Karviná – Raków 0:1 (kon.) | Podbrezová – L. Mikuláš 2:0 (kon.) | Liberec – Austria 1:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
2:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Pátek 26.01.2018, 13:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90
    Adrián Kopičár vystrelil spoza veľkého vápna, jeho pokus opečiatkoval brvno.
     
    78
    Daniel Magda po rohovom kope zakončoval sám z hranice malého vápna, avšak jeho volej hráči súpera zrazili vedľa svojej brány.
     
    70
    Podbrezová dala gól!

    Priamy kop domácich hráčov podbehol brankár Mikušiak, lopta prešla ponad jeho ruky a od nič netušiaceho DRAGANA ANDRIČA sa nešťastne odrazila do siete.
     
    62
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Očenáš, prichádza Riš.
     
    42
    Lopta spadla v šestnástke a Podbrezová sa dostala k prudkému nákopu do malého vápna. Tam číhali obaja stopéri, ani jeden nedokázal loptu tečovať do siete.
     
    34
    Pas na prednú tyč bol síce odvrátený, ale po krásnej kľučke Ferapontova prišiel center pred Šavola, ten loptu potlačil od Djordjeviča, aby zrazená strela Mojžiša priniesla následný roh.
     
    28
    Dávid Leško sa po kombinácii na ľavej strane ocitol v šestnástke vo veľmi dobrej pozícii, avšak strelu na vzdialenejšiu tyč Šavol dokázal zachytiť.
     
    27
    Kotora dostal loptu k malému vápnu, kde ju nakopol do neho a Lazar Djordjevič si takmer strelil vlastný gól, tečoval tento pokus tesne vedľa. Následne z otočky nezakončil Andrič.
     
    24
    Vlad Mazur obdržal voľný v šestnástke center z krídla a z prvej zakončil krásnou strelou len tesne vedľa Kuciakovej brány, ktorý by bol bezmocný.
     
    17
    Podbrezová dala gól!

    Fakt, že penalta sa nekopala domácim vadiť nemusel, nakoľko DÁVID LEŠKO poslal nádhernú strelu pravačkou ponad múr a trafil pod brvno. Šavol si síce na loptu siahol, ale zasiahnuť už nedokázal. Krásny gól.
     
    17
    Viktor Mojžiš poslal krásny pas za obranu súpera, kde si nabehol Ferapontov a po kontakte so súperom spadol vo veľkom vápne. Hlavný rozhodca situáciu vytiahol tesne pred vápno, na priamy kop.

    Matej Kubove

    Branky: 17. Leško, 70. Andrič (vla.)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Viazanko, Válek, Djordjevič, A.Mojžiš – Sedláček, Njire – Ferapontov, Leško, V. Mojžiš – Mikuš
    Náhradníci: Drobnjak – Turňa, Bilič, P. Vajda, Magda, Baéz, Kopičár, Tereščenko, Bernadina, Lepieš

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Očenáš, Kucharčík, Šimun, Janec, Lišivka (C), Poremba, Papaj, Mazur, Kotora, D. Andrič
    Náhradníci: Mikušiak, Riš, Laco, Staš, Kaplaň, Ninj, Dunda, B. Andrič
    bahis siteleri