    36:51
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Tomáš Surový – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    34:54
    Banská Bystrica mohla skórovať vo vlastnom oslabení! Kabáč sa pustil do úniku, ale v poslednej chvíli mal zblokovanú hokejku a nemohol dôrazne vystreliť.
     
    33:44
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Josh Brittain – 2+2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
    29:06 Štěpán NOVOTNÝ - 5:1
     
    29:06
    HC Nové Zámky dali gól!
    Presný zásah máme aj na opačnej strane. ŠTĚPÁN NOVOTNÝ sa dostal do samostatného úniku, trochu zamiešal s pukom a napokon Lassilu prekonal strelou ponad pravú ruku. Asistencia: Arturs Salija.
    28:15 Michal KABÁČ - 5:0
     
    28:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci skórujú už v plnom počte. Postaral sa o to MICHAL KABÁČ, ktorý unikol obrane a aj keď jeho prvý pokus Romančík vyrazil, v dorážke uspel. Asistencie: Josh Brittain, Akim Aliu.
     
    25:44
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Guillaume Asselin – 2 min., podrazenie).
     
    23:31
    Zmena v bránke hostí. Foltán odchádza na striedačku a zápas dochytá Patrik Romančík.
    23:31 Michal KABÁČ - 4:0
     
    23:31
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania už proti plnému počtu hostí pridávaú aj štvrtý gól. Postaral sa oň po individuálnej akcii p pravej strane MICHAL KABÁČ. Asistencie: Mério Róth, Steven Delisle.
    23:09 Josh BRITTAIN - 3:0
     
    23:09
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci využívajú presilovku a zvyšujú svoj náskok! JOSH BRITTAIN teraz iba poľahky vložil hokejku do Surového prihrávky a puk tečoval za prekvapeného Foltána. Asistencie: Tomáš Surový, Éric Faile.
     
    21:52
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Rôbert Lantoši – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    21:41
    Novozámčania mohli znížiť. Pred bránkou ostal nepokrytý Lantoši a od Vargu dostal aj prihrávku, ale prvý menovaný puk v rýchlosti nespracoval.
     
    17:55
    Banskobystričania sa vo vlastnom oslabení dostali do prečíslenia. Na jeho konci dôrazne vystrelil Bartánus, ale bránku netrafil.
     
    17:41
    Hostia mohli znížiť! Lassila najskôr iba vyrazil puk pred seba, ale potom lapačkou dokonale vychytal Lorreinovu dorážku.
     
    16:52
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Bubela.
     
    15:11
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Johan Philip Lorraine – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    13:01
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (2 min. – zdržiavanie hry).
     
    13:01
    Hlavný rozhodca po treťom telefonáte potvrdil svoj verdikt a všetko nasvedčuje tomu, že by sa v hre konečne mohlo pokračovať.
     
    13:01
    Keďže si hosťujúci tréner vyžiadal challenge, po ktorom videorozhodca domnienku kouča Nových Zámkov nepotvrdil, jeden z hostí bude musieť odísť na trestnú lavicu. Hostia ale stále diskutujú s rozhodcami a Štefík dokonca opäť odišiel telefonovať.
    13:01 Gilbert GABOR - 2:0
     
    13:01
    Banská Bystrica dala gól!
    Gól napokon platí! GILBERT GABOR vystrelil spoza obrany a v bránkovisku si ho do vlastnej siete zrazil jeden z hosťujúcich hráčov. Asistencia: Matej Češík.
     
    13:01
    Hosťujúci tréner si vyžiadal ďalšiu videoanalýzu, takže rozhodca opäť odchádza telefonovať. Sporná je situácia, počas ktorej po Gaborovej strele jeden z hostí zrazil puk do vlastnej siete korčuľou, ale domáci Kabáč pri tom stál v bránkovisku.
     
    13:01
    Obaja kapitáni komunikujú s rozhodcami, ale diváci zatiaľ žiadny verdikt nepoznajú. Jeden z hlavných rozhodcov bol medzičasom už aj telefonovať, ale z boxu vyšiel bez toho, že by signalizoval finálne rozhodnutie.
     
    13:01
    Domáci tím sa teší z druhého gólu, ale ten bude ešte musieť potvrdiť videorozhodca.
     
    12:25
    Mohlo byť vyrovnané! Domáci teraz v obrane úplne prepadli a priamo pred bránkou necjali jedného z útočníkov hostí, ktorý však skvelého Foltána neprekonal. Novozámocký brankár nechal betón na ľade a to hostí zachránilo.
     
    09:50
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Milan Hruška – 2 min., podrazenie).
    06:19 Josh BRITTAIN - 1:0
     
    06:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Domáci využívajú svoju prvú presilovku v zápase a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to JOSH BRITTAIN, ktorý dostal prihrávku priamo pred bránku, prehodil si puk z bekhendu do forhendu a prekvapil Foltána. Asistencie: Éric Faille, Guillaume Asselin.
     
    04:26
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Maris Jass – 2 min., hákovanie).
     
    02:23
    Nové Zámky mohli ísť do vedenia! Skvelú individuálnu akciu predviedol Novotný a na konci aj sám zakončoval, ale Lassilu zachránila konštrukcia bránky.
     
    01:59
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Akim Aliu – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Brittain (Faille, Asselin), 14. Gabor (Češík), 24. Brittain (Surový, Faile), 24. Kabáč (Róth, Delisle), 29. Kabáč (Brittain, Aliu), 47. Delisle, 49. Kabáč (Surový, Róth), 54. Bubela (Gabor) – 30. Novotný (Salija)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila – Ďatelinka, Kubka, Rosandič, Delisle, Sedlák, Aliu, Gélinas – Brittain, Surový, Hrnka – Bartánus, Bubela, Gabor – Asselin, Faile, Valent – Róth, Češík, Kabáč
    HC MIKRON Nové Zámky: Foltán (24. Romančík) – Salija, Látal, Plášil, M. Novák, Hruška, M. Jass, Šimek, Vidovič – Cetkovský, Novotný, Zbořil – Saulietis, Šimun, Lorraine – R. Varga, Škoda, Lantoši – Dubec, Fábry, Hřebejk

    Rozhodčí: Štefik, Jonák – Bogdaň, Gajan
    bahis siteleri