Ottawa – Boston 0:5 (kon.) | Florida – Montreal 2:0 (kon.) | Washington – New Jersey 5:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 3:0 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 3:4 (kon.)
Vegas – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 5:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
6:3 (3:0, 1:2, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 31.12.2017, 21:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:24 William KARLSSON - 6:3
     
    58:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON završuje hattrick! Domácí útočník dobruslil vyhození Reillyho Smithe a v souboji s Riellym, v němž oba hráči skočili po puku rybičkou, zasáhl kotouč jako první a nasměroval ho do opuštěné klece. Jde o vůbec první hattrick v historii Golden Knights! Asistence: Rielly Smith.
     
    57:32
    Branka Toronta je už prázdná!
     
    Jinak mi dovolte, abych Vám popřál jen to nejlepší do roku 2018! Nicméně zpět k zápasu, ten právě nyní vrcholí!
     
    50:21
    Ron Hainsey nahodil od modré čáry puk před branku. Ten se odrazil k Austonu Matthewsovi, který ho před odkrytou klecí netrefil ideálně! To byla velká příležitost na snížení stavu.
    46:11 Jonathan MARCHESSAULT - 5:3
     
    46:11
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla nádhera v podání domácího týmu! Skvěle to udělal už obránce Shea Theodore, který zavezl puk z vlastní poloviny až do rohu za branku Toronta, odkud bekhendovou přihrávkou našel na zadní tyčku najíždějícího Williama Karlssona. Švédský útočník místo zakončení ještě kotouč nezištně posunul na JONATHANA MARCHESSAULTA a ten už měl pře sebou úplně prázdnou svatyni soupeře – 5:3. Asistence: William Karlsson a Shea Theodore.
     
    45:06
    Hned po vhazování se dostal k nebezpečné střele Pierre-Édouard Bellemare. Frederik Andersen stačil reflexivně zakročit!
    40:37 Auston MATTHEWS - 4:3
     
    40:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté hned na začátku třetí části snižují na rozdíl jediného gólu! Střelu Morgana Riellyho vyrazil Subban před sebe a ve stejném momentě ho navíc rozhodil vlastní obránce Nate Schmidt, který do něho najel po kontaktu s Hymanem. Dorážející AUSTON MATTHEWS to tak měl už hodně jednoduché, puk posílal zblízka do odkryté klece a snižuje na 3:4. Branku ještě muselo potvrdit video, ale vše bylo nakonec v rámci pravidel. Asistence: Morgan Rielly a William Nylander.
    39:12 Auston MATTHEWS - 4:2
     
    39:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté gólem 48 sekund před přestávkou zvyšují své akcie! Do přihrávky Noska na Lindberga vjel Zach Hyman, který puk posunul k AUSTONU MATTHEWSOVI. Ten dojel na pravý kruh a zápěstím prostřelil Malcoma Subbana, který si na touš sáhl, ale v cestě do síťky mu nezabránil – 4:2. Asistence: Zach Hyman.
     
    38:55
    Od modré čáry vypálil Deryk Engelland a za Andersenem zacinkala tyčka!
     
    35:41
    Za držení je vyloučen Jake Gardiner. Golden Knights si tedy zahrají přesilovku.
     
    35:25
    Domácí teď podržel brankář Subban! Ten si připsal důležitý dvojitý zákrok, výborně si počínal zejména při dorážce Connora Browna.
     
    32:34
    Pozor, jde se telefonovat! Sudí se chtějí přesvědčit, zda Subban náhodou nepřikrýval puk až za brankovou čarou!
     
    28:49
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Nate Schmidt – 2 min., nedovolené bránění).
    28:26 William KARLSSON - 4:1
     
    28:26
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Velkou smůlu teď měli hráči Toronta! Konkrétně Martin Marinčin, jehož rozehrávku nechtěně zastavil jeden z rozhodčích. K puku se tak za brankou dostal Jonathan Marchessault, který ho předložil zcela volnému WILLIAMU KARLSSONOVI a ten střelou z první z předbrankového prostoru nedal Andersenovi šanci zakročit. Asistence: Jonathan Marchessault.
     
    26:19
    Mohlo to být zase o tři góly! Brendan Leipsic měl před sebou na chvilku odkrytou část branky Toronta, ale Andersen se tam stačil bleskově natlačit a nepustil puk za brankovou čáru.
    25:07 Patrick MARLEAU - 3:1
     
    25:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se vracejí do zápasu! Za brankou velmi dobře zapracoval Leo Komarov, který tam vybojoval puk na Engellandovi a našel Connora Browna. Ten poslal kotouč před brankoviště, kde ho dobře postavený PATRICK MARLEAU zametl do prakticky odkryté branky. Subban se už natahoval marně – 3:1. Asistence: Connor Brown a Leo Komarov.
     
    24:32
    Tyler Bozak ukázal, že má rychlé nohy a přebruslil domácí obránce. Colin Miller ho ale ještě pádem stačil vytlačit do strany a bekhendové zakončení hostujícího útočníka pak vytěsnil lapačkou mimo svou klec Malcolm Subban.
     
    21:33
    Domácích bylo na ledě šest! Následuje tedy přesilovka Toronta.
     
    15:42
    Domácí to teď výborně vykombinovali. Jonathan Marchessault střílel z levého kruhu do poloodkryté klece. Andersen se však parádně přesunul a pravým betonem zabránil čtvrtému gólu ve své síti!
     
    14:44
    Martin Marinčin si přidržel Lindberga a po reklamní pauze budeme sledovat přesilovku Golden Knights.
    13:24 Erik HAULA - 3:0
     
    13:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Celek z města hazardu vede už 3:0! Puku se u pravého mantinelu zmocnil ERIK HAULA, který ho zavezl do útočného pásma, a přestože neustále sledoval najíždějícího spoluhráče, tak nakonec vypálil a střelou nad lapačku Andersena dokonale zaskočil – 3:0. Asistence: David Perron.
     
    08:51
    Domácí rozpoutali obrovský závar před brankou soupeře. Roman Polák vše vyřešil jen seknutím do Karlssona a Golden Knights si vyzkoušejí přesilovku.
     
    07:20
    James van Riemsdyk se po rychlé kombinaci snažil dorazit puk za Subbanova záda, ale ani nadvakrát brankáře Vegas nepřekonal!
     
    05:43
    Tomáš Nosek se ve vlastním oslabení prodral až před Andersena a zakončoval bekhendem. Dánský brankář tentokrát podržel svůj tým!
     
    05:26
    Hosté se budou moci oklepat v přesilovce. Brayden McNabb je potrestán za držení.
    04:17 William KARLSSON - 2:0
     
    04:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A je tu druhý gól domácích! Deryk Engelland založil přihrávkou na rozjetého Reillyho Smithe přečíslení 2 na 1. To bývalý hokejista Floridy vyřešil žabičkou na WILLIAMA KARLSSONA, který dostal puk přesně na čepel hole a z první ho napálil za záda Andersena, který se nestačil včas přesunout. Asistence: Reilly Smith a Deryk Engelland.
    02:24 Pierre-Édouard BELLEMARE - 1:0
     
    02:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Alex Tuch ale vzápětí napravil své zaváhání! Domácí útočník nádherně nalezl před brankou volného PIERRA-ÉDOUARDA BELLEMARA, který oklamal brankáře Andersena kličkou do bekhendu a zasouval puk do odkryté klece. Asistence: Alex Tuch.
     
    02:13
    První velká šance Golden Knights! Alex Tuch zakončoval po přečíslení 2 na 1 do poloodkryté branky, ale puk nedokázal zvednout a Andersen stačil zakročit špičkou pravého betonu!
     
    00:19
    Domácí měli hned v úvodu velké štěstí! Po objetí branky zakončoval z otočky Zach Hyman a Subbana zachránila vzdálenější tyčka. Dorážka Austona Matthewse pak branku minula.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Bellemare (Tuch), 5. W. Karlsson (R. Smith, Engelland), 14. Haula (Perron), 29. W. Karlsson (Marchessault), 47. Marchessault (W. Karlsson, Theodore), 59. W. Karlsson (R. Smith) – 26. Marleau (Co. Brown, Komarov), 40. Matthews (Hyman), 41. Matthews (Rielly, W. Nylander)


    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – Schmidt, McNabb (A), Theodore, Engelland (A), C. Miller, Merrill – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Neal, Haula, Perron (A) – Tuch, Eakin, Leipsic – Nosek, Bellemare, O. Lindberg.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Pickard) – Hainsey, Rielly (A), Gardiner, Marinčin, R. Polák, Borgman – W. Nylander, Matthews, Hyman – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Komarov (A), Marleau, Leivo – Co. Brown, D. Moore, M. Martin.

    Rozhodčí: Charron, Hanson – Shewchyk, Daisy

    Diváci: 18118
    bahis siteleri