Slavia – Kadaň 7:1 (kon.) | Kladno – Třebíč 5:1 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 8:1 (kon.)
Přerov – Vsetín 4:3 (2:0 po s.n.) | K. Vary – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Havířov – Prostějov 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 27.01.2018, 15:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • Chance liga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a pánové, z Edenu je to pro dnešní večer vše. Za sledování prvních dvou třetiny děkuje Martina Kramerová, za tu třetí Richard Wagner. Oba společně Vám přejeme hezký zbytek večera. (17:23:33)
     
    Střetnutí jest u konce. Slavia si postupně se zlepšující hrou dokráčela pro vysoké vítězství 7:1. Rozhodující gól si připsal Zdeněk Doležal, který má na svém kontě dva zásahy. Stejný počet tref připadá i na hlavu Martina Ondráčka. Jediný zásah Kadaně si připsal Darek Hejcman.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Tak ještě je tu trest pro Šimona Szathmáryho (KAD) za sekání.
     
    59:40
    Ekipa z Edenu stále kombinuje, ale ne a ne e dostat do dalšího zakončení. Zdá se, že výsledek aktuálně platný zůstane i po skončení základní hrací doby.
     
    58:30
    Zápas se dohrává v rozhodnutém tempu. Slavia se dostala do další příležitosti, ale obrala se o ní špatnou přihrávkou.
     
    57:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    K jedné kadaňské Sněhurce přibývá i sedmý slávistický trpaslík. Zdeněk Kubica v první šanci nechal puk za sebou a nevystřelil. Následně ale Jiří Drtina nahodil kotouč od modré čáry, Dominik Pavlát sklepl kotouč jen před sebe na brankoviště, odkud ho propasíroval do sítě MARTIN ONDRÁČEK! Jeho druhá trefa v duelu. Asistence: Jiří Drtina.
     
    57:05
    Sešívaní jsou kompletní a oslabení tak tak ustáli bez inkasované branky. Ke konci oslabení ještě promáchl v dobré pozici Jakub Trefný, který stál sám na brankovišti!
     
    56:10
    Kadaň mnoho nestřílí, spíše jen kombinuje u mantinelu a Slavii stačí i statická obrana. Dominik Šorf ale musel řešit zakončení zblízka, které vykopl betonem.
     
    55:01
    Dominik Šorf bude mít možnost se zrealizovat více, Jindřich Barák (SLA) je vyloučen za sekání.
     
    54:37
    V brance Slavie evidujeme hrdinu loňského nechvalně proslulého zápasu na ledě Prostějova. Dominik Šorf tehdy inkasoval třináct branek, ale i tak byl vyzdvihován, stejně jako celý tým, za odvahu, se kterou osekaný juniorský tým stanul nabitému mužstvu prvoligovému. Navíc se zápasem v nohách. Nyní se poohlédl po nepřesné střele z kruhu.
     
    53:33
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Dominik Frodl, přichází Dominik Šorf.
     
    53:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zdeněk Doležal mohl mít hattrick, ovšem nechtěl se přede všemi v Edenu státi robustním kariéristou, a tak si při úniku dvou proti nikomu dvakrát prohodil puk s mladým forwardem TOMÁŠEM ŠMERHOU, který pak zblízka nedal brankáři Kadaně šanci na zásah. Asistence: Zdeněk Doležal.
     
    52:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Drama se nedočkáme! Lupič, kterým je dnes Slavia, jež se pokouší o lup tří bodů, totiž zasadil do zad oběti další ránu! Sešívaní dotlačili soupeře až k opuštění útočného pásma. Navíc se puku chopil ZDENĚK KUBICA, který si to naštrádoval rovnou před Dominika Pavláta, jehož pak nadvakrát pokořil. Poprvé trefil jeho beton, podruhé už ho přehodil! Bez asistence.
     
    51:22
    Navíc je za sekání vyloučen Tomáš Šmerha (SLA), Tlak hostujícího mužstva může pokračovat. Dočkáme se drama, jak z detektivek Agathy Christie?
     
    51:14
    Kadaň se držela zhruba přes minutu v útočném pásmu a Dominik Frodl musel být neustále v pozoru. František Wágner svou střelou trefil bránícího hráče. Nicolas Hlava při dorážce minul puk a Josef Rindoš pak mířil z těsné blízkosti jen nad!
     
    Dnešní utkání sleduje 768 diváků.
     
    50:15
    František Wágner se snažil před brankou tečovat nahození od modré, ale netrefil touš ideálně, a tak z toho byl spíše povedený obranný zákrok. Kotouč se odporoučel do rohu.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 4. M. Ondráček (J. Doležal, Kasík), 14. Z. Doležal, 25. Z. Doležal (Nedvídek, J. Drtina), 31. J. Drtina (Šmerha, J. Doležal), 53. Kubica, 54. Šmerha (Z. Doležal), 58. M. Ondráček (J. Drtina) – 5. Hejcman (Trefný, Buchtela)


    HC Slavia Praha: Frodl (54. Šorf) – J. Drtina (A), J. Novák (C), Barák, J. Holý, Kasík, A. Růžička, Štibingr – L. Krejčík, Nedvídek, Z. Doležal – Jankovský, Šafránek, Šmerha – Kubica, Šagát, M. Ondráček – J. Doležal.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Danylec) – Trefný (C), Buchtela, Kadeřávek, Szathmáry, Blaha, Šefl, Hlaváček – Wágner, Rindoš, Hlava – Hejcman (A), Rezek, Chrpa – Tupý, J. Müller (A), Krejčiřík – Tůma, O. Procházka, Dufek.

    Rozhodčí: Kostourek, Wagner – Coubal, Toman

    Diváci: 768
    thejrc.org