Letňany – Kometa Brno 6:8 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 4:3 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 2:1 (kon.)
Liberec – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 0:5 (kon.) | Warriors Brno – Technika Brno 4:1 (kon.)
Pardubice – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:4 (po pr.) | Ústí n/L – Kladno 2:6 (kon.)
Havířov – Přerov 4:0 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:3 (kon.) | Třemošná – Slavia 3:4 (0:1 po s.n.)
Poruba – Třinec 2:3 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 0:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 11.01.2018, 15:00 • ČPP Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    59:59
    Tak tohle bylo o fous, Tomáš Sajdl na poslední chvíli přirazil levý beton k tyči a zabránil Kryštofu Bednaříkovi ve vyrovnání na 4:4!
     
    59:56
    Martin Drbal vyhodil kotouč na zakázané uvolnění, Zlín má k dispozici čtyři vteřiny a vhazování v útočné třetině!
     
    59:44
    Zlínská klec zůstává opět prázdná!
     
    59:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenom 5 vteřin stačilo Beranům na vstřelené branky, už je to zase jenom o gól! Před Sajdlem stálo plno hráčů a domácí gólman toho moc neviděl, puk za jeho záda dostal ADAM BACHÁNEK. Asistence: Dan Handl, Matěj Mikulík.
     
    59:28
    Zlínu se naskytuje poslední možnost, jak zkusit s výsledkem ještě něco udělat. Tomáš Hynek je vyloučen za podražení a zlínská přesilovka bude zesílena o hru bez gólmana!
     
    58:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí trefují odkrytou klec a hodně se přibližují zisku tří bodů! Jakub Naar získal v obranné třetině kotouč, vystartoval s ním do středního pásma a předložil ho na hůl DANIELA ŠEDIVÉHO. Ten s ním udělal několik dalších kroků a z vrcholu levého kruhu zacílil přesně do prázdné brány. Asistence: Jakub Naar.
     
    58:26
    Zlín si vyžádal oddechový čas. Zkusí Berani power-play?
     
    51:03
    Kryštof Bednařík neměl daleko ke skórování, na hraně brankoviště ale z otočky o pár centimetrů, možná milimetrů, minul!
     
    46:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Opět je tu změna v průběžném vedení, kterého se nyní ujímají Hradečtí! Domácí využili nepřehledné situace na brankovišti, kdy hostující gólman vyjel ven z brány, a do odkryté klece pak uklidil puk ŠTĚPÁN KRÁLIK. Třetí gól Hradce, druhý z hole obránce – 3:2. Asistence: Radim Šlaicher, Filip Boštík.
     
    42:00
    A bránit teď bude muset celý Hradec, neboť Jakub Naar je vyloučen za krosček a Zlín bude hrát přesilovku.
     
    38:24
    Petr Moravec dorážel u pravé tyče kotouč do odkryté brány, Dominik Šarman se ale stihl obrátit na brankovišti a za minutu dvanáct chytil puk do lapačky!
     
    34:54
    Daniel Šedivý se v mezikruží natahoval pro žabku Petra Moravce, nedokázal ale dlouhou holí neposedný puk tečovat směrem na bránu.
     
    32:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Hradečtí reagují nejlepším možným způsobem, je opět vyrovnáno! Z pozice obránce se až do těsné blízkosti gólmana dostal JAKUB NAAR, který zamíchal s kotoučem, potáhl ho do strany a poté zvedl černou pryž do horní části hostující svatyně. Bez asistence.
     
    31:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají už druhou početní výhodu v zápase a překlápí vývoj na svou stranu! Pod přesilovkovou kombinaci se svou trefou podepsal MICHAL DLUHOŠ, který poslal Zlín do vedení 2:1. Asistence: Tadeáš Talafa, Lukáš Chludil.
     
    31:08
    Za copak vylučuje sudí tentokrát? Správně, za podražení. Toho se nyní dopustil brankář Tomáš Sajdl, za něhož odpyká dvouminutový trest Tomáš Hynek.
     
    29:29
    Rozhodčí dnes s oblibou rozdává tresty za podražení. Na trestnou lavici teď pro změnu odchází zlínský Jakub Kráčalík, přesilovku má Mountfield.
     
    27:00
    Potrestaným hradeckým hráčem je Tomáš Hynek, který si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    24:21
    Hradečtí si mohou vzít vedení brzy zpět, otevírá se jim totiž možnost přesilové hry. Michal Dluhoš je potrestán za podražení.
     
    23:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Početní výhoda využita, máme vyrovnáno! Adam Bachánek vypálil od modré čáry, přičemž jeho střelu zbrzdil na její dráze Sajdl. Jenomže puk se odrazil příhodně na hůl ANTONÍNA PROKEŠE, který jej bekhendem zvedl nad ležícím brankářem pod horní tyč – 1:1. Asistence: Adam Bachánek, Dan Handl.
     
    21:26
    Matyáš Budina jde pykat za vražení na hrazení, což znamená jediné – početní výhodu pro Berany.
     
    18:02
    A navíc si teď Berani také vyzkouší přesilovku, Matěj Pinkas z kádru Mountfieldu se totiž dopustil držení protihráče.
     
    15:34
    Druhý zlínský trest, znovu za podražení. Na trestnou lavici odjel znovu Richard Hrazdíra, jenž bude přihlížet hradecké přesilovce.
     
    10:31
    Dva ne jednoho jeli Zlínští na hradeckou bránu, z obrovské šance ale nakonec ani nevystřelili! Nahrávka z kruhu na kruh šla totiž Jakubu Kráčalíkovi příliš na nohy a zlínský forvard ji nedokázal zpracovat.
     
    07:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre utkání je otevřeno, vedení se ujímají domácí hokejisté! A je třeba říci, že zakončující DOMINIK ŠEDIVÝ to udělal moc pěkně. Vymíchal soupeřova brankáře, položil ho na led a poté pohodlně forhendem zasunul za prakticky bezmocný beton. Asistence: Marek Pelda.
     
    06:04
    Hosté jsou už kompletní, také Dominik Šarman ale musel řešit nepříjemnou střelu! Jakub Naar vypálil zprostřed modré lajny a mířil dobře k odkryté tyči, zlínský brankář se ale na poslední chvíli přesunul.
     
    04:54
    Tomáš Sajdl nyní zapsal veledůležitý zákrok, Zlín totiž zahrozil ve vlastním oslabení! Jakub Kráčalík ujížděl na hradeckého gólmana úplně sám, jeho forhendový pokus ale vykryl Sajdlův pravý beton.
     
    03:57
    První vyloučení zápasu, na trestnou lavici jde za podražení zlínský Richard Hrazdíra. Početní výhodu mají k dispozici domácí.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 8. Šedivý (Pelda), 33. Naar, 47. Králik (Šlaicher, Boštík), 59. Šedivý (Naar) – 24. Prokeš (Bachánek, Handl), 32. Dluhoš (Talafa, Chludil), 60. Bachánek (Handl, Mikulík)


    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Pelda, Králik, Boukal, Havlíček, Naar, Drbal, M. Pinkas – Moravec, Pavlata, Souček, Budina, Beneš, Šlaicher (C), Giesl, Daniel Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.
    Berani Zlín: Šarman (Synek) – Burian, Hoferek, Talafa, Mikulík, Riedl, Forman, Prokeš – Chludil, Bednařík, Kráčalík, Handl, Dluhoš, Tomeček, Hrazdíra, Martinec, Bachánek (C). Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Kotrba
    bahis siteleri