Philadelphia – Tampa 1:5 (kon.) | New Jersey – Nashville 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 6:3 (kon.)
Montreal – Carolina 5:6 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Detroit – Chicago 1:5 (kon.)
Ottawa – Boston 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Columbus 1:2 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – NY Islanders 1:2 (kon.) | Vancouver – Buffalo 0:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:6 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Pátek 26.01.2018, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Alex DEBRINCAT - 1:5
     
    59:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ještě úprava skóre. ALEX DEBRINCAT trefuje odkrytou branku a osmnáct vteřin před koncem tak kompletuje hattrick! Asistence: Ryan Hartman.
     
    58:47
    Toews z útočné modré trefil pouze boční síť!
    56:09 Anthony MANTHA - 1:4
     
    56:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl a brankář Forsberg poprvé v zápase loví puk ze své sítě. Henrik Zetterberg od pravého hrazení našel na hranici brankoviště stojícího ANTHONYHO MANTHU, který pouze sklepl puk za brankovou čáru a využívá tak přesilovou hru. Asistence: Henrik Zetterberg.
     
    54:57
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Arťom Anisimov – 2 min., podražení).
     
    51:27
    Mrázek musel být velmi pozorný, protože přímo před ním se k puku dostal Anisimov, jehož rychlý pokus o zakončení mezi betony český brankář pohotově zneškodnil.
     
    50:54
    Slibné přečíslení domácích tři na dva trojice Red Wings překombinovala! Athanasiou po přihrávce mezi kruhy měl už nejspíš střílet. Útočník Detroitu ale vrátil puk zpět na Larkina, který s přihrávkou už moc nepočítal, ale i tak se jej snažil dostat alespoň do brankového prostoru.
     
    49:24
    Opět fantastický Forsberg! Niklas Kronwall dostal průnikovou přihrávku mezi dva obránce a rozjetého Švéda tak musel zneškodnit svým zákrokem brankář Chicaga.
     
    47:36
    Ujíždějící Athanasiou v tváří tvář nad Forsbergem nevyzrál! Brankář Blackhawks snad ani nemusel zasahovat, protože Athanasiou svůj bekhend namířil těsně vedle pravé tyče.
     
    45:58
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Tomáš Tatar – 2 min., hákování).
     
    38:30
    Po přihrávce pálil z levého kruhu k bližší tyči Anisimov! Ten si ale musel přehodil puk na forhend, díky čemuž se Mrázek dokázal z protější tyče přemístit.
     
    34:21
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Niklas Kronwall – 2 min., nedovolené bránění).
    31:31 Alex DEBRINCAT - 0:4
     
    31:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce Blackhawks končí čtvrtou brankou a situace se pro Detroit značně komplikuje! Jonathan Toews po zadovce vrátil puk na osu hřiště zpět ALEXI DEBRINCATOVI, který po zamíření střelou zápěstím vymetl pravý růžek Mrázkovy branky. Asistence: Jonathan Toews.
     
    30:06
    Rychlou přihrávku dostal mezi kruhy osamocený Witkowski, který dal do svého bekhendu příliš síly a tak přestřelil branku!
     
    28:17
    Mrázek skvěle vychytal rychlý průnik Duclaira, který v dobré rychlosti projel útočnou třetinou až k pravé tyči. Tam byl brankář Detroitu svými betony první a kotouč srazil do pravého rohu.
     
    24:21
    Chicago Blackhawks sice dostalo puk za brankovou čáru, ale branka nemůže být uznána. Této skutečnosti předcházela situace, kdy se brankoviště natlačil ležící Duclair, kvůli němuž Mrázek neměl prostor.
     
    23:56
    Špatnou rozehrávku domácích zachytil na útočné modré Duclair, který podobně jako v první třetině zkoušel zakončit z mezikruží. Nyní ale branku těsně minul.
     
    19:13
    Toews se dostal do slibné střelecké pozice mezi kruhy. Nebezpečné zakončení k levé tyči ale český brankář vytěsnil!
     
    17:42
    Přihrávku na hranici brankoviště dostal Bertuzzi, který ale rychlou střelou bez přípravy neprocpal puk za Forsbergova záda!
     
    12:41
    Po špatné komunikaci hostí v útočném pásmu se puk po přihrávce naslepo dostalo až na středovou čáru, kam vystartoval Tatar. Ten z levého kruhu našel v mezikruží Nielsena, který střelou z první otřel puk opět o tyč.
     
    11:54
    Ale opět po špatné se Detroit dostal do úzkých! Puk se dostal k pravé tyči na Jurča, který si rázem přehodil puk na forhend a jen těsně minul při svém zakončení vzdálenější tyč.
     
    08:47
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Jimmy Howard, přichází Petr Mrázek.
    08:47 Vinnie HINOSTROZA - 0:3
     
    08:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Laxní přístup Red Wings ve středním pásmu hosté trestají jak nejlépe mohou! Zanedbanou rozehrávku ve středním pásmu zachytil Anthony Duclair, který pobídl na ose hřiště VINNIE HINOSTROZU, který přebruslil na levé křídlo. Tam si sjel až na spodní část levého kruhu a po naznačené přihrávce zpět na Duclaira překonal Howarda rychlou střelou k bližší tyči. Asistence: Anthony Duclair.
    05:43 Anthony DUCLAIR - 0:2
     
    05:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Během krátké chvíle Blackhawks navyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Po vyhrané buly poslal kotouč Duncan Keith kotouč k levém hrazení na Alexe DeBrincata, který svižnou přihrávkou našel mezi kruhy postaveného ANTHONYHO DUCLAIRA. Ten pohotovou střelou prostřelil Howarda. Asistence: Alex DeBrincat a Duncan Keith.
    03:19 Alex DEBRINCAT - 0:1
     
    03:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté vstřelují úvodní branku zápasu a ujímají se vedení. Nepovedenou střelou Connora Murphyho zachytil na vnitřní straně pravého kruhu ALEX DEBRINCAT, jehož rychlé zakončení propadlo za Howardova záda. Asistence: Connor Murphy a Anthony Duclair.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 57. Mantha (Zetterberg) – 4. DeBrincat (C. Murphy, Duclair), 6. Duclair (DeBrincat, Keith), 9. Hinostroza (Duclair), 32. DeBrincat (J. Toews), 60. DeBrincat (Hartman)


    Detroit Red Wings: Howard (9. Mrázek) – DeKeyser, Jensen, Kronwall, Green, Ericsson, Ouellet – Athanasiou, D. Larkin, Bertuzzi – Mantha, Zetterberg, Nyquist – Tatar, Nielsen, Glendening – Frk, Turgeon, Witkowski.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (J. Glass) – Keith, Oesterle, E. Gustafsson, Seabrook, Kempný, C. Murphy – Saad, Schmaltz, P. Kane – DeBrincat, J. Toews, Duclair – Jurčo, Kämpf, Hinostroza – Sharp, Anisimov, Hartman.
    bahis siteleri