FC Ferreira – Portimonense 1:1 (kon.) | Estoril – Feirense 0:2 (kon.)
konec
GD Estoril Praia
0:2 (0:1)
CD Feirense
Pondělí 08.01.2018, 22:00 • Estádio António Coimbra da Mota, Estoril (kapacita: 8.000 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Taktická výměna v celku CD Feirense: z hrací plochy vůbec nepospíchá Oghenekaro Etebo, v závěrečných vteřinách si zahraje Joao Tavares.
    90. Eduardo neproměnil pokutový kop
     
    90
    To snad ne! Eduardo (GD Estoril Praia) odmítl vstřelit kontaktní gól, když z nařízené penalty překopl břevno, a stal se terčem posměchu. Všichni kolem něj teď nevěřícně kroutí hlavou a přiznám se, že já také.
    89. Ruka uvnitř vápna
     
    89
    Graça se uvedl tím nejhorším možným způsobem, když při soupeřově centru hrou rukou zavinil penaltu. Domácí mají velkou šanci zdramatizovat koncovku zápasu.
     
    87
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Hugo Seco, přichází João Graça.
    84. Evangelista a jeho akrobatické zakončení
     
    84
    Domácí stále marně hledají recept na to, jak vstřelit gól. Evangelista uvnitř vápna neotevřel kuchařku, ale vystřihl nůžky, a přestože byly pořádně ostré, Secco je uměl otupit. Následovat bude rohový kop.
     
    80
    To ale nepomohlo. Luís Machado (CD Feirense) totiž tři minuty po svém příchodu na trávník v osobním souboji teatrálně spadl na zem a jeho divadelní představení ohodnotil rozhodčí žlutou kartou.
     
    77
    Výměna post za post v týmu CD Feirense: na střídačku zamířil Edson Farias, jenž při překročení postranní čáry popřál hodně štěstí Luísi Machadovi.
     
    71
    Své svědomí zpytuje Luís Rocha (CD Feirense), protože přímo ve středovém kruhu podrazil Gomese a žlutý trest na sebe nenechal dlouho čekat.
     
    70
    V týmu GD Estoril Praia se uskutečnilo třetí a zároveň poslední střídání. Ze hřiště odešel Victor Andrade a jeho pozici zaujal Aylton Boa Morte.
     
    64
    Hlavní arbitr vytáhl ze své kapsy žlutě zbarvený kartonek. Proč to udělal? Protože Hugo Seco (CD Feirense) stáhl k zemi Evangelistu.
    56. Charalampos KYRIAKOU - 0:2
     
    56
    Feirense právě vstřelilo branku!
    Vlastní góly dnes stahují domácí tým ke dnu. Nešťastníkem je tentokrát CHARALAMPOS KYRIAKOU, který si do sítě srazil centr ze strany.
     
    54
    Estoril Praia vystřídal podruhé. Před chvílí karetně potrestaný Kléber pustil do hry Bruna Gomese.
     
    52
    Tohle se nedělá. Kléber (GD Estoril Praia) podrážkou atakoval vykopávajícího brankáře a za šlapák mu rozhodčí zcela správně udělil žlutou kartu.
     
    46
    Domácí během poločasové pauzy opravdu vystřídali. Na trávník se nevrátil Joel, ale přišel tam Eduardo.
    32. João Silva (FEI)
     
    32
    Velká šance gólem nekončí! Etebo (CD Feirense) si všiml do pokutového území nabíhajícího Joãa Silvy, který se najednou objevil přímo před Moreirou. Rychle se k němu ale stahoval obránce a nedostatek času Silvu ke kličce nepustil. Nakonec z toho byla rychlá střela, kterou gólman zneškodnil.
     
    29
    Žlutou kartu dostal také Abner Felipe Souza de Almeida (GD Estoril Praia), ten si přímo před zraky hlavního arbitra vyšlápl na Fariase.
     
    28
    Flávio (CD Feirense) mimo souboj o míč atakoval Klébera a stal se prvním napomenutým hráčem duelu.
    21. Pedro MONTEIRO - 0:1
     
    21
    Feirense právě vstřelilo branku!
    Hosté se díky vlastňáku soupeře překvapivě ujímají vedení. Seco se po zpracování dlouhého nákopu probojoval až k levé tyči a z téměř nulového úhlu procpal míč do předbrankového prostoru. Bránící Felipe ho chtěl okamžitě dopravit do bezpečí, jenomže při odkopu trefil spoluhráče PEDRA MONTEIRA, od něhož se balon odrazil do sítě.
    5. João Silva (FEI)
     
    5
    První gólovka se zrodila už po necelých pěti minutách hry. João Silva (CD Feirense) vešel do pravé strany pokutového území a na stejné linii s vracejícím se Felipem vystřelil na bránu. Protože ale při sprintu vyčerpal maximum sil, tak upadl a jeho střela neměla takovou razanci.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 21. P. Monteiro (vla.), 56. Ch. Kyriakou (vla.)

    Karty:   29. de Almeida (ETR), 52. Kléber (ETR) – 28. Flávio (FEI), 64. Seco (FEI), 71. L. Rocha (FEI), 80. L. Machado (FEI)

    Neproměněná penalta: 90. Eduardo (ETR), mimo


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 5:0. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 19:24.
    GD Estoril Praia: J. Moreira – Wesley, Ch. Kyriakou, P. Monteiro, Joel (46. Eduardo) – Evangelista, Rodrigues, de Almeida – A. Lima, Kléber (C) (54. de Oliveira Conceição), V. Andrade (70. Boa Morte).
    Náhradníci: Graca – Eduardo, de Oliveira Conceição, Indio, Claro, Aguilar, Boa Morte.

    CD Feirense: Secco – Alcénat, Flávio, L. Rocha (C), Kakuba – L. Aurélio, Etebo (90+3. J. Tavares), Tiago Silva, Seco (87. Graça) – Farias (77. L. Machado), João Silva.
    Náhradníci: Miśkiewicz – Briseňo, Graça, L. Machado, Barge, L. Henrique, J. Tavares.

    Rozhodčí: Almeida
    bahis siteleri