Lleida Esportiu – Atlético 0:4 (kon.) | Formentera – Alavés 1:3 (kon.) | Las Palmas – Valencia 1:1 (kon.)
Cádiz – Sevilla 0:2 (kon.)
konec
Cádiz CF
0:2 (0:2)
Sevilla FC
Středa 03.01.2018, 21:00 • Estadio Ramón de Carranza • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:51:12)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:20.
     
    Je konec! Sevilla zvládla úvodní utkání a Cádiz porazila 2:0! Už po deseti minutách hry otevřel skóre Nolito. Poté se do hry dostal také Cádiz, jenže ve 23. minutě utekl obráncům Jesus Navas a bylo to 0:2! Poté si Sevilla vytvořila další šance, jenže Escudera vychytal brankář Yanez a napodruhé napálil krajní obránce hostujícího celku tyč. Po přestávce byl domácí celek aktivnější a vypracoval si šance. Obranu Sevilly zlobil hlavně Alex, který pět minut před koncem vybojoval penaltu, jenže střídající Sanchez nechal vyniknout brankáře Rica!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Alex si znovu naběhl na prudkou přihrávku mezi stopery Sevilly, ale tentokrát mu radost pokazil asistent rozhodčího, který odmával ofsajd.
     
    89
    Ben Yedder se snažil otočit na hranici pokutového území, ale míč se mu svezl po kopačce a dobře postavený obránce jej nenechal zakončit.
     
    88
    Domácím fanouškům se hra Sevilly vůbec nelíbí. Hosté kombinují takřka výhradně na své polovině a soupeře vůbec nepouštějí k míči.
     
    87
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Navas, přichází Sarabia.
    86. Penalta
     
    86
    Fantastický Rico chytil penaltu! K její exekuci se postavil Sanchez, jenže brankář Sevilly jeho ránu vytěsnil na tyč!
     
    85
    Alex si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce, obhodil si brankáře a Rico jej fauloval! Cádiz bude kopat penaltu!
     
    84
    Corchia se křikl o přihrávku do běhu. Lenglet jeho prosbu vyslyšel, jenže přihrávku mu adresoval příliš prudkou a hostující obránce míč nedohnal na hřišti.
     
    83
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Traoré, přichází Hidalgo.
     
    82
    Alex si podruhé v tomto poločase připravil míč na pravačku a opřel se do něj nártem. Jeho pokus mířil k tyči, jenže fantastický Rico vytasil skvělý zákrok!
     
    81
    Cádiz zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Centrovaný míč se snesl na přední tyč, odkud jej jeden z obránců přizvedl pouze na rohový kop.
     
    80
    Jesus Navas rozkmital své rychlé nohy, ukázal svou technickou zdatnost, nicméně nikdo ze spoluhráčů jeho akci nepodpořil a Cádiz se ubránil.
     
    79
    Garrido přečetl nepřesnou přihrávku na polovinu soupeře, jenže po špatném zpracování neměl čas na rozehrávku a rychle o míč přišel.
     
    78
    Agilní Traoré sprintoval po pravém křídle za prudkou přihrávkou za obranu, jenže se míč se po mokrém trávníku svezl do zámezí. Sevilla bude rozehrávat.
     
    77
    Ben Yedder přečetl malou domů domácího stopera vydal se za míčem. Hostující útočník už skákal, ale brankář Yanez mu míč ukradl do rukavic.
     
    76
    García táhl akci po levé straně hrací plochy, prosmýkl se kolem obránce a odcentroval na malé vápno, kde byl Alex, jenže ten levačkou poslal pozdrav na tribunu.
     
    75
    Corchia byl faulován na vlastní polovině a chvíli se držel za bolavý kotník. Nakonec se však zvedl a dává jasným gestem najevo, že bude schopen pokračovat.
     
    74
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Banega, přichází Vázquez.
     
    73
    Sevilla nadále hraje s míčem na kopačkách a nikam se nežene. Hostující fotbalisté jsou s výsledkem podle všeho spokojení a nepůjčují soupeři míč.
     
    72
    Jesus Navas obdržel krásnou přihrávku do běhu, jenže hostující fotbalista celou akci zbrzdil zbytečnou kličkou a obrana domácích se stačila srovnat.
     
    71
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Flores, přichází Salvi.
     
    70
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Barral, přichází García.
     
    69
    Hosté hrají s obrovským přehledem. Sevilla kombinuje s míčem na polovině hrací plochy. Hostující trenér však své svěřence žene za vstřelením dalších branek.
     
    68
    Kjaer dlouho otálel s rozehrávkou, čehož málem využil domácí útočník Barral. Fotbalista Cádizu dostal stopera Sevilly pod tlak, ale dopustil se zbytečného faulu.
     
    67
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Muriel, přichází Ben Yedder.
     
    66
    Olivan musel znovu ukázat své defenzivní dovednosti. Krajní obránce domácích předskočil Navase a dopravil míč do zámezí.
     
    65
    Olivan se ve druhém poločase rozehrál k dobrému výkonu. Krajní obránce domácího celku na levé straně zastavil vysokou přihrávku na Navase.
     
    64
    Po rohovém kopu se do zakončení tlačil Jonathan Garrido, nicméně přes hradbu těl v černých dresech se míč nedostal na branku. Sevilla bude rozehrávat.
     
    63
    Perea dostal prostor v blízkosti pokutového území a ihned centroval na malé vápno. Jeho pobídku v pádu odvrátil Kjaer na rohový kop.
     
    62
    Kjaer vlétl do hlavičkového souboje s Alexem a nedal domácímu záložníkovi sebemenší šanci. Zadák Sevilly ukázal svůj důraz.
     
    61
    Olivan podpořil spoluhráče v souboji na levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista mohl centrovat do šestnáctky, ale raději zvolil zpětnou přihrávku.
     
    60
    Je za námi hodina hry a favorizovaná Sevilla stále drží dvoubrankový náskok. Po přestávce je však aktivnější domácí Cádiz, který soupeře nepouští do šancí.
     
    59
    Z druhé strany vyslal další centr osamocený Corchia, nicméně jeho pobídka se snesla jen do míst, kde číhal připravený brankář Yanez.
     
    58
    Escudero se s míčem uvolnil na levé straně hrací plochy a následně odcentroval před branku. Jeho pobídku odvrátil do bezpečí pozorný stoper.
     
    57
    Cádiz je nyní aktivnějším celkem. Villanueva si nechtěl komplikovat život a před dotírajícím soupeřem si raději pomohl malou domů.
     
    56
    Aktivní Alex si podruhé během krátké chvíle navedl míč na pravačku. Tentokrát vyslal technickou střelu, která se stáčela na zadní tyč, ale Rico vytáhl parádní zákrok!
     
    55
    Corchia podpořil ofenzívu hostujícího celku náběhem po pravé straně hrací plochy, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil do zámezí.
     
    54
    Až na začátku druhé půle se Cádiz dostal ke střele z dobré pozice. Alex si míč navedl na pravačku a vyslal skákavou střelu. Jeho pokus však minul branku.
     
    53
    Nolito se nyní stáhl na vlastní polovinu a před napadajícím soupeřem si pomohl malou domů. Alex nyní předvedl dlouhý sprint, ale k míči se stejně nedostal.
     
    52
    Correa stáhl za dres rozběhnutého Navase. Rozhodčí vše viděl a odpískal další přímý kop pro Sevillu. Hosté zcela dominují dění na hrací ploše.
     
    51
    Nolito táhl akci Sevilly po levé straně hrací plochy, jenže hráči v černém se zatím nemohou dostat přes pozornou defenzívu Cádizu.
     
    50
    Villanueva si v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy pomohl loktem. Hlavní rozhodčí měl souboj přímo před sebou a odpískal přímý kop pro hosty.
     
    49
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Banega. Jeho pobídka se snesla na značku pokutového kopu, kde ve vzduchu kraloval jen obránce Villanueva.
     
    48
    Flores fauloval na hranici pokutového území a za odměnu vidí žlutou kartu.
     
    47
    Muriel si naběhl na krásnou přihrávku mezi stopery, hrudí si míč zpracoval na pravačku a zakončil. Jeho ránu v pádu zastavil domácí brankář!
     
    46
    Sevilla obstarala výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Favorizovaný celek se ihned vydal do útoku, jenže přihrávku na pravou stranu zachytil obránce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle je u konce! Favorizovaná Sevilla potvrdila v prvním poločase svou roli a do kabin odchází s vedením 2:0! Už po deseti minutách hry otevřel skóre Nolito. Poté se do hry dostal také Cádiz, jenže ve 23. minutě utekl obráncům Jesus Navas a bylo to 0:2! Poté si Sevilla vytvořila další šance, jenže Escudera vychytal brankář Yanez a napodruhé napálil krajní obránce hostujícího celku tyč.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Rozehrávky přímého kopu se ujal Banega, který našel zcela osamoceného Navase. Autor druhé branky pohotově pálil, jenže z voleje minul přední tyč.
     
    44
    Sevilla znovu rozehrávala přímý kop na polovině domácího celku. Escudero poslal přihrávku na levé křídlo, kde byl faulován Nolito a hosté mají k dispozici zajímavou příležitost.
     
    43
    Banega nyní nepřesně přihrál N´Zonzimu. Obránce Kjaer kombinaci svých spoluhráčů pohotově uklidnil. Sevilla se v závěru první půle snaží hrát s balónem.
     
    42
    Pizzaro zasáhl na polovině hrací plochy a hlavou odvrátil prudkou přihrávku na polovinu Sevilly. Defenzíva hostujícího celku pracuje na jedničku.
     
    41
    Jenže to, co nyní předvedli domácí fotbalisté, se jejím fanouškům vůbec nelíbí. Alex chtěl rychle rozehrát do kombinace, ale Correa jeho úmysl nepochopil. Míč končí v autu.
     
    40
    Lenglet zastavil nedovoleným zákrokem rozběhnutého soupeře a za svůj faul si vysloužil žlutou kartu.
     
    39
    Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde ve vzdušném prostoru kraloval jen připravený brankář Yanez. Ten chtěl rychle rozehrát, ale míč jen odevzdal.
     
    38
    Muriel si na hranici pokutového území naběhl na skákavou přihrávku. Hostující útočník se snažil zakončit po zemi, ale obránce jeho pokus srazil na roh.
     
    37
    Na další centr do pokutového území si tentokrát naskočil rozběhnutý Alex, jenže hlavičkoval v těžké pozici a ohrozil spíše rohový praporek. Rico bude rozehrávat.
     
    36
    Traoré se rychlou kličkou uvolnil na pravé straně a odcentroval do šestnáctky. Jeho prudkou přihrávku obrana Sevilly bez problémů odvrátila.
     
    35
    Olivan se snažil napravit svou chybu z akce, která předcházela druhé brance. Krajní obránce domácího celku si míč pokryl tělem a Nolito jej fauloval.
     
    34
    Nolito ještě udržel míč na hrací ploše a poslal oblouček na zadní tyč. Rozběhnutý Escudero vypálil z voleje, ale jeho rána orazítkovala tyč!
     
    33
    Po rohovém kopu se Perea sice dostal zakončení, jenže radost mu pokazil asistent rozhodčího, který si všiml ofsajdového postavení domácího záložníka.
     
    32
    Traoré se na pravé straně zbavil Escudera, uvolnil se k odcentrování, jenže jeho přízemní pobídku srazil pozorný obránce do zámezí. Domácí budou zahrávat roh.
     
    31
    Rozehrávky následného přímého kopu se ujal obránce Escudero. Jeho pobídka se snesla na zadní tyč, jenže Lenglet hlavičkoval v nesmírně těžké pozici a minul branku.
     
    30
    Další žlutá karta! Guttieréz trefil do obličeje jednoho ze soupeřů a je zaslouženě potrestán!
     
    29
    Cádiz si nyní vybojoval další rohový kop. Jeho exekuce se ujal Alex, jehož centr srazil Kjaer na hranici šestnáctky, odkud míč odkopl pozorný Lenglet.
     
    28
    Jesus Navas se v pokutovém území tlačil za skákavým centrem z pravé strany hřiště, jenže přes pozorného Villanuevu se nedostal ke střele.
     
    27
    Následný rohový kop se Seville vůbec nepovedl. Obránce Kjaer si sice brousil zuby na vysoký centr, jenže přes důrazné protivníky se nedostal k hlavičce.
     
    26
    Po krásné akce hostů v blízkosti pokutového území se před brankářem zjevil Escudero, jenže krajní obránce musel zakončovat z těsné blízkosti a Yanez jej skvěle vychytal!
     
    25
    Cádiz zahrával další přímý kop na polovině favorizovaného soupeře. Do pokutového území tentokrát přiletěl vysoký centr, pro který si došel brankář Rico.
    23. Jesus NAVAS - 0:2
     
    23
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla navyšuje své vedení! JESUS NAVAS se zjevil za obranou domácího celku, zpracoval si míč a navedl si jej do pokutového území. Poté už jen přesně zamířil a kolem vyběhnutého brankáře uklidil míč do sítě!
     
    22
    Pizzaro rozjel akci Sevilly středem hrací plochy, nicméně hned na polovině hřiště jej nedovoleným zákrokem zastavil důrazný Alex. Hosté mohou pokračovat v kombinaci.
     
    21
    Nolito se po delší době dostal do hry. Autor dosud jediné branky dnešního utkání táhl akci hostů po levé straně, jenže balón mu utekl do zámezí.
     
    20
    Muriel napadal poněkud statickou rozehrávku domácích obránců. Hostující útočník dostal pod tlak Olivana, ale domácí zadák na poslední chvíli stačil přihrát.
     
    19
    Domácí stopeři po delší době získali míč na své kopačky a Cádiz může zaútočit. Vallanueva táhl akci domácího celku středem hřiště, ale nepřihrál přesně.
     
    18
    Navas se podruhé během chvíle dostal k odcentrování z pravé strany hřiště. Jeho střílenou pobídku zastavil na hranici pokutového území pozorný Olivan.
     
    17
    Jesus Navas operoval s míčem na pravé straně pokutového území. Rychlou kličkou se uvolnil k odcentrování, jenže na malém vápně nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    16
    Před branku Sevilly se snesl další vysoký centr z levé strany pokutového území, ale před brankou nebyl nikdo ve žlutém dresu. Rico si bez problémů došel pro míč.
     
    15
    Aitor García se přihlásil o přihrávku na levou stranu hrací plochy, ale nepotykal si se zpracováním. Míč mu uskočil od nohy do zámezí. Sevilla bude vhazovat.
     
    14
    García se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže rána mu vůbec nesedla a jeho projektil zablokoval hned první obránce hostů.
     
    13
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů se v pokutovém území nepříjemně srazil s Corchiou a zůstává ležet na trávníku. Podle všeho však bude pokračovat ve hře.
     
    12
    Cádiz zahrával přímý kop. Všichni hlavičkáři se nastěhovali do pokutového území, kde se o zakončení pokoušel Perea, ale akrobatickou vložkou neuspěl.
    10. NOLITO - 0:1
     
    10
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Favorit dnešního utkání se bleskově ujímá vedení! NOLITO obdržel přihrávku na levou stranu pokutového území, navedl si míč na pravačku a střelou na přední tyč překvapil brankáře!
     
    9
    Kjaer diriguje rozehrávku hostujícího celku na polovině hrací plochy. Nikdo ze soupeřů akci Sevilly zatím neatakuje. Hosté mají dostatek prostoru.
     
    8
    Po delší době se Cádiz podíval na polovinu svého soupeře. Na vysokou přihrávku si brousil zuby Alex, jenže důrazný stoper Kjaer jej připravil o míč.
     
    7
    Escudero podpořil ofenzívu Sevilly náběhem po levé straně hrací plochy, jenže na hranici pokutového území jej o možnost odcentrovat připravil Correa.
     
    6
    Nolito si naběhl na krásnou přihrávku do pokutového území a levačkou odcentroval na malé vápno. Před dotírajícím Murielem zachránil situaci Villanueva.
     
    5
    Velmi brzy přichází první žlutá karta dnešního utkání. Za ostrý skluz ji vyfasoval Villanueva.
     
    4
    Muriel operoval s míčem na hranici pokutového území a kolem jednoho z domácích obránců se pokusil prosmýknout do šestnáctky. Obětavý Correa jeho postup zastavil.
     
    3
    Barral se pustil do souboje s jedním z hostujících stoperů. Obránce Kjaer mu vystavil stopku jen za cenu nedovoleného zákroku. Domácí budou rozehrávat.
     
    2
    Sevilla se poprvé v utkání odhodlala ke kombinaci. Na levé straně operoval s míčem Escudero, jež jej potáhl na polovinu domácího celku. Hosté zatím nikam nespěchají.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Cádiz se ihned vydal do útoku, ale Banega nepřesnou přihrávku středem hrací plochy zastavil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Cádiz bude hrát ve žlutém, zatímco Sevilla přijela v černých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    Cádiz CF: Alabart – Silva, Alvárez, Guttieréz, Herrero – Moracia, Correoso – Diarra, Iglesias, Flores – Torres
    Náhradníci: Salvi, Cruz, García, Romera, Hidalgo, Kecojevič, Gil

    Sevilla FC: González – Corchia, Kjaer, Lenglet, Palomo – N´Zonzi, Pizzaro – Navas, Banega, Durán – Muriel
    Náhradníci: Krohn-Dehli, Ben Yedder, Correa, Soria, Sarabia, Vázquez, Mercado.
     
    Cádiz CF

    Cádiz uspěl v Copa del Rey už v minulé sezóně, kde vyřadil soupeře z La Ligy. Letos vstoupil do národního poháru soubojem s Almérií, kterou porazil 1:0. Stejným výsledkem si poté poradil s Osasunou. V minulém kole narazil na ve formě hrající Betis, který po výsledcích 1:2 a 5:3 dokázal eliminovat. Dnes na Cádiz čeká silnější celek ze Sevilly.
     
    Sevilla FC

    Celek z jihu Španělska je obrovským favoritem dnešního utkání. Sevilla letos zápolí také v Lize mistrů, kde postoupila do jarní fáze. Do Copa del Rey vstoupila až v minulém kole, kdy čelila Cartageně a po jasných výhrách 3:0 a 4:0 s přehledem postoupila. Na konci loňského roku se jí však příliš nevedlo a připsala si několik zbytečných ztrát.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům španělského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Copa del Rey mezi Cádizem a Sevillou. Výkop je stanoven na 21 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. Nolito, 23. Navas

    Karty:   5. Villanueva (CAD), 30. Guttieréz (CAD), 48. Flores (CAD) – 5. Kjaer (SEV), 40. Lenglet (SEV)

    Neproměněná penalta: 86. Sanchez (CAD), brankář Rico zneškodnil


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:20.
    Cádiz CF: Alabart – Silva, Alvárez, Guttieréz, Herrero – Moracia, Correoso – Diarra (83. Hidalgo), Iglesias, Flores (71. Salvi) – Barral (70. García)
    Náhradníci: Salvi, Cruz, García, Romera, Hidalgo, Kecojevič, Gil

    Sevilla FC: González – Corchia, Kjaer, Lenglet, Palomo – N´Zonzi, Pizzaro – Navas (87. Sarabia), Banega (74. Vázquez), Durán – Muriel (67. Ben Yedder)
    Náhradníci: Krohn-Dehli, Ben Yedder, Correa, Soria, Sarabia, Vázquez, Mercado
    Čtvrtek 11.01.2018
    Sevilla - Cádiz 2:1

    Branky: 31. Ben Yedder, 54. J. Correa – 86. Álvaro García

    Karty:   26. Oliván (CAD), 74. González (CAD)

    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:14.
    bahis siteleri