Letňany – Kometa Brno 6:8 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 4:3 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 2:1 (kon.)
Liberec – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 0:5 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:4 (po pr.) | Ústí n/L – Kladno 2:6 (kon.)
Havířov – Přerov 4:0 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:3 (kon.) | Třemošná – Slavia 3:4 (0:1 po s.n.)
Poruba – Třinec 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 0:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 11.01.2018, 15:00 • ČPP Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    59:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenom 5 vteřin stačilo Beranům na vstřelené branky, už je to zase jenom o gól! Před Sajdlem stálo plno hráčů a domácí gólman toho moc neviděl, puk za jeho záda dostal ADAM BACHÁNEK. Asistence: Dan Handl, Matěj Mikulík.
     
    58:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí trefují odkrytou klec a hodně se přibližují zisku tří bodů! Jakub Naar získal v obranné třetině kotouč, vystartoval s ním do středního pásma a předložil ho na hůl DANIELA ŠEDIVÉHO. Ten s ním udělal několik dalších kroků a z vrcholu levého kruhu zacílil přesně do prázdné brány. Asistence: Jakub Naar.
     
    46:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Opět je tu změna v průběžném vedení, kterého se nyní ujímají Hradečtí! Domácí využili nepřehledné situace na brankovišti, kdy hostující gólman vyjel ven z brány, a do odkryté klece pak uklidil puk ŠTĚPÁN KRÁLIK. Třetí gól Hradce, druhý z hole obránce – 3:2. Asistence: Radim Šlaicher, Filip Boštík.
     
    32:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Hradečtí reagují nejlepším možným způsobem, je opět vyrovnáno! Z pozice obránce se až do těsné blízkosti gólmana dostal JAKUB NAAR, který zamíchal s kotoučem, potáhl ho do strany a poté zvedl černou pryž do horní části hostující svatyně. Bez asistence.
     
    31:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají už druhou početní výhodu v zápase a překlápí vývoj na svou stranu! Pod přesilovkovou kombinaci se svou trefou podepsal MICHAL DLUHOŠ, který poslal Zlín do vedení 2:1. Asistence: Tadeáš Talafa, Lukáš Chludil.
     
    23:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita, máme vyrovnáno! Adam Bachánek vypálil od modré čáry, přičemž jeho střelu zbrzdil na její dráze Sajdl. Jenomže puk se odrazil příhodně na hůl ANTONÍNA PROKEŠE, který jej bekhendem zvedl nad ležícím brankářem pod horní tyč – 1:1. Asistence: Adam Bachánek, Dan Handl.
     
    07:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre utkání je otevřeno, vedení se ujímají domácí hokejisté! A je třeba říci, že zakončující DOMINIK ŠEDIVÝ to udělal moc pěkně. Vymíchal soupeřova brankáře, položil ho na led a poté pohodlně forhendem zasunul za prakticky bezmocný beton. Asistence: Marek Pelda.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 8. Šedivý (Pelda), 33. Naar, 47. Králik (Šlaicher, Boštík), 59. Šedivý (Naar) – 24. Prokeš (Bachánek, Handl), 32. Dluhoš (Talafa, Chludil), 60. Bachánek (Handl, Mikulík)


    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Pelda, Králik, Boukal, Havlíček, Naar, Drbal, M. Pinkas – Moravec, Pavlata, Souček, Budina, Beneš, Šlaicher (C), Giesl, Daniel Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.
    Berani Zlín: Šarman (Synek) – Burian, Hoferek, Talafa, Mikulík, Riedl, Forman, Prokeš – Chludil, Bednařík, Kráčalík, Handl, Dluhoš, Tomeček, Hrazdíra, Martinec, Bachánek (C). Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Kotrba
    bahis siteleri